Επισκέπτης
να τος και ο αλεξ
Δεν υπαρχει κανενας να μεινει 25 χρονια μεσα.δεν γνωρίζω αλλά και 25 να κάτσει μέσα , στα 52 θα είναι έξω!!
Για να μην σου πω και νωρίτερα..
τα κορίτσια τίποτα, τα αγόρια μόνο που δεν καβαλήκεβαν τους καθηγητέςΤι κανατε δηλαδη?
Αντιστοιχως πρεπει και τα μελη της οικογενειας του θυματος να βρεθουν στη θεση της οικογενειας του θυτη? Εξισου αναιτιοι ειναι κι αυτοι. Τι επιχειρημα ειναι αυτο?Αν δεν βρεθούν στην θέση της οικογένειας του θύματος δεν καταλαβαίνουν !!Μην το ψάχνεις!
Αντι να καβαλικέψουν εσας καβαλικευαν τους καθηγητες? Τι σαχλαμαρακηδες...τα κορίτσια τίποτα, τα αγόρια μόνο που δεν καβαλήκεβαν τους καθηγητές
τα κορίτσια τίποτα, τα αγόρια μόνο που δεν καβαλήκεβαν τους καθηγητές
ισοβια καθειρξη ειναι 25 χρόνια?? το ξέρω ότι κανείς δεν κάθεται τόσοΔεν υπαρχει κανενας να μεινει 25 χρονια μεσα.
Αντι να καβαλικέψουν εσας καβαλικευαν τους καθηγητες? Τι σαχλαμαρακηδες...
Ξερεις, ολα αυτα γινονται για φιγουρα για να εντυπωσιαστειτε εσεις οι τρεις κοπελες.
αν εντυπωσιαζόμασταν με όλα αυτά που μας έλεγαν και έκαναν...θα ήμασταν ανώμαλεςΑντι να καβαλικέψουν εσας καβαλικευαν τους καθηγητες? Τι σαχλαμαρακηδες...
Ξερεις, ολα αυτα γινονται για φιγουρα για να εντυπωσιαστειτε εσεις οι τρεις κοπελες.
Τα ισοβια ειναι 16 χρονια με καλη διαγωγη...ισοβια καθειρξη ειναι 25 χρόνια?? το ξέρω ότι κανείς δεν κάθεται τόσο
ωραία..οποιον με ενοχλήσιε τον σκοτώνω επιτόπουΤα ισοβια ειναι 16 χρονια με καλη διαγωγη...
Ναι αλλά αυτοι δεν το ξερουν.αν εντυπωσιαζόμασταν με όλα αυτά που μας έλεγαν και έκαναν...θα ήμασταν ανώμαλες
Α σου φανηκανε λιγα τα 16 χρονια μεσα? Ούτε 16 μερες δεν αντεχονται στην φυλακη.ωραία..οποιον με ενοχλήσιε τον σκοτώνω επιτόπου
Οχι τύπε δεν θελω. Δεν θελω ανηλικες.σε φανταζομαι τυπε,καθηγητη σε σχολειο.
ναι λίγα μου φαίνονται για τους εγκληματίες , δεν είμαι δικηγόρος..ανθρωπος ειμαι!Α σου φανηκανε λιγα τα 16 χρονια μεσα? Ούτε 16 μερες δεν αντεχονται στην φυλακη.
Οι δικηγοροι δεν ειναι ανθρωποι? Ούτε οι εγκληματιες?ναι λίγα μου φαίνονται για τους εγκληματίες , δεν είμαι δικηγόρος..ανθρωπος ειμαι!
Οχι τύπε δεν θελω. Δεν θελω ανηλικες.
Κατσε να την κλεισουμε πρωτα.και καλα κανεις.
θελω καποιες χαρες για την συνεντευξη σου τυπε.
Οι πρώτοι είναι τέτοια οι δουλειά τους(σας) που πρέπει να υποστηρίζεται αυτά τα καθηκια..και οι 2οι ας μην το συζητ΄σουμε καλύτεραΟι δικηγοροι δεν ειναι ανθρωποι? Ούτε οι εγκληματιες?
Οι πρώτοι είναι τέτοια οι δουλειά τους(σας) που πρέπει να υποστηρίζεται αυτά τα καθηκια..και οι 2οι ας μην το συζητ΄σουμε καλύτερα