Επισκέπτης
Κατσε να την κλεισουμε πρωτα.
οκ τυπε μου.
απλα αν γινει θελω:
εκτενεστατο αφιερωμα στις γυναικες του μπου
φορο τιμης στον giasou
και αν μιλησετε και για μπαλα,τα καλυτερα για την γιουβε.
Κατσε να την κλεισουμε πρωτα.
αν σου είχε σκοτώσει/κακοποιήσει το δικό σου παιδί/μαμα/μπαμπα/αδελφο ο εγκληματίας τότε είμαι σίγουρη πως δεν θα τον υποστήριζες το ίδιοΗ υποστήριξη ενος κατηγορουμενου, αφαιρεί από την ανθρωπινη ιδιότητα καποια στοιχεια της?
αν σου είχε σκοτώσει/κακοποιήσει το δικό σου παιδί/μαμα/μπαμπα/αδελφο ο εγκληματίας τότε είμαι σίγουρη πως δεν θα τον υποστήριζες το ίδιο
Ακριβως γι' αυτο το λόγο, δεν αποφασιζουν στα πολιτισμενα κρατη την τιμωρια του κατηγορουμενου οι συγγενεις του θύματος.αν σου είχε σκοτώσει/κακοποιήσει το δικό σου παιδί/μαμα/μπαμπα/αδελφο ο εγκληματίας τότε είμαι σίγουρη πως δεν θα τον υποστήριζες το ίδιο
ε ναι,αμα δεν υπήρχαν και αυτοι..εσυ΄τώρα απο που θα εβγαζες λεφτα..Ακριβως γι' αυτο το λόγο, δεν αποφασιζουν στα πολιτισμενα κρατη την τιμωρια του κατηγορουμενου οι συγγενεις του θύματος.
Οπως ας πουμε συμβαινει στα βαρβαρα μουσουλμανικα κρατη.
Την απονομη δικαιοσυνης την αναλαμβανει η Πολιτεια και οχι τα θυματα.
Ειναι κατακτηση του πολιτισμου αυτο.
Μονο οι κατηγορουμενοι εχουν δικηγορο? Οι συγγενεις των θυματων δεν εχουν? Ή αυτοι ειναι οκ?ε ναι,αμα δεν υπήρχαν και αυτοι..εσυ΄τώρα απο που θα εβγαζες λεφτα..
Τι κανατε δηλαδη?
Ναι έχουν κ αυτοί αλλα το κακό υπερτερεί σε αυτη τη κοινωνίαΑΑΑΜονο οι κατηγορουμενοι εχουν δικηγορο? Οι συγγενεις των θυματων δεν εχουν? Ή αυτοι ειναι οκ?
Ναι έχουν κ αυτοί αλλα το κακό υπερτερεί σε αυτη τη κοινωνίαΑΑΑ
Η κοινωνια σημερα ειναι η πιο καλη και η πιο εξελιγμενη και η πιο πολιτισμενη απο καταβολης κοσμου.Ναι έχουν κ αυτοί αλλα το κακό υπερτερεί σε αυτη τη κοινωνίαΑΑΑ
Γιατρε τι εγινε, μυριστηκες νεανικη σαρκα και μας κουβαληθηκες????Βαθυστόχαστο!!
οκ big boy!Η κοινωνια σημερα ειναι η πιο καλη και η πιο εξελιγμενη και η πιο πολιτισμενη απο καταβολης κοσμου.
Γιατρε τι εγινε, μυριστηκες νεανικη σαρκα και μας κουβαληθηκες????
Διαφωνεις?οκ big boy!
Ασε με να τον πειραξω λιγο μωρε...δεν θες παρεα τυπε?
Ασε με να τον πειραξω λιγο μωρε...
Στους φιλους ναι...πειραχτηρι εισαι ιστορικε Alex71?
Στους φιλους ναι...
μάλιστα δικηγόρε του διαβόλου!Διαφωνεις?