Νέα

Eπιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του σε σαδομαζοχιστικά όργια στον Διόνυσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Άλεξ τζάμπα η προσπάθειά σου, σε μια κρίση ειλικρινείας ομολόγησα το κόλπο μας και στη χάλασα τη δουλειά. :(

Επισκέπτης
Το κόλπο του πια το έχει μάθει και η κουτσή μαρία...
Ας βρει κανενα καινουριο

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
...το πιο πιθανο ειναι να ειναι η ολη ιστορια χοαξ...δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν γινει τα παραπανω ουτε σε σεναριο τσοντας του ντορσελ...αν ελεγε πατρα το δημοσιευμα η εγραφε για καμια λαρισινη πορνογκαρσονιερα ,τοτε θα μιλαγαμε για αδιασειστα ντοκουμεντα  :grin: :grin:
Η καταγγελία πάντως έγινε. Αν ευσταθούν τα καταγγελλόμενα είναι άλλο θέμα. Ιδού η ανακοίνωση από τον  :police:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
με καυλωσε παντως η καριολα  :P

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
H αποκάλυψη της είδησης ήρθε όταν η 34χρονη γυναίκα πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον μαστροπό σύζυγό της, προκειμένου να λάβει τέλος ο εφιάλτης της που είχε ξεκινήσει από το 2013. Σαδομαζοχιστικά όργια, ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις και ναρκωτικά ήταν το σκηνικό που ζούσε η άτυχη γυναίκα, με τις λεπτομέρειες από την κατάθεσή της να σοκάρουν!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών κατέθεσε πως ο σύζυγός της την υποχρέωνε με το ξύλο, την αναγκαστική χρήση κοκαΐνης και υπό την απειλή ότι θα της πάρει την επιμέλεια των παιδιών να εκδίδεται με το όνομα «Μαρία» και να παίρνει μέρος σε όργια! Ομαδικές συνευρέσεις, ανταλλαγές συντρόφψν, λεσβιακό σεξ με γυναίκες επιχειρηματιών και συντροφιά σε πλούσιους Άραβες, μέχρι και πεολειχία ως αντίτιμο την αγορά κοκαΐνης...

Η σοκαριστική κατάθεση με τις βίλες των οργίων

Όλα ξεκίνησαν μετά τον γάμο της με τον 46χρονο επιχειρηματία και όπως καταθέτει: «Δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν πάρτι οργίων, όπου όλοι οι παριστάμενοι φορούσαν μάσκες και μανδύες, τους οποίους έδιναν με φροντίδα των οικοδεσποτών, προ της εισόδου στον χώρο του πάρτι...». Μάλιστα μετά από λίγο καιρό έκανε πράξη τις πιέσεις του συζύγου της για να βρεθούν σε κλαμπ ανταλλαγής ζευγαριών.

«Μου επέβαλλε συνεχώς να συμμετέχω σε ανταλλαγές ζευγαριών στο κλαμπ... όσο και σε διάφορα σπίτια, μεταξύ των οποίων και το δικό μας! Κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σε έπαυλη φιλικού ζευγαριού του συζύγου μου... άρχισε μια απροκάλυπτη συζήτηση για επί χρήμασι ανταλλαγή ζευγαριών και την έκδοση των γυναικών που παρευρίσκονταν από τους συζύγους τους για οικονομικό όφελος... Δεν μπορούσα να πιστέψω όσα άκουγα από τα χείλη οικονομικά ισχυρών ανθρώπων.

Μετά τη συνάντηση αυτή, ο σύζυγός μου είχε κλείσει ραντεβού με τον άνδρα στου οποίου την έπαυλη είχαμε βρεθεί για το τραπέζι, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, η οποία και επετεύχθη. Μετά, ήρθε στο δωμάτιο η σύζυγος του άνδρα, η οικοδέσποινα του τραπεζιού, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από τον σύζυγό μου».

Τα όργια σε βίλες συνεχίστηκαν και μάλιστα σε μία στα Μεσόγεια, το πάρτι των οργίων ήταν εμπνευσμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», με την ίδια να ισχυρίζεται πως άνοιξε την βραδιά με αισθησιακό χορό. Ο σύζυγός της άρχισε να την «πουλάει» και μέσω διαδικτύου, ενώ την υποχρέωνε σε σεξουαλικά μαθήματα μαζί του.

«Ο... με προετοίμαζε ώστε να βελτιωθώ όπως έλεγε, τις παρεχόμενες υπηρεσίες μου, διευρύνοντας την γκάμα των δεξιοτήτων μου, με πρωκτικό σεξ. Μου έφερε λιπαντικές κρέμες και δονητές, των οποίων τη χρήση μού επέβαλλε καθημερινά και με εξανάγκαζε να συνευρίσκομαι ερωτικά μαζί του κάνοντας πρωκτικό σεξ, με σκοπό την εκμάθηση και την εξοικείωσή μου», ανέφερεη «Μαρία».

Deal για ναρκωτικά με 8 ώρες στοματικού σεξ!

Ανατριχιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που ο σύζυγός της την είχε ως αντάλλαγμα για τις συμφωνίες του με τους εμπόρους της κοκαΐνης: «Μια φορά, ο σύζυγός μου με ανάγκασε, με σωματική βία, χαστούκια, σφαλιάρες, σπρώξιμο, απειλές κατά της ζωής της δικής μου και της κόρης μου και χρήση κοκαΐνης, να κάνω ατελέσφορη πεολειχία επί οκτώ τουλάχιστον ώρες με έναν εκ των προμηθευτών, με όνομα... ο οποίος τη συγκεκριμένη φορά δεν είχε καμία στυτική λειτουργία. Δεν γνωρίζω την αιτία, πιθανόν από χρήση ουσιών»

Βιασμός με προτροπή του συζύγου

Και υπηρεσίες σε σκάφος προσέφερε η 34χρονη, ζώντας την κτηνωδία, ενώ ο 46χρονος σύζυγός της την βίαση μαζί με άλλους δύο αλλαδοπούς: «Ο... προέτρεπε να με βιάσουν, όπως και έγινε περισσότερες από μία φορέ. Μάλιστα, εκτός των μορίων τους, χρησιμοποιούσαν και δονητές, τόσο κατά φύσιν όσο και παρά φύσιν!»

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Βρε παιδια,εδω γινεται αναφορα και στο φορουμ και σε κριτικες!!
δειτε εδω

Αποκαλύψεις-σοκ για το κύκλωμα που ικανοποιεί τα βίτσια της high society! Ομαδικά όργια, μαύρο χρήμα και κόκα σε βίλες πλουσίων, ξενοδοχεία και σαλέ!
«Σεισμό» πολλών Ρίχτερ προκαλούν στη high society της Αθήνας οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία για το κύκλωμα πορνείας που οργάνωνε ομαδικά όργια, στα οποία έρεαν η κόκα και το χρήμα. Η εντυπωσιακή 34χρονη «καίει» πολλούς, καθώς αναφέρει διευθύνσεις και ονόματα αντρών και γυναικών (με ιδιαίτερα βίτσια) που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα κομμάτια του παζλ που έχουν συνθέσει οι αστυνομικοί τούς οδηγούν σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτά διοργάνωναν τα πάρτι οργίων σε βίλες πλουσίων στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής, σε ξενοδοχεία στις καλές συνοικίες της Αθήνας, αλλά και σε σαλέ στην Αράχοβα και στο Πήλιο!

Όσοι πελάτες από τα μεγάλα σαλόνια συμμετείχαν στις ομαδικές συνευρέσεις με call girls πολυτελείας, στις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, στους εικονικούς βιασμούς και στα σαδομαζοχιστικά όργια δεν δίσταζαν να εκπορνεύουν ακόμη και τις συζύγους τους! Πολύ συχνά όμως χωρίς να το γνωρίζουν έβγαζαν τα σεξουαλικά απωθημένα τους... on camera!

Η 34χρονη «Μαρία», την οποία, όπως η ίδια κατήγγειλε, είχε βγάλει στο κλαρί ο 46χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της και την ανάγκαζε να εκδίδεται στα ολονύχτια πάρτι με τα αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια απειλώντας την ότι θα της έπαιρνε την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, έχει αναφέρει στην κατάθεσή της άλλα δύο άτομα που φέρεται ότι είναι συνεργοί του συζύγου της. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούνται από τις Αρχές, όπως και μια παλιά μαστροπός με μεγάλες γνωριμίες στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια, η οποία μέχρι πρότινος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε πολυτελές διαμέρισμα! Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι παίζει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν μόνο σε «βαριά» πορτοφόλια της αθηναϊκής ελίτ.

Διευθύνσεις
Επιπλέον οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις διευθύνσεις δύο συγκεκριμένων ξενοδοχείων στα βόρεια και τα νότια προάστια, όπου διεξαγόταν τα ρωμαϊκού τύπου ομαδικά όργια, με εισιτήριο 300 και 500 ευρώ ανά άτομο μόνο για την είσοδο!

Η «ταρίφα» ανέβαινε ακόμα περισσότερο, αν οι πελάτες αποφάσιζαν να συμμετάσχουν ενεργά και δεν έμεναν απλώς στην παρακολούθηση ή τη χρήση ουσιών. Στην κατάθεσή της η 34χρονη, που έχει σπουδάσει marketing σε ιδιωτικό κολέγιο, αναφέρθηκε και στον... τιμοκατάλογο του κυκλώματος:

«Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο ήλθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό αντάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από τον σύζυγό μου, στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας, όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα».

Με τον σύζυγο
Η «Μαρία» αναφέρεται και σε ένα άλλο «εορταστικό τραπέζι»: «Στην έπαυλη του ζεύγους ... γνώρισα την ... με τον άντρα της, των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζω αν ήταν αληθινά ή όχι. Απ' όσο γνωρίζω, η ... είναι ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου. Η γυναίκα αυτή κανόνισε με τον σύζυγό μου ερωτικό ραντεβού με οικονομικό αντάλλαγμα στο ξενοδοχείο, για το οποίο με ειδοποίησε τηλεφωνικά εξηγώντας μου ότι τα χρήματα τα οποία θα έπαιρνα για κάθε ερωτικό ραντεβού θα κυμαίνονταν από 200 έως 300 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τον πελάτη, από τα οποία η ίδια θα έπαιρνε το ποσό των 100 ευρώ.

Ο σύζυγός μου με εξανάγκασε διά της βίας, χτυπώντας και απειλώντας με ότι θα πει στην οικογένειά μου πως εκδίδομαι, να πάω στο ραντεβού, το οποίο έγινε στο ξενοδοχείο, ολοκληρώθηκε και έλαβα ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, εκ των οποίων τα 100 τα έδωσα στην ... ως δική της προμήθεια για τη μεσολάβηση, αφού το ραντεβού είχε κανονιστεί μέσω εκείνης».

Για τη συνεύρεσή της με Άραβες, «οι οποίοι ήθελαν μόνο συντροφιά», η 34χρονη κατέθεσε: «Για το ραντεβού αυτό έλαβα αντίτιμο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, από τα οποία έδωσα 500 στην ... και τα υπόλοιπα στον σύζυγό μου επιστρέφοντας σπίτι».

Κριτικές από πελάτες
Στις... επιδόσεις της «Μαρίας» αναφέρονται σε φόρουμ για call girls άνδρες που συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 34χρονη! Λίγο πολύ όλοι περιγράφουν τις καυτές υπηρεσίες που τους παρείχε η γυναίκα, σχολιάζοντας κυρίως τα δυνατά σημεία της. Σε αυτά κατατάσσουν, μεταξύ άλλων, την προθυμία της και τις ικανότητές της στην... πεολειχία!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάποιοι, την επέλεξαν γι' αυτές ακριβώς τις ικανότητες, καθώς η φήμη της είχε εξαπλωθεί.

«Ανέλαβε πρωτοβουλία τάχιστα και ξεδίπλωσε το δυνατό της όπλο. Η γλώσσα της μάλλον είναι μαγική. Το κορίτσι διαθέτει απίστευτη τεχνική», γράφει ένας 34χρονος πελάτης, ενώ άλλος συμπληρώνει: «Τέτοιος φόρος τιμής και τόσος σεβασμός δεν έχουν αποδοθεί ποτέ στο μόριό μου!».

Ένας 37χρονος σχολιάζει τη... μεταμόρφωσή της: «Είναι φιλότιμη και όσο κι αν φαίνεται ένα σεμνό κοριτσάκι, μπορεί εύκολα να μετατραπεί, όπως κι έγινε, σε λιοντάρι». Ο ίδιος πλήρωσε 370 ευρώ (με τα «έξτρα» όπως γράφει) για δύο ώρες με την 34χρονη «Μαρία».

Σύμφωνα με τους πελάτες, ήταν ιδιαίτερα δεκτική σε απαιτήσεις, ερωτική και δραστήρια καθ' όλη τη διάρκεια των ραντεβού και για κάποιους «άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Συστάσεις
Ένας 40χρονος, που κατέβαλε 170 ευρώ για μία ώρα μαζί της, αναφέρει: «Το Μαράκι με έφτιαξε και τη συνιστώ σε όποιον θέλει εμφάνιση, υπηρεσίες και επικοινωνία με μια νεαρή, κλασάτη και φοβερά καλλίγραμμη Ελληνίδα συνοδό», ενώ 45χρονος μαγεύτηκε από τις αναλογίες της και ξόδεψε 220 ευρώ για να συνευρεθεί μαζί της.

Στα... μειονεκτήματά της, όπως αναφέρουν οι επισκέπτες των φόρουμ, είναι το ελαφρώς... πεσμένο στήθος της (κάποιος, μάλιστα, της συνιστά να επισκεφτεί πλαστικό) και το αγύμναστο κορμί της, ενώ ορισμένοι τη θεωρούν υπερεκτιμημένη!

Σε ροζ βίντεο γνωστοί Αθηναίοι εν αγνοία τους!

Όπως αποκαλύπτει στην κατάθεσή της η «Μαρία», γνωστοί Αθηναίοι πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους σε ροζ βίντεο!

Σύμφωνα με την ίδια, σε δύο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που συμμετείχαν σε όργια για να ικανοποιήσουν τις πλέον απόκρυφες και αρρωστημένες ορέξεις τους!

Διαδίκτυο
Ωστόσο, ακόμα δεν έχει προκύψει εάν το αποκαλυπτικό υλικό του βίντεο χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για εκβιασμούς ή αν διακινήθηκαν βίντεο επί πληρωμή στο διαδίκτυο!

«Ενδεχόμενα σε αυτές τις διευθύνσεις υπάρχει και οπτιοακουστικό υλικό συνευρέσεων, καθώς μία φορά είχα δει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόμουν να κάνω σεξ με έναν πελάτη κατά τη διάρκεια ερωτικού ραντεβού. Ο συγκεκριμένος πελάτης με είχε τραβήξει βίντεο κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού, ενώ από τότε ο σύζυγός μου κάθε φορά που αρνιόμουν να κάνω αυτό που μου έλεγε, με απειλούσε ότι θα δείξει το συγκεκριμένο βίντεο στην οικογένειά μου...», αναφέρει η 34χρονη.

πηγή: Espresso

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom