Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οτι πιο ακυρο εχω διαβασει.Απο 1.500 μεχρι 2.200 αναλογα το ποσο φιρμα θεωρειται ο γιατρος και που εχει εκπαιδευτει ( αλλο ρουμανια και αλλο βοστωνη πχ)
εχω κανει τεραστια ερευνα αγορας πιθανως εχω παει σε ολους τους γιατρους του λεκανοπεδιου και κατεληξα να μην την κανω τελικα για πολλους λογους και υπ όψιν εχω 9.30 βαθμους , κυριολεκτικα τυφλος χωρις γυαλια ή φακους
αν αναρωτιεσαι αν πρεπει να την κανεις ή οχι αναρωτησου το εξης 9 στους 10 οφθαλμιατροι φορανε γυαλια γιατι κανενας απο αυτους δεν εχει κανει την επεμβαση και να ΄΄ξενιασει΄΄ και στην συνεχεια ρωτα και το γιατρο που θα επισκευθεις το ιδιο αν σε πεισει η απαντηση προχωρα και καντην
απλα πως ολοι γιατροι που τους στοιχιζει 0 μια τετοια επεμβαση και απο συναδελφους τους που εμπιστευονται ολοι λενε οτι δεν τους ενοχλει που φορανε γυαλια ισα ισα τους αρεσει???
ποιος σου ειπε οτι οι γιατροι με μυωπια δεν κανουν σε πολλαπλασιο ποσοστο απο ολους τους αλλους αυτην την επεμβαση.
και εγω σου λεω οτι απο τους οφθαλμιατρους προβλημα ειχαν 5 στους 10 και την επεπμβαση την κανανε 2.
δηλαδη οι ειδικοι την εμπιστευονται σε ποσοστο 2 /5 και ξενοιαζουν. οι υπολοιποι ανθρωποι 2 στους 500.
εγω εκανα λεηζεδρ με λασικ και μια επιπλεον τεχνικη "επιστρωσης" ή κατι τετοιο το 2004 με 3.000 ευρω αν θυμαμαι καλα. ειχα 2,75 και 4,75 ΚΑΙ ΝΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΑ, ΗΣΥΧΑΣΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΥΤΑΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΟς ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ Ή ΚΑΝΑΣ ΦΑΚΟΣ.
για αντρα συνισταται ανεπιφυλακτα, τωρα για γκομενα μπορει και να της δινουν και στυλ τα γυαλια και να ειναι και φετιχ για χυσιμο στην μαπα