ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Έκανα και στα 2 ματια πριν 2 χρόνια περίπου με PRK. Κόστισε 1700 και σε 10-12 μέρες είχα πλήρη επάνοδο της όρασης
τιμη και μεθοδο δε μας ειπεςΕιχα μυωπια 7 κ 7,5. Γκαβος με λιγα λογια... ΑΠο το 2012 εχω κανει laser και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει για τον εαυτο μου....
Σε τί ηλικία έκαναν τα παιδιά;Ειχα μυωπία καί στά δύο μάτια 4,5 βαθμούς.Εκανα λέιζερ μέ Lasik το 2007 καί έκτοτε δέν εχω κανένα θέμα μέ την μακρινή όραση.Εχω βέβαια λόγω ηλικίας πρεσβυωπία.Τότε ό κερατοτόμος ήταν ηλεκτρομηχανικός καί μου στοίχισε 1300 ευρώ.Εκανα πρό δύο ετών καί στά παιδιά μου στήν ιδια γιατρό,με μέθοδο lasik πάλι και με κόστος 1600 ευρώ έκαστο.Τωρα πιά ο κερατοτόμος είναι ψηφιακά ελεγχόμενος.Κανένα θέμα καί στά παιδιά μου.Κάνε την επέμβαση νά ησυχάσεις.
γιατι δε θα την ξαναεκανες?Την εχω κανει απο το 2009 και βλεπω. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ.
Απο 1.500 μεχρι 2.200 αναλογα το ποσο φιρμα θεωρειται ο γιατρος και που εχει εκπαιδευτει ( αλλο ρουμανια και αλλο βοστωνη πχ)
εχω κανει τεραστια ερευνα αγορας πιθανως εχω παει σε ολους τους γιατρους του λεκανοπεδιου και κατεληξα να μην την κανω τελικα για πολλους λογους και υπ όψιν εχω 9.30 βαθμους , κυριολεκτικα τυφλος χωρις γυαλια ή φακους
αν αναρωτιεσαι αν πρεπει να την κανεις ή οχι αναρωτησου το εξης 9 στους 10 οφθαλμιατροι φορανε γυαλια γιατι κανενας απο αυτους δεν εχει κανει την επεμβαση και να ΄΄ξενιασει΄΄ και στην συνεχεια ρωτα και το γιατρο που θα επισκευθεις το ιδιο αν σε πεισει η απαντηση προχωρα και καντην
απλα πως ολοι γιατροι που τους στοιχιζει 0 μια τετοια επεμβαση και απο συναδελφους τους που εμπιστευονται ολοι λενε οτι δεν τους ενοχλει που φορανε γυαλια ισα ισα τους αρεσει???
Η κανονικη και μεθοδος οπως δειχνει του ενδοφακου μεσο ορο παει 3500 στο ματι δηλαδη 7000- δεν νομιζω τακη που ελεγε και η διαφημιση
ασε που δεν γινεται καμια επεμβαση στον κερατοειδη αρα ειναι σαν να φορας μονιμα φακους επαφης λιγο αυξομειωση να εχει στους βαθμους αντε παλι γυαλια + 'η - αναλογα αν κατεβει η ανεβει
Μεγαλη προσοχη αν γιαυτη την μεδοθο γιατρος ζηταει απο 1500- 2500 99,99% θα σου κανει την επεμβαση του καταρακτη δηλαδη θα σου αφαιρεσει τσαμπα και βερεσε τον δικο σου φυσικο φακο και θα βαλει τον τεχνητο (googlaρετε να δειτε πως γινετε ο καταρακτης) με τους βαθμους διαθλαση που εχεις, εγκληματικο ιδιαιτερα για νεους ανθρωπους
γιατι δε θα την ξαναεκανες?
Είχα αστιγματισμό και μυωπία. Στον εναν οφθαλμο που εκανα lazik είναι όλα καλά (κανω και σκοποβολη)και βλέπω άριστα. Στον άλλον που εκανα prk δεν είναι όλα καλά. Μου πήρε γύρω στο 6μηνο για να δω και η διορθωση δεν πέτυχε 100%. Πέρασα σοκ. Επιπλέον μετά την επέμβαση άλλαξε η αίσθηση που είχα για το πως βλέπω τα αντικείμενα πράγμα που δε δυσκόλεψε πολύ μέχρι να το συνηθίσω.
για ποιο λογο διαφορετικες μεθοδοι σε καθε ματι ?
Ετσι αποφάσισε ο γιατρός, αυτό που ξέρω είναι για την απόφαση αυτή έπαιξαν ρόλο και οι διαστάσεις που μέτρησε στους οφθαλμούς μου.
για ποιο λογο διαφορετικες μεθοδοι σε καθε ματι ?
Ετσι αποφάσισε ο γιατρός, αυτό που ξέρω είναι για την απόφαση αυτή έπαιξαν ρόλο και οι διαστάσεις που μέτρησε στους οφθαλμούς μου.