Νέα

Επέμβαση laser για μυωπία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;

rosos88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Μάγκες το τι είδους επέμβαση θα κάνει ο καθένας το αποφασίζει ο γιατρός του κατόπιν εξέτασης του κερατοειδούς.
Αναλόγως κυριως του παχους του αποφασίζει πια μέθοδο θα ακολουθήσει
Υπαρχει δε περίπτωση ένα μάτι να μην μπορεί να δεχθεί τέτοιου είδους επέμβαση .
άρα ογικά δεν κάνει καν...

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Δεν νομίζω φίλε, οι γιατροί το μελετάνε καλλά το μάτι πριν κάνουν το οτιδήποτε
Το μελετάνε και είναι πολύ σπάνιο να μην πάει καλά κάτι και ακόμα και να μην πάει κάτι καλά το φτιάχνουνε... απλά σε βάζουν να υπογράψεις και ένα χαρτί πριν για παν ενδεχόμενο...

cuntstory

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
229
Πόντοι
280
Σκεύτομαι να κάνω αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε πιο ιατρείο να παω

sardanapalosqqq

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
Φίλε μου η Lasik, που την έχουν όλοι καραμέλα, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Θα δεις (ενδεικτική πηγή εδώ) ότι ένα μεγάλο μέρος των εγχειρισμένων έχει προβλήματα μετά τη Lasik https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3579556/, είναι σαν διαδικασία πολύ παρεμβατική στο μάτι και αν και τεράστιο πλήθος ανθρώπων την έχει κάνει, υπάρχουν λίγες περιπτώσεις με μόνιμο πρόβλημα στην όραση που με άγχωσε προσωπικά, μαζί με το γεγονός ότι για μια βδομάδα μετά μπορείς να έχεις σοβαρές επιπλοκές αν π.χ. τρίψεις τα μάτια σου ή σηκώσεις βάρος απότομα. Γενικά θέλει προσοχή, αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις και τις περιπτώσεις ανθρώπων που βασανίζονται από αυτό.

GGeorge1926

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
22
Πόντοι
0
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑ 3,5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΧΑΧΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
το ειχα κανει στα 27..μια χαρα ακομα και τωρα βλέπω σα κουκουβάγια λιγο μονο ο αστιγματισμός μου εχει ανέβει ..και κοντοζυγώνω 40

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑ 3,5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΧΑΧΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Δεν υπάρχει καμία εγχείρηση χωρίς παρενέργειες. Το ότι εσύ δεν είχες κανένα απολύτως πρόβλημα δε σημαίνει ότι δε θα έχει και κάποιος άλλος. Δυστυχώς, όπως κάθε επέμβαση, έχει και αυτή τους κινδύνους της και αν σου καθήσει η κέντα ταλαιπωρείσαι άδικα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Κ εγώ έκανα επέμβαση καταρράκτη κ όλα κομπλέ

Η Ελλάδα έχει καλή οφθαλμιατρικη

Αλλά όλοι που βρίσκεστε ώρες στον υπολογιστή φορέσετε γυαλιά φίλτρου
Τριάντα ευρώ κ σώζουν

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Είχε κάνει ένας φίλος μου και ποναγε πάρα πολύ την επόμενη μέρα.Μετα ήταν όλα οκ.Αλλα πολύ πόνος να θες να βαρεσεις το κεφάλι σου...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.971
Πόντοι
3.506
Εχω κάνει και στα δυο μάτια laser (crosslinking) γιατί έχω κερατόκωνο(πριν απο 10 χρόνια). Απο τότε σταθεροποιήθηκε η όραση μου και με την βοήθεια φακών επαφής έχω φτάσει τα 9/10 . Για εμένα ήταν μονόδρομος το laser και ακόμα και μυωπία εαν είχα πάλι θα το έκανα ! Δύσκολο πολύ να πάει κάτι στραβά. Το μόνο πρόβλημα έιναι οτι για τις 2 επόμενες ημέρες υπάρχει έντονος πόνος, ευτυχώς για εμένα κάμια από τις δυο φορές δεν είχα την παραμικρή ενόχληση :headbang2:μέχρι και ο γιατρός απόρρησε :sunglasses:

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290
Για να την κανουν εκατομυρια ανθρωποι ειναι ασφαλεις και αποτελεσματικη, οτι παρενεργειες εχει ειναι αντιμετοποιησημες. Το αποτελεσμα μετραει

evilrabbit21

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις για κανενα καλο γιατρο στην Ρόδο για laser ή μονο Αθήνα βρίσκεις τέτοια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom