You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επέμβαση laser για μυωπία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
rosos88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Δεν νομίζω φίλε, οι γιατροί το μελετάνε καλλά το μάτι πριν κάνουν το οτιδήποτεΥπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
rosos88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
άρα ογικά δεν κάνει καν...Μάγκες το τι είδους επέμβαση θα κάνει ο καθένας το αποφασίζει ο γιατρός του κατόπιν εξέτασης του κερατοειδούς.
Αναλόγως κυριως του παχους του αποφασίζει πια μέθοδο θα ακολουθήσει
Υπαρχει δε περίπτωση ένα μάτι να μην μπορεί να δεχθεί τέτοιου είδους επέμβαση .
sotos-nl
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.509
- Πόντοι
- 2.391
Το μελετάνε και είναι πολύ σπάνιο να μην πάει καλά κάτι και ακόμα και να μην πάει κάτι καλά το φτιάχνουνε... απλά σε βάζουν να υπογράψεις και ένα χαρτί πριν για παν ενδεχόμενο...Δεν νομίζω φίλε, οι γιατροί το μελετάνε καλλά το μάτι πριν κάνουν το οτιδήποτε
Απειροελάχιστες απ' ότι ξέρω, είναι από τις πιο επιτυχημένες επεμβάσειςΥπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
sardanapalosqqq
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου η Lasik, που την έχουν όλοι καραμέλα, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Θα δεις (ενδεικτική πηγή εδώ) ότι ένα μεγάλο μέρος των εγχειρισμένων έχει προβλήματα μετά τη Lasik https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3579556/, είναι σαν διαδικασία πολύ παρεμβατική στο μάτι και αν και τεράστιο πλήθος ανθρώπων την έχει κάνει, υπάρχουν λίγες περιπτώσεις με μόνιμο πρόβλημα στην όραση που με άγχωσε προσωπικά, μαζί με το γεγονός ότι για μια βδομάδα μετά μπορείς να έχεις σοβαρές επιπλοκές αν π.χ. τρίψεις τα μάτια σου ή σηκώσεις βάρος απότομα. Γενικά θέλει προσοχή, αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις και τις περιπτώσεις ανθρώπων που βασανίζονται από αυτό.Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
GGeorge1926
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑ 3,5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΧΑΧΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
το ειχα κανει στα 27..μια χαρα ακομα και τωρα βλέπω σα κουκουβάγια λιγο μονο ο αστιγματισμός μου εχει ανέβει ..και κοντοζυγώνω 40
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δεν υπάρχει καμία εγχείρηση χωρίς παρενέργειες. Το ότι εσύ δεν είχες κανένα απολύτως πρόβλημα δε σημαίνει ότι δε θα έχει και κάποιος άλλος. Δυστυχώς, όπως κάθε επέμβαση, έχει και αυτή τους κινδύνους της και αν σου καθήσει η κέντα ταλαιπωρείσαι άδικα.KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑ 3,5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΧΑΧΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
Κ εγώ έκανα επέμβαση καταρράκτη κ όλα κομπλέ
Η Ελλάδα έχει καλή οφθαλμιατρικη
Αλλά όλοι που βρίσκεστε ώρες στον υπολογιστή φορέσετε γυαλιά φίλτρου
Τριάντα ευρώ κ σώζουν
Η Ελλάδα έχει καλή οφθαλμιατρικη
Αλλά όλοι που βρίσκεστε ώρες στον υπολογιστή φορέσετε γυαλιά φίλτρου
Τριάντα ευρώ κ σώζουν
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.971
- Πόντοι
- 3.506
Εχω κάνει και στα δυο μάτια laser (crosslinking) γιατί έχω κερατόκωνο(πριν απο 10 χρόνια). Απο τότε σταθεροποιήθηκε η όραση μου και με την βοήθεια φακών επαφής έχω φτάσει τα 9/10 . Για εμένα ήταν μονόδρομος το laser και ακόμα και μυωπία εαν είχα πάλι θα το έκανα ! Δύσκολο πολύ να πάει κάτι στραβά. Το μόνο πρόβλημα έιναι οτι για τις 2 επόμενες ημέρες υπάρχει έντονος πόνος, ευτυχώς για εμένα κάμια από τις δυο φορές δεν είχα την παραμικρή ενόχληση μέχρι και ο γιατρός απόρρησε
eto-vrekis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 537
- Πόντοι
- 290
Για να την κανουν εκατομυρια ανθρωποι ειναι ασφαλεις και αποτελεσματικη, οτι παρενεργειες εχει ειναι αντιμετοποιησημες. Το αποτελεσμα μετραει
evilrabbit21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανεις για κανενα καλο γιατρο στην Ρόδο για laser ή μονο Αθήνα βρίσκεις τέτοια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 24K