brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
Οι άντρες έχουν παρελθόν και οι γυναίκες μέλλον θα έχει πολύ από ότι δείχνει το πράμα θα γίνει το κοριτσάκι μαςΘα χουμε μέλλον...
Οι άντρες έχουν παρελθόν και οι γυναίκες μέλλον θα έχει πολύ από ότι δείχνει το πράμα θα γίνει το κοριτσάκι μαςΘα χουμε μέλλον...
Μη δεις πουτανα και δε συγκινηθείς εσύ...Οι άντρες έχουν παρελθόν και οι γυναίκες μέλλον θα έχει πολύ από ότι δείχνει το πράμα θα γίνει το κοριτσάκι μας
σιγά μη βάλεις και εξάταπα!!!!Τυπε να δεις που θα τολμήσει σε λίγο να ζητήσει και ραντεβού θανάτου και θα αναγκαστώ να βάλω τα ποδοσφαιρικά με σιδερένιες τάπες για να παίξω στο ξερό της αναγέννησης Λαγκαδά
Ο γιατρός θα είναι κουρασμένος για να βγάλει λεφτά όμως θα μπορεί να κάνει δωράκια στην γυναίκα η στην γκομενα πιο εύκολα από έναν μέσο χυστη.Κάποιες κομπλαρουν με τους ωραίους πάντως.
Και προφανώς οποιαδήποτε επάγγελμα έχει φιλική συναναστροφή με κόσμο,κύρος,εξουσία,περιπέτεια,κάνει τις γκόμενες να χύνουν λιγάκι παραπάνω.
Όχι απαραίτητα λεφτά. Λεφτά μπορεί να έχει και ο υδραυλικός αλλά ο γιατρός και τα μισά να έχει θα γαμαει παραπάνω.
Κύριε,κύριε,σιγά μη βάλεις και εξάταπα!!!!
καρούλια χρειάζεσαι και μάλιστα να κάνουν και θόρυβο για να...λακανε τα κορίτσια!!!!
μπαούτσο ε μπαούτσο
επειδή ανέφερες το Λαγκαδά και τις σιδερένιες τάπες...είπα κι εγώ μεγαλούτσικος είναι αυτός άρα θα ξέρει και τα εξάταπα αλλά και τα σκιάχτρα που εκεί στο Λαγκαδά τα λέμε μπαούτσους!!!!Κύριε,κύριε,
Έχω άγνωστες λέξεις στην τελευταία σειρά ...
Ναι αλλά ακούγεται ότι οι ναυτικοί δυσκολεύονται να περάσουν κάτω από αψίδες ύψους μικρότερου της Καμάρας Θεσσαλονίκης....Η αλήθεια είναι ότι κάποια επαγγέλματα προσελκιουν πιο εύκολα,το γυναικιο πλυθησμο...οπως αυτό του γιατρού.Εκει όμως το θυλικο πλασερεται ως δυνιτικα μελουσα νύφη του γιατρού.Οπου συνήθως όμως ο γιατρός γαμει,και μετά πάει για αλλά...Πρατοντας άριστα,αυτο που λέει ο λαός μας "κανεμε παπά και αμπολαμε στο λογκο"....Η πιθανά μέλλουσα νύφη κλεει και οδηρεται γιατί έχασε το κελεπουρι,και η ζωή συνεχειζεται ...Η άποψη μου για να πηδήξεις στην Ελλάδα ,είναι ότι θέλει διπλωματία,μπλα μπλα,ευγένεια...Αρκη να υπάρχει όρεξη χρόνος αλλά και κάποιο χρήμα να διαθέσεις.Δεν είναι μόνο θέμα επαγγέλματος,ειναι θέμα αυτοπεπυθισης...(και οι φορτηγατζήδες .οι ταξιτζιδες,αλλα και οι ναυτικοί είναι επαγγέλματα που εξηταρουν ,και όπου η γυναίκα μπορεί να μυρίσει γενικά την "ασφαλή ζώνη "του χρήματος ...)
Την ντομάτα Λαγκαδά έχω ακούσει...μόνο αυτό.επειδή ανέφερες το Λαγκαδά και τις σιδερένιες τάπες...είπα κι εγώ μεγαλούτσικος είναι αυτός άρα θα ξέρει και τα εξάταπα αλλά και τα σκιάχτρα που εκεί στο Λαγκαδά τα λέμε μπαούτσους!!!!
Μικρό μου πουτανακι το κατάλαβες καλά είμαι μεγαλούτσικος θα πονέσει το κωλοτρυπιδονι σουεπειδή ανέφερες το Λαγκαδά και τις σιδερένιες τάπες...είπα κι εγώ μεγαλούτσικος είναι αυτός άρα θα ξέρει και τα εξάταπα αλλά και τα σκιάχτρα που εκεί στο Λαγκαδά τα λέμε μπαούτσους!!!!
Ναι αλλά ακούγεται ότι οι ναυτικοί δυσκολεύονται να περάσουν κάτω από αψίδες ύψους μικρότερου της Καμάρας Θεσσαλονίκης....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κάνε καμιά φούσκα με τη μύξα σου και άσε τις ορέξεις για τα υπόλοιπα...Μικρό μου πουτανακι το κατάλαβες καλά είμαι μεγαλούτσικος θα πονέσει το κωλοτρυπιδονι σου
Θεσ να σου γαμησω το είναι μωρή κωλοτρυπιδα τώρα; τώρα αμέσως;κάνε καμιά φούσκα με τη μύξα σου και άσε τις ορέξεις για τα υπόλοιπα...
Λεγε μωρή κωλοτρυπιδα να έρθω να σου ρούφηξω την καρδιά τώραΘεσ να σου γαμησω το είναι μωρή κωλοτρυπιδα τώρα; τώρα αμέσως;
χαλάρωσε μη μας πάθεις κανενα εγκεφαλικό!!!!Θεσ να σου γαμησω το είναι μωρή κωλοτρυπιδα τώρα; τώρα αμέσως;
Λεγε μωρή πουταναχαλάρωσε μη μας πάθεις κανενα εγκεφαλικό!!!!
και με ποιον θα γελάμε μετά βρε....με τις σιδερένιες τάπες!!!χαλάρωσε μη μας πάθεις κανενα εγκεφαλικό!!!!
χαλάρωσε είπαμε είσαι και μιας ηλικίας και πρέπει να προσέχεις.....Λεγε μωρή πουτανα
Παλιό πουτανα θα βάλω την άδεια την κεφαλα σου σε χεσμενη λεκάνη θα την τριψω την μούρη σου να τα πάρει όλα στη μάπα και θα σε κατουρησω παλιό πουτανακαι με ποιον θα γελάμε μετά βρε....με τις σιδερένιες τάπες!!!
σε φαντάζομαι κοντό σορτσάκι...κάλτσες ξεχειλωμένες και...τσαρούχια με καρφιά....και δεν σε παίζουν οι άλλοι και κάθεσεαι στην άκρη και κάνεις φούσκες με τη μύξα σου.....σαν τον παπουτσωμένο γάτο σε κόβω....
χαλάρωσε είπαμε είσαι και μιας ηλικίας και πρέπει να προσέχεις.....
καλά εσύ το μυαλό σου στις ντομάτες....Ναι αλλά ακούγεται ότι οι ναυτικοί δυσκολεύονται να περάσουν κάτω από αψίδες ύψους μικρότερου της Καμάρας Θεσσαλονίκης....
Την ντομάτα Λαγκαδά έχω ακούσει...μόνο αυτό.
αφού μόνο για κατούρημα την έχεις τη....λιλίκα σου!!!!αυτά σκέφτεσαι γιατί μόνο αυτό μπορείς να κάνειςΠαλιό πουτανα θα βάλω την άδεια την κεφαλα σου σε χεσμενη λεκάνη θα την τριψω την μούρη σου να τα πάρει όλα στη μάπα και θα σε κατουρησω παλιό πουτανα
Μωρή εικοσάχρονη ροζουλια κωλοτρυπιδα θέση να δεις τι είμαι ικανός να κάνω για σένα;αφού μόνο για κατούρημα την έχεις τη....λιλίκα σου!!!!αυτά σκέφτεσαι γιατί μόνο αυτό μπορείς να κάνεις