Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
Δεν υπαρχουν ασχημοι αντρες για τις γυναικες μετα τα 30, παρα μονο φτωχοι.
Δεν υπαρχουν ασχημοι αντρες για τις γυναικες μετα τα 30, παρα μονο φτωχοι.
Στρατιωτικοί και αστυνομικοί. Πάντα γαμάνε όμορφες καπελιές. Εγώ προσωπικά το έχω κάνει meme πως άμα δεις ασχημομούρη με καλλονή ο τυπάς είναι στρατιωτικός/πυροσβέστης/αστυνομικός.
Ιδιαίτερα δε οι γκομενίτσες με τα γνωστά εναλλακτικά χαρακτηριστικά τύπου σκουλαρίκια σε διάφορα μέρη του σώματος και δερματοστιξία a.k.a. tatoos και piercings έχουν μια τάση με δαύτους.
Και καλά κάνουν. Δε κατηγορώ.Τους θέλουν για γάμο.Στρατιωτικοί οι πιο πολλοί είναι παντρεμένοι απ'τα 25-30,τί πρόλαβαν να γαμήσουν μέχρι τότε;
Φίλε και εγώ έτσι νόμιζα real life proved me the other way.Οι εναλλακτικές με τα τατουαζ ψάχνουν παρόμοιους μ'αυτές,στρατιωτικούς και μπάτσους ούτε να τους βλέπουν
Τον ντιλιβερα;;; Τον ξεχάσαμε;;βαλε και ηλεκτρολογος ρε αδερφε
για ανέλυσε το αυτό να καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε...τραλαλακιδες σαν εσένα!!!τραλαλακης σπικινγκ ναουμε
τραβα σα περα μωρη πουστρα που μου γραφεις και με θαυμαστικαγια ανέλυσε το αυτό να καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε...τραλαλακιδες σαν εσένα!!!
Έχει τα τυχερά του το ντελιβερι
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!! Στα δυο το ένα δώρο!!!! ( γαμισια)
ισα το κορμί σου!!!!τραβα σα περα μωρη πουστρα που μου γραφεις και με θαυμαστικα
Πες μας ρε μαλακα κλώνε με ποιο νικ έγραφες να σου κάνω συρραφη την κωλοτρυπιδαισα το κορμί σου!!!!
τα θαυμαστικά σε πείραξαν...νούμερο ε νούμερο
αχαχχα
πεπέρι θα σου βάλω...και στο στόμα!!!!Πες μας τε μαλακα κλώνε με ποιο νικ έγραφες να σου κάνω συρραφη την κωλοτρυπιδα
Βάλε δάχτυλο και γαργαλαι τον προστάτη σου ρε μαλακα κλωνε πιτσιρίκοπεπέρι θα σου βάλω...και στο στόμα!!!!