You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Από που προκύπτει αυτός ο κανόνας?Σαν γενικός κανόνας πάντως τα επάγγελματα που τραβάνε τις γκόμενες ειναι γιατρός, πιλότος, barman και personal trainer.
Από που προκύπτει αυτός ο κανόνας?
Ο καημός των γονέων είναι η κόρη να βρει γιατρό να παντρευτεί.... Χρόνια τώρα ισχύει αυτό στην ελληνική πραγματικότητα και έχει περάσει και στις κόρες αυτό το πράγμα....
Για τον πιλότο θα έλεγα από προσωπικές συζητήσεις με γυναίκες γνωστές και φίλες....
Για τα άλλα δύο βγες έξω και ρωτα τις πιτσιρίκες....
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Ποιό το ΝΟΗΜΑ το παρόντος νήματος;;; Μιλάμε απλά εγκυκλοκπαιδικά, να ξέρουμε, αν φυσικά καταλήξουμε, ποιά επαγγέλματα βοηθούν να μαμήσεις βρωμο - Ελλεηνίδες;
Άντε και τα βρίσκουμε τα επαγγέλματα, τα περισσότερα, μετά ΤΙ ακριβώς; Θα αλλάξει κανένας επάγγελμα για να βρίσκει να μαμάει, αυτός είναι ο σκοπός δηλαδή; Ή απλά να πάεικαι να πηδήξει από κανένα ύψωμα να σκοτωθεί, γιατί είναι εκτός επαγγελμάτων;
Άντε και τα βρίσκουμε τα επαγγέλματα, τα περισσότερα, μετά ΤΙ ακριβώς; Θα αλλάξει κανένας επάγγελμα για να βρίσκει να μαμάει, αυτός είναι ο σκοπός δηλαδή; Ή απλά να πάεικαι να πηδήξει από κανένα ύψωμα να σκοτωθεί, γιατί είναι εκτός επαγγελμάτων;
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Μάλιστα....Ο καημός των γονέων είναι η κόρη να βρει γιατρό να παντρευτεί.... Χρόνια τώρα ισχύει αυτό στην ελληνική πραγματικότητα και έχει περάσει και στις κόρες αυτό το πράγμα....
Για τον πιλότο θα έλεγα από προσωπικές συζητήσεις με γυναίκες γνωστές και φίλες....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Φράγκα και κοινωνικό στάτους τα πρώτα δύο.Από που προκύπτει αυτός ο κανόνας?
Νεανικότητα και συνήθως καλή εμφάνιση στα άλλα δύο
Όπως είπε εύστοχα προηγούμενος συναγωνιστής τα πρώτα δύο είναι για αποκατάσταση.Τα άλλα δύο είναι για ξεπετες...ισχύει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια στατιστική προσέγγιση κάνουμε...κατά τα άλλα έχεις δίκιο.Ποιό το ΝΟΗΜΑ το παρόντος νήματος;;; Μιλάμε απλά εγκυκλοκπαιδικά, να ξέρουμε, αν φυσικά καταλήξουμε, ποιά επαγγέλματα βοηθούν να μαμήσεις βρωμο - Ελλεηνίδες;
Ποιό το ΝΟΗΜΑ το παρόντος νήματος;;; Μιλάμε απλά εγκυκλοκπαιδικά, να ξέρουμε, αν φυσικά καταλήξουμε, ποιά επαγγέλματα βοηθούν να μαμήσεις βρωμο - Ελλεηνίδες;
Κουβέντα να γίνεται ρε μάστορα.... Υπάρχουν πολύ πιο καμμένα τόπικ σε αυτό το φόρουμ. Εγώ μίλησα με αφορμή τους υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που ανέφερε κάποιος τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι εκτός συναγωνισμού επαγγέλματα σε σχέση με άλλα, ξεκάθαρα....
Αλλά όλα ειναι σχετικά οπως ξαναγραφτηκε... Μπορεί ο γιατρός να είναι σαν ουρακοτάγκος και ο μανάβης εμφανίσιμος, ευχαριστος στο μπλα μπλα και να ξερογλύφονται με τον δεύτερο οι γκόμενες....
Τελευταία τροποποίηση:
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.856
- Πόντοι
- 3.656
Tαξιτζήδες φίλε. Μόνο οι ταξιτζήδες βαράνε.
Μόνο για όσες θέλουν τζάμπα ταξί
Πλέον δύσκολα...Μόνο αν δουλεύει βράδυ Παρασκευή και Σάββατο έξω από μαγαζιάTαξιτζήδες φίλε. Μόνο οι ταξιτζήδες βαράνε.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Και φυλακισμένος φθλε.. Πολύ πουτανεςτους δικαστικούς ξεχάσατε
Τρελλές καταστάσεις..
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Δηλ τι όνειρο να χουν οι γονείς? Να ψάχνεται στα μπαράκια μέχρι τα 55????Ο καημός των γονέων είναι η κόρη να βρει γιατρό να παντρευτεί.... Χρόνια τώρα ισχύει αυτό στην ελληνική πραγματικότητα και έχει περάσει και στις κόρες αυτό το πράγμα....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.856
- Πόντοι
- 3.656
Χάλια η φάση
Να ερωτευτείς τον ντελιβερά,αλλά κάθε φορά που παραγγέλνεις,να μήν μπορείς να επιλέξεις να σου φέρει εκείνος την παραγγελία,είτε επειδή δέν είναι πρέπον είτε επειδή μπορεί να μήν δουλεύει εκείνη την ώρα.Ούτε το όνομα του δέν ξέρω! Είμαι ερωτευμένη και σε απόγνωση,και εν ολίγοις έχω τα νεύρα μου!
Ντελιβεράς
Να ερωτευτείς τον ντελιβερά,αλλά κάθε φορά που παραγγέλνεις,να μήν μπορείς να επιλέξεις να σου φέρει εκείνος την παραγγελία,είτε επειδή δέν είναι πρέπον είτε επειδή μπορεί να μήν δουλεύει εκείνη την ώρα.Ούτε το όνομα του δέν ξέρω! Είμαι ερωτευμένη και σε απόγνωση,και εν ολίγοις έχω τα νεύρα μου!
Ντελιβεράς
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
γαμησετα θα εχει ξεσκιστει στις πιτσες η αλλη μηπως κατσει και της τα φερει ο τετοιοςΧάλια η φάση
Ντελιβεράς
χοντρη θα ειναι τωρα (αν δεν ηταν ηδη το πιο πιθανο)
δεν μετραει αυτη...αλλο
και ξέρεις ότι σε διαλέγουν για γαμήσι, όχι για παντρειάΝτελιβεράς
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.856
- Πόντοι
- 3.656
Μυθικό περιστατικό στο Παγκράτι:πήρε το «100» και όταν πήγαν οι αστυνομικοί έκλεισε την πόρτα και τους ζήτησε να κάνουν σεξ (vid)
«Θυμάμαι για μια μοναχική κοπέλα η οποία ήταν στο Παγκράτι, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας. Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε "ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της. Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται πως ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Όλο τυχερά αυτοί οι μπάτσοι
Δηλ τι όνειρο να χουν οι γονείς? Να ψάχνεται στα μπαράκια μέχρι τα 55????
Άρα γι αυτό λέω ότι είναι επαγγέλματα που μετράνε στις γκόμενες....
Και να ειστε σίγουροι ότι πάρα πολλές εκεί έξω γαλουχήθηκαν έτσι από τις μανάδες και τους πατεράδες τους....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις