You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αστο για λιγο αργοτερα γιατι με αυτο που αμολησε ο παπατρολης πρεπει να συνελθουμε απο το γελιο πρωτα.ΤΥπε ηταν μια εισαγωγη για να μπορω να γραψω και εγω τις δικιες μου
μαλακιουλες
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βρε μαλάκα έχεις την εντύπωση πως διαβάσω πάντα αναλυτικά κάθε ποστ εδώ μέσα;;;τι κουφη μαλακια πεταξες παλι ρε παπαζολη? .το παπαρια μεγατοωνν πεταξες παλι ρε? τοσο καιρο εδω τι κανεις?δεν απαντας στα ποστ των αλλων?απαντας χωρις να τα διαβασεις πρωτα? α ρε παπατρολη εγραψες παλι...
Kάποιοι πιάνουν κ διαβάζουν από εκεί που το αφήνουν ένα θέμα το ξέρεις;;;
Αυτό εννοώ....έτσι κ δω,δεν έπιασα να διαβάσω το θέμα από την αρχή.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
χαλαρα θα παει 25σελιδες μεχρι αυριο το μεσημερι
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεε μπολντιιιιιιιιιιι
χαχαχ οπου παω τους αφυπνιζω τυπε ε?
χαχαχ οπου παω τους αφυπνιζω τυπε ε?
τα λες ωραια φιλε
αλλα εισαι ατυχος
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παπατρολη αστο μην πας να το σωσεις τωρα...ουτως η αλλως μας εχεις συνηθισει σε μπαρουφες εδω μεσα οποτε θα ξεχαστει και αυτο... .οριστε ξαναδιαβασε τι εγραψες.Βρε μαλάκα έχεις την εντύπωση πως διαβάσω πάντα αναλυτικά κάθε ποστ εδώ μέσα;;;
Kάποιοι πιάνουν κ διαβάζουν από εκεί που το αφήνουν ένα θέμα το ξέρεις;;;
Αυτό εννοώ....έτσι κ δω,δεν έπιασα να διαβάσω το θέμα από την αρχή.
Έχω σαν βασική μου αρχή να μην διαβάζα τα ποστ άλλων αλλά μόνο να γράφω.
Τελοσπάντων αν το έγραψε το επιβεβαιώνω κ γω εμπειρικά.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τα λες ωραια φιλε
αλλα εισαι ατυχος
σε τι ειμαι ατυχος?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ντάξει ήθελε κ ένα ''που δεν με ενδιαφέρουν'' στο τέλος...διορθώνω...παπατρολη αστο μην πας να το σωσεις τωρα...ουτως η αλλως μας εχεις συνηθισει σε μπαρουφες εδω μεσα οποτε θα ξεχαστει και αυτο... .οριστε ξαναδιαβασε τι εγραψες.
Έχω σαν βασική μου αρχή να μην διαβάζα τα ποστ άλλων αλλά μόνο να γράφω.
Τελοσπάντων αν το έγραψε το επιβεβαιώνω κ γω εμπειρικά.
σε τι ειμαι ατυχος?
επεσες σε λαθος εποχη για πολιτικους
αλλιως χαλαρα ειχες θεση στην βουλη
τωρα το σπορ αυτο δν το κοβω να ευδοκιμει
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
.οκ...Ντάξει ήθελε κ ένα ''που δεν με ενδιαφέρουν'' στο τέλος...διορθώνω...
Επισκέπτης
σε τι ειμαι ατυχος?
Συνημμένα
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η διαφορά μεταξύ γυναίκας κ άντρα ως προς αυτό είναι ότι ο άντρας θα σουρθεί συνήθως όσο δεν πάει κ θα κυληστεί στα σκατά προκειμένου να το αποκτήσει,ενώ οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές...και έτσι βρίσκονται από πάνω.Εκτός από αυτό δλδ.
Περαστικά μας.........
Γιατί εκτός από τον Λάκη εγώ δεν ξέρω κανέναν άλλον που να έχει το πάνω χέρι απέναντι στην γυναίκα ή γκομενά του(μιλάω πάντα για Ελλάδα).
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποσο ειναι λειπει σημερα η παρουσια του απολυτου και του λακη... .για μπες και σε ενα αλλο πολιτικο θρεντ που εστειλες ποστ πριν.Η διαφορά μεταξύ γυναίκας κ άντρας ως προς αυτό είναι ότι ο άντρας θα σουρθεί όσο δεν πάει κ θα κυληστεί στα σκατά προκειμένου να το αποκτήσει,ενώ οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές...και έτσι βρίσκονται από πάνω.
Περαστικά μας.........
Γιατί εκτός από τον Λάκη εγώ δεν ξέρω κανέναν άλλον που να έχει το πάνω χέρι απέναντι στην γυναίκα ή γκομενά του.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Σωστός. Οσο δίδασκα είχα ξεσκιστεί στον πούτσο.Καθηγητής (ιδιαίτερα)
Σωστός και εσύ. Με ρωτούσε πρόσφατα μία φίλη γιατί είμαι ελεύθερος καιρό...μα γιατί δεν είμαι πούστης...ΠΟΥΣΤΗΣ ( στυλ ΝΙΝΟ,ΡΟΥΒΑΣ και Σια )
Ετσι ακριβώς...Μία μου έλεγε κάποτε...τι μού κάνεις δάσκαλε...Εγώ πιστεύω ότι δυνατά παίζουν όλα επαγγέλματα που ανέφερε ο Λάκης, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, επίσης όλοι οι αθλητές (μεγάλη γκομενοπαγίδα η διασημότητα) και όλοι όσοι διδάσκουν κάτι οπότε είναι σε θέση ισχύος και εξουσίας. Γενικά όλες γουστάρουν τον άντρα που είναι "από πάνω" σε όλες τις απόψεις, μέχρι και γιατρός-ασθενής!
Φίλος μου, σερβιτόρος σε υχτερινό μαζί, ευχαριστούσε τους πελάτες που κερνάνε τις πελάτισες για να γαμάρι το προσωπικό.βασικα πιστευω γινεται το εξης.οι γυναικες πανε σ αυτον που προβαλεται μες το πληθος.ο μπαρμαν ξεχωριζει μες το πληθος,φενεται ,κανει κ καμια μαλακια ,πεταει ξερω γω κανα μπουκαλι στον αερα.αν μεσα σε ενα μεγαλο κλαμπ η σε μια αιθουσα παρεις ενα μικρωφονο κ βγαλεις λογους ,αυτοματος ξεχωριζεις κ εσυ!!!αν εισαι μες το πληθος εισαι λιγο αορατος,ας πουμε.οντος η μπαρμαν γαμανε η λενε κ λιγο φουμαρα?εχει δουλεψει κανεις απο εδω να μας πει με απολυτη ειλικρεινια?
Σωστός και για τους ταρίφες. Δοκιμαστικά το κάναμε το καλοκαίρι και μια φορά συνοσηγός με ταρίφα και έπαιξε πολύ μουνί.Πιστεύω υπάρχουν δύο κατηγορίες που τραβανε το μουνί (πάντα σε σχέση με την πετυχημένη ατάκα και χειρισμό).
1. Η κατηγορία trendy, φλωροι, showbizz, δεν-έχω-αποφασίσει-ακόμα-αν-τον παίρνω-ή-τον-δίνω, μπαρμαναίοι κλπ προαναφερθέντα πόστα.
2. Η κατηγορία Ψιλοβαρβατίλα-χωρίς-υποχρεώσεις ή αλλιώς Πήδα-με-και-που-σε-είδα-που-με-είδες, δηλαδή πιτσαδόροι, ταξιτζήδες, μαστοράντζες γενικώς, ναυτικοι σε πλοία γραμμής, κλπ
Οι υπόλοιποι στον αγώνα
Δεν ξέρω τι είναι το skipper, αλλά μία φορά είχαμε καύλες και χωθήκαμε σε ένα ιστιοπλοϊκό...Skipper σε ιστιοπλοϊκό. Τους περνάς από στενά Τήνου - Μυκόνου τέλος Ιούλη, και όπως έχουν σκύψει πάνω από τα ρέλια για να ξεράσουν στην υπήνεμη πλευρά, ... ;)
Βεβαια αυτα γραφτηκαν το 2006...Εποχη που οι παχιες αγελαδες ηταν στο πικ τους λιγο πριν σκασουν και αρχισει η κατρακυλα...οποτε τωρα αμα δηλωσεις δασκαλος με τα 800€ που παιρνουν η ταριφας με τις 5-6 κουρσες την ημερα δεν ξερω κατα ποσο θα γαμησεις....
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Καλα ρε...τι στε σεις;;;;;;;
Δεν σκεφτηκατε το πιο βασικο. Νταβατζης στη φυλης!!!!!!
Δεν σκεφτηκατε το πιο βασικο. Νταβατζης στη φυλης!!!!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για ταριφες δεν ξερω.για δασκαλους δεν καταλαβες μαλλον.λεμε για αυτους που ειναι δασκαλοι οχι που δηλωνουν.δηλαδη αυτοι με εχουν σχεση με γυναικες δασκαλου-μαθητριας.αυτο ενοουσε και ο καπταιν_μακ. ;)Βεβαια αυτα γραφτηκαν το 2006...Εποχη που οι παχιες αγελαδες ηταν στο πικ τους λιγο πριν σκασουν και αρχισει η κατρακυλα...οποτε τωρα αμα δηλωσεις δασκαλος με τα 800€ που παιρνουν η ταριφας με τις 5-6 κουρσες την ημερα δεν ξερω κατα ποσο θα γαμησεις....
για ταριφες δεν ξερω.για δασκαλους δεν καταλαβες μαλλον.λεμε για αυτους που ειναι δασκαλοι οχι που δηλωνουν.δηλαδη αυτοι με εχουν σχεση με γυναικες δασκαλου-μαθητριας.αυτο ενοουσε και ο καπταιν_μακ. ;)
ετσι ναι δεκτο ;)
αλλα και εκει θελει να εισαι λιγο τσακαλος και οχι κανας χαλβας
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Στην περιπτωσή μου πάντως ποτέ δεν είχαμε κάποιον αξιόλογο καθηγητή που να θέλουν να γαμηθούν όλες μαζί του(καημένες συμμαθήτριες),αντιθέτως είχαμε 2-3 καύλες καθηγήτριες που όλοι θέλαμε να τις .για ταριφες δεν ξερω.για δασκαλους δεν καταλαβες μαλλον.λεμε για αυτους που ειναι δασκαλοι οχι που δηλωνουν.δηλαδη αυτοι με εχουν σχεση με γυναικες δασκαλου-μαθητριας.αυτο ενοουσε και ο καπταιν_μακ. ;)
Και όσο σκέφτομαι που όπου κ όταν γίνεται κάτι τέτοιο τις καταγγέλουν.... ρε έπρεπε να'ναι στο βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης(με αξιαγάμητες καθηγήτριες όμως,ε)!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις