το ποστ θα το καταλαβουν πιο καλα οσοι ειναι απο 30 ετων και πανω.
οταν δουλευα νυχτα πιτσιρικας και μεχρι το τελος τις φοιτητικης ζωης περασα καλα και σε γενικες γραμμες εφαγα και πολλες γκομενες.τοτε η νυχτα ηταν αλλιως,καμια σχεση με τωρα,εβγαινε παραπανω κοσμος εξω,δουλευαν παραπανω μερες τα μαγαζια,υπηρχε ορεξη για διασκεδαση απο το κοσμο.(αξιζει να γινει ενα ποστ για το σημερινο φαινομενο να κοιμουντε πανω στο μπαρ κοσμος,και κατι μπαρμαν τις κακιες ωρας να το παιζουν μουρες σε αδεια μαγαζια.τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα).
εχω εργαστει σε μεσιτκο γραφειο.εκει υπηρχαν τα 2 ακρα,η θα γαμουσα καμια 40αρα χωρισμενη, η καμια πρωτοετη φοιτητρια.μεση οδος δεν υπηρχε.
αλλα η καλυτερες φασεις και τα πιο ποιοτικα γαμησια ηρθαν οταν δουλεψα σε μια εταιρια με ηλεκτρικα ειδη.μιλαμε να σου ερχοντε ουρανοκατεβατες οι καταστασεις εκει.
νομιζω οτι δουλεια και να κανεις,αμα εχεις μπλα-μπλα και εισαι ευγενικος και εξυπηρετικος πανω απο ολα,θα γαμας με κλειστα ματια.
στις παραπανω δουλειες που εχω κανει δουλευαν και αλλοι μαζι μου,αλλα δεν γαμουσανε ολοι.
υγ. δεν θα ξεχασω σε ενα κλαμπ που δουλευα,ο παρκαδορος(ελληνας)ειχε γαμησει οτι γκομενα υπηρχε πανω απο 100 κιλα.το αφεντικο στο τελος του καλοκαιριου του εκανε δωρο ενα βρακι σαν αυτα που φορανε στο σουμο οι παλαιστες.
υγ.οταν ημουν στα ηλεκτρικα,ειχαμε ενα ηλεκτρολογο που πηγαινε και εκανε τις συνδεσεις στα σπιτια.ο τυπος ειχε γαμησει ολες τις ασχημες πελατισες,τον πετυχα πολλες φορες να τις βγαζει και εξω τις γκομενες για ποτα.φοβερος τυπος.