Νέα

Επαγγέλματα/πόστα που βοηθούν να γαμάς Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
για ταριφες δεν ξερω.για δασκαλους δεν καταλαβες μαλλον.λεμε για αυτους που ειναι δασκαλοι οχι που δηλωνουν.δηλαδη αυτοι με εχουν σχεση με γυναικες δασκαλου-μαθητριας.αυτο ενοουσε και ο καπταιν_μακ. ;) :grin:
Ακριβώς. Και όχι απαραίτητα να είναι ανήλικη, πχ σε φροντιστήριο είναι πιο εύκολα.

Στην περιπτωσή μου πάντως ποτέ δεν είχαμε κάποιον αξιόλογο καθηγητή που να θέλουν να γαμηθούν όλες μαζί του(καημένες συμμαθήτριες),αντιθέτως είχαμε 2-3 καύλες καθηγήτριες που όλοι θέλαμε να τις  :knockinb:.

Και όσο σκέφτομαι που όπου κ όταν γίνεται κάτι τέτοιο τις καταγγέλουν.... :headbang: ρε έπρεπε να'ναι στο βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης(με αξιαγάμητες καθηγήτριες όμως,ε)!!!! :rockon:
Μα δεν χρειάζεται να θέλει να γαμηθεί...αρκεί να είσαι φιλικός...και να δείχνεις κατανόηση...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
το ποστ θα το καταλαβουν πιο καλα οσοι ειναι απο 30 ετων και πανω.

οταν δουλευα νυχτα πιτσιρικας και μεχρι το τελος τις φοιτητικης ζωης περασα καλα και σε γενικες γραμμες εφαγα και πολλες γκομενες.τοτε η νυχτα ηταν αλλιως,καμια σχεση με τωρα,εβγαινε παραπανω κοσμος εξω,δουλευαν παραπανω μερες τα μαγαζια,υπηρχε ορεξη για διασκεδαση απο το κοσμο.(αξιζει να γινει ενα ποστ για το σημερινο φαινομενο να κοιμουντε πανω στο μπαρ κοσμος,και κατι μπαρμαν τις κακιες ωρας να το παιζουν μουρες σε αδεια μαγαζια.τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα).

εχω εργαστει σε μεσιτκο γραφειο.εκει υπηρχαν τα 2 ακρα,η θα γαμουσα καμια 40αρα χωρισμενη, η καμια πρωτοετη φοιτητρια.μεση οδος δεν υπηρχε.

αλλα η καλυτερες φασεις και τα πιο ποιοτικα γαμησια ηρθαν οταν δουλεψα σε μια εταιρια με ηλεκτρικα ειδη.μιλαμε να σου ερχοντε ουρανοκατεβατες οι καταστασεις εκει.

νομιζω οτι δουλεια και να κανεις,αμα εχεις μπλα-μπλα και εισαι ευγενικος και εξυπηρετικος πανω απο ολα,θα γαμας με κλειστα ματια.
στις παραπανω δουλειες που εχω κανει δουλευαν και αλλοι μαζι μου,αλλα δεν γαμουσανε ολοι.

υγ. δεν θα ξεχασω σε ενα κλαμπ που δουλευα,ο παρκαδορος(ελληνας)ειχε γαμησει οτι γκομενα υπηρχε πανω απο 100 κιλα.το αφεντικο στο τελος του καλοκαιριου του εκανε δωρο ενα βρακι σαν αυτα που φορανε στο σουμο οι παλαιστες.

υγ.οταν ημουν στα ηλεκτρικα,ειχαμε ενα ηλεκτρολογο που πηγαινε και εκανε τις συνδεσεις στα σπιτια.ο τυπος ειχε γαμησει ολες τις ασχημες πελατισες,τον πετυχα πολλες φορες να τις βγαζει και εξω τις γκομενες για ποτα.φοβερος τυπος. 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στην περιπτωσή μου πάντως ποτέ δεν είχαμε κάποιον αξιόλογο καθηγητή που να θέλουν να γαμηθούν όλες μαζί του(καημένες συμμαθήτριες),αντιθέτως είχαμε 2-3 καύλες καθηγήτριες που όλοι θέλαμε να τις  :knockinb:.

Και όσο σκέφτομαι που όπου κ όταν γίνεται κάτι τέτοιο τις καταγγέλουν.... :headbang: ρε έπρεπε να'ναι στο βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης(με αξιαγάμητες καθηγήτριες όμως,ε)!!!! :rockon:
Μου θυμισες μια θεολογο ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ την ηθελα αυτην .... ειχα χτυπησει απειρες παλινδρομισεις για παρτη της....

Και μια αλλη της βιολογιας που συνεχως επιανε τα βυζια της στο μαθημα και μας τρελαινε

ΑΞΙΟΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!!!!!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Λοιπόν από εμπειρία 1,5 έτους ενασχόλησης ερασιτεχνικά με το θέατρο θα προσθέσω κ το επάγγελμα του''καλλιτέχνη'' κ ας παίζεις κ το πουλί σου βαφτιζοντάς το τέχνη.

Είμαι σε μια από τις τελευταίες σχολές-εργαστήρια κ όλες μα όλες είναι τσιμπημένες ή συμπαθούν τον νεαρό σχετικά δασκαλό μας(και μιλάμε για ηθοποιό-σκηνοθέτη-θεατρολόγο που τον ξέρουν 100 το πολύ 200 άτομα σε όλη την πόλη κ φυσικά δεν κουβαλάει διακρίσεις).

οι συμμαθητριες στην σχολη θεατρου πρεπει να ειναι το παρα πολυ μεχρι 22 χρονων για να εχουν κολλημα με τον κουλτουριαρη καθηγητη...Αυτα τα κουσουρια τα εχουνε συνηθως οι μικρες ηλικιακα κατα φαντασιαν "σκεπτομενες" και "εναλλακτικες" γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

οταν δουλευα νυχτα πιτσιρικας και μεχρι το τελος τις φοιτητικης ζωης περασα καλα και σε γενικες γραμμες εφαγα και πολλες γκομενες.τοτε η νυχτα ηταν αλλιως,καμια σχεση με τωρα,εβγαινε παραπανω κοσμος εξω,δουλευαν παραπανω μερες τα μαγαζια,υπηρχε ορεξη για διασκεδαση απο το κοσμο.(αξιζει να γινει ενα ποστ για το σημερινο φαινομενο να κοιμουντε πανω στο μπαρ κοσμος,και κατι μπαρμαν τις κακιες ωρας να το παιζουν μουρες σε αδεια μαγαζια.τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα).

εχω εργαστει σε μεσιτκο γραφειο.εκει υπηρχαν τα 2 ακρα,η θα γαμουσα καμια 40αρα χωρισμενη, η καμια πρωτοετη φοιτητρια.μεση οδος δεν υπηρχε.

αλλα η καλυτερες φασεις και τα πιο ποιοτικα γαμησια ηρθαν οταν δουλεψα σε μια εταιρια με ηλεκτρικα ειδη.μιλαμε να σου ερχοντε ουρανοκατεβατες οι καταστασεις εκει.

νομιζω οτι δουλεια και να κανεις,αμα εχεις μπλα-μπλα και εισαι ευγενικος και εξυπηρετικος πανω απο ολα,θα γαμας με κλειστα ματια.
στις παραπανω δουλειες που εχω κανει δουλευαν και αλλοι μαζι μου,αλλα δεν γαμουσανε ολοι.

υγ. δεν θα ξεχασω σε ενα κλαμπ που δουλευα,ο παρκαδορος(ελληνας)ειχε γαμησει οτι γκομενα υπηρχε πανω απο 100 κιλα.το αφεντικο στο τελος του καλοκαιριου του εκανε δωρο ενα βρακι σαν αυτα που φορανε στο σουμο οι παλαιστες.

υγ.οταν ημουν στα ηλεκτρικα,ειχαμε ενα ηλεκτρολογο που πηγαινε και εκανε τις συνδεσεις στα σπιτια.ο τυπος ειχε γαμησει ολες τις ασχημες πελατισες,τον πετυχα πολλες φορες να τις βγαζει και εξω τις γκομενες για ποτα.φοβερος τυπος. 

ελα ρε αρκανη ειχες περασει πολλα σαν φοιτητης ε?  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο γαμιας του τσατρουλετ εγραψε παλι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλημερα!!!
πες και εσυ την γνωμη σου παιδι μου... :grin:
ας την πω γρηγορα γτ κανω και καμια δουλεια παραλληλα.
εχει επαγγελματα που ειναι καυλερα αλλα αναλογα την γκομενα.
τα μπαρμαν και ντι τζει ειναι στην λιστα αν εισαι μεχρι 20 χρονων.(προσωπικες αποψεις εκφραζω και μονο!)
τωρα κοιτα...οι γκομενες οι πιο"ψαγμενες" να πω δυσκολα θα γουσταρουν εναν ηλεκτρολογο πχ η εναν λαικο τραγουδιστη.
αντιστοιχα γκομενες "μπουζουκογκομενες" σιγουρα με εναν ποιητη η εναν ηθοποιο του εθνικου θα ξερναγαν.
δε ξερω αν εγινα σαφης.... :sunglasses:

Επισκέπτης
τα μπαρμαν και ντι τζει ειναι στην λιστα αν εισαι μεχρι 20 χρονων.(προσωπικες αποψεις εκφραζω και μονο!)
τωρα κοιτα...οι γκομενες οι πιο"ψαγμενες" να πω δυσκολα θα γουσταρουν εναν ηλεκτρολογο πχ η εναν λαικο τραγουδιστη.
αντιστοιχα γκομενες "μπουζουκογκομενες" σιγουρα με εναν ποιητη η εναν ηθοποιο του εθνικου θα ξερναγαν.

νομίζω ότι κινείσαι στο πνεύμα των ελλεηνίδων.
ξεκινάς από το ποιοι δε θα σας άρεσαν... :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:rockon: :rockon: :rockon:
ομοιως και οι ηθοποιοι και οι ποιητες για γκομενες στην πρωτο μισο της δεκαετιας των 20 ειναι...
Αν ο υδραυλικος που πηγαινε στο σπιτι των ελλεινιδων ηταν σαν τον Hugh Jackman ομως?  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
νομίζω ότι κινείσαι στο πνεύμα των ελλεηνίδων.
ξεκινάς από το ποιοι δε θα σας άρεσαν... :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα αφου καταλαβες τι εννοω μωρε... :P

να προσθεσω οτι 7στις 10 γυναικες φτιαχνονται με τις στολες και πραγματικα δε ξερω γτ!!! :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon:
ομοιως και οι ηθοποιοι και οι ποιητες για γκομενες στην πρωτο μισο της δεκαετιας των 20 ειναι...
Αν ο υδραυλικος που πηγαινε στο σπιτι των ελλεινιδων ηταν σαν τον Hugh Jackman ομως?  :grin:
1.σε αυτο θα διαφωνησω εγω ομως σαν λουκ.μπορει να εχεις δικιο.
2.αα μιλαμε γ επιστημονικη φαντασια εδω?να συνεχισω ετσι την κουβεντα δλδ?τυπου"ελληνιδες:κλωνοι της σκλεναρικοβα" :2funny:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα αφου καταλαβες τι εννοω μωρε... :P

να προσθεσω οτι 7στις 10 γυναικες φτιαχνονται με τις στολες και πραγματικα δε ξερω γτ!!! :headbang:

Εξαρτάται τι εμπεριέχεται και μες τη στολή κόρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom