Για την ακρίβεια βοηθούν να γαμάς γενικώς, αλλά στις βλαμμένες τις δικές μας βοηθουν ακόμη περισσότερο, αφού είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό κολλημένες σε κάποια κλισέ και σπάνια αποκλίνουν.Εχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Μπαρμαν/Σερβιτόρος/Πορτιέρης/Δημοσιοσχετίστας/DJ. Ειδικά σε μουράτα μαγαζιά από αυτά που διαφημίζονται στο ... Nitro και σε άλλους καθοδηγητές του Ελληνικού "lifestyle". Οι Ελληνίδες τους έχουν για περιζήτητους όλους αυτούς. Το έχουν διαβάσει σε περιοδικά, το έχουν ακούσει από φίλες, είναι πολύ της μόδας, είναι trendy είναι ... τρέχα γύρευε.Σε όλα τα γυναικεία περιοδικά τύπου cosmopolitan,glamour,pink woman κτλ κτλ κτλ όπου δείτε αναφορά σε ωραίο άνδρα, φοβερό εραστή, μάγκα, έξυπνο , προσωπικότητα κτλ κτλ αυτός συνήθως είναι σε κάποια τέτοιο πόστο. Επιπλέον , οι Ελληνίδες , επειδή φοβούνται ότι θα χαρακτηρισθουν "πουτάνες", πιστεύουν ή τους έχουν πει ότι αν είναι γαμηθούν στα σβέλτα και το κάνουν με κάποιο από αυτά τα παληκάρια, τότε δεν θα είναι πουτάνες, δεν θα μαθευτεί κτλ. Ενώ αν το κάνουν με κάποιο πελάτη του μαγαζιού που δουλεύουν οι παραπάνω, τότε κινδυνεύουν τα ... μάλα! ʼσχετο αν αυτός την επομενη μέρα διηγείται σε όλο το μαγαζί τι έκανε με εκείνη την ξανθιά/μελαχροινή/καστανή/κοκκινομάλλα που ήταν χθες εκεί. Αυτό δεν το λέει ούτε το Νίτρο, ούτε το κοσμοπόλιταν, άρα δεν ισχύει.
2)Καρεκλάς. Το παληκάρι που νοικιάζει τις ξαπλώστρες σε παραλία. Φοβερή μούρη. Το λένε κι αυτό σε όλα τα περιοδικά. Ειδικά αν είναι και σε γκλαμουράτο νησί τύπου Μύκονος-Πάρος-Σαντορίνη τότε είναι πολύ trendy-glamorous-σκατα . Είναι μια εμπειρία που κάθε προχωρημένη Ελληνίδα θέλει να ζήσει. Το λέει κι αυτό άλλωστε και το Νίτρο και το Κοσμοπόλιταν. Οι τύποι αυτοί είναι περιζήτητοι και όλες οι Ελληνο-γκόμενες τους θέλουν . Αδιάφορο αν τους την πέσουν κι άλλοι 1500 θαμώνες της ίδιας παραλίας.
3)Πολίστας. Μεγάλο όνειρο. Διαθέτουν και χαλάουα, που κάνει ακόμη πιο έντονο το στυλ του μετροσέξουαλ λελέ. Κελεπούρι.
Θυμάμαι πριν χρόνια (γύρω στο '97), ένας γνωστός μου, φοιτητής Ιατρικής τότε, πλήρωνε 50.000δρχ έναν μπάρμαν για να τον αντικαθιστά μερικά Σάββατο βράδια. Του έδινε 50.000δρχ τότε για κάθε Σάββατο που πήγαινε να δουλέψει στη θέση του και το μεροκάματο από το αφεντικό!Όταν τον ρώτησα "ρε μαλάκα τι κάνεις; έχεις κάψει φλάτζα;" μου το ανέλυσε οικονομοτεχνικά και μου απέδειξε ότι ήταν συμφέρουσα επένδυση. Μου είπε ότι με τα 50.000 δρχ τότε, θα γαμούσε δύο CG της σειράς. Θα έριχνε δύο πούτσους δηλαδή. Με τα ίδια λεφτά δουλεύοντας ένα Σάββατοβράδυ εκεί, τσιμπούσε καμιά 15αρα τηλέφωνα τουλάχιστον, από τα οποία γαμούσε τουλάχιστον τις 5 κι όχι μόνο μια φορά. Οπότε με τα 50 χιλιάρικα όπως μου εξήγησε, έριχνε καμιά 50αριά ψωλές. Του ερχόταν δηλαδή γαμήσι και χιλιάρικο. Πολύ φθηνά.Και επιπλέον γαμούσε ερασιτέχνιδες κι όχι CG.
Μετά από τέτοια ανάλυση, δεν μπόρεσα να πω τίποτε. Τότε ανακάλυψα το μεγαλείο του τρεντισμού να είσαι ... μπάρμαν.
Στο σημείο αυτό μπορεί να πει κάποιος ότι οι μπάρμαν είναι ωραίοι και θα γαμούσαν έτσι κι αλλιώς..Εχω έναν δεύτερο ξάδελφο, που ήταν μπάρμαν για 4-5 χρόνια. Όταν ήταν μπάρμαν τον βλέπαμε κάθε βδομάδα με άλλη και πολλές φορές με παρέες γυναικών, κάποιες από τις οποίες (παρέες) τις γαμούσε ολόκληρες! Αφότου σταμάτησε, εδώ και δύο-τρία χρόνια έχει βγάλει μία γκόμενα, που τη σχόλασε στο μήνα και είναι μόνος ένα χρόνο τώρα. Δεν ασχήμυνε μόλις άφησε το μπαρ.