You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
Παντως φιλε για τα στελέχη οτι και καλα γαμάνε αβέρτα ειναι μούφα. Σας πληροφορώ καθότι και εγω στέλεχος φοβάσαι πλέον πως θα τις μιλήσεις, γιατί η καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση ειναι πολυ τις μόδας !! Ειναι το ψωμί του HR. Άσε που η κάθε μια που νιώθει οτι χάνει την δουλειά της επικαλείται σεξξουαλικη παρενόχληση ! Τα στελέχη εταιριών σας πληροφορώ είμαι οι πρώτοι σε καταθέσεις και αναζητήσεις σε αναζητήσεις τεμαχίων ! Αυτά συναφελφοι
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
μπα ουτε με m 6 cabrio θα σου ζητησει καποια το τηλεφωνο σου αυτους τους τυπους ασχετα αν τους θελουν τους φοβούνται οι γκομενες κι οι πολύ ωραιες ακομα ηξερα τυπο με Carrera s κι ωραιο κιολας και δεν επαιζε τιποτα δε θα κατσει καποια λοιπον μονο για τ αμαξι η μονο την εμφανιση εκτος και αν είναι στερημενη
Μη βάζεις στοίχημα.
Είχα κυκλοφορήσει ΣΚ με 911 φίλου.
Τελείως άλλη φάση.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.753
- Πόντοι
- 2.356
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
φιλε μου άλλη φαση ναι αλλα δε νομιζω να σου κατσει καποια χωρις να προσπαθήσεις πριν μια δεκαετια νομιζω μετραγαν περισσοτερο αυτά κοιτανε ολες ναι αλλα επι της ουσιας την ιδια μπαλα παιζειςΜη βάζεις στοίχημα.
Είχα κυκλοφορήσει ΣΚ με 911 φίλου.
Τελείως άλλη φάση.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 216
Πριν μια δεκαετία μετραγε το αμάξι,τωρα δε μετράει και πολυ, αντίθετα τρομαζει. Θελουν πιο low profile αυτοκίνητα οι Ελλεηνιδες.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
η φαση με το αμαξι ρε τύποι ειναι δεκαετια 80 ,πολλα παλικαρια με ζ3 ψαχνουν να γαμησουν σε μπουρδελακια του 20€,η γκομενα δε ψαρωνει με το αμαξι πια αφου ξερει οτι αμα τον γυρισει αναποδα τον κονιορδο παιζει και να μην σκασει σεντσι κάτω,ασε που μπορει να ειναι και Αγλουπας,τα διαπιστευτηρια σου πρέπει να ειναι βαρια χαρτια και οχι κάτι παλιορόδεςΠριν μια δεκαετία μετραγε το αμάξι,τωρα δε μετράει και πολυ, αντίθετα τρομαζει. Θελουν πιο low profile αυτοκίνητα οι Ελλεηνιδες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
''εσύ με βίδωσες εξ'αρχής και δύσκολα μπορώ να το ελέγξω''
Το παν ειναι να μιλησεις ρομαντικα.
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 486
Παντως φιλε για τα στελέχη οτι και καλα γαμάνε αβέρτα ειναι μούφα. Σας πληροφορώ καθότι και εγω στέλεχος φοβάσαι πλέον πως θα τις μιλήσεις, γιατί η καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση ειναι πολυ τις μόδας !! Ειναι το ψωμί του HR. Άσε που η κάθε μια που νιώθει οτι χάνει την δουλειά της επικαλείται σεξξουαλικη παρενόχληση ! Τα στελέχη εταιριών σας πληροφορώ είμαι οι πρώτοι σε καταθέσεις και αναζητήσεις σε αναζητήσεις τεμαχίων ! Αυτά συναφελφοι
Ισχύει 100% φοβάσαι όχι απλά να της την πέσεις/προωθήσεις αλλά από το πουθενά μην φας καμιά μύνηση η βγει κάτι παραεξω από την άλλη γιατί θα βρεθεις στο δρομο για ενα μαλακισμενο... Άσε που πλέον είναι μαζί και ατομο του αντιθετου φιλου καποιες φορές σε συνεντεύξεις... Οπότε κρίνεις ΜΟΝΟ επαγγελματικά.
Οσοι εργαζομαστε σε σοβαρές/μεγάλες εταιρίες το ξέρουμε αυτό ποτέ των ποτών δεν κάνεις μαλακία.
Τώρα ο κάθε άσχετος θα πει πράγματα που δεν ξέρει...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
σωστός ο παίχτηςδασκαλιτσες και μαμαδες ----σορρυ για το λαθος
αμα χωθεις εκει σιγα μη σε ενδιαφέρουν οι ελεεινίδεςΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
στις σοβαρες εταιρειες οσες ειναι κάπως σοβαρα μουνια δε ψαχνουν να τον φάνε απο στελεχη(υπαλλήλους) αλλά αν γινεται αποκλειστικα απ το αφεντικόΟσοι εργαζομαστε σε σοβαρές/μεγάλες εταιρίες το ξέρουμε αυτό ποτέ των ποτών δεν κάνεις μαλακία.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
η φαση με το αμαξι ρε τύποι ειναι δεκαετια 80 ,πολλα παλικαρια με ζ3 ψαχνουν να γαμησουν σε μπουρδελακια του 20€,η γκομενα δε ψαρωνει με το αμαξι πια αφου ξερει οτι αμα τον γυρισει αναποδα τον κονιορδο παιζει και να μην σκασει σεντσι κάτω,ασε που μπορει να ειναι και Αγλουπας,τα διαπιστευτηρια σου πρέπει να ειναι βαρια χαρτια και οχι κάτι παλιορόδες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.753
- Πόντοι
- 2.356
σωστός ο παίχτηςαμα χωθεις εκει σιγα μη σε ενδιαφέρουν οι ελεεινίδεςστις σοβαρες εταιρειες οσες ειναι κάπως σοβαρα μουνια δε ψαχνουν να τον φάνε απο στελεχη(υπαλλήλους) αλλά αν γινεται αποκλειστικα απ το αφεντικό
Κοίτα. Το ΔΣ το ανέφερα για δύο λόγους. Όχι μόνον γιατί έχεις τα ταξίδια σου, τα κονε σου, τις άκρες σου και ΑΝ θες γαμάς και Ελλεηνίδες, αλλά κυρίως γιατί αν μπεις σε ΔΣ (κι όλοι οι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ διπλωμάτες θεωρούνται), παίζουν κάτι κοριτσάκια κοσμοπολιτικα (Ελληνίδες) που γαμιουνται αβέρτα από όπου έχουν τρυπα. Κι ας μην είσαι πρέσβης.
ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ....
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
καταλαβα τύπε,λες για υπάλληλους που αραια και που βγαινουν απο τη χωρα,ναι για αυτους τους αμπαλους μπορει να εχουν ενδιαφερουν οι κοσμοπολιτισες ελεεινιδεςκι όλοι οι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ διπλωμάτες θεωρούνται,κοσμοπολιτικα (Ελληνίδες)
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.490
- Πόντοι
- 3.425
ασχετη παρατηρηση. Η μοδα πλεον ειναι να μην δινουν αυξησεις, αλλα να δινουν τιτλους στις δουλειες, για να ικανοποιουν το συναισθημα αυταρεσκειας του καθενος.
Γι αυτο το λογο εχουμε γεμισει πουθεναδες που την ειδαν στελεχη..... στην δικη μου δουλεια οι managers ειναι περισσοτεροι απο την πλεμπα..δεν ειναι τυχαιο.
Στο θεμα μας, τα αρχιδατα στελεχη, ειναι αυτα που δεν φοβουνται να πατησουν επι πτωματων, να εκμεταλλευτουν και να σκαψουν τον λακο του οποιουδηποτε. Αυτα ειναι τα στελεχη που επισης γαμανε και τα καλυτερα μουνια σε καθε εταιρια, που δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο τους να καταγγειλουν αλλα ισα ισα προκαλουν με το πουτανιλικι που πουλανε, να τους την πεσουν αυτα τα μεγαλοστελεχη...
κατα τη γνωμη μου, σιχαμενη φαρα και οι 2, αλλα και οι 2 επιβιωνουν....
Γι αυτο το λογο εχουμε γεμισει πουθεναδες που την ειδαν στελεχη..... στην δικη μου δουλεια οι managers ειναι περισσοτεροι απο την πλεμπα..δεν ειναι τυχαιο.
Στο θεμα μας, τα αρχιδατα στελεχη, ειναι αυτα που δεν φοβουνται να πατησουν επι πτωματων, να εκμεταλλευτουν και να σκαψουν τον λακο του οποιουδηποτε. Αυτα ειναι τα στελεχη που επισης γαμανε και τα καλυτερα μουνια σε καθε εταιρια, που δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο τους να καταγγειλουν αλλα ισα ισα προκαλουν με το πουτανιλικι που πουλανε, να τους την πεσουν αυτα τα μεγαλοστελεχη...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.143
- Πόντοι
- 3.656
ετσι ειναι τυπεασχετη παρατηρηση. Η μοδα πλεον ειναι να μην δινουν αυξησεις, αλλα να δινουν τιτλους στις δουλειες, για να ικανοποιουν το συναισθημα αυταρεσκειας του καθενος.
εξ ου κι ειναι χαμενη υποθεση η ελλαδα...
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
ασχετη παρατηρηση. Η μοδα πλεον ειναι να μην δινουν αυξησεις, αλλα να δινουν τιτλους στις δουλειες, για να ικανοποιουν το συναισθημα αυταρεσκειας του καθενος.
Ρε τυπε ποσο δικιο εχεις να πουμε.. ετσι ακριβως
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
τα αρχιδατα τη κάνανε, μείνανε πίσω οι άτυχοι και κάτι λάκαμάδες που πυρφοριζουν με τις τηλεφωνητριεςΣτο θεμα μας, τα αρχιδατα στελεχη,
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
τελικα σε αυτην την ζωη δεν γαμανε οι ωραιοι(και πετυχημένοι)
αλλα οι γενναιοι
οσες φορες μου εχει κατσει μουνι και εννοω χωρις να το κυνηγισω μου εχει κατσει απλα επειδή ηθελε να γαμηθει και ειχε φαγουρα στο μουνι της και φυσικα δεν μιλαμε για μπαζα αλλα ουτε και για θεογκομενες, νορμαλ κοριτσακια τα οποια όμως ηταν και είναι κυκλοφορησημα
εχω φιλαρακο που εχει στο f.b πανω από 4000 φιλες τον προιγουμενο μηνα από το πουθενα μου γνωρισε μουνακι(από κοντα όχι διαδικτυο) που δεν το ηθελε γιατι του εχουν σπασει τα αρχιδια
το γκομενακι νοσοκομα στο υγεια και πολύ καλο
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
αυτοπεποιθηση θελει και τα υπολοιπα ερχονται αργα η γρηγορα οι γυναικες σημερα εχουν <απελευθερωθεί> αρκετα και θελουν να δοκιμασουν τα παντα ή καλυτερα τους παντες
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αλλα οι γενναιοι
οσες φορες μου εχει κατσει μουνι και εννοω χωρις να το κυνηγισω μου εχει κατσει απλα επειδή ηθελε να γαμηθει και ειχε φαγουρα στο μουνι της και φυσικα δεν μιλαμε για μπαζα αλλα ουτε και για θεογκομενες, νορμαλ κοριτσακια τα οποια όμως ηταν και είναι κυκλοφορησημα
εχω φιλαρακο που εχει στο f.b πανω από 4000 φιλες τον προιγουμενο μηνα από το πουθενα μου γνωρισε μουνακι(από κοντα όχι διαδικτυο) που δεν το ηθελε γιατι του εχουν σπασει τα αρχιδια
το γκομενακι νοσοκομα στο υγεια και πολύ καλο
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
αυτοπεποιθηση θελει και τα υπολοιπα ερχονται αργα η γρηγορα οι γυναικες σημερα εχουν <απελευθερωθεί> αρκετα και θελουν να δοκιμασουν τα παντα ή καλυτερα τους παντες
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 202
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις