ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μην ακουτε μαλακιες για ντι τζει και πορτιερηδες
Ρε τύπε έχεις κολλήσει στο Τζίγγερ και στα εκατομμύρια... Αυτά είναι άλλη κατηγορία. Δε μιλάμε να βγεις βόλτα στην παραλία με Μ7 cabrio εκεί μπορεί να ερχονται να σου ζητανε το τηλεφωνο σου...
Έχω γνωστόμπαρμανdj μέτριο εμφανισιακά (οχι χαλια ομως) και με 600 ευρώ μισθό τα γκομενάκια (από αρκετά μέτριες μέχρι και μουνάρες σχετικά) στο fb κάθε σαββατοβραδο όλο γλύκιες και φιλιά είναι μαζι του στις φωτογραφίες, οι οποίες έχουν όλες 500 like από γκόμενες. Ξέρω κ άλλα παρόμοια σκηνικά με παρόμοια ποστα ... Άρα προφανώς και μετράνε ειδικά στις γαμωηλικίες 17-25...
η απλα να παρεχει μια θεση εργαιας απο 1000 κ ανω.ακομα κ πλασματικη..πχ γραματεως..για να γαμηθει μια γυναικα θελει εστω ένα από τα εξης
1 χρημα.να είναι πλουσιος
2 εξουσια.στρατιωτικος η διευθυντης κλπ
3 διασιμοτητα. τραγουδιστης dj κλπ
4 εμφανιση-κυρος.στυλ ντύσιμο και γυμνασμενο σωμα
εχω μεινει με το γαμημενο το lower τυπε και ψαχνω εδώ και καιρο μαθηματα για το proficiency.....κάποιοι εδώ με ξέρουν..είμαι μέτριος εμφανισιακά,1.75,έχω ένα μικρό μαγαζί-χωρίς υπαλλήλους- και είμαι low profile τύπος..δεν είχα ποτέ μου αναγάγει σε μείζον θέμα το αν θα βρώ να γαμήσω,αν θα γίνει εύκολα,πότε κλπ..Μιλάμε πάντα για γαμήσι κι όχι σχέση! Όταν μου κάνει κλικ η άλλη,μετράω τα πράγματα,προσπαθώ να καταλάβω αν έχει σχέση ή είναι παντρεμένη,τι τύπος είναι και κινούμαι..λίγα λόγια και σταράτα..παράδειγμα τελευταίας,καθηγήτρια αγγλικών 37 χρονών,παντρεμένη,όμορφη με κορμάρα..ερχόταν ψώνιζε έφευγε..σχεδόν κάθε μέρα..εκτός από την τυπική χαιρετούρα,λέξη από μένα..εξαφανίζεται για 2 βδομάδες και ξανάρχεται..την ώρα που την εξυπηρετώ γυρνώ tην κοιτώ και τις λέω ''μου΄λειψες''..τα'χασε και ψιλοτραυλίζοντας μου είπε πως ήταν άρρωστη..πληρώνει και φεύγοντας παίρνει την κάρτα του μαγαζιού..μετά από 2 ώρες μου τηλεφωνεί και μου λέει να βρεθούμε μεταξύ των μαθημάτων της [ιδιαίτερα] όταν μπορώ..πήγα και το πρώτο που είπα ήταν πως έχω σχέση [όντως] και δε θέλω με τίποτα να τη χαλάσω,μα ''εσύ με βίδωσες εξ'αρχής και δύσκολα μπορώ να το ελέγξω''..3 μήνες τρελών γαμησιών με απίστευτα γούστα και μόλις είδαμε πως η κατάσταση ξεφεύγει,τέλος όμορφα κι ωραία..ούτε καφέδες,ούτε έξοδοι,ούτε μνμ στο κινητό,όσο βλεπόμασταν..Εν κατακλείδι,μιλάμε για γαμήσι κι όχι σχέση..κατά τη γνώμη μου δεν παίζει κάποιο ρόλο το επάγγελμα,η οικονομική επιφάνεια..το μαγαζάκι μου [επειδή δεν το ανέφερα] χαρτοπωλείο-φωτοτυπίες..καλημέρα σ'όλους..
Ρε τύπε έχεις κολλήσει στο Τζίγγερ και στα εκατομμύρια... Αυτά είναι άλλη κατηγορία. Δε μιλάμε να βγεις βόλτα στην παραλία με Μ7 cabrio εκεί μπορεί να ερχονται να σου ζητανε το τηλεφωνο σου...
Έχω γνωστόμπαρμανdj μέτριο εμφανισιακά (οχι χαλια ομως) και με 600 ευρώ μισθό τα γκομενάκια (από αρκετά μέτριες μέχρι και μουνάρες σχετικά) στο fb κάθε σαββατοβραδο όλο γλύκιες και φιλιά είναι μαζι του στις φωτογραφίες, οι οποίες έχουν όλες 500 like από γκόμενες. Ξέρω κ άλλα παρόμοια σκηνικά με παρόμοια ποστα ... Άρα προφανώς και μετράνε ειδικά στις γαμωηλικίες 17-25...
τι να το κανεις μαν...κ το proficiency να παρεις παλι στο μελι θα γραφεις να ξες.εχω μεινει με το γαμημενο το lower τυπε και ψαχνω εδώ και καιρο μαθηματα για το proficiency...
στειλε κανα πμ να βοηθήσεις και εσυ έναν συναθρωπο σου
kai αστροναυτης και ιδιοκτητης τραπεζας κ τηλεπαρουσιαστης....Πλαστικός χέίρόύργός! !!!
..κάποιοι εδώ με ξέρουν..είμαι μέτριος εμφανισιακά,1.75,έχω ένα μικρό μαγαζί-χωρίς υπαλλήλους- και είμαι low profile τύπος..δεν είχα ποτέ μου αναγάγει σε μείζον θέμα το αν θα βρώ να γαμήσω,αν θα γίνει εύκολα,πότε κλπ..Μιλάμε πάντα για γαμήσι κι όχι σχέση! Όταν μου κάνει κλικ η άλλη,μετράω τα πράγματα,προσπαθώ να καταλάβω αν έχει σχέση ή είναι παντρεμένη,τι τύπος είναι και κινούμαι..λίγα λόγια και σταράτα..παράδειγμα τελευταίας,καθηγήτρια αγγλικών 37 χρονών,παντρεμένη,όμορφη με κορμάρα..ερχόταν ψώνιζε έφευγε..σχεδόν κάθε μέρα..εκτός από την τυπική χαιρετούρα,λέξη από μένα..εξαφανίζεται για 2 βδομάδες και ξανάρχεται..την ώρα που την εξυπηρετώ γυρνώ tην κοιτώ και τις λέω ''μου΄λειψες''..τα'χασε και ψιλοτραυλίζοντας μου είπε πως ήταν άρρωστη..πληρώνει και φεύγοντας παίρνει την κάρτα του μαγαζιού..μετά από 2 ώρες μου τηλεφωνεί και μου λέει να βρεθούμε μεταξύ των μαθημάτων της [ιδιαίτερα] όταν μπορώ..πήγα και το πρώτο που είπα ήταν πως έχω σχέση [όντως] και δε θέλω με τίποτα να τη χαλάσω,μα ''εσύ με βίδωσες εξ'αρχής και δύσκολα μπορώ να το ελέγξω''..3 μήνες τρελών γαμησιών με απίστευτα γούστα και μόλις είδαμε πως η κατάσταση ξεφεύγει,τέλος όμορφα κι ωραία..ούτε καφέδες,ούτε έξοδοι,ούτε μνμ στο κινητό,όσο βλεπόμασταν..Εν κατακλείδι,μιλάμε για γαμήσι κι όχι σχέση..κατά τη γνώμη μου δεν παίζει κάποιο ρόλο το επάγγελμα,η οικονομική επιφάνεια..το μαγαζάκι μου [επειδή δεν το ανέφερα] χαρτοπωλείο-φωτοτυπίες..καλημέρα σ'όλους..
Έτσι είναι τα τυπάκια των μαγαζιών γαμάνε με τα μπούνια! Απλά το πιο μουνοπαγίδα επάγγελμα είναι ποδοσφαιριστής! Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής β-γ Εθνική γαμάει άκοπα οποιαδήποτε γλάστρα μαγαζιού και διάφορες μουνάρες θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών! Ποδοσφαιριστής Α Εθνικής γαμάει μοντέλα και διάσημες! Ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης γαμάει τα πρωτοκλασάτα μανεκέν του κόσμου!