You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
τα μεγαλοστελεχη με μεγαλο μισθο συνηθως δεν εχουν χρονο
φιλε μου σχετικο ειναι αυτο
extaexta
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2009
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
λοιπον να πω και εγω την αποψη μου εχοντας περασει απο αρκετα ποστα...
project manager σε διαφημιστικη εταιρια...μιλαγα με τις κοπελες και κανονιζα ποιες θα δουλεψουν σε ποια ποστα και τι θα διαφημισουν...πολλες φορες τις μετεφερα εγω στα σημεια διαφημισης και τις μαζευα αργοτερα...σχεδον παντα συνεχιζαμε ολοι μαζι καπου για καφε φαγητο ποτο...το καλυτερο ηταν οτι αρκετες φορες φευγαμε επαρχια οποτε ημουν 3ημερο - 4ημερο με 3-4 κοπελες που ειχα εγω διαλεξει...μιας και δεν ειμαι κανενας αμπαλος παντα εγλυφα κοκκαλακι...
πωλητης αρωματων στα hondos...δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες...οταν σε ενα κτιριο 4-5 οροφων δουλευουν 100 γυναικες και 2-3 αντρες μονο και μονο απο την αναλογια βγαλτε συμπερασματα...και εκτος αυτου οταν το 95% των πελατων ειναι γυναικες και το εχεις λιγο με το μπλα μπλα μπορεις να βγαλεις ευκολα οτι θες...ειδικα στα καταστηματα γλυφαδας και αγ.παρασκευης ειχα και τα δωρακια μου...
πωλητης σε φουρνο σε τουριστικη περιοχη...καλοκαιρι αν ασχολιοσουν ετρωγες...χειμωνα λιγα πραγματα...ολο κατι θειαδες που δεν αξιζε καν να ασχοληθεις
σε ποστα οπως σερβιτοριλικια δεν αναφερομαι γιατι ειναι παντου τα ιδια...
γενικα θεωρω οτι αν ασχολησαι με το αθλημα και υπαρχει το καταλληλο κοινο μπορεις να φας αν βοηθαει εστω λιγο και η εμφανιση
project manager σε διαφημιστικη εταιρια...μιλαγα με τις κοπελες και κανονιζα ποιες θα δουλεψουν σε ποια ποστα και τι θα διαφημισουν...πολλες φορες τις μετεφερα εγω στα σημεια διαφημισης και τις μαζευα αργοτερα...σχεδον παντα συνεχιζαμε ολοι μαζι καπου για καφε φαγητο ποτο...το καλυτερο ηταν οτι αρκετες φορες φευγαμε επαρχια οποτε ημουν 3ημερο - 4ημερο με 3-4 κοπελες που ειχα εγω διαλεξει...μιας και δεν ειμαι κανενας αμπαλος παντα εγλυφα κοκκαλακι...
πωλητης αρωματων στα hondos...δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες...οταν σε ενα κτιριο 4-5 οροφων δουλευουν 100 γυναικες και 2-3 αντρες μονο και μονο απο την αναλογια βγαλτε συμπερασματα...και εκτος αυτου οταν το 95% των πελατων ειναι γυναικες και το εχεις λιγο με το μπλα μπλα μπορεις να βγαλεις ευκολα οτι θες...ειδικα στα καταστηματα γλυφαδας και αγ.παρασκευης ειχα και τα δωρακια μου...
πωλητης σε φουρνο σε τουριστικη περιοχη...καλοκαιρι αν ασχολιοσουν ετρωγες...χειμωνα λιγα πραγματα...ολο κατι θειαδες που δεν αξιζε καν να ασχοληθεις
σε ποστα οπως σερβιτοριλικια δεν αναφερομαι γιατι ειναι παντου τα ιδια...
γενικα θεωρω οτι αν ασχολησαι με το αθλημα και υπαρχει το καταλληλο κοινο μπορεις να φας αν βοηθαει εστω λιγο και η εμφανιση
δουλεύοντας σεζόν σε νησί π.χ. σε ξενοδοχείο και μιλάω για το προσωπικό ...που το 90% από της εργαζόμενες εκεί είναι μακριά από τον τόπο τους... το λέω από προσωπική εμπειρία αν και στα νησιά κυρίως τρως τουρίστριες... αλλά επειδή λέτε για Ελληνίδες είπα να το αναφέρω. και γαμιούνται σχεδόν όλες λέμε και τα μπάζα και οι μέτριες και οι καλές...
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
φετος θα παω πρωτη φορα δουλεια σεζον κω...απο ενα παντρεμενο φιλο αλμπαν κ κακασχημο μ ειπε οτι εκει δεν ξαναπαει γιατι θα χωρισει την γυναικα του χαχα χαμος λεει γινεταιδουλεύοντας σεζόν σε νησί π.χ. σε ξενοδοχείο και μιλάω για το προσωπικό ...που το 90% από της εργαζόμενες εκεί είναι μακριά από τον τόπο τους... το λέω από προσωπική εμπειρία αν και στα νησιά κυρίως τρως τουρίστριες... αλλά επειδή λέτε για Ελληνίδες είπα να το αναφέρω. και γαμιούνται σχεδόν όλες λέμε και τα μπάζα και οι μέτριες και οι καλές...
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
φετος θα παω πρωτη φορα δουλεια σεζον κω...απο ενα παντρεμενο φιλο αλμπαν κ κακασχημο μ ειπε οτι εκει δεν ξαναπαει γιατι θα χωρισει την γυναικα του χαχα χαμος λεει γινεται
λενε ψεματα ρε οι γειτονες μην τους πιστευεις ολοι γαμανε και καλα!
εγώ φιλέ βρίσκομαι Σαντορίνη ... παντού λίγο πολύ τα ιδια γινονταιφετος θα παω πρωτη φορα δουλεια σεζον κω...απο ενα παντρεμενο φιλο αλμπαν κ κακασχημο μ ειπε οτι εκει δεν ξαναπαει γιατι θα χωρισει την γυναικα του χαχα χαμος λεει γινεται
argyropelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 415
- Πόντοι
- 26
δεν ξερω αν εχει αναφερθει
γενικα ολοι οι οδηγοι
ταξι
αστικα
κτελ
φορτηγα
γενικα ολοι οι οδηγοι
ταξι
αστικα
κτελ
φορτηγα
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Μοντερειτορ στο μπου
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Το απόλυτο επάγγελμα που κατέχω όπου πέφτει πολύ χούφτωμα και με την άδεια της κυρίας.
Προπονητής τέννις
Μετά ψυχολόγος και μασέρ και και
Προπονητής τέννις
Μετά ψυχολόγος και μασέρ και και
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Νατο παλι το ανατολικο κονγκόΜισθοφόρος στό Άνατολικό Κονγκό. (έτσι, τώρα έμαθες τί κάνω alex71)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις