You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ενημέρωση μελών για στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Στη Νικολούλη.Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ που μπορώ να βρω τη δάφνη, προην Τζίνα Ελληνίδα μιλφ , ??
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Υπάρχει νήμα ρε τύπε για αναζήτηση χαμένων ιερόδουλων.Για αυτό δε γράφω ποτέ, όλο και κάποιος θα βρεθεί να πει κάποια εξυπνάδα.. εγώ μιλάω σοβαρά και εσύ τρολάρεις, Πέρση ήταν σε ένα στενό στη λεωφ. Αθηνών, μπορεί κάποιος να βοηθήσει??
Εξάλλου δε χρειάζεται να ρωτήσεις, υπάρχουν οι βάρδιες όλων των στούντιο σε άλλα sites.
Έχει σταματήσει αν εννοείς την ξανθιά που ήταν στα Μελαντίας,Κατεχάκη κλπ.Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ που μπορώ να βρω τη δάφνη, προην Τζίνα Ελληνίδα μιλφ , ??
Μια αδύνατη σωστά;
Πολύ πιθανόν να λέμε την ίδια, πριν κάνα χρόνο δούλευε λεωφ. Αθηνών μέσα σε ένα στενό.. πολύ παλιά στην δουλειά.... Και από της λίγες που γνωρίζουν το επάγγελμα..Έχει σταματήσει αν εννοείς την ξανθιά που ήταν στα Μελαντίας,Κατεχάκη κλπ.
Μια αδύνατη σωστά;
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Στο κροκέων λες?Πολύ πιθανόν να λέμε την ίδια, πριν κάνα χρόνο δούλευε λεωφ. Αθηνών μέσα σε ένα στενό.. πολύ παλιά στην δουλειά.... Και από της λίγες που γνωρίζουν το επάγγελμα..
Ναι ρε μεγάλε, έχουμε κανένα νέο της??? Μπορείς να μου πεις που θα τη βρω??Στο κροκέων λες?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Δεν ξέρω που βρίσκεται για να είμαι ειλικρινής.Ναι ρε μεγάλε, έχουμε κανένα νέο της??? Μπορείς να μου πεις που θα τη βρω??
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Ηταν με τα φεγγαρια της..... Αντα μια μερα της εβαζες 9αρια και την επομενη δεν περναγε τη βαση. Το κορμι βεβαια σταθερα ΣΟΥΠΕΡ. Αν δεν ειχε και τοσα τατου, θα αγγιζε την τελειοτητα. Δυστυχως δεν εχω φωτο....Για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη δεν μου είχε αφήσει καλή εντύπωση.Ψιλο ξεπετα...
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Αν λες αυτη (σε μελαχροινη και ξανθια version), πρεπει να εχει σταματησει (προσωρινα ισως;)Ναι ρε μεγάλε, έχουμε κανένα νέο της??? Μπορείς να μου πεις που θα τη βρω??
Συνημμένα
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Και στη νέα Φιλαδέλφεια έχει περάσει ένα φεγγάρι.Αν θυμάμαι καλά,;Στο ΑντιοχείαςΑν λες αυτη (σε μελαχροινη και ξανθια version), πρεπει να εχει σταματησει (προσωρινα ισως;
Μάλλον αυτή είναι, μελαχρινή δεν την είχα πάρει ποτέ!!! Που θα το βρούμε αυτό το μωρό?? Μαστορησα η κύρια!!! Την σπέρμα από τότε που δούλευε στη Καλύμνου, έχει πολλά χρόνια πάνω της!Αν λες αυτη (σε μελαχροινη και ξανθια version), πρεπει να εχει σταματησει (προσωρινα ισως;)
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Καλύμνου;Έχεις δουλέψει εκεί;Μάλλον αυτή είναι, μελαχρινή δεν την είχα πάρει ποτέ!!! Που θα το βρούμε αυτό το μωρό?? Μαστορησα η κύρια!!! Την σπέρμα από τότε που δούλευε στη Καλύμνου, έχει πολλά χρόνια πάνω της!
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.526
- Πόντοι
- 17.436
Έχετε να προτείνετε καμία που να αξίζει σε στούντιο γενικά αυτή την περίοδο;
Από εμφάνιση Νταϊάνα στο ντελουξ.
Όχι εγώ, η κοπέλα δούλευε εκεί πριν χρόνια, πολλά χρόνια, με όνομα Τζίνα!Καλύμνου;Έχεις δουλέψει εκεί;
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Πιστεψε το. Αν δεις προσεκτικα, τα περισσοτερα που γραφονται ειναι "ερωτικες εξομολογησεις" που απευθυνονται στις κοπελες, οχι στοους υπολοιπους παικτες.....Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Μηπως λεει το Paris?
Παρόμοια θέματα