Νέα

Ενεργειακα τζακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλησπερα μαγκες χρονια πολλα καλα χριστουγεννα με υγεια και ευτυχια.Θελω να βαλω τζακι στο σπιτι μου μηπως ξερει κανεις απο καλες μαρκες και τιμες που το εχει ψαξει?κανει δουλεια ? Ποια ειναι η τοπ μαρκα ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Για ενεργειακα δες και τα εισαγωμενα απο βουλγαρια

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βουλγαρικο ρε φιλε αξιζει? καλυτερα δεν ειναι τιποτα νορβηγικο η ιταλικο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλησπερα μαγκες χρονια πολλα καλα χριστουγεννα με υγεια και ευτυχια.Θελω να βαλω τζακι στο σπιτι μου μηπως ξερει κανεις απο καλες μαρκες και τιμες που το εχει ψαξει?κανει δουλεια ? Ποια ειναι η τοπ μαρκα ?

Θα ανοιξεις και καμια επιχειρηση με ενεργειακα τζάκια ή δεν το σκέφτεσαι ακομη για ανοιγματα ???  :P

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Ειναι πολυ φτηνα τα βουλγαρικα και τα κανουν με ευρωπαικες προδιαγραφες και ISO 15489.1-2002

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
:s&m_3:
Εχεις απόλυτο δίκιο.Τα καλύτερα ενεργειακά τζάκια,είναι πρώτα τα νορβηγικά(Nordpeis) και αμέσως μετά ακολουθούν τα ιταλικά(Lanordica).Σε σχέση με τα απλά τζάκια,έχουν απόδοση έως 80%(τα απλά έως 30%).Ψάξε λίγο πρώτα στο Ίντερνετ,για να δεις τα μοντέλα που κάνουν για τον χώρο σου.Ανάλογα τα τετραγωνικά ή τα κυβικά μέτρα του χώρου,ή ολόκληρου του σπιτιού που θές να ζεστάνεις(με την βοήθεια αεραγωγών,και δύο βεντιλαντέρ που έχουν για να διοχετεύουν τον αέρα στα υπόλοιπα δωμάτια).Πρέπει δηλαδή να υπολογίσεις σωστά την θερμική ισχύς εξόδου(σε kw) ανάλογα με τον χώρο σου.Γενικά είναι ακριβά,1.000-1.500-2.000 ευρώ η εστία.Μετά είναι οι σωληνώσεις,οι περσίδες και η εργασία.Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι άλλο.Εννοείται πρέπει να έρθουν να δούν τον χώρο σου(καλό θα είναι να φωνάξεις 2-3 για να σου κάνουν προσφορά,και γενικά για να σου πούν την ιδανική επιλογή για τον χώρο σου.Αν οικονομικά βγαίνεις,για μένα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις,ζεσταίνουν πολύ καλά τον χώρο.Με τα ξύλα δεν ξέρω το ελληνικό κράτος τι έχει στο νού του,γιατί άκουσα κάτι για φόρο στα ξύλα,αλλά κάπως θα πρέπει να ζεσταθούμε!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το ανθρωπάκι που χτυπάει γιατί το έχει βγάλει?Αν σημαίνει αναφορά,έχει γίνει από λάθος(δικό μου προφανώς) και όχι επίτηδες!!!Παρακαλώ πάρα πολύ,αν γίνεται να σβηστεί.Το ανθρωπάκι μόνο,όχι το μήνυμα.Ευχαριστώ και συγνώμη!!!Άλλωστε όπως βλέπετε,τα μηνύματα που έχω στείλει σε σχέση με τα χρόνια που είμαι στο σάιτ είναι ελάχιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom