Νέα

Ένα καράβι για τη Γάζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eδω τιθεται το θεμα της ΔΙΠΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ αλλα οι εθνικοκατι που μας εχουν σπασει τ'αρχιδια με παπαριες τυπου 5η Ολομελεια,μακεντονσκι(αυτο το ξεθαψε χθες ο Μεττερνιχ...συγνωμμη ο γιανεβαν...)
...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΟΛΥΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ...

αν εννοείς ότι έχω διπλή πίστη κάνεις λάθος...εγώ υποστηρίζω απλά πως συμφέρον της Ελλάδος είναι η συμμαχία με το Ισραήλ και όχι με την Ισλαμιστική Τουρκία των Ερντογάν-Νταβούτογλου και την Χαμάς!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Δεν καταλαβαίνεις και τί διαβάζεις!
Στο πόστ μου δεν αναφερόμουν ειρωνικά στους "Μακεντόνσκι", αλλά στην υστερία που είχε δημιουργηθεί προ ετών για τον υποτιθέμενο κίνδυνο εκ μέρους τους.
Σε αντίθεση βεβαίως με τον υπαρκτό και εξεραιτικώς σοβαρό κίνδυνο εξ ανατολών!

Κατά τα άλλα ο Μέττερνιχ και ο Μακιαβέλι δεν εταυτίζοντο απαραιτήτως.
Επιπροσθέτως τις απόψεις του Μέττερνιχ ησπάσθησαν ακολούθως και οι Μαρξ-Έγκελς αναφορικά με το "Ανατολικό ζήτημα" και βεβαίως διετύπωσαν θέσεις σφόδρα φιλοοθωμανικές και εναντίων των λαών της Βαλκανικής και ιδεταίρως των Ελλήνων, θεωρώντας πως τα νέα μικρά κράτη θα ήταν δορυφόροι των Ιμπεριαλιστικών δυτικών δυνάμεων (όντως ήταν!) και επομένως η διατήρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήτο προτιμοτέρα!
Όπως σήμερα "κάποιοι" στην Ελλάδα υποστηρίζουν το Ιράν αν μη και την Τουρκία...

Υ.Γ. δεν σε βρίζω και εγώ όχι διότι δεν μπορώ αλλά διότι έχω διαγνώσει πως πάσχεις από ψυχικό σαδομαζοχισμό και υποθέτοντας πως το βρίσιμο είτε όταν το κάνεις είτε όταν το εισπράτεις "σε φιάχνει" δεν θέλω να σου προσφέρω αυτή τη χαρά!! :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εκαναν την πατριδα σου ΡΟΜΠΑ...

Συμπατριωτες σου δεν ηταν αυτοι που ΣΑΠΙΣΑΝ στο ξυλο στις φυλακες οι Ισραηλινοι?
Που τους καρφωσαν συριγγες,ενας θεος ξερει με τι φαρμακα?

από που και ως που την Ελλάδα την εκφράζει μια καραβιά απροσάρμοστα παρέα με έναν κρετινο βολευτή.. άνθρωποι που ξέραν τους κινδύνους, που ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ για αυτούς και τους είχε γίνει ΣΥΣΤΑΣΗ να μην πάνε?

εξάλλου βασική αρχή αυτής της χώρας είναι ο σεβασμός των άλλων χωρών.. και αυτοί δεν σεβάστηκαν γειτονική χώρα..

σε ότι αφορά τις σύρογγες που τους καρφώσαν και τα φάρμακα που τους δώσαν δεν νομίζω να τους κάνουν περισσότερο κακό από αυτά που συνήθως παίρνουν...

δηλαδή για κάθε έναν από μας που πηγαίνει σε μία χώρα και καταπατά τους νόμους της και συλλαμβάνεται η χώρα γίνεται ρόμπα?

Επισκέπτης
Στο πόστ μου δεν αναφερόμουν ειρωνικά στους "Μακεντόνσκι", αλλά στην υστερία που είχε δημιουργηθεί προ ετών για τον υποτιθέμενο κίνδυνο εκ μέρους τους.

Επιπροσθέτων τις απόψεις του Μέττερνιχ ησπάσθησαν ακολούθως και οι Μαρξ-Έγκελς αναφορικά με το "Ανατολικό ζήτημα" και βεβαίως διετύπωσαν θέσεις σφόδρα φιλοοθωμανικές και εναντίων των λαών της Βαλκανικής και ιδεταίρως των Ελλήνων, θεωρώντας πως τα νέα μικρά κράτη θα ήταν δορυφόροι των Ιμπεριαλιστικών δυτικών δυνάμεων (όντως ήταν!) και επομένως η διατήρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήτο προτιμοτέρα!

...supermouse πρόσθεσε και το Ιράν των μουλάδων και του Αχμαντινετζάντ

Επισκέπτης
υγ διαβάστε και το (προσφάτως νεταφρασθέν) βιβλίο του Αχμέτ Νταβούτογλου περί στρατηγικού βάθους!
Περασα απο τον"Πατακη"φευγοντας απο την δουλεια και το ζητησα.
Το βιβλιο εχει εξαντληθει(!),ουτε ο εκδοτης(ειπε...)δεν εχει αντιτυπα.
Τελικα το βρηκα στην"Πολιτεια".Οχι στον παγκο,απο το ραφι το κατεβασανε.
Μιλαμε για γαμω τα μπεστ σελλερ μαγκα μου...
Ρε 'σεις εθνικια αφηστε και κανα αντιτυπο για μας τα κομμουνια.

Αλλου για φροντιστηρια.

Επισκέπτης

Επιπροσθέτως τις απόψεις του Μέττερνιχ ησπάσθησαν ακολούθως και οι Μαρξ-Έγκελς αναφορικά με το "Ανατολικό ζήτημα" και βεβαίως διετύπωσαν θέσεις σφόδρα φιλοοθωμανικές και εναντίων των λαών της Βαλκανικής και ιδεταίρως των Ελλήνων, θεωρώντας πως τα νέα μικρά κράτη θα ήταν δορυφόροι των Ιμπεριαλιστικών δυτικών δυνάμεων (όντως ήταν!) και επομένως η διατήρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήτο προτιμοτέρα!

Υ.Γ. δεν σε βρίζω και εγώ όχι διότι δεν μπορώ αλλά διότι έχω διαγνώσει πως πάσχεις από ψυχικό σαδομαζοχισμό και υποθέτοντας πως το βρίσιμο είτε όταν το κάνεις είτε όταν το εισπράτεις "σε φιάχνει" δεν θέλω να σου προσφέρω αυτή τη χαρά!! :grin: :grin: :grin:
Γιατρός,ψυχολόγος,κοινωνιολόγος,ιστορικός,τα πάντα όλαααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Daniel εβραιος εισαι ?
αν εννοείς ότι έχω διπλή πίστη κάνεις λάθος.
Ωστε δεν τιθεται θεμα ΔΙΠΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ,ε?
"Zionism Hebrew: ציונות‎, Tsiyonut) is a nationalist[1]  Jewish political movement that, in its broadest sense, calls for the self-determination of the Jewish people and a sovereign, Jewish national homeland.[2]  Since the establishment of the State of Israel, the Zionist movement continues primarily to support and advocate on behalf of the Jewish state."

Βεβαιως,οταν εχεις να κανεις με νενεκους δεν υπαρχει προβλημα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Απο οσο ξερω Σιωνιστες ειναι η κατηγορια εβραιων που πιστευουν οτι πρεπει να γυρισουν στην γη της επαγγελιας, το σημερινο Ισραηλ. Το να δηλωνεις σιωνιστης χωρις να εισαι εβραιος μου φαινεται λιγο  :jerking: .Ισως να υπαρχει καποιος πιο δοκιμος ορος...

Επισκέπτης
Ωστε δεν τιθεται θεμα ΔΙΠΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ,ε?
"Zionism Hebrew: ציונות‎, Tsiyonut) is a nationalist[1]  Jewish political movement that, in its broadest sense, calls for the self-determination of the Jewish people and a sovereign, Jewish national homeland.[2]  Since the establishment of the State of Israel, the Zionist movement continues primarily to support and advocate on behalf of the Jewish state."

Βεβαιως,οταν εχεις να κανεις με νενεκους δεν υπαρχει προβλημα.

να τα γράφεις όλα και όχι τα μισά..τις σταλινικές μεθόδους κράτα τες για το Περισσό! :kissass:

Επισκέπτης
Απο οσο ξερω Σιωνιστες ειναι η κατηγορια εβραιων που πιστευουν οτι πρεπει να γυρισουν στην γη της επαγγελιας, το σημερινο Ισραηλ. Το να δηλωνεις σιωνιστης χωρις να εισαι εβραιος μου φαινεται λιγο  :jerking: .Ισως να υπαρχει καποιος πιο δοκιμος ορος...

διάβασε και εσύ να μαθαίνεις :sunglasses:

Επισκέπτης
Ρε Δανιηλ,εδω εχουμε ενα ΚΡΑΤΟΣ(Ισραηλ)και ενα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(Σιωνισμος).
Και εσυ ευθαρσως δηλωνεις ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.
Αντιλαμβανεσαι για τι πραμα μιλαμε η εισαι τελειως γκαου πιου?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τελικα το βρηκα στην"Πολιτεια".Οχι στον παγκο,απο το ραφι το κατεβασανε.
Μιλαμε για γαμω τα μπεστ σελλερ μαγκα μου...
Ρε 'σεις εθνικια αφηστε και κανα αντιτυπο για μας τα κομμουνια.
Χαμός γίνεται με δαύτο, όντως. Πάντως, το έχει και η Πρωτοπορία με €27 και σκέφτομαι να πεταχτώ αύριο να το πάρω.

Επισκέπτης
Ρε Δανιηλ,εδω εχουμε ενα ΚΡΑΤΟΣ(Ισραηλ)και ενα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(Σιωνισμος).
" Since the establishment of the State of Israel, the Zionist movement continues primarily to support and advocate on behalf of the Jewish state."
Ξαναπαραθετω το αποσπασμα που οι φαν του Μακιαβελι(αναθεμα και αν ανοιξαν τον"Ηγεμονα")κανουν πως δεν καταλαβαινουν τι σημαινει.
Αλλα τι λεμε...εδω ο γιανεβαν κανει μιξ με τον Μεττερνιχ...απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.
On behalf of the Jewish State...Ολα τα λεφτα,ο δανιηλ παρεα με τα εθνικια περι αλλων τυρβαζουν.
Χαμός γίνεται με δαύτο, όντως. Πάντως, το έχει και η Πρωτοπορία με €27 και σκέφτομαι να πεταχτώ αύριο να το πάρω.
Για 840 σελιδες δεν ειναι και ασχημη τιμη.
Μιλαμε θα τον φτιαξουν τον Νταβουτογλου τα εθνικια.
Παρε-παρε,τελευταια-τελευταια.

Επισκέπτης

μήπως είσαι εσύ ανεπίδεκτος μαθήσεως ή δεν γνωρίζεις Αγγλικά να στο μεταφράσω;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ρε πουστη αυτος ο χιτλερ αν και μαλακας εβλεπε πολυ μπροστα κατι ηξερε η κουφαλα  :2funny:
επι χιτλερ τους λυπομασταν με αυτα που εχουμε ακουσει αλλα τελικα ειναι η πιο βρωμοφαρα που υπαρχει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πολύ ωραία τα λες, αλλά ήδη έχεις απαντήσει από μόνος σου.

Τώρα περιμένεις σοβαρή απάντηση από πάπιο, ποντικό κλπ, στα ερωτήματά σου ?  :idiot: 
σωστός
στ αρ στ αρχιδια τους τά δικαιωματα των κατοικων τού θιβετ
στ αρχιδια τους τα δικαιωματα τών αφγανων όταν τούς σφαζαν οί ρώσοι...τί κάναν τοτε??
η άν θές μιά ποιο μετριοπαθή τοποθέτιση  μιά μικρή δήλωση συμπόνοιας...
αυτό πού τούς κάνει καί μιξοκλαίνε γιά τήν παλαιστίνη κατα μεγάλη πλειοψηφια είναι ότι τό ισραήλ είναι ο αντιπρόσωπος τού ιμπεριαλισμού δηλαδή ο αντιπρόσωπος τής αμερικής,αυτό διαφοροιποιει σέ συγκριση μέ θηβέτ,αφγανιστάν κλπ καί μιξοκλαινε..
σύν τό ότι τούς πονάει πολύ τό ότι η αμερική έβαλε τό χερακι της καί η ελλάδα δέν έγινε αλβανια,βουλγαρια κλπ
τούς πονάει ότι η αμερική έχει μικρο ποσοστο τεμπέλιδων δημοσίων υπαλλήλων.
όλες οι αριστεράτζες ονειρεύοντε νά γίνει η ελλάδα δημοσιο ιδρυμα..
αυτή είναι η ιδεολογία τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom