Επισκέπτης
Δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά μπαμπόγερε,μεχρί να κινηθείς με το μπαστούνακι σου,τρέχω γρήγορα!!!εισαι τυχερός ρε τσογλανάκο που είμαι αισθηματίας παιδί και σκέφτομαι την μανούλα σου που θα κλαίει αν σε πλακώσω...
Δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά μπαμπόγερε,μεχρί να κινηθείς με το μπαστούνακι σου,τρέχω γρήγορα!!!εισαι τυχερός ρε τσογλανάκο που είμαι αισθηματίας παιδί και σκέφτομαι την μανούλα σου που θα κλαίει αν σε πλακώσω...
Δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά μπαμπόγερε,μεχρί να κινηθείς με το μπαστούνακι σου,τρέχω γρήγορα!!!
Εγώ δεν είμαι σκοτεινούλης,εγώ είμαι ΠΑΠΑΖΟΛ,πιάνω την πέτρα και την λιώνω,φαντάσου εσένα!!!τα ιδια λέει και ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ αλλά αμα δείς τον σβέρκο του κάλο έχει βγάλει από τις φάπες που έχει φάει...
σιγα Παπαζολη, θα χαλασεις το μανικιουρ με τις πετρεςΕγώ δεν είμαι σκοτεινούλης,εγώ είμαι ΠΑΠΑΖΟΛ,πιάνω την πέτρα και την λιώνω,φαντάσου εσένα!!!
Εγώ δεν είμαι σκοτεινούλης,εγώ είμαι ΠΑΠΑΖΟΛ,πιάνω την πέτρα και την λιώνω,φαντάσου εσένα!!!
Θα προσέξω!!!σιγα Παπαζολη, θα χαλασεις το μανικιουρ με τις πετρες
Όσο μας χωρίζουνε 340km εύκολο είναι!!!μην λες μεγάλες κουβέντες.....
Όσο μας χωρίζουνε 340km εύκολο είναι!!!
Καλά ντε,στην Γεωγραφία ποτέ δεν ήμουν καλός!!!340 km ????? αν είσαι Θεσαλονίκη είναι 500. .δηλαδή 4 ωρίτσες.. ούτε θα νυχτώσει για να κρυφτείς...
Καλά ντε,στην Γεωγραφία ποτέ δεν ήμουν καλός!!!
Εχώ καταφύγειο,θα πάω να κλειστώ στο πολυτεχνείο κ τα συντρόφια θα κάνουν κατάληψη για να με προστατέψουνε!!!
...Κι εγώ δεν είμαι Γερμανός, είμαι όμως Ναζιστής, γιατί ο Ναζισμός αποτελεί ανάχωμα στον Εβραϊκό-Σιωνιστικό επεκτατισμό...
Yes sir!!!αντε τράβα να πιείς κανένα τσιπουράκι τώρα .. πιέ και ένα για μένα...
Να σε ρωτήσω μιας κ σε βρήκα πρόχειρο: η εκφρασή εβαιοσιωνιστής αν είναι άλλο ο εβραίος κ άλλο ο σιωνιστής ποια σημασία έχει;;;είδες που είσαι ανόητος...όχι μόνο ανάχωμα δεν απετέλεσε ο Ναζισμός αλλά δημιούργησε και το κατάλληλο κλίμα στη διεθνή κοινότητα για να συναινέσει τελικά στη δημιουργία του κράτους του Ισταήλ το 1948.
Πσσσστ...νεαρε...Ας μου λύσει κάποιος "προδετικός" την απορία.
Να σε ρωτήσω μιας κ σε βρήκα πρόχειρο: η εκφρασή εβαιοσιωνιστής αν είναι άλλο ο εβραίος κ άλλο ο σιωνιστής ποια σημασία έχει;;;
Να σε ρωτήσω μιας κ σε βρήκα πρόχειρο: η εκφρασή εβαιοσιωνιστής αν είναι άλλο ο εβραίος κ άλλο ο σιωνιστής ποια σημασία έχει;;;
Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα λέμε μια εξυπναδούλα, πετάμε δυο τρεις βρισιές, κάνουμε και τους βαρύμαγκες και καθαρίσαμε!
Εύκολο...
Eδω τιθεται το θεμα της ΔΙΠΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ αλλα οι εθνικοκατι που μας εχουν σπασει τ'αρχιδια με παπαριες τυπου 5η Ολομελεια,μακεντονσκι(αυτο το ξεθαψε χθες ο Μεττερνιχ...συγνωμμη ο γιανεβαν...)supermouse το επαναλαμβάνω για τελευταία φορά δεν είμαι Εβραίος, είμαι όμως Σιωνιστής γιατί πιστεύω ότι ένα ισχυρό κράτος του Ισραήλ αποτελεί ανάχωμα στον Ισλαμιστικό επεκτατισμό!
Θες επιχειρημα ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ του Ισραηλ?Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα λέμε μια εξυπναδούλα, πετάμε δυο τρεις βρισιές, κάνουμε και τους βαρύμαγκες και καθαρίσαμε!
Εύκολο...