Νέα

Ένα καράβι για τη Γάζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε αρχιερέα της ασχετοσύνης για θυμισέ μας πότε πήγαν οι Άραβες πίπα κώλο το Ισραήλ...μήπως το 1948? :birdman: το 1967? :think: :birdman:, το 1973? :birdman:
Εεεεε...μηπως το 2006-για να μην παμε και πολυ μακρυα-κατι κατσαπλιαδες στο Λιβανο αναγκασαν τις ΙDF να βαλουν την ουρα στα σκελια?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχει προβλημα το παιδι.

Για τον Μεμο λεω.

Αμα τον γραψουμε στα παπαρια μας παιζει να πηδηξει απο κανα μπαλκονι.
προσεχε μονο γιατι ειναι και ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ!!!!! αχ κυριε μοντ αυτος,αυτος και αυτος μου κανουν αυτο,αυτο και αυτο....τιμωρειστε τους σας παρακαλω....κλαψ κλαψ κλαψ

Επισκέπτης
και οπως ελεγε και ενας ηλιθιος.....70000 εχουν φυγει μεχρι τωρα,απο μια τσιχλα να ειχαν παρει....ας κανουμε λοιπον μια προταση για την αναζωογονηση του τουρισμου,να ανοιξουν παλι την Τρουμπα,να στειλουμε εκει για δουλεια τις αδελφες μας,κορες μας,γκομενες,γυναικες μας....5000 πεινασμενα γεροντακια να πανε να πηδηξουν,να το χρημα το ζεστο!!!!!
Κοριτσια,ο στολος.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
βρε καλος τον παραπονουμενο πακιστανο,ουστ μαλακα αμα δε σου αρεσει τραβα αλλου η ακομα καλητερα τραβα γαμησου!!
πρωτη φορα ο τιτλος σου αντιστοιχει ακριβως.....ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μου κανει εντυπωση το οτι αν και ξερω πολυ κοσμο και γενικα πιανω πολιτικες συζητησεις με την πρωτη ευκερια δεν εχω γνωρισει στα 27 μου ποτε καποιον που να μου πει ειμαι εβραιος να δω τι κουμασια ειναι. τι στον πουτσο τοσο κομπλεξ το εχουν? καμια φορα εχει τυχει να ακουω επωνυμα που παραπεμπουν σε εβραικα αλλα και παλι δεν το λενε.
ενω πχ οι αλβανοι μεσα σε ενα γενικοτερο "αντι αλβανισμο" που επικρατει κατα καιρους, εχω γνωρισει αρκετους που δε τους κανεις για αλβανους επειδη εχουν μεγαλωσει και εχουν προσαρμοστει εδω να μου λενε "αλβανος ειμαι" ακομα και χωρις να το παει η κουβεντα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
προσεχε μονο γιατι ειναι και ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ!!!!! αχ κυριε μοντ αυτος,αυτος και αυτος μου κανουν αυτο,αυτο και αυτο....τιμωρειστε τους σας παρακαλω....κλαψ κλαψ κλαψ
εμφανισθη και ο απροβληματιστος τωρα....

Υ.Γ. αμα δεν μπορεις να καταννοησεις οτι το να λες τον αλλον παιδεραστη δημοσια, ή νταβαντζη (για να μην ξεχνιομαστε) επιβαλει την τιμωρια σου, να πας να το κοιταξεις!

Και την περισσοτερη κλαψα εγω ξερω οτι την κανουν οι μιουταρισμενοι για να ξεμιουταριστουν! Δυο εκ των παραδειγματων βρισκονται στο παρον θρεντ ταυτοχρονα...

τυχαιο κι αυτο?

δε νομιζω....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ξεκολατε λιγο μ τα κρουαζιεροπλοια και τις μαλακιες

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

Επισκέπτης
θα σου κάνει καλό να μάθεις και τον βιλχεμ πάντως...
Ο κατάλογος των βιλίων του Ραϊχ στα ελληνικά είναι ο εξής :

1 Αιθέρας ο Θεός και ο Διάβολος. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Πύλη και Αποσπερίτης.
2. Άκου Ανθρωπάκο. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Αποσπερίτης και Πύλη.
3. Η Ανάλυση του Χαρακτήρα. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Καστανιώτη και Εγνατία.
4. Η Βιοηλεκτρική Θεωρία της Σεξουαλικότητας και του Άγχους. Εκδόσεις Αποσπερίτης.
5. Η Βιοπάθεια του Καρκίνου. Εκδόσεις Άκμων.
6. Διαλεκτικός Υλισμός και Ψυχανάλυση. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Γραμμή και Ελεύθερος Τύπος.
7. Η Δολοφονία του Χριστού. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Πύλη και Αποσπερίτης.
8. Η Εισβολή της Σεξουαλικής Ηθικής. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Πύλη και Καστανιώτη.
9. Το Ένστικτο του Θανάτου. Εκδόσεις Καστανιώτη.
10. Ερωτισμός και Αυτοερωτισμός - 4 μελέτες πάνω στη σεξουαλικότητα. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
11. Ο Θωρακισμένος Άνθρωπος. Εκδόσεις Καστανιώτη.
12. Η Κοσμική Υπέρθεση. Εκδόσεις Καστανιώτη.
13. Η Λειτουργία του Οργασμού. Εκδόσεις Δίδυμοι. ( Πολύ κακή η μετάφραση αυτού του βιβλίου αλλά δεν υπάρχει καλύτερη στα ελληνικά).
14. Η Λειτουργία του Οργασμού. Εκδόσεις Άνθρωπος - Μέτρο. (Σ.τ.Σ.: Αποτελεί μια ωμή λογοκρισία στις απόψεις του Ράιχ από τον εκδότη).
15. Η Λίμπιντο. Εκδόσεις Πύλη. 1
6. Η Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού. Εκδόσεις Μπουκουμάνη.
17. Ο Μαζοχιστικός Χαρακτήρας. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
18. Το Ξεπέρασμα του Οιδιπόδειου Συμπλέγματος. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
19. Ορμή και Ηδονή. Εκδόσεις Πύλη.
20. Τα Παιδιά του Μέλλοντος. Εκδόσεις Αποσπερίτης.
21. Η Πάλη των Τάξεων και η Ψυχανάλυση. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
22. Ο Παρορμητικός Χαρακτήρας. Εκδόσεις Πύλη.
23. Οι Ρίζες της Σεξουαλικής Καταπίεσης. Εκδόσεις. Ελεύθερος Τύπος και Χαρακίρι.
24. Σεξουαλική Επανάσταση. Εκδόσεις Ράππα και εκδόσεις Ολκός.
25. Η Σεξουαλική Καταπίεση κατά τον Βίλχελμ Ράιχ, του Michel Cartier. Εκδόσεις Νέος Παλμός 2
6. Ο Συσσωρευτής Οργονοενέργειας - η Ιατρική και Επιστημονική του Χρήση. Εκδόσεις Κοροντζή.
27. Ταξική Συνείδηση και Σεξουαλική Χειραφέτηση. Εκδόσεις Διεθνής Βιβλιοθήκη.
28. Υπόθεση Αϊνστάιν. Εκδόσεις Σπηλιώτη.
29. Ο Φρόιντ κι Εγώ. Εκδόσεις Πύλη.
30. Χειρόγραφα Βιοφυσικής. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
31. Χειρόγραφα Οργόνης - το πείραμα oranur. Εκδόσεις Σπηλιώτη.
32. Ο Σεξουαλικός Αγώνας των Νέων. Εκδόσεις Καστανιώτη. 33. Ψυχανάλυση στο Θέατρο. Επιστήμη και Τέχνη (Ερμηνεία του Πέερ Γκύντ). Εκδόσεις Πύλη.
34. Η καταγραφή μιας Φιλίας. Η Αλληλογραφία Βίλχελμ Ράιχ και Α. Σ. Νιλ. Εκδόσεις Αποσπερίτης.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ο κατάλογος των βιλίων του Ραϊχ στα ελληνικά είναι ο εξής :

1 Αιθέρας ο Θεός και ο Διάβολος. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Πύλη και Αποσπερίτης.
2. Άκου Ανθρωπάκο. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Αποσπερίτης και Πύλη.
3. Η Ανάλυση του Χαρακτήρα. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Καστανιώτη και Εγνατία.
4. Η Βιοηλεκτρική Θεωρία της Σεξουαλικότητας και του Άγχους. Εκδόσεις Αποσπερίτης.
5. Η Βιοπάθεια του Καρκίνου. Εκδόσεις Άκμων.
6. Διαλεκτικός Υλισμός και Ψυχανάλυση. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Γραμμή και Ελεύθερος Τύπος.
7. Η Δολοφονία του Χριστού. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Πύλη και Αποσπερίτης.
8. Η Εισβολή της Σεξουαλικής Ηθικής. Από δύο εκδοτικούς οίκους: Πύλη και Καστανιώτη.
9. Το Ένστικτο του Θανάτου. Εκδόσεις Καστανιώτη.
10. Ερωτισμός και Αυτοερωτισμός - 4 μελέτες πάνω στη σεξουαλικότητα. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
11. Ο Θωρακισμένος Άνθρωπος. Εκδόσεις Καστανιώτη.
12. Η Κοσμική Υπέρθεση. Εκδόσεις Καστανιώτη.
13. Η Λειτουργία του Οργασμού. Εκδόσεις Δίδυμοι. ( Πολύ κακή η μετάφραση αυτού του βιβλίου αλλά δεν υπάρχει καλύτερη στα ελληνικά).
14. Η Λειτουργία του Οργασμού. Εκδόσεις Άνθρωπος - Μέτρο. (Σ.τ.Σ.: Αποτελεί μια ωμή λογοκρισία στις απόψεις του Ράιχ από τον εκδότη).
15. Η Λίμπιντο. Εκδόσεις Πύλη. 1
6. Η Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού. Εκδόσεις Μπουκουμάνη.
17. Ο Μαζοχιστικός Χαρακτήρας. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
18. Το Ξεπέρασμα του Οιδιπόδειου Συμπλέγματος. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
19. Ορμή και Ηδονή. Εκδόσεις Πύλη.
20. Τα Παιδιά του Μέλλοντος. Εκδόσεις Αποσπερίτης.
21. Η Πάλη των Τάξεων και η Ψυχανάλυση. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
22. Ο Παρορμητικός Χαρακτήρας. Εκδόσεις Πύλη.
23. Οι Ρίζες της Σεξουαλικής Καταπίεσης. Εκδόσεις. Ελεύθερος Τύπος και Χαρακίρι.
24. Σεξουαλική Επανάσταση. Εκδόσεις Ράππα και εκδόσεις Ολκός.
25. Η Σεξουαλική Καταπίεση κατά τον Βίλχελμ Ράιχ, του Michel Cartier. Εκδόσεις Νέος Παλμός 2
6. Ο Συσσωρευτής Οργονοενέργειας - η Ιατρική και Επιστημονική του Χρήση. Εκδόσεις Κοροντζή.
27. Ταξική Συνείδηση και Σεξουαλική Χειραφέτηση. Εκδόσεις Διεθνής Βιβλιοθήκη.
28. Υπόθεση Αϊνστάιν. Εκδόσεις Σπηλιώτη.
29. Ο Φρόιντ κι Εγώ. Εκδόσεις Πύλη.
30. Χειρόγραφα Βιοφυσικής. Εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος.
31. Χειρόγραφα Οργόνης - το πείραμα oranur. Εκδόσεις Σπηλιώτη.
32. Ο Σεξουαλικός Αγώνας των Νέων. Εκδόσεις Καστανιώτη. 33. Ψυχανάλυση στο Θέατρο. Επιστήμη και Τέχνη (Ερμηνεία του Πέερ Γκύντ). Εκδόσεις Πύλη.
34. Η καταγραφή μιας Φιλίας. Η Αλληλογραφία Βίλχελμ Ράιχ και Α. Σ. Νιλ. Εκδόσεις Αποσπερίτης.
πςςςςςς η δομη εισαι?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εσυ τι λες?παντως η αυτοκριτικη σου πολυ θετικη....αρα απο εδω και περα μπορω να σε αποκαλω επισημως ΜΑΛΑΚΑ?
μπορεις να με αποκαλεις οπως θελεις,για ενα και μονο λογο.

ΞΕΡΩ ΚΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εμφανισθη και ο απροβληματιστος τωρα....

Υ.Γ. αμα δεν μπορεις να καταννοησεις οτι το να λες τον αλλον παιδεραστη δημοσια, ή νταβαντζη (για να μην ξεχνιομαστε) επιβαλει την τιμωρια σου, να πας να το κοιταξεις!

Και την περισσοτερη κλαψα εγω ξερω οτι την κανουν οι μιουταρισμενοι για να ξεμιουταριστουν! Δυο εκ των παραδειγματων βρισκονται στο παρον θρεντ ταυτοχρονα...

τυχαιο κι αυτο?

δε νομιζω....
:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ για επικοινωνησε να μαθεις απο τον μοντ.....ξεφτιλας και ψευτης....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μπορεις να με αποκαλεις οπως θελεις,για ενα και μονο λογο.

ΞΕΡΩ ΚΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.
μεγαλη ζημια κυριε ΜΑΛΑΚΑ,πρεπει να σου εκανε ο πακιστανος που σε πηδηξε...σε ματωσε,σου κολλησε καμμια αρρωστεια,η αφου τον ερωτευτηκες σε παρατησε?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μεγαλη ζημια κυριε ΜΑΛΑΚΑ,πρεπει να σου εκανε ο πακιστανος που σε πηδηξε...σε ματωσε,σου κολλησε καμμια αρρωστεια,η αφου τον ερωτευτηκες σε παρατησε?
Εγω σου θυμιζω την καταγωγη σου και εσυ με βριζεις φαντασου τι κομπλεξ εχεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom