Επισκέπτης
Σε τιποτε.σε τι άραγε διαφέρουν οι εβραίοι από τους άλλους ανθρώπους με άλλες εθνικότητες ή άλλες θρησκείες;
Η γκομενα ηταν απλα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.
Σε τιποτε.σε τι άραγε διαφέρουν οι εβραίοι από τους άλλους ανθρώπους με άλλες εθνικότητες ή άλλες θρησκείες;
και έλυσε αρκετά, αλλά [size=18pt]οπωσδήποτε ήταν τιτάνιο έργο να περιορίσει το τεράστιο αυτοτροφοδοτούμενο δημόσιο χρέος που άφησε το ΠΑΣΟΚ όπως επίσης και τον υπέρογκο δημόσιο τομέα!!![/size]
οι εβραιες κωλο δινουν?Σε τιποτε.
Η γκομενα ηταν απλα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.
η αποψη μου ειναι γνωστη!δεν άκουσα το mema speaking!
που είσαι ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΝΤΑΝΙΕΛ;
ααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που είσαι να μας πεις για τη διαφορά των σιωνιστών απ τους οβραίους;
αααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
πριστίν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
η ΝΔ έχει τη λύση ;) θα προτείνει Σημίτη για Πρόεδρο! για να δω το ΠΑΣΟΚ τότε τι θα κάνει...έχει να πέσει πολύ γέλιο!!!
eise kako poysti
ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ
o Γιωργάκης ο καράφλας [size=18pt]σίγουρα[/size] δεν βγάζει παρέλαση της 25ης Μαρτίου ;)
αφηνουν και παρααφηνουν!Έγραψα πιο πριν για "βραχιολάκηδες".
Μία δεν αφήνουν!
σε τι άραγε διαφέρουν οι εβραίοι από τους άλλους ανθρώπους με άλλες εθνικότητες ή άλλες θρησκείες;
Να σου απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο.
Πριν από καμιά 15αριά χρόνια βρέθηκα στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα και τον πρώτο καιρό οι πρώτοι άνθρωποι που γνώρισα ήσαν Ισραηλινοί.
Τάτοια βδελύγματα δε μπορείς να συναντήσεις εύκολα.Είπα κι εγώ έτυχε.
Από τότε έχω πάει 4 φορές στο Ισραήλ (επαγγελματικής φύσεως ταξίδια).
Έναν πούστη άνθρωπο της προκοπής δε συνάντησα εκεί.
Τυχαίο? Ίσως..
Έπος πραγματικό. Μπουρδελιάδα, όπως Ιλιάδα.για χάρη σου....
αφιερωμένο....
αργότερα εμφανίστηκε στο θρεντ για τον καταλληλότερο για διάδοχο του κώστα.....
Ρε ΒΛΑΚΑ ολα ειναι κλεισμενα απο το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ,μηνες πριν.αφηνουν και παρααφηνουν!
εισητηρια στα μουσεια που επισκεπτονται
Ρε ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ,αφου λεμε οτι ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΚΡΟΥΠ.γευματα ενιοτε στα εστιατορια με τα οποια συνεργαχονται οι πρακτορες και ενα καρο μαγαζακια με σουβενιρ που ζουν αποκλειστικα απο αυτους!
Μου θυμιζεις εναν ηλιθιο που ελεγε τα ιδια και οταν τον ρωτησα αν ξερει τι ειναι το καμποταζ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.Γιαυτο δεν τους αφηνουν οι ΚΚΕδες να κατεβουν τους τουριστες? επειδη ειναι τσιγκουνηδες?
ρε ουστ λεμε
άρα οι εβραίοι είναι "βδελύγματα" ως "φυλή" "έθνος" "θρησκεία" ;
και επειδη ειναι κλεισμενα απο το γραφειο?Ρε ΒΛΑΚΑ ολα ειναι κλεισμενα απο το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ,μηνες πριν.Ρε ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ,αφου λεμε οτι ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΚΡΟΥΠ.
Πρωι βγαινουν,πανε στο Μουσειο,το μεσημερι ξανα στο καραβι.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΡΩΝΕ ΡΕ ΖΩΟΝ.Μου θυμιζεις εναν ηλιθιο που ελεγε τα ιδια και οταν τον ρωτησα αν ξερει τι ειναι το καμποταζ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.
και επειδη ειναι κλεισμενα απο το γραφειο?
τζαμπα μπαινουνε μεσα ρε βλημα?
δεν τρωνε μονο μεσα στο πλοιο ασχετε! γιαυτο εγραψα και ενιοτε! Δοξα το θεο εχω παει περισσοτερες φορες κρουαζιερα στη ζωη μου αποτι εσυ εχεις παει για καφε!
μηπως εισουν παλι αυτοπτης μαρτυρας στο οτι οι τουριστες απο το μουσειο πανε κατευθειαν πισω στο καραβι?
αχαχαχαα
και επειδη ειναι κλεισμενα απο το γραφειο?
τζαμπα μπαινουνε μεσα ρε βλημα?
δεν τρωνε μονο μεσα στο πλοιο ασχετε! γιαυτο εγραψα και ενιοτε! Δοξα το θεο εχω παει περισσοτερες φορες κρουαζιερα στη ζωη μου αποτι εσυ εχεις παει για καφε!
μηπως εισουν παλι αυτοπτης μαρτυρας στο οτι οι τουριστες απο το μουσειο πανε κατευθειαν πισω στο καραβι?
αχαχαχαα
Έπος πραγματικό. Μπουρδελιάδα, όπως Ιλιάδα.
My favorite
[size=14pt]φίλοι του ΠΑΣΟΚ ετοιμάστε τα υπογλώσσια για την Κυριακή το βράδυ!!! [/size]
Συναγωνιστές καλησπέρα, επέστρεψα πριν από λίγες ώρες από Μαδρίτη.Πήγα οικογενειακώς με γυναίκα και παιδί, επομένως δεν έχω να σας διηγηθώ για σεξο-καταστάσεις.Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι Ισπανοί-Μαδριλένοι είναι αγενείς και απαράδεκτοι!!!! Το σημαντικότερο, αν δεν γνωρίζεις Ισπανικά μετά βίας τρως σε εστιατόριο, όλοι οι κατάλογοι είναι στα Ισπανικά και φυσικά ουδείς μιλάει Αγγλικά!!! Το χειρότερο? ακόμα και στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης δεν μιλούσε κανείς Αγγλικά!!! Το αποκορύφωμα? μας κατασχέσαν ένα σπαθί από μαλακό πλαστικό παντελώς ακίνδυνο που αγόρασα για το παιδί μου και όταν ζήτησα εξηγήσεις φυσικά μου της δώσαν στα Ισπανικά!!! ευτυχώς που ανήκει στην Ε.Ε η Ισπανία τι να πω???? ΜΑΥΡΟΟΟΟ από εμένα!!! περιμένω σχόλια και εντυπώσεις από όσους έχουν ταξιδέψει Ισπανία...είχα βέβαια πικρή εμπειρία από Ισπανίδες πουτάνες που δουλεύαν Αθήνα...αλλά τέτοιο χάλι δεν το περίμενα!!!
Η εξηγηση γιατι καποια αξιοτιμα μελη του σαϊτ (βολταιρακος, περσονακος, ΠΠος κλπ κλπ) συμπαθουν τους Εβραιους ειναι απλη....