Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ασφαλώς και είναι...Μαζί πάμε συναγωγή κάθε Σάββατο...
Τι, σε αυτές στο Θησείο;
Ασφαλώς και είναι...Μαζί πάμε συναγωγή κάθε Σάββατο...
Τι, σε αυτές στο Θησείο;
Daniel εβραιος εισαι ?
μάλλον εσύ είσαι! ;)
μάλλον εσύ είσαι! ;)
Ναι...Εκεί που είναι κράτος εν κράτει το ΚΙΣ!
Και εννοείται ότι δεν πληρώνουμε φόρους στο ελληνικό κράτος!
Μήπως όμως και οι Τουρκαλάδες είναι ολίγον τι πλακωμένοι με τον Big Boss αυτή τη εποχή?Πάντως έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε το χειρισμό της Άγκυρας σε αυτή την εξέλιξη, δεδομένης της συγκυρίας πολύ κακών σχέσεων ΗΠΑ-Ισραήλ αυτή την εποχή (πρωτοφανές αλλά αληθινό :S).
όχι Σιωνιστής!
ναι, είμαι...
πως πάει η ιλαρά στο πουλάκι σου;
το μπεταντινιάζεις αρκετα ή το χώνεις πάλι σε ποντικούς στα σκοτεινά;
υποστηρίζουν ότι είναι νομοταγείς και το ΦΕΚ δεν παίζει...
Για αυτο πεταγεσε σαν πορδη, καθε φορα που γραφουμε κατι "κακο" για το Ισραηλ ? Για πες μας λοιπον εχει παει στο Ισραηλ ? Πες μας ποσο δημοκρατικο κρατος ειναι και ποσο ελευθερια υπαρχει εκει.
Καλά...
Όταν στην Κόρινθο το Σεπτέμβρη βαράτε μαζικά πτωχεύσεις διότι δεν πάτησε τουρίστας όλο το καλοκαίρι, μην στήνεις πάλι κρειμάλες και πυρές για πολιτικούς...
ρέ μαλάκα ψυχοπαθή
από πού ΄βγάζεις τό συμπέρασμα ότι είμαι εθνικιστής καί χουντικός ρε?????
τί κάνατεε ρε μαλάκες εσείς το 74.
ρέ παλιομαλακα πού υποστηρίζεις τόν μεγαλύτερερο φασίστα φιντελ καί τσέγκουεβαρα μέ χιλιαδες εξοριστους καί φυλακισμενους βάζεις στό ιδιο σακι τα χουντικά καθαρματα μέ ελληνες οπαδους τής δεξιάς...
ρε ζώο πού δέν έχεις πάει ούτε φανταρος....
αντε στο ψυχιατρειο που ησουν 15 μέρες μπάς καί ησυχασουμε
Ναι, αλλά πέρα από τους Κούρδους και τις ρουκέτες - τα πράγματα με το Ισραήλ πήγαιναν ρολόι. Τώρα έχουμε αυτό με 4 Τούρκους νεκρούς και το Ισραήλ να λέει κυρίως στο Ιράν ότι στ' αρχίδια μου γράφω την Αμερική και άμα συνεχίσετε με τις δοκιμές, θα σας γαμήσω.Μήπως όμως και οι Τουρκαλάδες είναι ολίγον τι πλακωμένοι με τον Big Boss αυτή τη εποχή?
Επίσης μπορεί να υποστηρίξει ότι ο Κορκονέας επέστρεψε με σκοπό και πρόθεση να σκοτώσει και μάλιστα αντί να σημαδέψει κατ' ευθείαν το έκανε σκοπεύοντας στη μπάλα επιτυχγάνοντας στόχο σε ημίφως και εν κινήσει.
Επίσης μπορεί να υποστηρίξει ότι αυτοί που έκαψαν τη Marfin στη Σταδίου το έκαναν με σκοπό και πρόθεση να σκοτώσουν και γνωρίζοντας ότι μέσα εργάζονται άτομα! Μάλιστα τους παρεμπόδισαν τη διαφυγή από την κεντρική είσοδο κρατώντας μαδέρια και φωνάζοντας: "Δουλειά θέλατε σε μέρα απεργίας, ε; Καείτε τώρα π....ηδες τραπεζικοί".
Τέλος μπορεί να υποστηρίξει ότι επίτηδες ο Ελληνικός Στρατός προχώρησε να καταλάβει την Άγκυρα στα 1921 ώστε να ξανοιχτεί πολύ, να χάσει και έτσι να γίνει η ανταλλαγή πληθυσμών!
Ό,τι θέλεις μπορεί να υποστηρίξει κάποιος. Μόνο που φίλε μου Α-Ω λίγη σχέση με την πραγματικότητα θα είχε...
ρε καραγκιόζη νομίζεις ότι έχω όρεξη να μπω σε συζήτηση με εσένα και τους ομοίους σου?
Ναι, αλλά πέρα από τους Κούρδους και τις ρουκέτες - τα πράγματα με το Ισραήλ πήγαιναν ρολόι. Τώρα έχουμε αυτό με 4 Τούρκους νεκρούς και το Ισραήλ να λέει κυρίως στο Ιράν ότι στ' αρχίδια μου γράφω την Αμερική και άμα συνεχίσετε με τις δοκιμές, θα σας γαμήσω.
Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τα πυρηνικά, έχει τον πιο οργανωμένο στρατό του κόσμου. Μακάρι να ΄ξερα τι θα γίνει...
Για να μπεις σε συζητηση παπαρακο πρεπει να εχεις και κατι να πεις. Εσυ πετας μια μαλακια στον αλλον "εχει και γνωμη για το Ισραηλ ποντικι" και τελος. Πες μας λοιπον για το Ισραηλ. Η μηπως θελεις να πω εγω που εγω παει 3 φορες τι ειδα ? Να σου πω και για τους Εβραιους που εχω γνωρισει ?
που το θυμήθηκες ρε αυτό? τώρα είναι καλά και σκέφτομαι να σου τον κώλο να σου περάσουν οι αιμορροϊδες!