Επισκέπτης
πάλι ονειρώξεις εχεις μικρέ;
όχι τίποτ αλλο σε πάνε πίπα κώλο όλοι γύρω γύρω και συ ακόμα το γαμιά παίζεις κοιμώμενος.
περσόνα πάρε μου μια να ηρεμήσεις :-*
πάλι ονειρώξεις εχεις μικρέ;
όχι τίποτ αλλο σε πάνε πίπα κώλο όλοι γύρω γύρω και συ ακόμα το γαμιά παίζεις κοιμώμενος.
μισή φτάνει και για αυτοκαταστροφή. κάνε τις αναγωγές σου εβαπορούλη.μόνο που οι Βυζαντινοί δεν είχαν 200 πυρηνικές κεφαλές :-*
πες μας ολα στη φορα!!! χωρις πλακα τωρα για πες τις εντυπωσεις σου για ισραηλ και εβραιους γιατι εγω δεν ετυχε να γνωρισω κανεναν δηλωμενο
ετσι λεγαν και τοτε,και φαγανε τετοια ρωμαικη πουτσα απο τον
Βεσπασιανο και τον Τιτο που εξαφανιστηκαν απο προσωπου Γης για κανα
διχιλιαρο χρονια
Η επαρση θα σας φαει
παντως αν καταρευσει το ισραηλ θα αλλαξουν παρα πολλα στον κοσμο προσ το καλιτερο η χειροτερο δε μπορω αν ξερω
μισή φτάνει και για αυτοκαταστροφή. κάνε τις αναγωγές σου εβαπορούλη.
μην ασχολείσαι.... το 88 στην Αμερική σε summer school ο εβραίος έκανε προπαγάνδα.... ένας περίεργος ωραίος τυπάς κοντός Ιρανός (δεν τον έκοβε το μάτι σου) ησυχος, λιγομίλητος δεν αντιδρούσε.ετσι λεγαν και τοτε,και φαγανε τετοια ρωμαικη πουτσα απο τον
Βεσπασιανο και τον Τιτο που εξαφανιστηκαν απο προσωπου Γης για κανα
διχιλιαρο χρονια
Η επαρση θα σας φαει
3 σημεία πέστε.Αυτή την εποχή όμως τα πράγματα είναι σκατά με την Αμερική και ίσως να στέλνουν κι ένα μήνυμα εκεί. Οι Αμερικανοί έχουν το μέγεθος πάντως να κάνουν πόλεμο και στις 2 ακτές ταυτόχρονα και ιδίως μετά τη 9/11, έχουν σενάρια έτοιμα για πυρηνικές επιθέσεις, COG κλπ. Εμείς εδώ νομίζουμε ότι όλοι είναι γελαδάρηδες απ' το Τέξας - I don't think so...
διάβασε προηγούμενο ποστ μου για τις πυρηνικές καεφαλές του Ισραήλ.
Αν εξαφανιστει το Ισραηλ και οι Εβραιοι και ελπιζω να γινει συντομα αυτο, να εισαι σιγουρος οτι ο κοσμος θα ειναι πολυ καλυτερος. Αυτοματως μαζι τους θα σταματισει και η Ισλαμικη τρομοκρατια.
Τώρα είσαι σωστός! Το ανασκεύασες. Βρήκα πάτημα. Όχι ηθελημένα έκατσα να με αφανίσει ο Εθνικοσοσιαλισμός ώστε να μου δώσουν κράτος μετά!
Έγινε τόσο μεγάλη υπερβολή εναντίον τους που ό,τι και να κάνουν μπορούν να επικαλούνται αυτήν την υπερβολή και να ξεχνιώνται τα πάντα. Είχαν και καλό μαρκεντιγκ και το προώθησαν καλά οπότε...
Εδώ οι Αμερικανοί πέταξαν πυρηνικές βόμβες! ΔΥΟ! Και δεν ακούγεται τίποτε για τους Ιάπωνες. ΤΙΠΟΤΕ!
Αυτός που υπέστη πολλά μπορεί και είναι στο απυρόβλητο μετά διότι κάποτε υπέστη πολλά. Άσχετα εάν έχει δίκιο ή άδικο η κοινή γνώμη τον πριμοδοτεί. Έχουμε και παράδειγμα στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ πρόσφατο. Ό,τι αριστερό και καλό ανεξαρτήτως του εάν όντως είναι καλό ή δεν είναι. Γιατί; Διότι διώχθηκε ανελέητα επί 3 δεκαετίες. Δεν κρίνεται βάσει του πόσο καλό είναι αλλά βάσει του πόσο διώχθηκε τότε. Έτσι και οι Ισραηλινοί άσχετα με το πόσο δίκιο ή άδικο έχουν κρίνονται βάσει του πόσο μισητός είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός.
Φιλαρακο μιλαμε για ενα κρατος που καθε πολιτης ειναι φανταρος για ολη του τη ζωη.
απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή η δαλιδά......
ενιοτε μπαινουν και στο κολο των ιδιοκτητων
βλεπε ρωσια-αφγανισταν,ηνωμενες πολιτειες-βιετναμ
Μεγαλη πικα σας εχουνε,φιλε
ουτε ψυλλος στον κορφο σας δεν θα ηθελα να ημουν
καλα ξεμπερδεματα
διάβασε προηγούμενο ποστ μου για τις πυρηνικές καεφαλές του Ισραήλ.
απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή η δαλιδά......
μάλλον αν εξαφανιστεί το Ισραήλ θα γίνεις χανουμάκι των Ισλαμιστών!
ενιοτε μπαινουν και στο κολο των ιδιοκτητων
βλεπε ρωσια-αφγανισταν,ηνωμενες πολιτειες-βιετναμ
Μεγαλη πικα σας εχουνε,φιλε
ουτε ψυλλος στον κορφο σας δεν θα ηθελα να ημουν
καλα ξεμπερδεματα