Επισκέπτης
Ρεπορτάζ για την επίθεση, τα πλοία και τους εθελοντές του Free Gaza:
Ρεπορτάζ για την επίθεση, τα πλοία και τους εθελοντές του Free Gaza:
Εγώ πάλι σε λίγο πάω στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.!!!.........zoli καλό μεσημέρι πάω για μπάνιο..............by !!!!!!!!!!!
.........zoli καλό μεσημέρι πάω για μπάνιο..............by !!!!!!!!!!!
Εμένα το Ισραήλ και η λωρίδα της Γάζας μου φαίνονται λίγο μακριά σε σχέση με τον ΚΑΚΟ γείτονα. Δεν έχει σημασία τί άποψη έχω για την διένεξη του Ισραήλ με τους Άραβες (προφανώς και έχω!) όμως έχω ΧΕΙΡΙΣΤΗ άποψη για τον προανεφερθέντα γείτονα.
Ο τελευταίος που είχε πει σωστή κουβέντα για την δυνατότητα των σχέσεών μας με τους κυρίους αυτούς ήταν ο μακαρίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου. "ΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ!" Δηλαδή το καλλίτερο που μπορούμε να περιμένουμε από τους Τουρκαλάδες είναι να μην κάνουμε πόλεμο. Οι μαλακίες για "φιλίες" και καλή γειτονία είναι λόγια κενά περιεχομένου τη στιγμή που καθημερινά οι ένοπλες δυνάμεις της γείτονος πραγματοποιούν δεκάδες παραβιάσεις του εναερίου μας χώρου και με υποχρεώνουν να βυθόζομαι ακόμη περισσότερο οικονομικά με τους υπερμετρους εξοπλισμούς.
Το ίδιο ανοησίες θεωρώ και τα "ζεϊμπέκικα" του Γιώργου και τις "κουμπαριές" του Κωστή.
Οπότε, με ένα μακιαβελικό ομολογώ σκεπτικό, βρίσκω απλά εξεραιτικά ευνοϊκή την συγκυρία για ένα έστω βραχυχρόνιο σπάσιμο των δεσμών της Άγκυρας με τις ΗΠΑ.
ΑΥΤΟ με ενδιαφέρει εμένα! Να μη έχουν την "αβάντα" του υπερατλαντικού παγκόσμιου προστάτη (ακόμη και αναγιγνωσκόμενο ως "νταβατζής"!) οι σκατοτουρκαλάδες και να μπορέσω ως κράτος να "ανασάνω" από τον σφιχτό τους "εναγγαλισμό" (Για νε του "φιάξει" το Στέιτ Ντηπάρτμεντ και η ΣΙΑ κανένα θέμα κουρδικού κράτους στα νοτιοανατολικά τους να δουμε για πότε και μας ξεχνάνε και μεταφέρουν και στα "ενδότερα" τη στρατιά το0υ Αιγαίου (με τον απροσχημάτιστο επιθετικό της προσανατολισμό. Τα υπόλοιπα ας τα επιλύσουν οι Ολλανδοί (που δεν έχουν σύνορα με την Τουρκία!) μαζί με τον Συριζα και την κα Σακοράφα.
Και φυσικά πρόβλημα του Ισραήλ είναι πως θα τα βγάλει πέρα με την (σαφέστατα υποκριτική, διότι παραδίπλα δεν κυττάζει!) "διθνή κοινότητα". Και των Παλαιστινίων επίσης να διαλέξουν πιο σοβαρή ηγεσία από τους φανατικούς ισλαμιστές βομβιστές.
Και στη τελική σιγά να μην λυπηθώ για τους νεκρούς τσαμπουκάδες τουρκαλάδες! Αυτοί πότε μας λυπήθηκαν; Ο ξάδερφος του ήταν κομμάντο στα Ίμια (αν όχι ο ίδιος) και ο πατέρας του σκότωνε αιχμαλώτους Κυπρίους και Έλληνες το '73!
Αν είχαμε λίγη τσίπα θα είχαμε "φάει" κι εμείς κανένα τσάμπα μάγκα πάνω από το Αιγαίο όταν μας παραβίαζε τα σύνορα και πηγαίνε "βολτούλες" μέχρι το Σούνιο, αλλά βρίσκανε και τα κάνανε και νόμισαν (αφελώς) πως παντού τα ίδια θα είναι...
Ή μήπως δεν το έχετε καταλάβει πως ΟΛΑ αυτά τα χρόνια είμαστε σε πόλεμο (ψυχρό έστω) με τους γείτονες; Όπως το Ισραήλ είναι σε θερμό με τους δικούς του...
H κακία Τουρκία πάλι,πώς τα ταιριάζεται πάντα όπως σας αρέσουνε,προσπαθώ συχνά να πιάσω την λογική αυτή αλλά δεν μπορώ!!!Εμένα το Ισραήλ και η λωρίδα της Γάζας μου φαίνονται λίγο μακριά σε σχέση με τον ΚΑΚΟ γείτονα. Δεν έχει σημασία τί άποψη έχω για την διένεξη του Ισραήλ με τους Άραβες (προφανώς και έχω!) όμως έχω ΧΕΙΡΙΣΤΗ άποψη για τον προανεφερθέντα γείτονα.
Ο τελευταίος που είχε πει σωστή κουβέντα για την δυνατότητα των σχέσεών μας με τους κυρίους αυτούς ήταν ο μακαρίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου. "ΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ!" Δηλαδή το καλλίτερο που μπορούμε να περιμένουμε από τους Τουρκαλάδες είναι να μην κάνουμε πόλεμο. Οι μαλακίες για "φιλίες" και καλή γειτονία είναι λόγια κενά περιεχομένου τη στιγμή που καθημερινά οι ένοπλες δυνάμεις της γείτονος πραγματοποιούν δεκάδες παραβιάσεις του εναερίου μας χώρου και με υποχρεώνουν να βυθίζομαι ακόμη περισσότερο οικονομικά με τους υπερμετρους εξοπλισμούς.
Το ίδιο ανοησίες θεωρώ και τα "ζεϊμπέκικα" του Γιώργου και τις "κουμπαριές" του Κωστή.
Οπότε, με ένα μακιαβελικό ομολογώ σκεπτικό, βρίσκω απλά εξεραιτικά ευνοϊκή την συγκυρία για ένα έστω βραχυχρόνιο σπάσιμο των δεσμών της Άγκυρας με τις ΗΠΑ.
ΑΥΤΟ με ενδιαφέρει εμένα! Να μη έχουν την "αβάντα" του υπερατλαντικού παγκόσμιου προστάτη (ακόμη και αναγιγνωσκόμενο ως "νταβατζής"!) οι σκατοτουρκαλάδες και να μπορέσω ως κράτος να "ανασάνω" από τον σφιχτό τους "εναγγαλισμό" (Για νε του "φιάξει" το Στέιτ Ντηπάρτμεντ και η ΣΙΑ κανένα θέμα κουρδικού κράτους στα νοτιοανατολικά τους να δουμε για πότε και μας ξεχνάνε και μεταφέρουν και στα "ενδότερα" τη στρατιά το0υ Αιγαίου (με τον απροσχημάτιστο επιθετικό της προσανατολισμό. Τα υπόλοιπα ας τα επιλύσουν οι Ολλανδοί (που δεν έχουν σύνορα με την Τουρκία!) μαζί με τον Συριζα και την κα Σακοράφα.
Και φυσικά πρόβλημα του Ισραήλ είναι πως θα τα βγάλει πέρα με την (σαφέστατα υποκριτική, διότι παραδίπλα δεν κυττάζει!) "διθνή κοινότητα". Και των Παλαιστινίων επίσης να διαλέξουν πιο σοβαρή ηγεσία από τους φανατικούς ισλαμιστές βομβιστές.
Και στη τελική σιγά να μην λυπηθώ για τους νεκρούς τσαμπουκάδες τουρκαλάδες! Αυτοί πότε μας λυπήθηκαν; Ο ξάδερφος του ήταν κομμάντο στα Ίμια (αν όχι ο ίδιος) και ο πατέρας του σκότωνε αιχμαλώτους Κυπρίους και Έλληνες το '73!
Αν είχαμε λίγη τσίπα θα είχαμε "φάει" κι εμείς κανένα τσάμπα μάγκα πάνω από το Αιγαίο όταν μας παραβίαζε τα σύνορα και πηγαίνε "βολτούλες" μέχρι το Σούνιο, αλλά βρίσκανε και τα κάνανε και νόμισαν (αφελώς) πως παντού τα ίδια θα είναι...
Ή μήπως δεν το έχετε καταλάβει πως ΟΛΑ αυτά τα χρόνια είμαστε σε πόλεμο (ψυχρό έστω) με τους γείτονες; Όπως το Ισραήλ είναι σε "θερμό" με τους δικούς του...
ευτυχώς που εσύ "καταλαβαίνεις" αυτά που οι άλλοι "δεν καταλαβαίνουν"....
Υποκριτικο ΚΑΘΙΚΙ.Εμένα το Ισραήλ και η λωρίδα της Γάζας μου φαίνονται λίγο μακριά σε σχέση με τον ΚΑΚΟ γείτονα. Δεν έχει σημασία τί άποψη έχω για την διένεξη του Ισραήλ με τους Άραβες (προφανώς και έχω!) όμως έχω ΧΕΙΡΙΣΤΗ άποψη για τον προανεφερθέντα γείτονα.
Ο τελευταίος που είχε πει σωστή κουβέντα για την δυνατότητα των σχέσεών μας με τους κυρίους αυτούς ήταν ο μακαρίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου. "ΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ!" Δηλαδή το καλλίτερο που μπορούμε να περιμένουμε από τους Τουρκαλάδες είναι να μην κάνουμε πόλεμο. Οι μαλακίες για "φιλίες" και καλή γειτονία είναι λόγια κενά περιεχομένου τη στιγμή που καθημερινά οι ένοπλες δυνάμεις της γείτονος πραγματοποιούν δεκάδες παραβιάσεις του εναερίου μας χώρου και με υποχρεώνουν να βυθίζομαι ακόμη περισσότερο οικονομικά με τους υπερμετρους εξοπλισμούς.
ΑΥΤΟ με ενδιαφέρει εμένα! Να μη έχουν την "αβάντα" του υπερατλαντικού παγκόσμιου προστάτη (ακόμη και αναγιγνωσκόμενο ως "νταβατζής"!) οι σκατοτουρκαλάδες και να μπορέσω ως κράτος να "ανασάνω" από τον σφιχτό τους "εναγγαλισμό" (Για να τους "φιάξει" το Στέιτ Ντηπάρτμεντ και η ΣΙΑ κανένα θέμα κουρδικού κράτους στα νοτιοανατολικά τους, να δουμε για πότε και μας ξεχνάνε και μεταφέρουν και στα "ενδότερα" τη στρατιά του Αιγαίου (με τον απροσχημάτιστο επιθετικό της προσανατολισμό). Τα υπόλοιπα ας τα επιλύσουν οι Ολλανδοί (που δεν έχουν σύνορα με την Τουρκία!) μαζί με τον Συριζα και την κα Σακοράφα.
Και φυσικά πρόβλημα του Ισραήλ είναι πως θα τα βγάλει πέρα με την (σαφέστατα υποκριτική, διότι παραδίπλα δεν κυττάζει!) "διεθνή κοινότητα". Και των Παλαιστινίων επίσης να διαλέξουν πιο σοβαρή ηγεσία από τους φανατικούς ισλαμιστές βομβιστές.
Ή μήπως δεν το έχετε καταλάβει πως ΟΛΑ αυτά τα χρόνια είμαστε σε πόλεμο (ψυχρό έστω) με τους γείτονες; Όπως το Ισραήλ είναι σε "θερμό" με τους δικούς του...
Εσύ τόσα χρόνια σαν φίλους τους καταλάβαινες;
Και τότε γιατί αυτή η κούρσα των εξοπλισμών;
H κακία Τουρκία πάλι,πώς τα ταιριάζεται πάντα όπως σας αρέσουνε,προσπαθώ συχνά να πιάσω την λογική αυτή αλλά δεν μπορώ!!!
Μικρασιατική εκστρατεία εμείς(Ελληνοτουρκικός Πόλεμος 1919-1922),1973 Κυπριακό οι Τούρκοι.
1996 Κρίση στα Ιμία.
1996-2010(14 χρόνια) η απόλυτη ηρεμία.
Yeap,μετά μας φταίνε οι Τούρκοι,ίδιοι είμαστε,απλά εμείς δεν μπορούμε πλέον!!!εεεεεεεεεεεεεεεεε καραμήτροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
η ΕΛΛΑΣ που είναι κατεξοχήν κράτος με αμυντικό δόγμα τριπλασίασε την έκτασή της από το 1890 μοιράζοντας τριαντάφυλλα στους άλλους βαλκάνιους.
όταν δε πήγε το 22 να μπει στην Αγκυρα το έκανε στα πλαίσια του αλυτρωτικού αγώνα των Ελλήνων της Αγκυρας.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μην ξεχνάς το 1897 που κλαιγόμασταν να μας στηρίξουν οι σύμμαχοι, γιατί μας πηγαίνανε πίπα κώλο οι Τούρκοι και τα σύνορα θα φτάνανε στο Λιανοκλάδι.η ΕΛΛΑΣ που είναι κατεξοχήν κράτος με αμυντικό δόγμα τριπλασίασε την έκτασή της από το 1890 μοιράζοντας τριαντάφυλλα στους άλλους βαλκάνιους.
όταν δε πήγε το 22 να μπει στην Αγκυρα το έκανε στα πλαίσια του αλυτρωτικού αγώνα των Ελλήνων της Αγκυρας.
SCHUTZSTAFFEL = ISRAELΑΠΛΗ η απάντηση. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
από την άλλη ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
και γιατί ενώ είσαι 2ος μετά το ΙΣΡΑΗΛ και ενώ το ΙΣΡΑΗΛ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΣΑΙ.
ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.
μην τα γράφετε κιόλας. ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ.
Υποκριτικο ΚΑΘΙΚΙ.
Η ταχα μου κλαψα για τα"ανθρωπινα δικαιωματα"στην πρωην ΕΣΣΔ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ...αμα ειναι να γινει η δουλεια σου λεει ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ και οι Τουρκοι που καθαρισαν οι Ισραηλινοι και οι Παλαιστινιοι και ο κοσμος ολος...
εσυ χθες ειχες παει να διαμαρτυρηθεις στην πρεσβεια του Ισραηλ ή είχες παει Λουνα Παρκ?Πληροφοριακα,το M/V Rachel Corrie,με Ιρλανδικη σημαια συνεχιζει προς Γαζα και βρισκεται νοτια της Κρητης αυτη τη στιγμη.
Ο Ιρλανδος υπουργος εξωτερικων δηλωσε οτι καθε αποπειρα εναντιον του Rachel Corrie ειναι εχθρικη πραξη-που ειναι,δεν χρειαζεται να το πει.
Ο Ελληνας καπετανιος του"Ελευθερη Μεσογειος"δηλωσε οτι ΛΥΠΑΤΑΙ που οι Τουρκοι δεν καταφεραν να πεταξουν στην Θαλασσα τους φιλους του γιαλαντζι μακιαβελλικου giannevan.(Μια απολυτως ΝΟΜΙΜΗ ενεργεια παρεπιπτοντως).
Στο"εμεις"δεν χρειαζεται να περιλαμβανεις εμενα.Προφανέστατα είναι προτιμότερο να έχουν "οι άλλοι" τα προβλήματα παρά εμείς!
Δεν σε πρόλαβα εξ άλλου αυτοχαρακτηρίζοντας την λογική μου μακιαβελική; ;)