Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
να υποθέσω ότι υπάρχει κάποια παγκόσμια συνωμοσία που μόλις αποκαλύψατε...
γιατί ο ΠΟΥ, οι ιατρικοί σύλλογοι, οι οργανισμοί φαρμάκων και και και, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, εισηγούνται ακριβώς τα ίδια.
μάλλον κάνουν λάθος? :think:
α όχι, παγκόσμια συνωμοσία. γιατροί, εταιρείες, πολιτικοί, φαρμακοποιοί, βιολόγοι...όλοι μέσα :confused:
john εγω δε λεω ουτε για συνωμοσιες ουτε για τσιπακια ουτε για εξωγιηνους.Ειναι ενα εμβολιο που πρεπει να κανω για να προτατευτουν οι αλλοι.Κατα καποιο τροπο το νιωθω σαν να μην ειναι δικη μου υποθεση.Αν ηταν και για μενα και για τους αλλους,οκ να το δεχτω.Αλλα θα πρεπει να το κανω ΚΑΘΑΡΑ για τους αλλους που εχουν προβλημα..δε καταλαβαινω τοτε γιατι να μην το κανουν αυτοι που εχουν προβλημα? το εμβολιο της γριπης πχ το κανει καποιος για να προστατευτει ο ιδιος (αντε και οι αλλοι) εκει ναι συμφωνω.Οκ οταν και αμα παω 60-70 πεταω και της γριπης,και του κορονοιου,και της λεπρας και ολα,εκει ναι πραγματικα θα νιωθω οτι κινδυνευω απο τον κορονοιο.
Τυπε,ξερεις ποσοι νεοι ανθρωποι ,υγιεις,γυμνασμενοι και δυνατοι πεθαναν απο κορονοιο;Καταλαβαινω οτι εισαι νεος και αισθανεσαι παντοδυναμος αλλα αν κοιταξεις περιπτωσεις θυματων κορονοιου ηταν αρκετοι σαν εσενα.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
και δεν ειναι μια φορα...αν ηταν μια παει στο διαολο...θα πρεπει να πεταω καθε χρονο αυτη τη μαλακια μεσα μου για να μη παθει κατι ο παππους?
τυπε με το εμβολιο δεν αρρωσταινεις.....ο ιος μπορει να ειναι μεσα στην μυτη σου ομως και οταν φτερνιζεσαι να τον μεταδιδεις.....μπορει να εχεις πιασει μια χειρολαβη στο λεωφορειο και να γεμισεις τον κοσμο...δεν θα αρρωστησεις βεβαια,αλλα θα τον μεταδιδεις κανονικα....

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
γιατί ο ΠΟΥ, οι ιατρικοί σύλλογοι, οι οργανισμοί φαρμάκων και και και, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, εισηγούνται ακριβώς τα ίδια.
α όχι, παγκόσμια συνωμοσία. γιατροί, εταιρείες, πολιτικοί, φαρμακοποιοί, βιολόγοι...όλοι μέσα :confused:
john εγω δε λεω ουτε για συνωμοσιες ουτε για τσιπακια ουτε για εξωγιηνους.Ειναι ενα εμβολιο που πρεπει να κανω για να προτατευτουν οι αλλοι.Κατα καποιο τροπο το νιωθω σαν να μην ειναι δικη μου υποθεση.Αν ηταν και για μενα και για τους αλλους,οκ να το δεχτω.Αλλα θα πρεπει να το κανω ΚΑΘΑΡΑ για τους αλλους που εχουν προβλημα..δε καταλαβαινω τοτε γιατι να μην το κανουν αυτοι που εχουν προβλημα? το εμβολιο της γριπης πχ το κανει καποιος για να προστατευτει ο ιδιος (αντε και οι αλλοι) εκει ναι συμφωνω.Οκ οταν και αμα παω 60-70 πεταω και της γριπης,και του κορονοιου,και της λεπρας και ολα,εκει ναι πραγματικα θα νιωθω οτι κινδυνευω απο τον κορονοιο.
Τυπε,ξερεις ποσοι νεοι ανθρωποι ,υγιεις,γυμνασμενοι και δυνατοι πεθαναν απο κορονοιο;Καταλαβαινω οτι εισαι νεος και αισθανεσαι παντοδυναμος αλλα αν κοιταξεις περιπτωσεις θυματων κορονοιου ηταν αρκετοι σαν εσενα.
ενταξει...σου λεω το περασα..και καταλαβαινω οτι μπορει οντως να εχουν πεθανει και νεοι, αλλα ολες αυτες οι ειδησεις που βλεπεις μιλαμε για περιπτωσεις πολυ σπανιες που ενδεχομενως τα εβγαλαν στη φορα επιτηδες.Ξερεις ποσοι νεοι πεθαινουν καθε χρονο στο δρομο? εχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτωθω με τη μηχανη στην αθηνα παρα απο κορονοιο. (δεν εχω μηχανη αλλα θελω να σου δωσω ενα παραδειγμα...σε πληροφορω οτι τις μηχανες τις φοβαμαι περισσοτερο απο τον κορονοιο)

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Επιπλεον θα προστατευσεις τους γονεις σου και τους συγγενεις σου απο αυτον τον κωλοιο που ηρθε και θα μεινει για χρονια!

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
και δεν ειναι μια φορα...αν ηταν μια παει στο διαολο...θα πρεπει να πεταω καθε χρονο αυτη τη μαλακια μεσα μου για να μη παθει κατι ο παππους?
τυπε με το εμβολιο δεν αρρωσταινεις.....ο ιος μπορει να ειναι μεσα στην μυτη σου ομως και οταν φτερνιζεσαι να τον μεταδιδεις.....μπορει να εχεις πιασει μια χειρολαβη στο λεωφορειο και να γεμισεις τον κοσμο...δεν θα αρρωστησεις βεβαια,αλλα θα τον μεταδιδεις κανονικα....
το ξερω οτι (απο τι ακουσα δηλ ) πως ειτε κανεις ειτε δε κανεις το εμβολιο παλι οι πιθανοτητες μεταδοσης ειναι ιδιες,..δεν αντιλεγω για αυτο και επιμενω να το κανουν οι ομαδες που εχουν λογο να το κανουν ετσι ωστε αν το κολλησουν (που θα το κολλησουν) να μην τους δημιουργησει προβλημα...και ασε με εμενα να το παιζω μαγκας που δεν το εχω κανει,αυτο ειναι δικο μου προσωπικο προβλημα που θα υποστω εγω ο ιδιος το κοστος της επιλογης μου.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Επιπλεον θα προστατευσεις τους γονεις σου και τους συγγενεις σου απο αυτον τον κωλοιο που ηρθε και θα μεινει για χρονια!
ναι ρε φιλε συμφωνοι οι δικοι μ ειναι μεγαλοι ανθρωποι κινδυνευουν περισσοτερο και για αυτο θα συμφωνησω να κανουν το εμβολιο.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ναι φιλε μου,δικη σου ειναι η ζωη,δικη σου και η επιλογη,εννοειται,παω να σχολιασω κανα κωλαρακι,αρκετες σοφιες ειπα για σημερα!

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Ναι φιλε μου,δικη σου ειναι η ζωη,δικη σου και η επιλογη,εννοειται,παω να σχολιασω κανα κωλαρακι,αρκετες σοφιες ειπα για σημερα!
εδω που φτασαμε αντι να γαμαμε κωλαρακια,εχουμε μεινει στους σχολιασμους

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

23 σελίδες νήμα και εσύ κατάλαβες οτι το ΚΥΡΙΟ επιχείρημα όσων δεν θέλουν να κάνουν το mrna εμβόλιο είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ;;;;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Κάποτε είχαμε το δικαίωμα να υπογράψουμε και να φύγει η ευθύνη από το γιατρό. Τώρα με το ζόρι γιατρειά :grin:
Ειδικά με το εμβόλιο που όποιος το κάνει προστατεύεται δεν υπάρχει δικαιολογία για την υποχρεωτικότητα. Εξάλλου ιός είναι, τον άλλο χρόνο θα φύγει. Αν ξανάρθει θα είναι άλλο στέλεχος, όπως η γρίπη, κάθε χρόνο θα θέλει άλλο εμβόλιο. Καμία σχέση με το βακτήριο της φυματίωσης ας πούμε που την κουβαλάς εφ' όρου ζωής.

Σιγά μην νοιάζεται κανένας τόσο πολύ για την υγεία μας. Αν υποκύψετε τώρα θα γίνει υποχρεωτικό για κάθε χρόνο και ποιος ξέρει τι άλλα μπορεί να του βάζουν μέσα "κατά λάθος". Ιδιωτική εταιρεία το φτιάχνει. Εδώ κανένας δημόσιος φορέας δεν μπορεί να αναλύσει την αλληλουχία RNA και να πει υπεύθυνα τι έχει μέσα και το ξέρουνε.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Μα το ζητημα πλεον ειναι να το κανεις για να προσταταψεις τον αλλον οχι εσενα..για δες ποιες ειναι οι πιθανοτητες να πεθανεις απο κορονοιο.Ενω εσυ θα το πετας καθε χρονο μεσα σου ¨εκ του ασφαλους"

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Κάποτε είχαμε το δικαίωμα να υπογράψουμε και να φύγει η ευθύνη από το γιατρό. Τώρα με το ζόρι γιατρειά :grin:
Ειδικά με το εμβόλιο που όποιος το κάνει προστατεύεται δεν υπάρχει δικαιολογία για την υποχρεωτικότητα. Εξάλλου ιός είναι, τον άλλο χρόνο θα φύγει. Αν ξανάρθει θα είναι άλλο στέλεχος, όπως η γρίπη, κάθε χρόνο θα θέλει άλλο εμβόλιο. Καμία σχέση με το βακτήριο της φυματίωσης ας πούμε που την κουβαλάς εφ' όρου ζωής.

Σιγά μην νοιάζεται κανένας τόσο πολύ για την υγεία μας. Αν υποκύψετε τώρα θα γίνει υποχρεωτικό για κάθε χρόνο και ποιος ξέρει τι άλλα μπορεί να του βάζουν μέσα "κατά λάθος". Ιδιωτική εταιρεία το φτιάχνει. Εδώ κανένας δημόσιος φορέας δεν μπορεί να αναλύσει την αλληλουχία RNA και να πει υπεύθυνα τι έχει μέσα και το ξέρουνε.
Και τωρα αμα υπογραψεις φευγεις,δεν αλλαξε αυτο.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ΠΡΟΣΟΧΗ.. πιθανόν να βγει και … σεντόνι! :grin:

Είχα αποφασίσει να μην επιχειρηματολογήσω σε αυτό το νήμα ούτε υπέρ, ούτε κατά, για αυτό και σπάνια παρακολουθώ το νήμα.
Αλλά είναι αυτό τώρα σαββατόβραδο; Eπι Κούλη να μην μπορείς να πάρεις ένα γκομενάκι και να πας μια εκδρομή όμορφα κι ωραία;
Αίσχος κατάσταση. :grin:

Κάποια στιγμή στην τελευταία μου επίσκεψη εδώ, ο dik μου απάντησε πως υπάρχει κόσμος που επηρεάζεται από τα γραφόμενα. :confused:
Εγώ βέβαια εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες, σε όλα τα threads βλέπω πολύξερους ημιμαθής. :huh:
Ο dik μάλλον έχει συναντήσει και ακατοίκητους που άγονται και φέρονται από ψευδοεπιστήμονες που δείχνουν διάθεση χειραγώγησης.
Ίσως βέβαια είναι αυτοί που αγοράζουν κηραλοιφές… σίγουρα πάντως το είδος που ευδοκιμεί εδώ είναι το άλλο, αυτό που γκρίνιαζε όταν ανακοινώθηκε πως η χορήγηση αντιβιοτικών θα γίνεται με συνταγογράφηφη, επειδή οι ίδιοι έχουν τελειώσει την ιατρική του google και δεν φρόντισε το κράτος και για αυτούς να συνταγογραφούν τον εαυτό τους. :grin:

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν εδώ και 23 σελίδες, είναι μια χειραγώγηση εναντίων των εμβολίων με αοριστίες, απλά για να γράψουν κάποια στιγμή «εγώ σας τα έλεγα…».
Με δεδομένο ότι το εμβόλιο θα το κάνουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι, οτιδήποτε αναφέρεται από ψεκασμένους τα επόμενα χρόνια (από καρδιοπάθειες και ψυχασθένειες μέχρι όγκους) οι φωστήρες θα το ρίχνουν στα εμβόλια.

Το επιχείρημα ότι τα παλιά εμβόλια δεν ήταν της τεχνολογίας mRNA ή δεν είχαν κατασκευαστεί από αδενοϊό είναι αστείο.
Όσοι τάσσονται τώρα εναντίον, την ίδια συμπεριφορά θα είχαν αν τα εμβόλια ήταν συμβατικής τεχνολογίας.

Το ότι συντομεύτηκε κατά 90% ο κύκλος εξέλιξης είναι εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα.
Δεν είναι ίδιος ο χρόνος της έρευνας για όλα τα εμβόλια, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, η εποχή, τα μέσα, η χρηματοδότηση… κ.λπ.

Fast-track στο ερευνητικό κομμάτι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Ακολουθηθήκαν όλα τα στάδια και όλα τα πρωτόκολλα κατά γράμμα.
Π.χ. κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης του εμβολίου των Oxford-AstraZeneca βρέθηκε ότι ορισμένα φιαλίδια που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κλινικής μελέτης περιείχαν τη μισή και όχι όλη τη δόση. Δημοσιοποιήθηκε αμέσως όπως ορίζει το πρωτόκολλο και δεν αποκλείστηκαν απλώς από την ανάλυση των αποτελεσμάτων τα δείγματα που χρησιμοποίησαν αυτά τα φιαλίδια
Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι σε τέτοιες έρευνες μεγάλη σημασία έχει το μέγεθος του δείγματος, όχι η συνολική διάρκεια της έρευνας, η οποία επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ.

Ακόμα και σε πανδημία εκπτώσεις στην ποιότητα της έρευνας δεν γίνονται. Είναι πάρα πολύ σοβαροί και σημαντικοί οι λόγοι που υπάρχουν κανόνες και τηρούνται. Πολύ σοβαρότεροι από το να πάρουμε το ρίσκο να μην τα τηρήσουμε για να βγει ο πλανήτης από την πανδημία πιο γρήγορα.
Ρίσκο πήρανε οι φορείς που χρηματοδοτούν τις έρευνες και ρίξανε χρήμα χωρίς να έχουν την παραμικρή πρόβλεψη για τα αποτελέσματα. Απλά τα δώσανε αμέσως εξού και το γρήγορο αποτέλεσμα.
Ρίσκο πήρανε οι γραμμές παραγωγής των φαρμακευτικών εταιριών που ξεκίνησαν την παραγωγή με το πέρας της ολοκλήρωσης του τρίτου σταδίου των ερευνών. Χωρίς δηλαδή να περιμένουν να ολοκληρωθεί το στάδιο της αξιολόγησης. (Ακόμα ένας λόγος που είναι διαθέσιμο εμβόλιο χωρίς να συμπληρώσει χρόνο έρευνας).

Σε κανένα φάρμακο ΔΕΝ περιμένουμε 2-3 χρόνια να αποδειχθεί η μακροχρόνια ασφάλειά του. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα σε ικανό αριθμό δείγματος με καλά αποτελέσματα, το προϊόν βγαίνει στην αγορά. Μετά αναλαμβάνει η φαρμακοεπαγρύπνηση, δηλαδή άνθρωποι της εταιρείας που είναι επιφορτισμένοι να παρακολουθούν οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια μπορεί να εμφανιστεί σε ανθρώπους που λαμβάνουν κάποιο φάρμακο, με τη συνδρομή των ιατρών και φαρμακοποιών που παρακολουθούν τους ασθενείς και ενημερώνουν.

Ακόμα και το εμβόλιο για τον HPV που αναφέρθηκε κάποια στιγμή, όταν βγήκε το Gardasil,ακούγονταν κουλαμάρες… για να μη πω πως λέγονται ακόμα…
Η έρευνα σαφώς δεν ακούει κουλαμάρες, συνεχίστηκε κανονικά και μετά την κυκλοφορία, σε πολύ μεγάλο δείγμα, και τα αποτελέσματα είναι απλώς εξαιρετικά. Έχει μειώσει τον ρυθμό εμφάνισης του καρκίνου του τραχήλου στο ΜΙΣΟ και πολλά άλλα ακόμη οφέλη, που δεν ήταν γνωστά εξ αρχής.

OP
OP
Eraser..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Δεν κάνω παράθεση αλλά... δεν έπρεπε να πανηγυρίζεις την 4η θέση με την πρώτη και μοναδική προσπάθεια;;;:confused::confused:

OP
OP
Eraser..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Και μια σοβαρή ερώτηση, με όσους είχαν θέματα στο παρελθόν τι γίνεται;
2 με 3 σελίδες πιο πίσω έχω γράψει κάτι ακόμη...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δεν κάνω παράθεση αλλά... δεν έπρεπε να πανηγυρίζεις την 4η θέση με την πρώτη και μοναδική προσπάθεια;;;:confused::confused:

:2funny:

Και να σκεφτείς πως λόγω της γρήγορης χάραξης που έχουμε αυτό το Σ/Κ με είχαν καταδικασμένο λόγω της έλλειψης ισχύος στον κινητήρα!
Για να δούμε αύριο γιατί από πίσω έχω κινητήρες Mercedes. :huh:

Και μια σοβαρή ερώτηση, με όσους είχαν θέματα στο παρελθόν τι γίνεται;
2 με 3 σελίδες πιο πίσω έχω γράψει κάτι ακόμη...

Ναι το είδα.
Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος, δεν ξέρουμε την βάση πάνω στην οποία κτίστηκε το σκεπτικό για απαγόρευση των εμβολίων.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.524
Πόντοι
206
Προ εμβολίου /μετά εμβολίου:confused:

Συνημμένα

• ScreenHunter 88.png
    ScreenHunter 88.png
    168 KB · Εμφανίσεις: 27

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
το καραγκιοζιλικι με τα SMS γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα θα μας εξηγησει καποιος? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom