Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ο Ιρανός κορυφαίος πυρηνικός επιστήμονας που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ιράν λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του είχε κάνει εμβόλιο για την αντιμετώπιση του COVID19 !!!

Τρέξτε να προλάβετε να κάνετε το εμβόλιο κι εσείς πριν κάποιοι άλλοι σας πάρουν την θέση!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Και τωρα αμα υπογραψεις φευγεις,δεν αλλαξε αυτο.
Το ξέρω, αλλά για το συγκεκριμένο ιό δεν ισχύει αυτό πλέον. Υπάρχει νόμος του 25-2-2020 που υποχρεώνει σε φαρμακευτική αγωγή, υποχρεωτική νοσηλεία και υποχρεωτικό εμβολιασμό (με τιμωρία 2 έτη φυλακή):

Δηλαδή αν βγεις ψευδώς θετικός σε ένα τεστ και θέλουν να σε διασωληνώσουν με το ζόρι, δεν μπορείς να υπογράψεις και να φύγεις. Τώρα θα μου πεις ότι έφυγε πχ. ο Αμβρόσιος από το νοσοκομείο χωρίς φυλακή, άρα ο νόμος δεν εφαρμόζεται στην πράξη, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

BuckerFucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2016
Like
7
Πόντοι
0
''Fast-track στο ερευνητικό κομμάτι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Ακολουθηθήκαν όλα τα στάδια και όλα τα πρωτόκολλα κατά γράμμα.'':embarrased:

........σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ......

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εγώ θα το κάνω. Θα πάρω αυτό το ρίσκο διότι θεωρώ ότι είναι μικρότερο από το ρίσκο να μην το κάνεις :confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Και τωρα αμα υπογραψεις φευγεις,δεν αλλαξε αυτο.
Το ξέρω, αλλά για το συγκεκριμένο ιό δεν ισχύει αυτό πλέον. Υπάρχει νόμος του 25-2-2020 που υποχρεώνει σε φαρμακευτική αγωγή, υποχρεωτική νοσηλεία και υποχρεωτικό εμβολιασμό (με τιμωρία 2 έτη φυλακή):

Δηλαδή αν βγεις ψευδώς θετικός σε ένα τεστ και θέλουν να σε διασωληνώσουν με το ζόρι, δεν μπορείς να υπογράψεις και να φύγεις. Τώρα θα μου πεις ότι έφυγε πχ. ο Αμβρόσιος από το νοσοκομείο χωρίς φυλακή, άρα ο νόμος δεν εφαρμόζεται στην πράξη, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

ο νομος δεν λεει αυτο...
ο νομος λεει οτι υπαρχει δυνατοτητα να εκδοθει υπουργικη αποφαση που να κανει τον εμβολιασμο υποχρεωτικο κτλ...
μεχρι τωρα δεν εχει εκδοθει τετοια αποφαση για υποχρεωτικο εμβολιασμο κτλ..

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
το καραγκιοζιλικι με τα SMS γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα θα μας εξηγησει καποιος? :confused:

Το "καραγκιόζης" είναι Ελληνική λέξη και αυτό τα λέει όλα!

Καρά, στα τούρκικα σημαίνει μαύρος. Γκιόζ, είναι το μάτι. Η λέξη Καραγκιόζ στα τούρκικα σημαίνει Μαυρομάτης. Που την είδες την Ελληνική λέξη;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
το καραγκιοζιλικι με τα SMS γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα θα μας εξηγησει καποιος? :confused:

Το "καραγκιόζης" είναι Ελληνική λέξη και αυτό τα λέει όλα!

Καρά, στα τούρκικα σημαίνει μαύρος. Γκιόζ, είναι το μάτι. Η λέξη Καραγκιόζ στα τούρκικα σημαίνει Μαυρομάτης. Που την είδες την Ελληνική λέξη;

Έγινε Ελληνική πριν από 100 χρόνια και από τότε την χρησιμοποιούν όλοι οι Έλληνες για να περιγράψουν κάποιον που είναι γελοίος ακόμα κι αν δεν έχει μαύρα μάτια!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

Να σας το εξηγησω εγω και στον συντροφο που σου εκανε λαικ ο ταιγκ...εχμμ πουστερικ οτι εδω τους εκτελουμε οσους παραβιαζουν τα μετρα και αρα τι να το κανουμε το σμσ, δοξα και τιμη στον ηγετη Κιμ Γιονκ Τζουν με την δημοκρατια του ΚΚΕ- συριζα :confused::confused::confused:

www.protothema.gr/world/article/1069727/voreia-korea-kim-giong-oun-ektelese-duo-atoma-kai-apagoreuse-tin-alieia-gia-na-stamatisei-ton-koronoio/]Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν εκτέλεσε δύο άτομα και απαγόρευσε την αλιεία για να σταματήσει τον κορωνοϊό [/url]

www.vradini.gr/o-kim-ektelese-politi-epeidi-espase-tin-karantina/]Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε πολίτη επειδή έσπασε την καραντίνα[/url]

Να υποθεσω οτι ο συντροφος κκε - μλ-λμ- συριζα - μπαχαλακιδες Κιμ Τζουν θα κανει το αντιαμερικανικο εμβολιο στο λαο του και υστερα δεν θα πει τιποτα :confused::confused::confused:

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366

Πρώην διευθυντής στη Pfizer και πνευμονολογος βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατων στη Γερμανία κατέθεσαν αίτημα να διακοπούν άμεσα όλες οι έρευνες για τα εμβόλια ειδικά της Pfizer, μεχρι να αποδείξουν ότι τα εμβόλια τους δε θα πετύχουν το αντίθετο της ανοσιας, δηλαδη υπερευαισθησια στον ιό καθώς και άλλες παρενέργειες όπως υπογονιμοτητα στις γυναίκες, θανατηφόρες αλλεργικές αντιδράσεις κλπ

Ψεκασμενοι κι αυτοί προφανως

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Ο πρώην αν ήταν νυν μάλλον δεν θα κατέθετε κανένα αίτημα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Θα το κανετε και θα πειτε και ενα τραγουδι στην μεγαλουπολη :confused::confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα το κανετε και θα πειτε και ενα τραγουδι στην μεγαλουπολη :confused::confused:
κανει τετοια παρενεργεια οοο???
Οποιος το κανει μετα λαλαει??
Εγω θα το κάνω μονο αν με πληρώσουν, αλλιως δεν το κανω

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Οι εγγλέζες εμβολιάζουν χωρίς γάντια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom