Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
το καραγκιοζιλικι με τα SMS γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα θα μας εξηγησει καποιος?
Το "καραγκιόζης" είναι Ελληνική λέξη και αυτό τα λέει όλα!
το καραγκιοζιλικι με τα SMS γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα θα μας εξηγησει καποιος?
τυποι τουλαχιστον θα βαλουμε τα καλα μας γιατι αλλιως ρεβεγιόν δεν γινεται
Το ξέρω, αλλά για το συγκεκριμένο ιό δεν ισχύει αυτό πλέον. Υπάρχει νόμος του 25-2-2020 που υποχρεώνει σε φαρμακευτική αγωγή, υποχρεωτική νοσηλεία και υποχρεωτικό εμβολιασμό (με τιμωρία 2 έτη φυλακή):Και τωρα αμα υπογραψεις φευγεις,δεν αλλαξε αυτο.
Το ξέρω, αλλά για το συγκεκριμένο ιό δεν ισχύει αυτό πλέον. Υπάρχει νόμος του 25-2-2020 που υποχρεώνει σε φαρμακευτική αγωγή, υποχρεωτική νοσηλεία και υποχρεωτικό εμβολιασμό (με τιμωρία 2 έτη φυλακή):Και τωρα αμα υπογραψεις φευγεις,δεν αλλαξε αυτο.
Δηλαδή αν βγεις ψευδώς θετικός σε ένα τεστ και θέλουν να σε διασωληνώσουν με το ζόρι, δεν μπορείς να υπογράψεις και να φύγεις. Τώρα θα μου πεις ότι έφυγε πχ. ο Αμβρόσιος από το νοσοκομείο χωρίς φυλακή, άρα ο νόμος δεν εφαρμόζεται στην πράξη, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Καρά, στα τούρκικα σημαίνει μαύρος. Γκιόζ, είναι το μάτι. Η λέξη Καραγκιόζ στα τούρκικα σημαίνει Μαυρομάτης. Που την είδες την Ελληνική λέξη;
κανει τετοια παρενεργεια οοο???Θα το κανετε και θα πειτε και ενα τραγουδι στην μεγαλουπολη