Νέα

Το μέτρο που θα βάλει σε «δεύτερες» σκέψεις τους πελάτες των οίκων ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jasmlez
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τα μέτρα είναι

• Λογικά

Ψήφοι: 5 8,6%
  • Παράλογα

Ψήφοι: 31 53,4%
  • Αναμενόμενα

Ψήφοι: 22 37,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πολλά ακόμα είναι κλειστά

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
ε 15 λεπτα καλα ειναι προλαβενεις
θα πληρώνω 10 ευρώ για μισή ώρα και θα μου λένε 15 λεπτά...για πότε θα αρχίσουν να χάνουν πελάτες....αν και μεταξύ μας δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο είναι too much για Ελλάδα

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά μάγκες!! Πέρασα το πρωί από φυλής και πέριξ μπήκα με δύο κοπέλες όλα όπως τα ξέραμε
από παλιά! Απλά κάποιες εμφανίζονται σαλόνι με μάσκα και έχουν παντού αντισηπτικά! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΛ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά μάγκες!! Πέρασα το πρωί από φυλής και πέριξ μπήκα με δύο κοπέλες όλα όπως τα ξέραμε
από παλιά! Απλά κάποιες εμφανίζονται σαλόνι με μάσκα και έχουν παντού αντισηπτικά! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΛ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Μεταξύ μας εγώ δεν είμαι αρνητικός με τα αντισηπτικά...ίσα ίσα ανέκαθεν θεωρούσα ότι έπρεπε να έχουν για καλύτερη υγειηνή

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Όταν της πεις να βγάλει τη μάσκα για να δεις πρόσωπο το κάνει τουλάχιστον;

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Όταν της πεις να βγάλει τη μάσκα για να δεις πρόσωπο το κάνει τουλάχιστον;
εγώ με αυτές που πέρασα τις ήξερα τώρα αν της το ζητήσεις δε νομίζω να αρνηθεί να δείξει

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
και αυτό με την λίστα επισκεπτών ισχύει επίσης;σου ζήτησαν όνομα κτλ όταν μπήκες;

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
και αυτό με την λίστα επισκεπτών ισχύει επίσης;σου ζήτησαν όνομα κτλ όταν μπήκες;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
λιστα επισκεπτων σημαινει και ποσες εισπραξεις εκανε το μαγαζι για 4 βδομαδες που θα κρατουνται τα αρχεια....αν ποτε στην ελλαδα γινει πραγματικη φορολογηση σε μπουρδελα θα δινω οικειοθελως τους διπλους φορους απ οσα μου ζητανε :spam:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
η πρωτη φωτο

1.jpg

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Το καλυτερο τουι που διαβασα για το ζητημα

"Γιατί όμως πρέπει να δίνουμε ονόματα στους οίκους ανοχής σε χαρτί ενώ έχουμε μπει στην ηλεκτρονική εποχή; Που είναι το bourdela.gov.gr για να κλείνουμε από πριν;"

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Σιγά σιγά θα προσαρμοστούμε στη νεα κατάσταση

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Καλά το γελάτε, αλλά φανταστείτε μια κοπέλα να έχει κολλήσει και να πάρει καμιά 30αριά πελάτες. Εδώ θα είμαστε τον Αυγουστο και θα κλαίτε επειδή επιβλήθηκε πάλι καραντίνα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ηλιθια μετρα τελειως. Απο τη στιγμη που κανεις σεξ εστω και για ενα τεταρτο λογικα θα κολλησεις. οπως και αν πας σε ενα εστιατοριο και ειναι ο μαγειρας αρρωστος. Αφηνουν ομως οι πελατες ονοματα?

Απλα για να λεει ο Μητσοτακης οτι κατι εκανε για τον κορονοιο. Σοβαροφανεια

xostikas

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
9
Πόντοι
0
να δωσω σε στουντιο 50 ευρω και πιο πολλα και να μου λεει σε ενα τεταρτο τελειωνεις?? θα παω σε μπουρδελα θα παιρνω δυο φορες απο 20+20=40 και θα εχω πιο πολυ χρονο ....και θα μου μενει και 10 ευρω ...μειον μονο η καθαριοτητα που δεν εχουν τα μπουρδελα απο τα στουντιο

Killer 7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
22
Πόντοι
0
σιγά να μην μας κάνουν και εξακρίβωση στοιχείων και όποιος δεν έχει ταυτότητα αυτόφωρο..

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Καλά το γελάτε, αλλά φανταστείτε μια κοπέλα να έχει κολλήσει και να πάρει καμιά 30αριά πελάτες. Εδώ θα είμαστε τον Αυγουστο και θα κλαίτε επειδή επιβλήθηκε πάλι καραντίνα.

Παιδιά για να τελειώνει αυτή η ιστορία, εχθες βρέθηκα σε μια παιδική χαρά όπου ήταν φίσκα από παιδάκια που έπαιζαν εννοείται 0 μέτρα προστασίας. Μην δαιμονοποιειται την φάση στα μπουρδέλα, ο ντόρος γίνεται γιατί η κυβέρνηση έβγαλε μέτρα για να καλύψει τον κώλο της και όχι για να τηρούνται.
Ειλικρινά αν είναι να έχουμε έξαρση του ιού και κλειστά να είναι τα μπουρδελα ο ιός θα εξαπλωθεί, πλέον άνθρωποι έρχονται σε επαφή παντού όπως πριν.
Μην τσιμπάτε με τις μαλακιες, γαματε γιατί χανόμαστε!!!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Φυσικά και οι παιδικές χαρές είναι μέρη όπου οι γονείς θα πρέπει να δείξουν την υπευθυνότητά τους. Εκεί πρέπει να έχει εξηγήσει στο ανήλικο (στο σημείο του λογικού και δυνατού) πως αυτό να συμπεριφερθεί έξω. Και φυσικά πρέπει να γίνονται συστάσεις. Στα μπουρδέλα, οι ενήλικες πρέπει οι ίδιοι να συμπεριφέρονται υπεύθυνα.

Δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ καμιά κυβέρνηση, αλλά αυτό που δεν εχω ακούσει πουθενά, είναι τί θα επρεπε να γίνει για να είναι και σωστό και όσο το δυνατό ασφαλέστερο. Όλα ανοιχτά και κάντε ό,τι θέλετε;; Ή να αγνοήσει την πορνεία σαν να μην υπάρχει;

Συμφωνώ πως θα εξαπλωθεί ο ιός και χωρίς τα μπουρδέλα. Είναι ζήτημα χρόνου. Ωστόσο απλά μαθηματικά δείχνουν πως τα μπουρδέλα αποτελούν εστία ραγδαίας εξάπλωσης. Όπως καθε επάγγελμα εχει προσαρμοστεί, έτσι πρεπει να κάνει και η πορνεία.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Φυσικά και οι παιδικές χαρές είναι μέρη όπου οι γονείς θα πρέπει να δείξουν την υπευθυνότητά τους. Εκεί πρέπει να έχει εξηγήσει στο ανήλικο (στο σημείο του λογικού και δυνατού) πως αυτό να συμπεριφερθεί έξω. Και φυσικά πρέπει να γίνονται συστάσεις. Στα μπουρδέλα, οι ενήλικες πρέπει οι ίδιοι να συμπεριφέρονται υπεύθυνα.

Δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ καμιά κυβέρνηση, αλλά αυτό που δεν εχω ακούσει πουθενά, είναι τί θα επρεπε να γίνει για να είναι και σωστό και όσο το δυνατό ασφαλέστερο. Όλα ανοιχτά και κάντε ό,τι θέλετε;; Ή να αγνοήσει την πορνεία σαν να μην υπάρχει;

Συμφωνώ πως θα εξαπλωθεί ο ιός και χωρίς τα μπουρδέλα. Είναι ζήτημα χρόνου. Ωστόσο απλά μαθηματικά δείχνουν πως τα μπουρδέλα αποτελούν εστία ραγδαίας εξάπλωσης. Όπως καθε επάγγελμα εχει προσαρμοστεί, έτσι πρεπει να κάνει και η πορνεία.
+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom