You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το μέτρο που θα βάλει σε «δεύτερες» σκέψεις τους πελάτες των οίκων ανοχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jasmlez
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
θα πληρώνω 10 ευρώ για μισή ώρα και θα μου λένε 15 λεπτά...για πότε θα αρχίσουν να χάνουν πελάτες....αν και μεταξύ μας δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο είναι too much για Ελλάδαε 15 λεπτα καλα ειναι προλαβενεις
Πρέπει να μαζέψουν σιγά σιγά πάλι τα κορίτσια τους.Πολλά ακόμα είναι κλειστά
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά μάγκες!! Πέρασα το πρωί από φυλής και πέριξ μπήκα με δύο κοπέλες όλα όπως τα ξέραμε
από παλιά! Απλά κάποιες εμφανίζονται σαλόνι με μάσκα και έχουν παντού αντισηπτικά! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΛ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
από παλιά! Απλά κάποιες εμφανίζονται σαλόνι με μάσκα και έχουν παντού αντισηπτικά! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΛ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Μεταξύ μας εγώ δεν είμαι αρνητικός με τα αντισηπτικά...ίσα ίσα ανέκαθεν θεωρούσα ότι έπρεπε να έχουν για καλύτερη υγειηνήΔεν ισχύει τίποτα από αυτά μάγκες!! Πέρασα το πρωί από φυλής και πέριξ μπήκα με δύο κοπέλες όλα όπως τα ξέραμε
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Όταν της πεις να βγάλει τη μάσκα για να δεις πρόσωπο το κάνει τουλάχιστον;Δεν ισχύει τίποτα από αυτά μάγκες!! Πέρασα το πρωί από φυλής και πέριξ μπήκα με δύο κοπέλες όλα όπως τα ξέραμε
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
εγώ με αυτές που πέρασα τις ήξερα τώρα αν της το ζητήσεις δε νομίζω να αρνηθεί να δείξειΌταν της πεις να βγάλει τη μάσκα για να δεις πρόσωπο το κάνει τουλάχιστον;
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
και αυτό με την λίστα επισκεπτών ισχύει επίσης;σου ζήτησαν όνομα κτλ όταν μπήκες;Δεν ισχύει τίποτα από αυτά μάγκες!! Πέρασα το πρωί από φυλής και πέριξ μπήκα με δύο κοπέλες όλα όπως τα ξέραμε
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑκαι αυτό με την λίστα επισκεπτών ισχύει επίσης;σου ζήτησαν όνομα κτλ όταν μπήκες;
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
λιστα επισκεπτων σημαινει και ποσες εισπραξεις εκανε το μαγαζι για 4 βδομαδες που θα κρατουνται τα αρχεια....αν ποτε στην ελλαδα γινει πραγματικη φορολογηση σε μπουρδελα θα δινω οικειοθελως τους διπλους φορους απ οσα μου ζητανε
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Καλά το γελάτε, αλλά φανταστείτε μια κοπέλα να έχει κολλήσει και να πάρει καμιά 30αριά πελάτες. Εδώ θα είμαστε τον Αυγουστο και θα κλαίτε επειδή επιβλήθηκε πάλι καραντίνα.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ηλιθια μετρα τελειως. Απο τη στιγμη που κανεις σεξ εστω και για ενα τεταρτο λογικα θα κολλησεις. οπως και αν πας σε ενα εστιατοριο και ειναι ο μαγειρας αρρωστος. Αφηνουν ομως οι πελατες ονοματα?
Απλα για να λεει ο Μητσοτακης οτι κατι εκανε για τον κορονοιο. Σοβαροφανεια
Απλα για να λεει ο Μητσοτακης οτι κατι εκανε για τον κορονοιο. Σοβαροφανεια
xostikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
να δωσω σε στουντιο 50 ευρω και πιο πολλα και να μου λεει σε ενα τεταρτο τελειωνεις?? θα παω σε μπουρδελα θα παιρνω δυο φορες απο 20+20=40 και θα εχω πιο πολυ χρονο ....και θα μου μενει και 10 ευρω ...μειον μονο η καθαριοτητα που δεν εχουν τα μπουρδελα απο τα στουντιο
vladimir1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Καλά το γελάτε, αλλά φανταστείτε μια κοπέλα να έχει κολλήσει και να πάρει καμιά 30αριά πελάτες. Εδώ θα είμαστε τον Αυγουστο και θα κλαίτε επειδή επιβλήθηκε πάλι καραντίνα.
Παιδιά για να τελειώνει αυτή η ιστορία, εχθες βρέθηκα σε μια παιδική χαρά όπου ήταν φίσκα από παιδάκια που έπαιζαν εννοείται 0 μέτρα προστασίας. Μην δαιμονοποιειται την φάση στα μπουρδέλα, ο ντόρος γίνεται γιατί η κυβέρνηση έβγαλε μέτρα για να καλύψει τον κώλο της και όχι για να τηρούνται.
Ειλικρινά αν είναι να έχουμε έξαρση του ιού και κλειστά να είναι τα μπουρδελα ο ιός θα εξαπλωθεί, πλέον άνθρωποι έρχονται σε επαφή παντού όπως πριν.
Μην τσιμπάτε με τις μαλακιες, γαματε γιατί χανόμαστε!!!
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Φυσικά και οι παιδικές χαρές είναι μέρη όπου οι γονείς θα πρέπει να δείξουν την υπευθυνότητά τους. Εκεί πρέπει να έχει εξηγήσει στο ανήλικο (στο σημείο του λογικού και δυνατού) πως αυτό να συμπεριφερθεί έξω. Και φυσικά πρέπει να γίνονται συστάσεις. Στα μπουρδέλα, οι ενήλικες πρέπει οι ίδιοι να συμπεριφέρονται υπεύθυνα.
Δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ καμιά κυβέρνηση, αλλά αυτό που δεν εχω ακούσει πουθενά, είναι τί θα επρεπε να γίνει για να είναι και σωστό και όσο το δυνατό ασφαλέστερο. Όλα ανοιχτά και κάντε ό,τι θέλετε;; Ή να αγνοήσει την πορνεία σαν να μην υπάρχει;
Συμφωνώ πως θα εξαπλωθεί ο ιός και χωρίς τα μπουρδέλα. Είναι ζήτημα χρόνου. Ωστόσο απλά μαθηματικά δείχνουν πως τα μπουρδέλα αποτελούν εστία ραγδαίας εξάπλωσης. Όπως καθε επάγγελμα εχει προσαρμοστεί, έτσι πρεπει να κάνει και η πορνεία.
Δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ καμιά κυβέρνηση, αλλά αυτό που δεν εχω ακούσει πουθενά, είναι τί θα επρεπε να γίνει για να είναι και σωστό και όσο το δυνατό ασφαλέστερο. Όλα ανοιχτά και κάντε ό,τι θέλετε;; Ή να αγνοήσει την πορνεία σαν να μην υπάρχει;
Συμφωνώ πως θα εξαπλωθεί ο ιός και χωρίς τα μπουρδέλα. Είναι ζήτημα χρόνου. Ωστόσο απλά μαθηματικά δείχνουν πως τα μπουρδέλα αποτελούν εστία ραγδαίας εξάπλωσης. Όπως καθε επάγγελμα εχει προσαρμοστεί, έτσι πρεπει να κάνει και η πορνεία.
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
+1000Φυσικά και οι παιδικές χαρές είναι μέρη όπου οι γονείς θα πρέπει να δείξουν την υπευθυνότητά τους. Εκεί πρέπει να έχει εξηγήσει στο ανήλικο (στο σημείο του λογικού και δυνατού) πως αυτό να συμπεριφερθεί έξω. Και φυσικά πρέπει να γίνονται συστάσεις. Στα μπουρδέλα, οι ενήλικες πρέπει οι ίδιοι να συμπεριφέρονται υπεύθυνα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις