Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Η άποψή μου για τέτοια θέματα είναι να ακούμε τους ειδικούς Επιστήμονες. Αυτοί γνωρίζουν τι σημαίνει Dna, αν και με ποιο τρόπο μπορούν να το χειριστούν. Στη Δύση ο μέσος όρος ζωής έχει διπλασιαστεί χάρη σε αυτούς. Λίγες δεκαετίες πριν οι άνθρωποι πέθαιναν από δεκάδες ασθένειες και οι περισσότεροι δεν είχαν αρκετό φαγητό για να χορτάσουν. Ακριβώς δηλαδή ότι γίνεται στον τρίτο κόσμο, σήμερα. Τα σπίτια μας δεν πέφτουν από τους σεισμούς, ακριβώς επειδή οι Πολιτικοί Μηχανικοί τα σχεδίασαν σωστά. Βλέπουμε καλά χάρη στα γυαλιά, κι αν έχουμε περισσότερα λεφτά κάνουμε εγχειρήσεις διόρθωσης για τη μυωπία. Το νερό που βγαίνει από τη βρύση είναι καθαρό, και δεν παθαίνουμε τύφο ή χολέρα, όταν το πίνουμε. Δεν παραμορφωνόμαστε από Ευλογιά, κανένας δεν χαρακτηρίζεται πια βλογιοκομμένος όπως οι παππούδες μας. Δεν πεθαίνουμε από σκωληκοειδίτιδα. Αν μας δαγκώσει λυσσασμένο σκυλί ή νυχτερίδα, δεν θα πεθάνουμε όπως στην Ινδία. Αν γρατζουνιστούμε από σκουριασμένο σίδερο δεν θα πεθάνουμε από τέτανο. Δεν λιώνουμε από τη Φυματίωση ούτε καιγόμαστε από την Ελονοσία. Κι αν αρπάξουμε Σύφιλη ή βλεννόρροια, δεν πεθαίνουμε, δεν παραμορφωνόμαστε, δεν νιώθουμε σαν να κατουράμε γυαλί, θεραπευόμαστε. Η Ισπανική Γρίπη σκότωσε τον προηγούμενο αιώνα 50.000.000 ανθρώπους, ενώ ο σημερινός κορωνοϊός δεν θα μπορέσει να μας κάνει τέτοια ζημιά. Και θα μας έκανε πολύ λιγότερη αν το ποίμνιο δεν συνωστιζόταν στις Εκκλησίες πιάνοντας με τα χέρια του τα αντίδωρα, και δεν έγλυφε το ίδιο κουτάλι όταν κοινωνούσε. Κι όμως, αμέτρητοι ανόητοι δεν εμπιστεύονται τους Επιστήμονες, χωρίς τους οποίους η ζωή τους θα ήταν μικρή, γεμάτη κόπους, πόνους, αρρώστιες και παράσιτα όπως ταινία, ψύλλους και ψείρες και πολλά άλλα. Αρκούν, ή θέλεις κι άλλα;

Μπόκολε από τη μία τα γράφεις εξαιρετικά, αλλά από την άλλη το ποστ σου δείχνει ότι ακόμη και άνθρωποι που είναι σε θέση να σκεφτούν ορθολογικά οι ίδιοι βάζουν όρια σε αυτή την ικανότητα όταν υποκύπτουν στις εκάστοτε εμμονές τους, ή "παρωπίδες". Είτε αυτές είναι πολιτικές, ιδεολογικές, επιστημονικές κλπ. Στη δική σου περίπτωση αναφέρομαι φυσικά στο κόλλημα που έχεις μόνο με την εκκλησία σε ότι αφορά την πανδημία.

Γιατί είναι κόλλημα; ο εν λόγω Ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους με την επαφή με μολυσμένα άτομα. Κι αν δεν κάνω λάθος, πολλοί Ιεράρχες βλέπουν αυτή τη στιγμή τα ραδίκια ανάποδα και η ηλικία τους δεν επιτρέπει να ισχυριστούν ότι κόλλησαν πηγαίνοντας σε πάρτυ ή μέσα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στη Θεσσαλονίκη η έκρηξη έγινε μετά τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, υπάρχουν οι φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι μισοί χωρίς μάσκα και να πιάνουν τα αντίδωρα. Βάσει πληθυσμού η Θεσσαλονίκη είχε 9 πλάσια κρούσματα από την Αττική. Τώρα εσύ έχεις άλλη άποψη, ας πούμε ότι ο Ιός δεν μεταδίδεται όπως περιέγραψα στο πιο πάνω;

ίσως δεν το πρόσεξες αλλά έβαλα τη λέξη "μόνο" σε bold. Υπονοώντας ότι συμφωνώ εν γένει με όσα γραφεις για την μετάδοση του ιού μέσω της απερισκεψίας των πιστών αλλά όχι με την αποκλειστική αναφορά που κάνεις σε πολλά ποστ σε αυτή. Και μπήκα στον κόπο να σου γράψω επειδή προσυπογραφω και όσα έχεις γράψει για την επιστήμη. Η εμμονή σου όμως (κατά την άποψή μου φυσικά) σε έχει οδηγήσει να αναφέρεσαι εδώ και κάποιο καιρό σε όλα τα ποστ μόνο στην εκκλησία. Τίποτα άλλο δεν συνετέλεσε στην ραγδαία εξάπλωση ;

εγώ είμαι άθεος (όπως υποθέτω και συ) αλλά δεν το βλέπω ως ανάγκη αντιπαράθεσης με τους πιστούς ή την εκκλησία και δεν είναι αυτό που με καθοδηγεί στην αξιολόγηση των συγκεκριμένων συμπεριφορών των πιστών. Επίσης δεν έχω ιδεολογικές δεσμεύσεις πχ. αριστερές, δεξιές κλπ. Αυτο μου επιτρέπει να σκεφτώ ότι αν στην γιορτή του Αγίου Δημητρίου όπως λες οι μισοί ήταν χωρίς μάσκα και αυτό συνετέλεσε στην εξάπλωση, τότε στις συγκεντρώσεις για τον Φύσσα όπου πολλαπλάσιο πλήθος ήταν σα σαρδέλες κολλημένοι και χωρίς μάσκες τι έγινε ;

επίσης οι μετανάστες που σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας και σύμφωνα με αναφορές από τους προηγούμενους μήνες οι γειτονιές όπου έχουν αυξημένη παρουσία ήταν "κόκκινες" παίζουν κάποιο ρόλο ή όχι ;

τέλος μια βόλτα στην Αθήνα θα σε πείσει ότι μόνο κατ' όνομα έχουμε τόσες μέρες lockdown. Οι δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα και τα πεζοδρόμια γεμάτα κόσμο σε αντίθεση με την καραντίνα του Μαρτίου-Απριλίου. Αυτό παίζει κάποιο ρόλο ;

εν κατακλείδι αν κάνω λάθος και δεν έχεις εμμονή με την εκκλησία έχεις αναφερθεί για κάτι από τα παραπάνω είτε θεωρείς ότι συμβάλλουν είτε όχι ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

Ο παπαρολόγος που προσποιούνταν ότι ήξερε τι έλεγε, αναγκάστηκε να δηλώσει άγνοια, όταν του απάντησε κάποιος σχετικός. Νομίζεις ότι άλλαξε γνώμη; ΟΧΙ

πόσο δίκιο έχεις. Ενημερωτικά να σου πω ότι πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει μέλος σε άλλο θέμα τη γνώμη του για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων. Έντεχνα μου απάντησε πλαγιώς ότι εκείνη την εποχή διάβαζε μια μελέτη πανεμιστημίου για το WTC7 (και όχι τους δίδυμους πύργους που ρώτησα) που σκοπό είχε να καταρρίψει την επίσημη εκδοχή. Φυσικά ρώτησα πως μπορεί να αξιολογήσει το εξειδικευμένο κείμενο αν δεν έχει σχετικές γνώσεις... ε μάντεψε, ακόμη περιμένω απάντηση...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
πιστευετε οτι μερικοι ελληνες που φοβοταν να το κανουν πρωτοι τωρα αν δουν οτι οι εμβολιασθεντες στην μεγαλη βρεττανια δεν εχουν προβληματα θα αλλαξουν γνωμη;

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
εγω δε θα το κανω παντως
το θεωρω χαζο να κανεις εμβολιο rna που δεν εχεις δει παρενεργειες και το φτιαξανε μεσα σε 10 μμηνες
Ουτε εγω θα το κανω
,ειδικα της αστραζενεκα ειναι για το πουτσο,πολλοι εθελοντες εμφανισαν σοβαρες νευρολογικεςπαθησεις,νομίζω 2 η 3 εθελοντες,ποιος μετα απο αυτο το γεγονος θα παει να το κανει?
Ιδιαιτερα αν εισαι ηλικιακα κατω των 50 .

Ο φιλοζωικος νομος προβλεπει για τα κοπροσκυλα και τα κεραμιδογατα στειρωση και αμεσο εμβολιασμο και αρα εσεις δεν θα εχετε καποιο προβλημα μιας και θα σας εμβολιασουν υποχρεωτικα :confused::confused::confused:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
εγω δε θα το κανω παντως
το θεωρω χαζο να κανεις εμβολιο rna που δεν εχεις δει παρενεργειες και το φτιαξανε μεσα σε 10 μμηνες
Ουτε εγω θα το κανω
,ειδικα της αστραζενεκα ειναι για το πουτσο,πολλοι εθελοντες εμφανισαν σοβαρες νευρολογικεςπαθησεις,νομίζω 2 η 3 εθελοντες,ποιος μετα απο αυτο το γεγονος θα παει να το κανει?
Ιδιαιτερα αν εισαι ηλικιακα κατω των 50 .

Ο φιλοζωικος νομος προβλεπει για τα κοπροσκυλα και τα κεραμιδογατα στειρωση και αμεσο εμβολιασμο και αρα εσεις δεν θα εχετε καποιο προβλημα μιας και θα σας εμβολιασουν υποχρεωτικα :confused::confused::confused:

Για τα λυσσασμένα σαν κι εσένα προβλέπει ευθανασία.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
να κανω μια ερωτηση
βγαινει σημερα ο δερμιτζακης και λεει περισσοτερες ελευθεριες για οσους κανουν το εμβολιο
αν αυτο δεν ειναι μορφη φασισμου τοτε τι ειναι ??

και στη τελικη ας μην σωσει να ταξιδεψω ποτε με αεροπλανο

Τυπε πεστα στον φιλο σου απο πανω που καθετε και πουλαει παρανομη ξυλεια στο Ελμπασαν, εσυ τι δουλεια κανεις ποτε δεν μας το ειπες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τα εμβόλια μοιράζονται αυτές τις μέρες στην Αγγλία.
Νομίζω της Pfizer είναι.
Για να δούμε τι θα δείξουν και πώς θα πάει ο εμβολιασμός εκεί

Πάντως γνωστός μου στρατιωτικός (άρα θα την φάει στον κώλο από τους πρώτους μόλις φτάσουν στην Κύπρο) έχει στεναχωρηθεί πολύ και ψάχνει τρόπους να το αποφύγει γιατί πιστεύει θα του περάσουν το τσιπάκι σε υγρή μορφή. :P .

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ο παπαρολόγος που προσποιούνταν ότι ήξερε τι έλεγε, αναγκάστηκε να δηλώσει άγνοια, όταν του απάντησε κάποιος σχετικός. Νομίζεις ότι άλλαξε γνώμη; ΟΧΙ

πόσο δίκιο έχεις. Ενημερωτικά να σου πω ότι πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει μέλος σε άλλο θέμα τη γνώμη του για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων. Έντεχνα μου απάντησε πλαγιώς ότι εκείνη την εποχή διάβαζε μια μελέτη πανεμιστημίου για το WTC7 (και όχι τους δίδυμους πύργους που ρώτησα) που σκοπό είχε να καταρρίψει την επίσημη εκδοχή. Φυσικά ρώτησα πως μπορεί να αξιολογήσει το εξειδικευμένο κείμενο αν δεν έχει σχετικές γνώσεις... ε μάντεψε, ακόμη περιμένω απάντηση...

Αααααααααα, γιατί θέλεις να με κάνεις να ψάξω εκείνη τη συζήτηση;;;; Στην οποία μιλάγαμε για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας το 6μηνο του 15 για την οποία είχες ΆΓΝΟΙΑ. Και ώς αντίδραση τί έκανες;;;; Δήλωσες ότι κατάλαβες τί μέρος του λόγου είμαι και ΚΟΒΕΙΣ κάθε συζήτηση μαζί μου. Συμφώνησα. Πώς μετά περιμένεις απάντηση για οτιδήποτε ρωτάς όταν ενεργείς με τέτοιο τρόπο οπότε δεν σε συμφέρει;;;;Γιατί το ίδιο έκανες ΚΑΙ ΠΆΛΙ στη συζήτηση για την πολλαπλότητα των λύσεων σε ένα μοναδικό πρόβλημα. Εκεί μπέρδεψες τη ΔΙΆΓΝΩΣΗ με τη ΘΕΡΑΠΕΊΑ. Και πάλι έκοψες απότομα και με αγένεια τη συζήτηση. Και πάλι δεν έγραψα τίποτα. Την τρίτη φορά που ΠΆΛΙ ξεκίνησες να με ζαλίζεις σου έγραψα κάτι ανάρμοστο.

Και εσύ ΞΑΝΆ τώρα επιμένεις.

Απορώ τί κάθεσαι και το σκαλίζεις. Προχώρα παρακάτω. Αν έχεις να γράψεις κάτι για το θέμα, γράψε και αν θελήσω να το σχολιάσω θα το σχολιάσω. ΚΌΣΜΙΑ. Να μου τη λές όλη την ώρα για κάτι που ρώτησες ΧΏΡΙΣ να θέλεις να το συζητήσουμε όμως επειδή με θεωρείς ψεκασμένο..........χτυπάει λίγο άγαρμπα.

Υγ: Γράψε αν νομίζεις ότι χρειάζεται την απάντησή σου. Και μετά προχώρα παρακάτω. Τα θέματα που έκοψες τη συζήτηση με αγένεια θα μείνουν έτσι. Αν θέλεις να μιλήσουμε για κάτι άλλο ευχαρίστως.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Στην Αυστραλία είπαν ήδη ότι όποιος δεν εμβολιαστεί δεν ξαναμπαίνει σε αεροπλάνο.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Προβλέπω κύκλωμα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Χρυσές δουλειές θα κάνουν :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπε μου υπερβάλλεις λίγο. Τσιπαρισμένο και δηλωμένο στο Δήμο τον έχουμε το σκυλάκο μας. Κανείς δεν τον παρακολουθεί. Ότι εμβόλιο θέλουμε του κάνουμε σε συνεργασία με τον κτηνίατρο. Τυπικά μας δίνει μια πινακίδα ότι έκανε το εμβολιο να τη βάλουμε στο κολλάρο του, να είναι ορατή όταν τον βγάζουμε βόλτα. Παρατηρώ πόσοι άλλοι τη φοράνε. Ελάχιστοι θα σου πω. Είτε βαριούνται να το βάλουν είτε δεν το κάνουν.
Απλώς δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, δεν αντιλέγω. Αλλά άμα κάτσεις και διαβάσεις το τι έχει ψηφιστεί...
Στείρωση, ετήσιο εμβόλιο, μικροτσίπ σήμανσης ή τατουάζ, βιβλιάριο υγείας με τους εμβολιασμούς και δεν ξέρω τι άλλο. Και για γάτες αυτά! Απλώς δε σας κυνηγάνε να τα εφαρμόσουν. Αν πάμε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου όσοι έχουν κατοικίδιο κάπου είναι παράνομοι.

Είμαι υπερβολικός γιατί αυτοί οι νόμοι για τα σκυλιά αρχίζουν να μην διαφέρουν από αυτούς που έρχονται για τους ανθρώπους. Π.χ.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, το ζώο σας μπορεί να ταξιδέψει μαζί σας σε άλλη χώρα της ΕΕ ή από χώρα εκτός ΕΕ σε χώρα της ΕΕ εφόσον:
έχει εμβολιαστεί κατά της λύσσας
έχει έγκυρο ευρωπαϊκό διαβατήριο ζώου συντροφιάς
φέρει μικροτσίπ ή ευανάγνωστο τατουάζ

Θα πουν κάποιοι καλά κάνουν, να μπει τάξη, κι εμείς ζώα είμαστε. Μπορεί να χουν και δίκιο.
Μόνο μην την πατήσουμε σαν τα μινκ.
H στείρωση δεν είναι υποχρεωτική. Είναι στη μέριμνα του ιδιοκτήτη αν δε θέλει κουτάβια ή δε μπορεί να εξασφαλίσει την ευζωία των κουταβιών. Το τσιπάκι, για μένα, είναι μονόδρομος σε λαούς σαν τον δικό μας. Έχει τόσους ασυνείδητους και τόσους καραγκιόζηδες που παριστάνουν τους φιλόζωους,που όταν εγκαταλείπουν το ζωντανό πρέπει να εντοπίζονται και να τιμωρούνται άμεσα. Το κακό είναι πως υπάρχουν πολλοί που ζευγαρώνουν τα ζωντανά και γίνεται παράλληλο, παράνομο εμπόριο. Κι εκεί ούτε τσιπάκια ούτε έλεγχος. Γιαυτό και γεμίσαμε αδέσποτα. Το παίρνουν, το βαριούνται, το παρατούν στο δρόμο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν θυμάμαι να είδα εδώ στα νήματα καμία ανάρτηση κατά των εμβολίων γενικά. Ούτε συνδέσμους να το υποστηρίζουν . Οι οποίες αναφορές γίνανε ήταν από όσους θέλουν να τσουβαλιάσουν γενικά τους αρνητές των εμβολίων με όσους εγείρουν σοβαρές επιφυλάξεις για την ασφάλεια των κορονοεμβολίων. Εσύ Stokadoura συγκεκριμένα αναφέρθηκες στα HPV εμβόλια. Ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ σε όσα εμβόλια μπορούσε να θυμηθεί.

Η συζήτηση αφορά ΜΌΝΟ τα κορονοεμβόλια.
Εσύ είσαι υπέρ του HPV dik; Στη Σουηδία ήδη εμβολιάζονται και τα αγόρια εφηβικής ηλικίας με εθνικό σχεδιασμό. Συμφωνείς να γίνει και στην Ελλάδα αυτό;

Το HPV εμβόλιο έγινε για να προφυλαχτούν οι γυναίκες από τον καρκίνο της μήτρας που προκαλούν κάποια στελέχη του ιού. Στα αγόρια τί επίδραση θα είχε;;; Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό. Δεν νομίζω να είχα πρόβλημα πάντως.
Θεωρούν ότι έτσι θα σπάσουν την αλυσίδα της μετάδοσης.Οπότε μακροχρόνια θα εξαλείψουν τον ιό στη χώρα τους.
Στα άλλα που έγραψες παραπάνω, κοιτάμε και το γενικότερο προφίλ αυτού που εκφράζει τις "αντιρρήσεις" και τι θέσεις παίρνει στα υπόλοιπα ζητήματα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αν θέλεις να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο τότε πρέπει να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά 20 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα και εκτός από την επίσημη βιβλιογραφία και τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) να διαβάζεις και τα "απαγορευμένα" κείμενα και να ακούς και τους λεγόμενους ψιθυριστές, κινδυνολόγους, γραφικούς κ..α.

Πριν από 150 χρόνια είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά τα περίφημα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών τα οποία τα ΜΜΕ τότε είχαν χαρακτηρίσει ως πλαστά, όμως όλα όσα έγραφαν ότι θα γίνουν στο μέλλον ΕΓΙΝΑΝ !!!

Πριν από 45 χρόνια ο τότε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ (Γερμανοεβραίος!) ό,τι είχε δηλώσει σε συγκέντρωση δημοσιογράφων στον Καναδά που αφορούσε το μέλλον των Ελλήνων και του Ελληνικού Κράτους διαψεύστηκε από τον ίδιο και τα ΜΜΕ της εποχής αλλά στη συνέχεια ΕΓΙΝΕ !!!

Πριν από 10 χρόνια η Λιάνα Κανέλλη (βουλευτής ΚΚΕ) έβγαινε καθημερινά στα ΜΜΕ και δήλωνε ότι οι κυβερνήσεις που υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση προσπαθούν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να πείσουν τους πολίτες να βάλλουν στο σώμα τους κάτι το οποίο θα συμβάλλει αποφασιστικά στον απόλυτο έλεγχό τους από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. (Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τσιπάκι ή κάποιος ιός ο οποίος θα ενεργοποιείται μετά από μερικά χρόνια η αντιμετώπιση του οποίου θα είναι δυνατή μόνο κατόπιν κρατικής παρέμβασης στον συγκεκριμένο ασθενή!). Αυτό ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Φυσικά, όποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο για τον COVID19 είναι ελεύθερος να το κάνει αλλά να μην προσπαθεί να πείσει και εμάς να το κάνουμε αποφεύγοντας να απαντήσει σε όσα έγραψα παραπάνω!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Στην Αυστραλία είπαν ήδη ότι όποιος δεν εμβολιαστεί δεν ξαναμπαίνει σε αεροπλάνο.

ριξε μια ματια για το τι ισχυει σημερα για ταξιδια στο εξωτερικο και τα εμβολια:

Θα προσθεσουν οι χωρες και το COVID-19

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

ριξε μια ματια για το τι ισχυει σημερα για ταξιδια στο εξωτερικο και τα εμβολια:

Θα προσθεσουν οι χωρες και το COVID-19

Εδώ έχεις ένα δίκιο και μάλλον δεν μπορεί να πεί κανείς τίποτα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Αν θέλεις να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο τότε πρέπει να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά 20 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα και εκτός από την επίσημη βιβλιογραφία και τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) να διαβάζεις και τα "απαγορευμένα" κείμενα και να ακούς και τους λεγόμενους ψιθυριστές, κινδυνολόγους, γραφικούς κ..α.

Πριν από 150 χρόνια είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά τα περίφημα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών τα οποία τα ΜΜΕ τότε είχαν χαρακτηρίσει ως πλαστά, όμως όλα όσα έγραφαν ότι θα γίνουν στο μέλλον ΕΓΙΝΑΝ !!!

Πριν από 45 χρόνια ο τότε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ (Γερμανοεβραίος!) ό,τι είχε δηλώσει σε συγκέντρωση δημοσιογράφων στον Καναδά που αφορούσε το μέλλον των Ελλήνων και του Ελληνικού Κράτους διαψεύστηκε από τον ίδιο και τα ΜΜΕ της εποχής αλλά στη συνέχεια ΕΓΙΝΕ !!!

Πριν από 10 χρόνια η Λιάνα Κανέλλη (βουλευτής ΚΚΕ) έβγαινε καθημερινά στα ΜΜΕ και δήλωνε ότι οι κυβερνήσεις που υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση προσπαθούν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να πείσουν τους πολίτες να βάλλουν στο σώμα τους κάτι το οποίο θα συμβάλλει αποφασιστικά στον απόλυτο έλεγχό τους από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. (Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τσιπάκι ή κάποιος ιός ο οποίος θα ενεργοποιείται μετά από μερικά χρόνια η αντιμετώπιση του οποίου θα είναι δυνατή μόνο κατόπιν κρατικής παρέμβασης στον συγκεκριμένο ασθενή!). Αυτό ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Φυσικά, όποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο για τον COVID19 είναι ελεύθερος να το κάνει αλλά να μην προσπαθεί να πείσει και εμάς να το κάνουμε αποφεύγοντας να απαντήσει σε όσα έγραψα παραπάνω!

Οτι του φανει του καθενος. Τα ίδια συνωμοσιολογικα ελεγες και για τις εκλογες και τον τραμπα και βγηκαν ολα αληθεια....

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Δεν θυμάμαι να είδα εδώ στα νήματα καμία ανάρτηση κατά των εμβολίων γενικά. Ούτε συνδέσμους να το υποστηρίζουν . Οι οποίες αναφορές γίνανε ήταν από όσους θέλουν να τσουβαλιάσουν γενικά τους αρνητές των εμβολίων με όσους εγείρουν σοβαρές επιφυλάξεις για την ασφάλεια των κορονοεμβολίων. Εσύ Stokadoura συγκεκριμένα αναφέρθηκες στα HPV εμβόλια. Ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ σε όσα εμβόλια μπορούσε να θυμηθεί.

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ αποδείχτηκαν ότι λειτουργούν, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ είναι απειλή; έχεις κάποια επιχειρήματα, ή απλά το πιστεύεις εσύ και πρέπει να το πιστέψουμε και μεις;
Ρε τυπε μας δουλεύεις;

Έχουμε ποσταρει 350 άρθρα που λένε ότι στα mRNA εμβόλια χρησιμοποιείται εντελώς διαφορετική τεχνική απ τα παραδοσιακά εμβολια
Κατσε και διάβασε τα, μη μας πρήζεις το παπαρι με ηλιθιες ερωτήσεις αμα βαριέσαι να διαβάσεις 10 γαμημενα λεπτα

Αν οι Επιστήμονες το θεωρούν ασφαλές, ΕΠΙΛΕΓΩ να τους εμπιστευθώ, κι όχι να εμπιστευθώ οποιονδήποτε τύπο που διαβάζει ένα άρθρο και καταλήγει σε συμπεράσματα, ενώ δεν έχει την υποδομή καν να καταλάβει τι διάβασε. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, την Επιστήμη εμπιστεύομαι, αφού σε αυτή χρωστάω τη ζωή μου και τις καλές συνθήκες στις οποίες μεγάλωσα και ζω. Αλλά η αχαριστία και η ισχυρογνωμοσύνη περισσεύει σε αυτή τη χώρα, στην οποία το 50% των ανθρώπων που τελειώνει το Λύκειο βγαίνει λειτουργικά αναλφάβητο

Αυτό είναι το προφίλ του πιστού. Ρώτα ένα Χριστιανό, θα σου πεί τα ίδια. Επιλέγει να εμπιστευτεί τη ζωή του στην Εκκλησία και σε αυτή χρωστάει το πόσο καλά και γαλήνια ζεί. Οι άπιστοι δεν ξέρουν τί τους γίνεται και μακάρι να βρούνε το δρόμο του θεού όπως το απολωλός πρόβατο. Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.

Αδερφε δωσε μια διάλεξη Ted να μας μορφωσεις τους ασχετους περι rna

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ αποδείχτηκαν ότι λειτουργούν, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ είναι απειλή; έχεις κάποια επιχειρήματα, ή απλά το πιστεύεις εσύ και πρέπει να το πιστέψουμε και μεις;
Ρε τυπε μας δουλεύεις;

Έχουμε ποσταρει 350 άρθρα που λένε ότι στα mRNA εμβόλια χρησιμοποιείται εντελώς διαφορετική τεχνική απ τα παραδοσιακά εμβολια
Κατσε και διάβασε τα, μη μας πρήζεις το παπαρι με ηλιθιες ερωτήσεις αμα βαριέσαι να διαβάσεις 10 γαμημενα λεπτα

Αν οι Επιστήμονες το θεωρούν ασφαλές, ΕΠΙΛΕΓΩ να τους εμπιστευθώ, κι όχι να εμπιστευθώ οποιονδήποτε τύπο που διαβάζει ένα άρθρο και καταλήγει σε συμπεράσματα, ενώ δεν έχει την υποδομή καν να καταλάβει τι διάβασε. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, την Επιστήμη εμπιστεύομαι, αφού σε αυτή χρωστάω τη ζωή μου και τις καλές συνθήκες στις οποίες μεγάλωσα και ζω. Αλλά η αχαριστία και η ισχυρογνωμοσύνη περισσεύει σε αυτή τη χώρα, στην οποία το 50% των ανθρώπων που τελειώνει το Λύκειο βγαίνει λειτουργικά αναλφάβητο

Αυτό είναι το προφίλ του πιστού. Ρώτα ένα Χριστιανό, θα σου πεί τα ίδια. Επιλέγει να εμπιστευτεί τη ζωή του στην Εκκλησία και σε αυτή χρωστάει το πόσο καλά και γαλήνια ζεί. Οι άπιστοι δεν ξέρουν τί τους γίνεται και μακάρι να βρούνε το δρόμο του θεού όπως το απολωλός πρόβατο. Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.

Αδερφε δωσε μια διάλεξη Ted να μας μορφωσεις τους ασχετους περι rna

Πού είσαι ρε Dem!!!Είπα να σου ρίξω καμία μπηχτή για Biden αλλά βλέπω ήρθες καβλωμένος. Εδώ είναι mrna εμβόλια το θέμα. Για ρίξε εσύ την αποψάρα σου, εγώ την έχω γράψει στις πίσω σελίδες.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Το παρακάτω post είναι αποκλειστικά για ΜΠΟΚΟΛΟ (δεν έχει σχέση με το θέμα) ο οποίος έχει θεοποιήσει την επιστήμη αλλά δεν έχει προσφέρει τίποτα στο θέμα για τα mrna εμβόλια. Το post είναι η τελευταία μου προσπάθεια να του κλονίσω αυτή την πίστη και να τον αφυπνίσω ενημερώνοντάς τον οτι αυτό που αποκαλεί "ιατρική επιστήμη" στην ουσία είναι ΜΟΝΟ οι επιτυχημένες προσπάθειες της. Ας βάλω οπότε μερικές ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ οι οποίες ΝΑΙ είχαν κάνει double blind έρευνες φαντάζομαι........

και για να μην το παίζω έξυπνος , παρακάτω ο σύνδεσμος που με βοήθησε ο οποίος έχει πολλά στοιχεία να κοιτάξεις.

Για pandemrix και Gates polio vaccine τα είχα γράψει παραπάνω.

Επαναλαμβάνω είναι η ΠΙΣΤΗ σου στους ειδικούς επιστήμονες που θέλω να σου κλονίσω μπάς και βοηθήσω λίγο.

Sorry , ξέχασα το DDT

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ψεκαζμενοι αρνητες της πανδημιας της μασκας του σμς του λοκνταουν του εμβολιου συνομοσιολογοι της πουτσας και επικριτες της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ απλα... ΠΣΟΦΗΣΤΕ!
Ουτε καν σε μεθ! Ψοφο με τη μια!

ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom