Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΥΓ. Εδώ παρακολουθούνται πλέον και τα σκυλιά για το αν έκαναν το ετήσιο αντιλυσσικό εμβόλιο, ο κυρ Μήτσος θα μείνει στα αζήτητα;
Τύπε μου υπερβάλλεις λίγο. Τσιπαρισμένο και δηλωμένο στο Δήμο τον έχουμε το σκυλάκο μας. Κανείς δεν τον παρακολουθεί. Ότι εμβόλιο θέλουμε του κάνουμε σε συνεργασία με τον κτηνίατρο. Τυπικά μας δίνει μια πινακίδα ότι έκανε το εμβολιο να τη βάλουμε στο κολλάρο του, να είναι ορατή όταν τον βγάζουμε βόλτα. Παρατηρώ πόσοι άλλοι τη φοράνε. Ελάχιστοι θα σου πω. Είτε βαριούνται να το βάλουν είτε δεν το κάνουν.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
.
Κατ΄ αρχήν. Η σύγκριση της Επιστήμης με τη θρησκεία, όπως ΥΠΟΥΛΑ εισάγεις ..... Στην ουσία θα κάνεις ένα εμβόλιο επειδή ο ιερέας-επιστήμονας στο είπε. Ακριβώς όπως ο original ιερέας προτρέπει να λαμβάνεις τακτικά τη Θεία Κοινωνία γιατί θεραπεύεται η ψυχή.... είναι η πιο φτηνή τακτική των χριστιανών απολογητών, θα ήταν παράξενο να μην έχουν μισθοφόρους ακόμα κι εδώ, ανέκδοτο με δύο λέξεις χριστιανός μπουρδελιάρης. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, επειδή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ την αξία της, σε οποιοδήποτε τομέα. Όταν ανέβηκα στο αεροπλάνο για να πάω στην Ταυλάνδη μέσω Μόσχας, εκεί πήγα και γύρισα με ασφάλεια. Δεν αρρώστησα από ασθένειες που θέριζαν στην εποχή του παππού μου, όταν η σκωληκοειδίτιδά μου άρχισε να με πονάει, πήγα στο Νοσοκομείο και μου την αφαίρεσαν, σε άλλη εποχή θα έσπαγε και θα κατέληγα. Η μυωπία μου διορθώθηκε χάρη στην Ακτινωτή Κερατοτομή, στην οποία υποβλήθηκα. Η Χριστιανική θρησκεία τουλάχιστον δεν έχει αποδείξει τίποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ από όσα ισχυρίζεται αιώνες. Οι ασθένειες δεν οφείλονται σε αμαρτίες και δαίμονες, αλλά σε μικρόβια, Ιούς και άλλους νοσογόνους παράγοντες. Καμία λιτανεία ή προσευχή δεν κατάφερε να εξαλείψει τη χολέρα, την πανούκλα, τον τύφο από τις Ευρωπαικές πόλεις του Μεσαίωνα, η Επιστήμη το κατάφερε. Οι λιτανείες για σεισμούς, αποδείχτηκαν άχρηστες, αφού η αιτία τους είναι η σύγκρουση των Λιθοσφαιρικών πλακών, κι όχι η οργή του θεού. Και πολλοί χριστιανοί Ιερείς που ισχυρίζονταν ότι στην Εκκλησία δεν κολλάει κι έχουν εμπιστοσύνη στο θεό είτε πέθαναν, είτε σώθηκαν από τα Νοσοκομεία. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Τώρα έχω την εξής πρόταση, για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Να υπογράψουν ταυτόχρονα Δήλωση πως αν ασθενήσουν από Κορονοιό, δεν θα χρησιμοποιήσουν τα Νοσοκομεία, αλλά θα μείνουν Καραντίνα στο σπίτι τους. Εσύ άλλωστε δήλωσες πως ... ο ιός έχει 99% θεραπευσιμότητα..., δεν έχετε λοιπόν να φοβηθείτε ΤΙΠΟΤΑ. Θα υπέγραφες την εν λόγω δήλωση, ή θα είχες ξαφνική αλλαγή διάθεσης; η ερώτησή μου δεν είναι Φιλοσοφικού τύπου
μα δεν αμφισβητεί κανένας την προσφορά των εμβολίων στην ανθρωπόητα , ούτε απορρίπτει την ιατρική επιστήμη. Για το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι οι ενστάσεις.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Κοροναϊός : Η Βρετανία ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer – Ξεκινούν από βδομάδα οι εμβολιασμοί

]

Ενδιαφέροντα νέα - η ανθρωπότητα θα κερδίσει εμπειρία σχεδόν ενός μήνα ευρείας κλίμακας εμβολιασμών χάρη στις εγγλεζάρες.

Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι οι Εγγλέζοι έχουν λόγους να είναι αυστηρότεροι με την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του εμβολίου της Pfizer στον πραγματικό κόσμο διότι οι ίδιοι αναπτύσουν το "ανταγωνιστικό" εμβόλιο της Οξφορδης/AstraZeneca (αγγλικών συμφερόντων) το οποίο μάλιστα δεν είναι τύπου RNA όπως αυτό της Pfizer.

Θετική εξέλιξη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
.
Κατ΄ αρχήν. Η σύγκριση της Επιστήμης με τη θρησκεία, όπως ΥΠΟΥΛΑ εισάγεις ..... Στην ουσία θα κάνεις ένα εμβόλιο επειδή ο ιερέας-επιστήμονας στο είπε. Ακριβώς όπως ο original ιερέας προτρέπει να λαμβάνεις τακτικά τη Θεία Κοινωνία γιατί θεραπεύεται η ψυχή.... είναι η πιο φτηνή τακτική των χριστιανών απολογητών, θα ήταν παράξενο να μην έχουν μισθοφόρους ακόμα κι εδώ, ανέκδοτο με δύο λέξεις χριστιανός μπουρδελιάρης. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, επειδή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ την αξία της, σε οποιοδήποτε τομέα. Όταν ανέβηκα στο αεροπλάνο για να πάω στην Ταυλάνδη μέσω Μόσχας, εκεί πήγα και γύρισα με ασφάλεια. Δεν αρρώστησα από ασθένειες που θέριζαν στην εποχή του παππού μου, όταν η σκωληκοειδίτιδά μου άρχισε να με πονάει, πήγα στο Νοσοκομείο και μου την αφαίρεσαν, σε άλλη εποχή θα έσπαγε και θα κατέληγα. Η μυωπία μου διορθώθηκε χάρη στην Ακτινωτή Κερατοτομή, στην οποία υποβλήθηκα. Η Χριστιανική θρησκεία τουλάχιστον δεν έχει αποδείξει τίποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ από όσα ισχυρίζεται αιώνες. Οι ασθένειες δεν οφείλονται σε αμαρτίες και δαίμονες, αλλά σε μικρόβια, Ιούς και άλλους νοσογόνους παράγοντες. Καμία λιτανεία ή προσευχή δεν κατάφερε να εξαλείψει τη χολέρα, την πανούκλα, τον τύφο από τις Ευρωπαικές πόλεις του Μεσαίωνα, η Επιστήμη το κατάφερε. Οι λιτανείες για σεισμούς, αποδείχτηκαν άχρηστες, αφού η αιτία τους είναι η σύγκρουση των Λιθοσφαιρικών πλακών, κι όχι η οργή του θεού. Και πολλοί χριστιανοί Ιερείς που ισχυρίζονταν ότι στην Εκκλησία δεν κολλάει κι έχουν εμπιστοσύνη στο θεό είτε πέθαναν, είτε σώθηκαν από τα Νοσοκομεία. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Τώρα έχω την εξής πρόταση, για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Να υπογράψουν ταυτόχρονα Δήλωση πως αν ασθενήσουν από Κορονοιό, δεν θα χρησιμοποιήσουν τα Νοσοκομεία, αλλά θα μείνουν Καραντίνα στο σπίτι τους. Εσύ άλλωστε δήλωσες πως ... ο ιός έχει 99% θεραπευσιμότητα..., δεν έχετε λοιπόν να φοβηθείτε ΤΙΠΟΤΑ. Θα υπέγραφες την εν λόγω δήλωση, ή θα είχες ξαφνική αλλαγή διάθεσης; η ερώτησή μου δεν είναι Φιλοσοφικού τύπου
μα δεν αμφισβητεί κανένας την προσφορά των εμβολίων στην ανθρωπόητα , ούτε απορρίπτει την ιατρική επιστήμη. Για το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι οι ενστάσεις.
Δυστυχώς υπάρχει ολόκληρο αντιεμβολιαστικό κίνημα και χαρη στους ηλίθιους που πίνουν νερό στο όνομά του, επανεμφανιστηκαν ασθένειες που ειδικά στο Δυτικό κόσμο θεωρούσαμε πως αποτελούν παρελθόν. Χάνονται παιδάκια απο ιλαρά το 2020 επειδή είχαν την ατυχία να έρθουν στον κόσμο από ψεκασμένους γονείς. Να τρελαθείς. Μακάρι να ήταν μονον για το εμβόλιο αυτό οι ενστάσεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κοροναϊός : Η Βρετανία ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer – Ξεκινούν από βδομάδα οι εμβολιασμοί

]

Κορωνοϊός: H Βρετανία βγαίνει από τη δεύτερη καραντίνα και ξεχύνεται στα γυμναστήρια

Συμπτωση θα ειναι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ GATES ΣΕ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ
Λεπτομέρειες
Κατηγορία: ΕΜΒΟΛΙΑ
Δημοσιεύθηκε : 15 Μαϊος 2020
Εμφανίσεις: 3635
ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ BILL GATES ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Εμβόλια που προκαλούν βλάβες και θανάτους στις φτωχές χώρες

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το πρόβλημα με την ψευδοεπιστήμη και την αποδοχή του "προφανούς" είναι ότι συχνά είναι αναντίστοιχη της πραγματικότητας.

πχ

Η κατανόηση των επιπτώσεων της νοσοκομειακής γρίπης είναι σημαντική για την
εφαρμογή μέτρων πρόληψης και ελέγχου της λοίμωξης και την επίτευξη ικανοποιητικής
εμβολιαστικής κάλυψης στο προσωπικό υπηρεσιών υγείας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο
Οργανισμό Υγείας, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών
(CDC), καθώς και τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και Υγεία
στην Εργασία (EU-OSHA), το προσωπικό υπηρεσιών υγείας αποτελεί ομάδα προτεραιότητας
για εμβολιασμό έναντι της γρίπης. Παρά τις συστάσεις των αρχών δημόσιας υγείας και το
γεγονός ότι ο εμβολιασμός του προσωπικού υπηρεσιών υγείας έχει αποδειχθεί ότι είναι
ένα αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης της νοσοκομειακής γρίπης, η εμβολιαστική κάλυψη
κατά της γρίπης στην ομάδα αυτή σπανίως υπερβαίνει το 40% παγκοσμίως, και συνήθως
κυμαίνεται από 5% έως 42%. Η μόνη εξαίρεση είναι τα νοσοκομεία των Ηνωμένων
Πολιτειών όπου την τελευταία δεκαετία εφαρμόζουν προγράμματα υποχρεωτικού
αντιγριπικού εμβολιασμού και διατηρούν υψηλά (>95%) ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης.

]

Τι προκύπτει από αυτό το μικρό απόσπασμα (αντίστοιχα μπορώ να εντοπίσω 1000δες με μια απλή αναζήτηση στο γκουγκλ)?

Ότι παγκοσμίως 6 στους 10 γιατροί, νοσοκόμες κτλ δεν εμβολιάζονται οικειοθελώς ούτε καν για συνήθεις αρρώστιες όπως η γρίππη παρόλο που έχουν πρόσβαση στα σχετικά εμβόλια. Συνεπώς το σύνολο της επιχειρηματολογίας περί ψεκασμένων των καθηγητάδων, των δημοσιογράφων και των κυβερνήσεων καταρρέει αυτοστιγμεί.

ΕΚΤΟΣ φυσικά εάν όλοι αυτοί όντως συναινούσαν σιωπηρά - με την μη επιβολή υποχρεωτικότητας ή/και ειδικού διαβατηρίου υγείας στους επαγγελματίες υγείας - τόσα χρόνια να είναι οι μονάδες υγείας σφιγγοφωλιά αντικοινωνικών ψεκασμένων τσαρλατάνων που υποδύονταν τους ορθολογιστές υγειονομικούς …

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
.
Δυστυχώς υπάρχει ολόκληρο αντιεμβολιαστικό κίνημα και χαρη στους ηλίθιους που πίνουν νερό στο όνομά του, επανεμφανιστηκαν ασθένειες που ειδικά στο Δυτικό κόσμο θεωρούσαμε πως αποτελούν παρελθόν. Χάνονται παιδάκια απο ιλαρά το 2020 επειδή είχαν την ατυχία να έρθουν στον κόσμο από ψεκασμένους γονείς. Να τρελαθείς. Μακάρι να ήταν μονον για το εμβόλιο αυτό οι ενστάσεις.

Οι ενστάσεις από την πλειοψηφία των "αρνητών" ή "ψεκασμένων" ή όπως αλλιώς τους ονομάζει το σύστημα είναι για τα εμβόλια του corona και την επιβολή της υποχρεωτικότητάς τους. ΜΌΝΟ.

Το κακό είναι ότι σε πιθανό μελλοντικό φιάσκο αυτών των εμβολίων το γενικότερο αντιεμβολιαστικό κίνημα θα ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΊ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
.

Οι ενστάσεις από την πλειοψηφία των "αρνητών" ή "ψεκασμένων" ή όπως αλλιώς τους ονομάζει το σύστημα είναι για τα εμβόλια του corona και την επιβολή της υποχρεωτικότητάς τους. ΜΌΝΟ.

Το κακό είναι ότι σε πιθανό μελλοντικό φιάσκο αυτών των εμβολίων το γενικότερο αντιεμβολιαστικό κίνημα θα ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΊ.
Στο πρώτο διαφωνώ.
Στο δεύτερο εννοείται.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν θυμάμαι να είδα εδώ στα νήματα καμία ανάρτηση κατά των εμβολίων γενικά. Ούτε συνδέσμους να το υποστηρίζουν . Οι οποίες αναφορές γίνανε ήταν από όσους θέλουν να τσουβαλιάσουν γενικά τους αρνητές των εμβολίων με όσους εγείρουν σοβαρές επιφυλάξεις για την ασφάλεια των κορονοεμβολίων. Εσύ Stokadoura συγκεκριμένα αναφέρθηκες στα HPV εμβόλια. Ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ σε όσα εμβόλια μπορούσε να θυμηθεί.

Η συζήτηση αφορά ΜΌΝΟ τα κορονοεμβόλια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν θυμάμαι να είδα εδώ στα νήματα καμία ανάρτηση κατά των εμβολίων γενικά. Ούτε συνδέσμους να το υποστηρίζουν . Οι οποίες αναφορές γίνανε ήταν από όσους θέλουν να τσουβαλιάσουν γενικά τους αρνητές των εμβολίων με όσους εγείρουν σοβαρές επιφυλάξεις για την ασφάλεια των κορονοεμβολίων. Εσύ Stokadoura συγκεκριμένα αναφέρθηκες στα HPV εμβόλια. Ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ σε όσα εμβόλια μπορούσε να θυμηθεί.

Εσύ είσαι υπέρ του HPV dik; Στη Σουηδία ήδη εμβολιάζονται και τα αγόρια εφηβικής ηλικίας με εθνικό σχεδιασμό. Συμφωνείς να γίνει και στην Ελλάδα αυτό;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Άκουσε προσεκτικά το τελευταίο λεπτό των όσων είπε ο σύψας προχθές :

Ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά ότι βάσει της εικόνας που έχει από τα προσωρινά στοιχεία έρευνας που διεξάγει μεταξύ των επαγγελματιών υγείας το ποσοστό των αρνητών του κοβιντ εμβολίου μεταξύ τους είναι υψηλότερο του 30% στην Ελλάδα.

Τα δε ιστορικά ποσοστά εμβολιασμού για προαιρετικά εμβόλια όπως αυτά της γρίππης του πνευμονόκοκκου κτλ μεταξύ των υγειονομικών στην Ελλάδα είναι κάτω του 50%.

Οι καθηγητάδες, οι πολιτικοί προϊστάμενοι και οι συνάδελφοι ΑΥΤΩΝ των τύπων που δεν εμβολιάζονταν ούτε καν για γρίπη με ένα συμβατικό εμβόλιο γνωστό εδώ και 10ετίες μέχρι χθές ΑΠΑΙΤΟΥΝ τον επί της ουσίας αναγκαστικό αλλά όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού σήμερα.

Διότι εάν ο εμβολιασμός γίνει de facto αναγκαστικός με ένα πλέγμα απαγορεύσεων για τους μη εμβολιασμένους δεν χρειάζεται να είναι νομικά υποχρεωτικός.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Εσύ είσαι υπέρ του HPV dik; Στη Σουηδία ήδη εμβολιάζονται και τα αγόρια εφηβικής ηλικίας με εθνικό σχεδιασμό. Συμφωνείς να γίνει και στην Ελλάδα αυτό;

Το HPV εμβόλιο έγινε για να προφυλαχτούν οι γυναίκες από τον καρκίνο της μήτρας που προκαλούν κάποια στελέχη του ιού. Στα αγόρια τί επίδραση θα είχε;;; Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό. Δεν νομίζω να είχα πρόβλημα πάντως.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μάγκες περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

Όσοι είσαστε επιφυλακτικοί καλά κάνετε,αλλά να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας με επιφύλαξη και όχι με έπαρση.Ο καθένας κάνει κουμάντο στον κώλο του,πούτσο του,μπράτσο του,και η απόφαση για το αν θα τρυπηθεί με το εμβόλιο είναι ατομική

Το να επιχειρηματολογεί κανείς υπέρ του αντιεμβολιαστικού κινήματος,ενέχει την ίδια εωσφορική έπαρση των ατόμων που μέχρι πρότινος αρνούνταν την ύπαρξη του κορονοϊού και μας ενημέρωναν ότι η γη είναι πράγματι επίπεδη....

Προσωπικά θα προτιμούσα να αποφύγω ένα εμβόλιο με έναν επεξεργασμένο ιό από χιμπατζή,και να μου επιβάλει κάποιος τρίτος ποιο εμβόλιο θα ‘διαλεξω’ αντί για κάποιο άλλο με τεχνολογία mRNA,αλλά είναι πάλι προσωπικές προτιμήσεις αυτές

Ξαναλέω,όσοι δεν το κάνετε θα κάνετε καλό και σε εμάς που θελουμε να το κάνουμε μια ώρα αρχύτερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ αποδείχτηκαν ότι λειτουργούν, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ είναι απειλή; έχεις κάποια επιχειρήματα, ή απλά το πιστεύεις εσύ και πρέπει να το πιστέψουμε και μεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Επειδή εγω δεν πιστεύω στην σκοπιμότητα της καραντίνας ενώ εσυ πιστεύεις θα υπογράψεις μια δήλωση ότι το σύνολο των οικονομικών επιπτώσεων από αυτή θα βαρύνουν εσένα ως φορολογούμενο αλλά όχι εμένα?

Η αποδοτικότητα της Καραντίνας έχει αποδειχτεί, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ είναι απόλυτα αδιάφορο. Τα γεγονότα έχουν σημασία, ότι το τι πιστεύει οποιοδήποτε άτομο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Επί του προκειμένου τώρα.
Όπως γνωρίζουμε, η Αγγλία αρχικά δεν εφάρμοσε περιορισμούς, άρα μπορεί να παρθεί σαν παράδειγμα της συγκεκριμμένης επιλογής.
Αυξάνει τελικά η πανδημία από τον SARS-CoV-2 τους θανάτους σε σχέση με αυτούς που αναμένονται φυσιολογικά;
Η σύντομη απάντηση είναι ότι τους αυξάνει.
Ένα καλό παράδειγμα, που μπορεί να μας δώσει στοιχεία για την επίπτωση της πανδημίας στην ολική θνησιμότητα μιας χώρας, είναι η Αγγλία.
Στην Αγγλία, όπου τα περιοριστικά μέτρα πάρθηκαν με καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, οι θάνατοι από οποιαδήποτε αιτία, κατά την κορύφωση της πανδημίας, ήταν υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τους θανάτους που συμβαίνουν κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.
Στη κορύφωση της πανδημίας στην Αγγλία, καταγράφηκαν 22.350 θάνατοι από οποιαδήποτε αιτιολογία, σε μια εβδομάδα. Ο μέσος όρος θανάτων την εβδομάδα, στην Αγγλία την προηγούμενη πενταετία για την ίδια περίοδο, ήταν 10.500. Η πανδημία προκάλεσε 11.850 θανάτους περισσότερους από τους αναμενόμενους.
πηγή

Εγω δεν πιστεύω στην σκοπιμότητα της καραντίνας, δεν με αφορά - είμαι νέος υγιής και πρόθυμος να αναλάβω το 0,001 ρίσκο του να πεθάνω αν νοσήσω.
Δεν απάντησες στην ερώτηση μου, γιατί να αναλάβω εγώ το κόστος μιας επιλογής που εσυ κανεις?

Την επιλογή της Καραντίνας δεν την έκανα εγώ, την έκανε η Κυβέρνηση ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Όταν οι Άγγλοι πέθαιναν, εδώ είχαμε ελάχιστους θανάτους. Κι όταν στην Αγγλία οι θάνατοι εκτοξεύτηκαν, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ εκ των πραγμάτων να κάνουν Καραντίνα κι αυτοί, με τα αυτιά κατεβασμένα. Η Πραγματικότητα τους συνέτριψε. Κι αν εσύ ισχυρίζεσαι ότι είσαι πρόθυμος να αναλάβεις το ρίσκο, η οποιαδήποτε Κυβέρνηση έχει χρέος να προστατέψει τους πολίτες της από αρνητές σαν κι εσένα. Απέδειξαν τη βλακεία τους μη εμβολιαζόμενοι σε Ιλαρά, η οποία ξανάρχισε στην Ευρώπη. Και σωστά κάνουν όταν δεν γράφουν στους παιδικούς σταθμούς ανεμβολίαστα παιδιά. Υπάρχει Νόμος ο οποίος προβλέπει ποινές από 10 χρόνια μέχρι ισόβια σε ανθρώπους που μολύνουν εν γνώσει τους άλλους με μολυσματικές ασθένειες, επειδή η Ιστορία έχει αποδείξει ότι υπάρχουν τέτοιοι. Το πιο παλιό παράδειγμα που μπορώ να θυμηθώ είναι η Τυφοειδής Μαίρη, ήταν ασυμπτωματική, δούλευε σαν μάγειρας σε σπίτια και μόλις άρχιζε ο πυρετός εξαφανιζόταν και πήγαινε να μολύνει άλλη οικογένεια. Μόλυνε πάνω από 50 άτομα και πέθαναν 3. Και δεν σου περνάει από το μυαλό ότι αν εσύ δεν μπεις σε Καραντίνα και κολλήσεις, θα συνεχίσεις να κολλάς άλλους κι ότι αν βρουν ότι ο υπεύθυνος είσαι εσύ, θα βρεθείς πίσω από τα σίδερα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν προ-υπήρξε RNA εμβόλιο - η σχέση του συγκεκριμένου εμβολίου με τα ήδη γνωστά είναι η σχέση μεταξύ ενός αεροσκάφους και ενός αυτοκινήτου, απλώς είναι και τα δύο μεταφορικά μέσα.
Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν συντομεύθηκε κατά 90% ο κύκλος εξέλιξης ενός φαρμακευτικού πρϊόντος μαζικής παραγωγής εντός 10 μηνών.
Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία οι ελεγκτικές αρχές δεν ενέκριναν τόσο γρήγορα φαρμακευτικό προϊόν.
Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν διατέθηκε σε ευρεία κλίμακα φάρμακο που οι λεπτομέρειες των μελετών που το αφορούν δεν είχαν υποστεί τον έλεγχο από τρίτες επιστημονικές ομάδες.
Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν παίχθηκε χρηματιστηριακό παιχνίδι δις εντός ελάχιστων λεπτών βάσει ανακοινώσεων φαρμακευτικών εταιριών.

κτλ κτλ κτλ

Φτάνουν!?

Να προσθέσω ότι οι ίδιες οι εταιρίες δίνουν ορίζοντα 2ετούς στενούς παρακολούθησης των κοβιντ εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις δοκιμές διότι θεωρούν ότι τα δεδομένα που έχουν δεν είναι απολύτως επαρκή?

Και όχι δεν αποδείχθηκε ότι όλα τα εμβόλα λειτουργούν για αυτό ακριβώς και ποτέ δεν καθίσταται ο εμβολιασμός υποχρεωτικός χωρίς εξαιρέσεις. Εξαιρέσεις που έχουν προέλθει από τον συσχετισμό προφίλ ασθενών, ισοζυγίου ρίσκου και εκτιμώμενου οφέλους εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή/πολίτη, βάσει μελετών που κράτησαν χρόνια και πάντα με την συμβολή του προσωπικού γιατρού του κάθε ανθρώπου στην τελική φάση του εμβολιασμού.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ αποδείχτηκαν ότι λειτουργούν, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ είναι απειλή; έχεις κάποια επιχειρήματα, ή απλά το πιστεύεις εσύ και πρέπει να το πιστέψουμε και μεις;

- Όλα τα εμβόλια που μάλλον εσύ φαντάζεσαι ότι ξέρεις. Και πολύ πιθανό να εννοείς τα εμβόλια του Ελληνικού εμβολιαστικού σχήματος, οπότε και σε αυτά θα μείνω. Γιατί υπάρχουν και άλλα (που σίγουρα δεν ξέρεις) που δεν είχαν πολύ επιτυχία (αλλά δεν μας νοιάζει, σάμπως στην κωλάρα μας τα κάναμε;;;).
Πχ το παρακάτω :

ή το παρακάτω :

- Όλα τα εμβόλια του Ελληνικού σχήματος έχουν 10ετίες στην πλάτη ΕΡΕΥΝΏΝ-ΔΟΚΙΜΩΝ-ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Τα κορονοεμβόλια όχι.Απλά κάτι μήνες.

- Όλα τα εμβόλια του Ελληνικού σχήματος δεν είναι νέας πειραματικής τεχνολογίας που δεν ξέρουμε ΤΊΠΟΤΑ γιατί οι εταιρείες δεν έχουν δημοσιεύσει ΤΊΠΟΤΑ. Ούτε έρευνες, ούτε δοκιμές, ούτε τρόπο λειτουργίας. ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Μπορεί αυτή η λέξη να μπεί στο κεφάλι σου ή θα επιμείνεις να πιστεύεις τυφλά;;;;

- Ανοσία, παρενέργειες, μετάδοση ιού και κουσούρια δεν έπιασα. Τα έχουμε πεί πολλές φορές.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Γράφεις νωρίτερα ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ,
Τώρα έχω την εξής πρόταση, για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Να υπογράψουν ταυτόχρονα Δήλωση πως αν ασθενήσουν από Κορονοιό, δεν θα χρησιμοποιήσουν τα Νοσοκομεία, αλλά θα μείνουν Καραντίνα στο σπίτι τους. Εσύ άλλωστε δήλωσες πως ... ο ιός έχει 99% θεραπευσιμότητα..., δεν έχετε λοιπόν να φοβηθείτε ΤΙΠΟΤΑ. Θα υπέγραφες την εν λόγω δήλωση, ή θα είχες ξαφνική αλλαγή διάθεσης; η ερώτησή μου δεν είναι Φιλοσοφικού τύπου

Και σου απαντάω συνοψίζοντας την θέση μου,

Για να συντομεύω. Ο συλλογισμός σου είναι απλώς άτοπος σε ότι αφορά το εμβολιαστικο/αντιεμβολιαστικο ερώτημα εκτός αν αυτος καταστεί γενικά εφαρμοστέος οπότε θα καταλήξει σε παραδοξότητες όπως αυτή που προβοκατόρικα αναδεικνυει το ερώτημα που έθεσα.

Επι της ουσίας είναι πολύ νωρίς για να πάρει κανείς θέση είτε υπέρ είτε κατά των συγκεκριμένων εμβολίων. Το γιατί έχει εξηγηθεί επαρκώς

Τι εννοώ γενικά εφαρμοστέος?

Να ζητήσω μια αντίστοιχη δήλωση ως απαραίτητη για γεύμα στις χασαποταβέρνες ανθρώπων που υπερβαίνουν μια συγκεκριμένη τιμή δείκτη μάζας σώματος άρα έχουν όλους τους κινδύνους που απορρέουν από την παχυσαρκία τους?
Να ζητήσω μια αντίστοιχη δήλωση από τους καπνιστές αφού επιλέγουν να κινδυνεύσουν να αρρωστήσουν από καρδιαγγειακά και πνευμονοπάθειες?
Να ζητήσω μια αντίστοιχη δήλωση από όσους δεν φοράνε κράνος ή ζώνη ασφαλείας οδηγώντας ομοίως?

Κτλ κτλ

Διότι όλοι αυτοί για να νοσηλευθούν και να αποθεραπευθούν απαιτούν δέσμευση πόρων από μια χρεωκοπημένη χώρα βλάπτοντας εμμέσως τους προσεκτικούς με την υγεία τους συμπολίτες τους.

Τα σεντόνια που, καλώς, γράφεις είναι άσχετα λοιπόν με το αντικείμενο της παρέμβασής μου.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366

Ρε τυπε μας δουλεύεις;
Έχουμε ποσταρει 350 άρθρα που λένε ότι στα mRNA εμβόλια χρησιμοποιείται εντελώς διαφορετική τεχνική απ τα παραδοσιακά εμβολια
Κατσε και διάβασε τα, μη μας πρήζεις το παπαρι με ηλιθιες ερωτήσεις αμα βαριέσαι να διαβάσεις 10 γαμημενα λεπτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom