Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να κανω μια ερωτηση

βγαινει σημερα ο δερμιτζακης και λεει περισσοτερες ελευθεριες για οσους κανουν το εμβολιο

να ρωτησω κατι

αν αυτο δεν ειναι μορφη φασισμου τοτε τι ειναι ??

να το δουμε το εμβολιο να παρουμε τα μετρα μας

αλλα δεν θα μας πουν φασιστικα οτι η ελευθερη οικονομια θα το επιβαλλει η πως θα υπαρχουν πολιτες δυο κατηγοριων

μα ειναι δυνατον να λεγονται τετοιες αποψεις ??

ειλικρινα αν αυτο δεν ειναι μορφη αισχιστης μορφης ολοκληρωτισμου δεν ξερω τι ειναι

και στη τελικη ας μην σωσει να ταξιδεψω ποτε με αεροπλανο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ΜΠΟΚΟΛΕ θα συμφωνούσα σε όλα όσα γράφεις ΑΝ δεν είχα διαμορφώσει τη θεώρηση για τον κόσμο που έχω σήμερα.
Σήμερα λοιπόν ότι γράφεις το θεωρώ ρομαντικό και περιγραφή μιας ιατρικής που κυριαρχούνταν από μια ιδεολογία άλλης εποχής περισσότερο απλοϊκής.
Παραφράζοντας μια παλιά διαφήμιση :
Α αυτή (η ιατρική)........last year.
Γράψε λοιπόν ποια εναλλακτική λύση έχουμε ΕΚΤΟΣ από το να ακούμε τους Ειδικούς Επιστήμονες. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν είμαι αφελής ώστε να νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς δεν μιλάνε σαν Επιστήμονες, αλλά έχουν άλλη ατζέντα, αλίμονο. Λαμπρά παραδείγματα ο Σωτήρης που στην αρχή έλεγε ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν, ο Ιωαννίδης που έκανε πρόβλεψη για 10.000 θανάτους στις ΗΠΑ χωρίς να έχει τα απαραίτητα στοιχεία, η Γιαμαρέλλου που ισχυρίζεται ότι δεν κολλάει από τη Θεία Κοινωνία και η Λινού που είχε το θράσος να πει ότι δεν έχει γίνει μελέτη, άρα δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Και δεν την ένοιαξε που ο Πνευμονολόγος της είπε πως δεν έχει γίνει επίσης μελέτη αν κάποιος πηδήξει από το 10ο όροφο αν θα επιβιώσει. Η Σημερινή εποχή έχει πετύχει χιλιάδες φορές περισσότερα από όσα έγραψα, γι αυτό και την εμπιστεύομαι. Γράψε την άποψή σου λοιπόν
Να υποθέσω ότι θα κάνεις το εμβόλιο γιατί έτσι σου λένε οι ειδικοί επιστήμονες. Ένα εμβόλιο που :
- εφαρμόζει νέα μέθοδο για να πετύχει την ανοσία.
- έχει εγκριθεί με fast track διαδικασίες (που σημαίνει ότι έκοψε πολλλλλλυυυυυ δρόμο ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ στον τομέα της ασφάλειας.
- δεν γνωρίζουμε ΤΊΠΟΤΑ παραπάνω για την αποτελεσματικότητά του πάρα μόνο ότι στοιχεία υπάρχουν σε ΔΕΛΤΊΑ ΤΎΠΟΥ των εταιρειών.
- δεν ξέρουμε τις παρενέργειες.
- δεν ξέρουμε τη χρονική διάρκεια της ανοσίας.
- δεν έχουν μοιραστεί μέχρι και σήμερα τα στοιχεία των μελετών τους.
- δηλώνεται η επίτευξη ανοσίας σε έναν ιό που έχει 99% θεραπευσιμότητα.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα. Στην ουσία θα κάνεις ένα εμβόλιο επειδή ο ιερέας-επιστήμονας στο είπε. Ακριβώς όπως ο original ιερέας προτρέπει να λαμβάνεις τακτικά τη Θεία Κοινωνία γιατί θεραπεύεται η ψυχή.
Όλα ξεκινάνε από αυτά που ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ να πιστέψεις. Όλα!!!Εσύ πιστεύεις θα σε σώσει το εμβόλιο. Άλλος ότι θα σωθεί αν είναι καλός πιστός.
Εσύ μπορεί να πάθεις ζημιά από τις πιθανές παρενέργεις του εμβολίου, ο πιστός να κολλήσει κορόνα από τη Θεία Κοινωνία και να χαιρετίσει.
Εναλλακτική δεν υπάρχει μια για όλους. Εγώ έχω αποφασίσει. Εσύ το ίδιο. Άλλος μας διαβάζει και σχηματίζει άποψη.
Το σεντόνι με βλέπω να μην το γλιτώνω.

Κατ΄ αρχήν. Η σύγκριση της Επιστήμης με τη θρησκεία, όπως ΥΠΟΥΛΑ εισάγεις ..... Στην ουσία θα κάνεις ένα εμβόλιο επειδή ο ιερέας-επιστήμονας στο είπε. Ακριβώς όπως ο original ιερέας προτρέπει να λαμβάνεις τακτικά τη Θεία Κοινωνία γιατί θεραπεύεται η ψυχή.... είναι η πιο φτηνή τακτική των χριστιανών απολογητών, θα ήταν παράξενο να μην έχουν μισθοφόρους ακόμα κι εδώ, ανέκδοτο με δύο λέξεις χριστιανός μπουρδελιάρης. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, επειδή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ την αξία της, σε οποιοδήποτε τομέα. Όταν ανέβηκα στο αεροπλάνο για να πάω στην Ταυλάνδη μέσω Μόσχας, εκεί πήγα και γύρισα με ασφάλεια. Δεν αρρώστησα από ασθένειες που θέριζαν στην εποχή του παππού μου, όταν η σκωληκοειδίτιδά μου άρχισε να με πονάει, πήγα στο Νοσοκομείο και μου την αφαίρεσαν, σε άλλη εποχή θα έσπαγε και θα κατέληγα. Η μυωπία μου διορθώθηκε χάρη στην Ακτινωτή Κερατοτομή, στην οποία υποβλήθηκα. Η Χριστιανική θρησκεία τουλάχιστον δεν έχει αποδείξει τίποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ από όσα ισχυρίζεται αιώνες. Οι ασθένειες δεν οφείλονται σε αμαρτίες και δαίμονες, αλλά σε μικρόβια, Ιούς και άλλους νοσογόνους παράγοντες. Καμία λιτανεία ή προσευχή δεν κατάφερε να εξαλείψει τη χολέρα, την πανούκλα, τον τύφο από τις Ευρωπαικές πόλεις του Μεσαίωνα, η Επιστήμη το κατάφερε. Οι λιτανείες για σεισμούς, αποδείχτηκαν άχρηστες, αφού η αιτία τους είναι η σύγκρουση των Λιθοσφαιρικών πλακών, κι όχι η οργή του θεού. Και πολλοί χριστιανοί Ιερείς που ισχυρίζονταν ότι στην Εκκλησία δεν κολλάει κι έχουν εμπιστοσύνη στο θεό είτε πέθαναν, είτε σώθηκαν από τα Νοσοκομεία. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Τώρα έχω την εξής πρόταση, για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Να υπογράψουν ταυτόχρονα Δήλωση πως αν ασθενήσουν από Κορονοιό, δεν θα χρησιμοποιήσουν τα Νοσοκομεία, αλλά θα μείνουν Καραντίνα στο σπίτι τους. Εσύ άλλωστε δήλωσες πως ... ο ιός έχει 99% θεραπευσιμότητα..., δεν έχετε λοιπόν να φοβηθείτε ΤΙΠΟΤΑ. Θα υπέγραφες την εν λόγω δήλωση, ή θα είχες ξαφνική αλλαγή διάθεσης; η ερώτησή μου δεν είναι Φιλοσοφικού τύπου

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Επειδή εγω δεν πιστεύω στην σκοπιμότητα της καραντίνας ενώ εσυ πιστεύεις θα υπογράψεις μια δήλωση ότι το σύνολο των οικονομικών επιπτώσεων από αυτή θα βαρύνουν εσένα ως φορολογούμενο αλλά όχι εμένα?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Για τις πιθανές παρενέργειες, υπάρχει μεγάλη κριτική για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο και κολλήσει μετά κορονοϊό. Μελέτες αναφέρουν ότι με τους κορονοϊούς είναι δύσκολο να φτιαχτεί εμβόλιο λόγω της υπεραντίδρασης του ανοσοποιητικού σε μελλοντική επαφή με τον ιό. Είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν προχώρησαν τα εμβόλια με τον προηγούμενο διάσημο ιό SARS (που εμφανίστηκε από το 2002 στην Κίνα επίσης) είναι ότι τα πειραματόζωα πέθαιναν από αναπνευστική ανεπάρκεια μετά από την έκθεσή τους στον ιό. Αυτό συνέβαινε αφού είχαν πρώτα εμβολιαστεί και εμφάνιζαν ανοσία... Τα πνευμόνια τους καταστρεφόταν από υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού και όχι από τον ίδιο τον ιό.

Μία σχετική μελέτη: (είχαμε βρει και άλλες όταν το συζητάγαμε ξανά το θέμα την άνοιξη που πέρασε)

Η Moderna και άλλες εταιρείες το υποψιάζονται αυτό και προσπαθούν να το αποφύγουν με πολλές χαμηλές δόσεις. Σχετικές δοκιμές όμως για το τι παθαίνουν οι άνθρωποι αφού μολυνθούν με τον ιό μετά τον εμβολιασμό είναι δύσκολο να γίνουν. Αμφιβάλλω αν έχει κάνει κάτι τέτοιο μια ιδιωτική εταιρεία γιατί εγείρονται ζητήματα ηθικής. Μόνο το κράτος μπορεί να κάνει τέτοια μελέτη.

Αλλά ακόμα κι αν γίνει θα έχει λίγους εθελοντές και θα είναι βιαστική, δύσκολα να βγει συμπέρασμα για όλους τους τύπους ανοσοποιητικών στον κόσμο. Βάλε και ότι οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν και πολλά για το μηχανισμό αυτής της υπεραντίδρασης, θα έχει ενδιαφέρον η φάση με το νέο έτος :eatpopcorn

( Α, έχει προειδοποιήσει και η "προφήτης" Παγώνη για τρίτο κύμα από του χρόνου πιο ισχυρό :think: :tooth: )

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Επειδή εγω δεν πιστεύω στην σκοπιμότητα της καραντίνας ενώ εσυ πιστεύεις θα υπογράψεις μια δήλωση ότι το σύνολο των οικονομικών επιπτώσεων από αυτή θα βαρύνουν εσένα ως φορολογούμενο αλλά όχι εμένα?

Η αποδοτικότητα της Καραντίνας έχει αποδειχτεί, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ είναι απόλυτα αδιάφορο. Τα γεγονότα έχουν σημασία, όχι το τι πιστεύει οποιοδήποτε άτομο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Επί του προκειμένου τώρα.
Όπως γνωρίζουμε, η Αγγλία αρχικά δεν εφάρμοσε περιορισμούς, άρα μπορεί να παρθεί σαν παράδειγμα της συγκεκριμμένης επιλογής.
Αυξάνει τελικά η πανδημία από τον SARS-CoV-2 τους θανάτους σε σχέση με αυτούς που αναμένονται φυσιολογικά;
Η σύντομη απάντηση είναι ότι τους αυξάνει.
Ένα καλό παράδειγμα, που μπορεί να μας δώσει στοιχεία για την επίπτωση της πανδημίας στην ολική θνησιμότητα μιας χώρας, είναι η Αγγλία.
Στην Αγγλία, όπου τα περιοριστικά μέτρα πάρθηκαν με καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, οι θάνατοι από οποιαδήποτε αιτία, κατά την κορύφωση της πανδημίας, ήταν υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τους θανάτους που συμβαίνουν κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.
Στη κορύφωση της πανδημίας στην Αγγλία, καταγράφηκαν 22.350 θάνατοι από οποιαδήποτε αιτιολογία, σε μια εβδομάδα. Ο μέσος όρος θανάτων την εβδομάδα, στην Αγγλία την προηγούμενη πενταετία για την ίδια περίοδο, ήταν 10.500. Η πανδημία προκάλεσε 11.850 θανάτους περισσότερους από τους αναμενόμενους.
πηγή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι, γιατι πολυ απλα εκεινος εχει δικιο κι εσυ αδικο

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Η αποδοτικότητα της Καραντίνας έχει αποδειχτεί, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ είναι απόλυτα αδιάφορο. Τα γεγονότα έχουν σημασία, ότι το τι πιστεύει οποιοδήποτε άτομο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Επί του προκειμένου τώρα.
Όπως γνωρίζουμε, η Αγγλία αρχικά δεν εφάρμοσε περιορισμούς, άρα μπορεί να παρθεί σαν παράδειγμα της συγκεκριμμένης επιλογής.
Αυξάνει τελικά η πανδημία από τον SARS-CoV-2 τους θανάτους σε σχέση με αυτούς που αναμένονται φυσιολογικά;
Ένα καλό παράδειγμα, που μπορεί να μας δώσει στοιχεία για την επίπτωση της πανδημίας στην ολική θνησιμότητα μιας χώρας, είναι η Αγγλία.
Στην Αγγλία, όπου τα περιοριστικά μέτρα πάρθηκαν με καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, οι θάνατοι από οποιαδήποτε αιτία, κατά την κορύφωση της πανδημίας, ήταν υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τους θανάτους που συμβαίνουν κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.
Στη κορύφωση της πανδημίας στην Αγγλία, καταγράφηκαν 22.350 θάνατοι από οποιαδήποτε αιτιολογία, σε μια εβδομάδα. Ο μέσος όρος θανάτων την εβδομάδα, στην Αγγλία την προηγούμενη πενταετία για την ίδια περίοδο, ήταν 10.500. Η πανδημία προκάλεσε 11.850 θανάτους περισσότερους από τους αναμενόμενους.
πηγή

Εγω δεν πιστεύω στην σκοπιμότητα της καραντίνας, δεν με αφορά - είμαι νέος υγιής και πρόθυμος να αναλάβω το 0,001 ρίσκο του να πεθάνω αν νοσήσω.

Δεν απάντησες στην ερώτηση μου, γιατί να αναλάβω εγώ το κόστος μιας επιλογής που εσυ κανεις?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Για να συντομεύω. Ο συλλογισμός σου είναι απλώς άτοπος σε ότι αφορά το εμβολιαστικο/αντιεμβολιαστικο ερώτημα εκτός αν αυτος καταστεί γενικά εφαρμοστέος οπότε θα καταλήξει σε παραδοξότητες όπως αυτή που προβοκατόρικα αναδεικνυει το ερώτημα που έθεσα.

Επι της ουσίας είναι πολύ νωρίς για να παρει κανείς θέση είτε υπέρ είτε κατά των συγκεκριμένων εμβολίων. Το γιατί έχει εξηγηθεί επαρκώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Η αποδοτικότητα της Καραντίνας έχει αποδειχτεί, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ είναι απόλυτα αδιάφορο. Τα γεγονότα έχουν σημασία, ότι το τι πιστεύει οποιοδήποτε άτομο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Επί του προκειμένου τώρα.
πηγή

Εγω δεν πιστεύω στην σκοπιμότητα της καραντίνας, δεν με αφορά - είμαι νέος υγιής και πρόθυμος να αναλάβω το 0,001 ρίσκο του να πεθάνω αν νοσήσω.

Δεν απάντησες στην ερώτηση μου, γιατί να αναλάβω εγώ το κόστος μιας επιλογής που εσυ κανεις?
Μας αφορα ομως το αν θα πεθανει αυτος που θα κολλησεις, ή αν θα πεθανει αυτος που θα κολλησει από αυτον που κολλησες.
Επιπλεον σαφως μας αφορα το αν θα νοσηλευθεις, εστω για λιγο, καθώς θα επιβαρυνεις το συστημα.

Αυτα που λες ειναι παιδικοτητες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Να υπογράψουν ταυτόχρονα Δήλωση πως αν ασθενήσουν από Κορονοιό, δεν θα χρησιμοποιήσουν τα Νοσοκομεία, αλλά θα μείνουν Καραντίνα στο σπίτι τους. Εσύ άλλωστε δήλωσες πως ... ο ιός έχει 99% θεραπευσιμότητα..., δεν έχετε λοιπόν να φοβηθείτε ΤΙΠΟΤΑ. Θα υπέγραφες την εν λόγω δήλωση, ή θα είχες ξαφνική αλλαγή διάθεσης; η ερώτησή μου δεν είναι Φιλοσοφικού τύπου

Μακάρι να δινόταν δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δινόταν η ευκαιρία στους ασθενείς να αποφύγουν τις ιατρικές παρεμβάσεις. Υπογράφοντας ένα χαρτί έφευγαν από το νοσοκομείο και έπαιρναν την ευθύνη πάνω τους. Τώρα πλέον μας ζητάνε να κάνουμε αναγκαστικά τη "θεραπεία" με απειλές μέχρι και φυλάκισης 2 ετών.

Πιο αναλυτικά: Πες ότι έρχεται το εμβόλιο, όποιος είναι ευπαθής ή χέστης το κάνει και προστατεύεται από τον ιό. Για τους υπόλοιπους ο μόνος λόγος να γίνει υποχρεωτικό είναι μην τυχόν και γεμίσουν οι ΜΕΘ και επιβαρυνθεί το σύστημα υγείας. Ε λοιπόν αν δεν μας θέλει στα νοσοκομεία ας μας βάλει να υπογράψουμε, όπως (δεν) κάνει με τους καπνιστές, τους υπέρβαρους κλπ. (Και πάλι κατάπτυστο για ένα δημοκρατικό κράτος να συμβεί αυτό βέβαια)

Έτσι κι αλλιώς όσοι κάνουν το εμβόλιο θα είναι προστατευμένοι από εμάς.
Καθίσαμε μέσα ένα χρόνο για να γλιτώσουν 5-10 παππούδες. Ωραία, κοινωνική αλληλεγγύη έχουμε, καταστρέψαμε τις δουλειές μας για το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ζωής του ηλικιωμένου, τι άλλο άραγε θέλει από εμάς τώρα που ήρθε το εμβόλιο;

Έρχεται τώρα να σου πει, α εσύ είσαι καπνιστής, επιβαρύνεις το σύστημα υγείας. Ή δεν έκανες το εμβόλιο για τη γρίπη, είσαι τζαμπατζής. Άρα δεν σε αφήνω να μπεις σε σουπερμάρκετ ή στο αεροπλάνο. Έχει καμία λογική; Όχι. Γελοίο είναι και εκ του πονηρού προφανώς

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706

πηγή

Ποιος σου είπε ότι είσαι υγιής?
Εξετάσεις έχεις να μας φέρεις που να επιβεβαιώνουν την υγεία σου?
Όχι τίποτα αίματος, από τις άλλες.
Από τα μαλλιά τσι κεφαλής μέχρι τα νύχια των ποδιών(ε).
Βρε κάτι υγιείς........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795

πηγή

Μας αφορα ομως το αν θα πεθανει αυτος που θα κολλησεις, ή αν θα πεθανει αυτος που θα κολλησει από αυτον που κολλησες.
Επιπλεον σαφως μας αφορα το αν θα νοσηλευθεις, εστω για λιγο, καθώς θα επιβαρυνεις το συστημα.

Και τόσα χρόνια αυτό το σύστημα γιατί το πληρώναμε;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
-Leclerc είναι μερικά πράγματα που ίσως τα ξέρω καλύτερα. Οπότε θα επιμείνω ότι υπάρχουν αρκετοί που από το bou διαμορφώνουν άποψη.
- ΜΠΟΚΟΛΕ η επιστήμη έχει μετεξελιχθεί σε μια νέα θρησκεία. Όσο και να μη θέλεις να το καταλάβεις. Το γιατί θα το γράψω άλλη φορά. Δεν πείθω αλλά δεν έχω και χρόνο τώρα.
- Επιβεβαιώνω ότι στο μυαλό σου έχεις μιαν εικόνα για την επιστήμη που ΣΉΜΕΡΑ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μίλησες για αεροπλάνα. Το 737 MAX της Boeing το ξέρεις έτσι;;;; Και μάλλον από τύχη δεν μπήκες μέσα.Τα νέα εμβόλια της πολυομελίτιδας του Gates τα ξέρεις;;;; Μάλλον ούτε αυτά.
- Καλά η δήλωση με πάει πολλά πολλά χρόνια πίσω.Εδώ συγκεκριμένα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

πηγή

Και τόσα χρόνια αυτό το σύστημα γιατί το πληρώναμε;
για να μην το χρειαστούμε όπως ο στρατός

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
-Leclerc είναι μερικά πράγματα που ίσως τα ξέρω καλύτερα. Οπότε θα επιμείνω ότι υπάρχουν αρκετοί που από το bou διαμορφώνουν άποψη.
- ΜΠΟΚΟΛΕ η επιστήμη έχει μετεξελιχθεί σε μια νέα θρησκεία. Όσο και να μη θέλεις να το καταλάβεις. Το γιατί θα το γράψω άλλη φορά. Δεν πείθω αλλά δεν έχω και χρόνο τώρα.
- Επιβεβαιώνω ότι στο μυαλό σου έχεις μιαν εικόνα για την επιστήμη που ΣΉΜΕΡΑ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μίλησες για αεροπλάνα. Το 737 MAX της Boeing το ξέρεις έτσι;;;; Και μάλλον από τύχη δεν μπήκες μέσα.Τα νέα εμβόλια της πολυομελίτιδας του Gates τα ξέρεις;;;; Μάλλον ούτε αυτά.
- Καλά η δήλωση με πάει πολλά πολλά χρόνια πίσω.Εδώ συγκεκριμένα.

Η επιστήμη έχει εξελιχθεί σε θρησκεία, πολύ απλά γιατί δεν έχει πλέον σημασία το τι λέει αλλά ποιος το λέει.
Ορίστε το εξήγησα σε μία πρόταση.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Βαρουφάκης: «Τζαμπατζήδες» όποιοι δεν εμβολιάζονται
Καλά τώρα για δες ποιος μιλάει για τζαμπατζήδες! :confused: Οι "δεν πληρώνω" που είχαν σημαία το πιστόλιασμα των στεγαστικών..
Αλλά και οι "νόμος Κατσέλη" με τα απλήρωτα κομματικά δάνεια το ίδιο βιολί, για "κοινωνικούς τζαμπατζήδες" μιλάνε κι αυτοί.

Σβήνουν δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων και κατηγορούν για κοινωνικό τζαμπατζή όποιον δεν κάνει το εμβόλιο γρίπης και πάρει 2-3 μέρες άδεια ή όποιον τύχει και νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για κορονοϊό. Πόσο πια να γελάσουμε :confused:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Το να έχει κάποιος επιφυλάξεις για το εμβόλιο, οκ το καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου. Όντως πολύ γρήγορα ήρθε, κάπου ένα ερωτηματικό υπάρχει.
Αλλά το να νομίζει ότι όλα γίνονται βάση κάποιου μυστικού σχεδίου και δεν είναι όλα τυχαία και έχουν άλλους σκοπούς , να μας εμβολιάσουν και να μας ελέγχουν κλπ κλπ το θεωρώ εντελώς ηλίθιο.
Ξεκολλάτε ρε , ακόμα αυτά πιστεύετε;
Να ελέγξει η Μέρκελ, ο Γκέιτς και ο Σόρος τον κυρ Μήτσο από Κερατσίνι...
Έλεος δηλαδή, τζίζους

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Το να έχει κάποιος επιφυλάξεις για το εμβόλιο, οκ το καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου. Όντως πολύ γρήγορα ήρθε, κάπου ένα ερωτηματικό υπάρχει.
Αλλά το να νομίζει ότι όλα γίνονται βάση κάποιου μυστικού σχεδίου και δεν είναι όλα τυχαία και έχουν άλλους σκοπούς , να μας εμβολιάσουν και να μας ελέγχουν κλπ κλπ το θεωρώ εντελώς ηλίθιο.
Ξεκολλάτε ρε , ακόμα αυτά πιστεύετε;
Να ελέγξει η Μέρκελ, ο Γκέιτς και ο Σόρος τον κυρ Μήτσο από Κερατσίνι...
Έλεος δηλαδή, τζίζους
Αδύνατο δεν είναι τίποτα. Όσοι δεν τα προλάβατε, μπορείτε να ρωτήσετε για τους "φακέλους" επί χούντας, ή να ρωτήσετε ανθρώπους που έζησαν πίσω από το κομμουνιστικό παραπέτασμα.

Ή να διαβάσετε για τη σύγχρονη εκδοχή των "φακέλων", το σύστημα κοινωνικού σκορ που εφαρμόζει το ΚΚ Κίνας:
Το παράδοξο είναι η ελευθερία που έχουμε τώρα. Έτυχε να μεγαλώσουμε σε εποχή που δεν είχε πολέμους και δικτατορίες και αυτοκοροϊδευόμαστε ότι όλα στον κόσμο είναι μέλι-γάλα μην τυχόν και ξεβολευτούμε.

ΥΓ. Εδώ παρακολουθούνται πλέον και τα σκυλιά για το αν έκαναν το ετήσιο αντιλυσσικό εμβόλιο, ο κυρ Μήτσος θα μείνει στα αζήτητα;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

Η επιστήμη έχει εξελιχθεί σε θρησκεία, πολύ απλά γιατί δεν έχει πλέον σημασία το τι λέει αλλά ποιος το λέει.
Ορίστε το εξήγησα σε μία πρόταση.
Είδαμε πρόσφατα την κυβερνητική γραμμή (που διέρρευσε κατά λάθος σε κυβερνητικά sites ενημέρωσης) να τονίζει ότι δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ κριτική στους επιστήμονες, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα είμαστε. Οι επιστήμονες τύπου Τσιόρδας είναι οι νέες ιερές αγελάδες, απεσταλμένοι του θεού στη γη. Ο dik μάλλον θέλει να καταλήξει στο ότι η θρησκεία της νέας κανονικότητας θα είναι η στρατευμένη επιστήμη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
να κανω μια ερωτηση

βγαινει σημερα ο δερμιτζακης και λεει περισσοτερες ελευθεριες για οσους κανουν το εμβολιο

να ρωτησω κατι

αν αυτο δεν ειναι μορφη φασισμου τοτε τι ειναι ??

να το δουμε το εμβολιο να παρουμε τα μετρα μας

αλλα δεν θα μας πουν φασιστικα οτι η ελευθερη οικονομια θα το επιβαλλει η πως θα υπαρχουν πολιτες δυο κατηγοριων

μα ειναι δυνατον να λεγονται τετοιες αποψεις ??

ειλικρινα αν αυτο δεν ειναι μορφη αισχιστης μορφης ολοκληρωτισμου δεν ξερω τι ειναι

και στη τελικη ας μην σωσει να ταξιδεψω ποτε με αεροπλανο
Χουντα είναι να σου βάζουν προστιμο αν περπατας σ' ένα βουνό χωρίς μάσκα και δεν είσαι πρωθυπουργος

Χουντα είναι να διαδηλώνεις επί κορονοιου και να μην έχεις κυρώσεις αν εισαι κουτσουμπακιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom