ΜΠΟΚΟΛΕ θα συμφωνούσα σε όλα όσα γράφεις ΑΝ δεν είχα διαμορφώσει τη θεώρηση για τον κόσμο που έχω σήμερα.
Σήμερα λοιπόν ότι γράφεις το θεωρώ ρομαντικό και περιγραφή μιας ιατρικής που κυριαρχούνταν από μια ιδεολογία άλλης εποχής περισσότερο απλοϊκής.
Παραφράζοντας μια παλιά διαφήμιση :
Α αυτή (η ιατρική)........last year.
Γράψε λοιπόν ποια εναλλακτική λύση έχουμε ΕΚΤΟΣ από το να ακούμε τους Ειδικούς Επιστήμονες. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν είμαι αφελής ώστε να νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς δεν μιλάνε σαν Επιστήμονες, αλλά έχουν άλλη ατζέντα, αλίμονο. Λαμπρά παραδείγματα ο Σωτήρης που στην αρχή έλεγε ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν, ο Ιωαννίδης που έκανε πρόβλεψη για 10.000 θανάτους στις ΗΠΑ χωρίς να έχει τα απαραίτητα στοιχεία, η Γιαμαρέλλου που ισχυρίζεται ότι δεν κολλάει από τη Θεία Κοινωνία και η Λινού που είχε το θράσος να πει ότι δεν έχει γίνει μελέτη, άρα δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Και δεν την ένοιαξε που ο Πνευμονολόγος της είπε πως δεν έχει γίνει επίσης μελέτη αν κάποιος πηδήξει από το 10ο όροφο αν θα επιβιώσει. Η Σημερινή εποχή έχει πετύχει χιλιάδες φορές περισσότερα από όσα έγραψα, γι αυτό και την εμπιστεύομαι. Γράψε την άποψή σου λοιπόν
Να υποθέσω ότι θα κάνεις το εμβόλιο γιατί έτσι σου λένε οι ειδικοί επιστήμονες. Ένα εμβόλιο που :
- εφαρμόζει νέα μέθοδο για να πετύχει την ανοσία.
- έχει εγκριθεί με fast track διαδικασίες (που σημαίνει ότι έκοψε πολλλλλλυυυυυ δρόμο ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ στον τομέα της ασφάλειας.
- δεν γνωρίζουμε ΤΊΠΟΤΑ παραπάνω για την αποτελεσματικότητά του πάρα μόνο ότι στοιχεία υπάρχουν σε ΔΕΛΤΊΑ ΤΎΠΟΥ των εταιρειών.
- δεν ξέρουμε τις παρενέργειες.
- δεν ξέρουμε τη χρονική διάρκεια της ανοσίας.
- δεν έχουν μοιραστεί μέχρι και σήμερα τα στοιχεία των μελετών τους.
- δηλώνεται η επίτευξη ανοσίας σε έναν ιό που έχει 99% θεραπευσιμότητα.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα. Στην ουσία θα κάνεις ένα εμβόλιο επειδή ο ιερέας-επιστήμονας στο είπε. Ακριβώς όπως ο original ιερέας προτρέπει να λαμβάνεις τακτικά τη Θεία Κοινωνία γιατί θεραπεύεται η ψυχή.
Όλα ξεκινάνε από αυτά που ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ να πιστέψεις. Όλα!!!Εσύ πιστεύεις θα σε σώσει το εμβόλιο. Άλλος ότι θα σωθεί αν είναι καλός πιστός.
Εσύ μπορεί να πάθεις ζημιά από τις πιθανές παρενέργεις του εμβολίου, ο πιστός να κολλήσει κορόνα από τη Θεία Κοινωνία και να χαιρετίσει.
Εναλλακτική δεν υπάρχει μια για όλους. Εγώ έχω αποφασίσει. Εσύ το ίδιο. Άλλος μας διαβάζει και σχηματίζει άποψη.
Το σεντόνι με βλέπω να μην το γλιτώνω.