Γράφεις νωρίτερα ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ,
Τώρα έχω την εξής πρόταση, για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Να υπογράψουν ταυτόχρονα Δήλωση πως αν ασθενήσουν από Κορονοιό, δεν θα χρησιμοποιήσουν τα Νοσοκομεία, αλλά θα μείνουν Καραντίνα στο σπίτι τους. Εσύ άλλωστε δήλωσες πως ... ο ιός έχει 99% θεραπευσιμότητα..., δεν έχετε λοιπόν να φοβηθείτε ΤΙΠΟΤΑ. Θα υπέγραφες την εν λόγω δήλωση, ή θα είχες ξαφνική αλλαγή διάθεσης; η ερώτησή μου δεν είναι Φιλοσοφικού τύπου
Και σου απαντάω συνοψίζοντας την θέση μου,
Για να συντομεύω. Ο συλλογισμός σου είναι απλώς άτοπος σε ότι αφορά το εμβολιαστικο/αντιεμβολιαστικο ερώτημα εκτός αν αυτος καταστεί γενικά εφαρμοστέος οπότε θα καταλήξει σε παραδοξότητες όπως αυτή που προβοκατόρικα αναδεικνυει το ερώτημα που έθεσα.
Επι της ουσίας είναι πολύ νωρίς για να πάρει κανείς θέση είτε υπέρ είτε κατά των συγκεκριμένων εμβολίων. Το γιατί έχει εξηγηθεί επαρκώς
Τι εννοώ γενικά εφαρμοστέος?
Να ζητήσω μια αντίστοιχη δήλωση ως απαραίτητη για γεύμα στις χασαποταβέρνες ανθρώπων που υπερβαίνουν μια συγκεκριμένη τιμή δείκτη μάζας σώματος άρα έχουν όλους τους κινδύνους που απορρέουν από την παχυσαρκία τους?
Να ζητήσω μια αντίστοιχη δήλωση από τους καπνιστές αφού επιλέγουν να κινδυνεύσουν να αρρωστήσουν από καρδιαγγειακά και πνευμονοπάθειες?
Να ζητήσω μια αντίστοιχη δήλωση από όσους δεν φοράνε κράνος ή ζώνη ασφαλείας οδηγώντας ομοίως?
Κτλ κτλ
Διότι όλοι αυτοί για να νοσηλευθούν και να αποθεραπευθούν απαιτούν δέσμευση πόρων από μια χρεωκοπημένη χώρα βλάπτοντας εμμέσως τους προσεκτικούς με την υγεία τους συμπολίτες τους.
Τα σεντόνια που, καλώς, γράφεις είναι άσχετα λοιπόν με το αντικείμενο της παρέμβασής μου.
-Να ζητήσω δήλωση από λαθρολάγνους να μην ξοδεψουν πόρους του Κράτους αν τους κλέψουν ή βιάσουν οι λάθρο;
- Να ζητήσω δήλωση από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να επωμιατούν τα 100δις χρέος;;
- Να ζητήσω δήλωση από τους ναρκομανείς να μην τους παρέχω περίθαλψη;;;;
Να ζητήσω από όσες κάνουν έκτρωση την απώλεια ιθαγένειας;;;;
Όρεξη να έχεις να ζητάς δηλώσεις........