nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Που το διάβασες αυτό τύπε μου; Ότι αλλοιώνεi το DNA σου;Εμβολιο ? 10 μηνιάτικο Με μεσεντζερ που αλλοιώνει το dna μου? Για μαλακες ψαχνουν?
Που το διάβασες αυτό τύπε μου; Ότι αλλοιώνεi το DNA σου;Εμβολιο ? 10 μηνιάτικο Με μεσεντζερ που αλλοιώνει το dna μου? Για μαλακες ψαχνουν?
Δηλαδή πρώτη φορά διαβάζεις άτομο στο Ίντερνετ να καμώνεται πως σκαμπάζει τι είναι το DNA και πως λειτουργεί; Αφού σύμφωνα με τη μελέτη της ΕΟΚ τα μισά άτομα που αποφοιτούν από το Λύκειο είναι λειτουργικά αναλφάβητα, καταλαβαίνεις τι ισχύει στους άλλους. Ακούνε λέξεις, δεν τις καταλαβαίνουν και καμώνονται τους ειδικούς. Τα ίδια άτομα, αν προσπαθούσαν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη ενός γιατρού για το θέμα, δεν θα καταλάβαιναν τίποτα. Κι όμως, γράφουν στο διαδίκτυο ότι τους κατέβει στην κεφάλα, για τέτοια ψευδαίσθηση μεγαλείου μιλάμε
Το mRNA προκαλεί αλλοιώσεις στο DNA σου; Μέσω του εμβολίου; Εγώ να δεις με πόσα αυτιά περιμένω να μου αναπτύξεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε το γράφει αυτό τη θεωρία αυτή.Που το διάβασες αυτό τύπε μου; Ότι αλλοιώνεi το DNA σου;Εμβολιο ? 10 μηνιάτικο Με μεσεντζερ που αλλοιώνει το dna μου? Για μαλακες ψαχνουν?
Δηλαδή πρώτη φορά διαβάζεις άτομο στο Ίντερνετ να καμώνεται πως σκαμπάζει τι είναι το DNA και πως λειτουργεί; Αφού σύμφωνα με τη μελέτη της ΕΟΚ τα μισά άτομα που αποφοιτούν από το Λύκειο είναι λειτουργικά αναλφάβητα, καταλαβαίνεις τι ισχύει στους άλλους. Ακούνε λέξεις, δεν τις καταλαβαίνουν και καμώνονται τους ειδικούς. Τα ίδια άτομα, αν προσπαθούσαν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη ενός γιατρού για το θέμα, δεν θα καταλάβαιναν τίποτα. Κι όμως, γράφουν στο διαδίκτυο ότι τους κατέβει στην κεφάλα, για τέτοια ψευδαίσθηση μεγαλείου μιλάμε
Θέλεις να μας αναπτύξεις εσύ την άποψή σου;;; Είμαι όλος αυτιά. Σίγουρα θα μάθω κάτι......
O MΠΟΚΟΛΟΣ έχει δίκιο. Αδαείς αναπαράγουν "περισπούδαστα" άρθρα, στην ουσία θάλασσες ανοησίας, με ύφος ειδικού και με αέρα ανθρώπου που και καλά παίζει τα θέματα στα δάκτυλα. Ενώ δεν ξέρει την τύφλα του. Για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω προσωπική αναφορά.Stokadoura.
- Ρώτησα τον ΜΠΟΚΟΛΟ ποιά η άποψή του, αφού αυτός μειώνει όλους τους υπόλοιπους. Για να το κάνει θα ξέρει κάτι παραπάνω οπότε μάλλον θα κερδίσω και εγώ αν τη μάθω (την άποψη).
- Πουθενά δεν έχω γράψει για mrna που αλλάζει το dna. Αλλού εστιάζω την ΣΟΒΑΡΉ ΕΠΟΦΎΛΑΞΗ ΜΟΥ για το εμβόλιο. Τα έχω γράψει διάσπαρτα στα 2 νήματα, μάλλον θα κάνω ένα συγκεντρωτικό σεντόνι λίγο πριν βγεί το εμβόλιο.
- Αααααααααν ήμουνα πολύ μεθυσμένος άρα και περισσότερο ανοιχτός σε θεωρίες θα έγραφα το παρακάτω (προσοχή στην υπόθεση, ότι γράψω είναι τραβηγμένο)..........
Υπάρχει ένα ένζυμο που ονομάζεται "αντίστροφη μεταγραφάση". Αυτό βρίσκεται σε ρετροιούς και μπορεί να συνθέσει DNA από RNA του ιού. Η διαδικασία δηλαδή είναι γνωστή. Πρόσεχε τώρα.................
Θυμάσαι το Γάλλο νομπελίστα ιολόγο που δηλώνει εδώ και κάτι μήνες ότι ο covid είναι γενετικά τροποποιημένος με μέρη του ΡΕΤΡΟΪΟΥ HIV;;;;;;;;;
Τον ιό που περιλαμβάνει την αντίστροφη μεταγραφάση. Μπορείς να συνδέσεις τα δεδομένα;;;;;
Αυτά θα τα έγραφα αν ήμουν μεθυσμένος. Τώρα που είμαι νηφάλιος θα περιμένω να δημοσιεύσουν οι εταιρείες κάτι περισσότερο από δελτία τύπου.
Επίσης θα ήθελα να δω όλους αυτούς, που τώρα ξεσηκώνουν τον κόσμο για το εμβόλιο με το mRNA, αν θα λένε τα ίδια όταν ο γιατρός τους πει "αγαπητέ έχετε όγκο στον πνεύμονα, η μόνη λύση είναι το αντιγονικό εμβόλιο mRNA"
ναι αλλο ογκος αλλο κορονοιος..τι μαλακια ηταν αυτη?Επίσης θα ήθελα να δω όλους αυτούς, που τώρα ξεσηκώνουν τον κόσμο για το εμβόλιο με το mRNA, αν θα λένε τα ίδια όταν ο γιατρός τους πει "αγαπητέ έχετε όγκο στον πνεύμονα, η μόνη λύση είναι το αντιγονικό εμβόλιο mRNA"
Αυτή τη μαλακια τωρα την έγραψες σοβαρά;
Αμα έχω όγκο στο πνεύμονα μπορει να δεχτώ να πάρω και ποντικοφαρμακο μπας και βοηθησει
Αυτό τι σχέση έχει με το αν θα κάνω το πειραματόζωο για ένα εμβόλιο που κάνεις δεν ξέρει τι παρενέργειες θα δημιουργήσει για να γλυτωσω έναν ιό που έχω πιθανότητες επιβίωσης 99% ΑΝ και εφοσον νοσησω.
Θέλεις να μας αναπτύξεις εσύ την άποψή σου;;; Είμαι όλος αυτιά. Σίγουρα θα μάθω κάτι......
Επίσης θα ήθελα να δω όλους αυτούς, που τώρα ξεσηκώνουν τον κόσμο για το εμβόλιο με το mRNA, αν θα λένε τα ίδια όταν ο γιατρός τους πει "αγαπητέ έχετε όγκο στον πνεύμονα, η μόνη λύση είναι το αντιγονικό εμβόλιο mRNA"
Όσο για τα μουνακια των αεροπορικών που πουλάνε μαγκιά τώρα..
Να τους δω όταν οι πτήσεις τους θα ναι μισοαδειες και ο τζίρος θα παίρνει την κατιούσα αν θα επιμεινουν
μποκολε δεν υπαρχει καμια αλλοιωση στο dnaΠου το διάβασες αυτό τύπε μου; Ότι αλλοιώνεi το DNA σου;Εμβολιο ? 10 μηνιάτικο Με μεσεντζερ που αλλοιώνει το dna μου? Για μαλακες ψαχνουν?
Η άποψή μου για τέτοια θέματα είναι να ακούμε τους ειδικούς Επιστήμονες. Αυτοί γνωρίζουν τι σημαίνει Dna, αν και με ποιο τρόπο μπορούν να το χειριστούν. Στη Δύση ο μέσος όρος ζωής έχει διπλασιαστεί χάρη σε αυτούς. Λίγες δεκαετίες πριν οι άνθρωποι πέθαιναν από δεκάδες ασθένειες και οι περισσότεροι δεν είχαν αρκετό φαγητό για να χορτάσουν. Ακριβώς δηλαδή ότι γίνεται στον τρίτο κόσμο, σήμερα. Τα σπίτια μας δεν πέφτουν από τους σεισμούς, ακριβώς επειδή οι Πολιτικοί Μηχανικοί τα σχεδίασαν σωστά. Βλέπουμε καλά χάρη στα γυαλιά, κι αν έχουμε περισσότερα λεφτά κάνουμε εγχειρήσεις διόρθωσης για τη μυωπία. Το νερό που βγαίνει από τη βρύση είναι καθαρό, και δεν παθαίνουμε τύφο ή χολέρα, όταν το πίνουμε. Δεν παραμορφωνόμαστε από Ευλογιά, κανένας δεν χαρακτηρίζεται πια βλογιοκομμένος όπως οι παππούδες μας. Δεν πεθαίνουμε από σκωληκοειδίτιδα. Αν μας δαγκώσει λυσσασμένο σκυλί ή νυχτερίδα, δεν θα πεθάνουμε όπως στην Ινδία. Αν γρατζουνιστούμε από σκουριασμένο σίδερο δεν θα πεθάνουμε από τέτανο. Δεν λιώνουμε από τη Φυματίωση ούτε καιγόμαστε από την Ελονοσία. Κι αν αρπάξουμε Σύφιλη ή βλεννόρροια, δεν πεθαίνουμε, δεν παραμορφωνόμαστε, δεν νιώθουμε σαν να κατουράμε γυαλί, θεραπευόμαστε. Η Ισπανική Γρίπη σκότωσε τον προηγούμενο αιώνα 50.000.000 ανθρώπους, ενώ ο σημερινός κορωνοϊός δεν θα μπορέσει να μας κάνει τέτοια ζημιά. Και θα μας έκανε πολύ λιγότερη αν το ποίμνιο δεν συνωστιζόταν στις Εκκλησίες πιάνοντας με τα χέρια του τα αντίδωρα, και δεν έγλυφε το ίδιο κουτάλι όταν κοινωνούσε. Κι όμως, αμέτρητοι ανόητοι δεν εμπιστεύονται τους Επιστήμονες, χωρίς τους οποίους η ζωή τους θα ήταν μικρή, γεμάτη κόπους, πόνους, αρρώστιες και παράσιτα όπως ταινία, ψύλλους και ψείρες και πολλά άλλα. Αρκούν, ή θέλεις κι άλλα;
εγω δε θα το κανω παντως
το θεωρω χαζο να κανεις εμβολιο rna που δεν εχεις δει παρενεργειες και το φτιαξανε μεσα σε 10 μμηνες
Πρέπει να είσαι τελείως ανώμαλος για να πιστεύεις τους γιατρούς σε αυτή τη φάση.
Οι γιατροί που λέγανε πριν τον κορονοϊό ότι για να βγει ένα εμβόλιο θέλει 10 χρόνια για να είμαστε σίγουροι ότι λειτουργεί και είναι ασφαλές, τώρα θα το χουν έτοιμο σε 10 μήνες.
Καταρρίπτουν την ίδια τους την επιστήμη.
Όποιος δε βλέπει ότι όλα είναι συμφέροντα και η επιστήμη του κώλου είναι βλάκας.
dik είχα την εντύπωση ότι το είπες κι εσύ. Οπότε το παίρνω πίσω και σημειώνω την αρνητική σου θέση για να μη σε αδικώ. Είναι και η πλαστή βεβαίωση μια θέση. Ο Μοντανιέ λέει κάτι που οι άλλοι ιολόγοι το χαρακτηρίζουν ανοησία. Ας δεχθούμε για χάρη της συζήτησης ότι δε λέει και ότι η κινεζική κυβέρνηση συνεργάζεται με τη γαλλική και όποια άλλη δυτική κυβέρνηση για όλο αυτό το χάος και γιαυτό πάνε να βγάλουν τρελό το Μοντανιέ. Να δεχθούμε και ότι ο Φάουτσι είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και ότι μόνον ο Μοντανιέ λέει την αλήθεια. Αντίστροφη μεταγραφάση υπάρχει και στους ευκαρυωτικούς οργανισμούς. Δε χρειάζεται σύνθεση ιών. Στα άρθρα που παρέθεσες μιλά για το regRNA που χρησιμοποιείται για τη διαδικασία αυτή στον ανθρώπινο οργανισμό. Για να μεταφερθεί λοιπόν η "αλλοίωση" (ποιά αλλοίωση όντως; ) μέσω του εμβολίου χρησιμοποιείται το mRNA, μόνον που αυτό μεταφέρει πληροφορίες στα ριβοσώματα. Και εκεί τελειώνει.- Τα άρθρα που ανέβασα ήταν για να δείξω ότι η διαδικασία της σύνθεσης DNA από RNA είναι γνωστή. Καμία σχέση με τη θεωρία που ααααααν ήμουν μεθυσμένος θα έγραφα.
- Ο Centrino συμβούλευσε τη συζήτηση με τον προσωπικό γιατρό. Εγώ είμαι ΤΈΡΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε σημείο να πληρώσω να πάρω πλαστή βεβαίωση αν ποτέ φτάσουμε στην υποχρεωτικότητα. Σε 3 χρόνια μπορεί να μην έχω την ίδια άποψη βέβαια.
- Το πρίσμα μου σε όλα είναι το risk/reward ratio. Αν έχω καρκίνο θα τα δοκιμάσω ΟΛΑ!!!!! Δεν παίζω όμως το κεφάλι μου για τον corona όταν έχω 99,99999999% πιθανότητες επιβίωσης. Θα πρέπει να είμαι τρελός.
- Τον Μοντανιέ λέω ναί. Ιολόγος νομπελίστας για τον HIV, πόσο να τρελάθηκε στα γεράματα;;;; Η σύνδεση είναι η εξής στη θεωρία συνομωσίας την παραπάνω : το mrna εμβόλιο για να καταφέρει την αλλοίωση (ποιάν αλλοίωση θα με ρωτήσεις) χρειάζεται την αντίστροφη μεταγραφάση. Αυτός είναι ο ΣΚΟΠΟΣ της σύνθεσης covid και hiv.........η αντίστροφη μεταγραφάση που θα χρησιμοποιούταν μετά στο mrna εμβόλιο που θα εμβολιαζόταν όλη η ανθρωπότητα. Πόσα χρόνια ο υποχρεωτικός μαζικός εμβολιασμός είναι θεωρία συνομωσίας;;;;
- Υπάρχει το gisaid στο οποίο θα έπρεπε οι εταιρείες να ανεβάσουν τα δεδομένα τους. Ανέβηκε κάτι;;;; Μόνο ανακοινώσεις τύπου με τελευταία της Moderna με 100% (χαχα) επιτυχία στην αποφυγή σοβαρών επιπλοκών στον ιό.
Με την αντίστροφη μεταγραφή ξεφεύγει η κουβέντα. Και εγώ μόνο ώς τραβηγμένο σενάριο το παίρνω. Έχω δεί και διαβάσει αρκετά όμως να μην την απορρίπτω.
Υπάρχει μια θεωρούμενη θετική γνώση σχετικά και μία αρνητική. Η mRNA τεχνολογία, με την χρήση νανοσωματιδίων, χρησιμοποιείται για αντικαρκινικούς σκοπούς. Και θεωρείται πετυχημένη στην κινητοποίηση των ανοσοποιητικών Τ κυττάρων του σώματος, εναντίον όγκων. Όμως απ’ την άλλη μεριά νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά, κι εκεί έχει αποδειχθεί ότι είναι καρκινογόνα. Πιο γνωστή είναι η περίπτωση της σκόνης ταλκ της χημικής / φαρμακοβιομηχανίας Johnson & Johnson.[3]