Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Σου ηρθε στις 3 γιατί μάλλον τότε άνοιξες το κινητό. Σε πήρα και τηλέφωνα και ήταν κλειστά. Κι όχι μου ακύρωσες 5.35 την ώρα που παρκαρα.5 ήμουν ακόμα δουλειά και δεν είχες στείλει.

χαχαχαχα...κλασσικη πολιτικη να κλεινει κινητα για αλλοθι
ρε εδω λεμε το τσολι πριν κανει ραντεβου ρωτουσε αλλα μελη εαν ειναι "καλος" πελατης αυτος που θα συναντησει και εαν θα γραψει καλη κριτικη

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα...κλασσικη πολιτικη να κλεινει κινητα για αλλοθι
ρε εδω λεμε το τσολι πριν κανει ραντεβου ρωτουσε αλλα μελη εαν ειναι "καλος" πελατης αυτος που θα συναντησει και εαν θα γραψει καλη κριτικη
Χρονια πολλα κ καλη χρονια κ σε εσενα..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Χρονια πολλα κ καλη χρονια κ σε εσενα..
Μου αρέσει η απάντησή σου! Καλή χρονιά Ελβίρα μου με υγεία και σωστούς ανθρώπους δίπλα σου! Καλή φώτιση, επίσης, λόγω και της ημέρας για τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε κάθε επίπεδο!

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσει η απάντησή σου! Καλή χρονιά Ελβίρα μου με υγεία και σωστούς ανθρώπους δίπλα σου! Καλή φώτιση, επίσης, λόγω και της ημέρας για τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε κάθε επίπεδο!
:-*  :-*

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Γνωστός ο Ντινος, δεν μας εκπλησει η συμπεριφορά του και τα λεγομενα του. Σχψεδον σε ολα τα ποστ του βριζει και τα χωνει εχει δεν εχει δικαιο. Ο καθενας διαβαζει και αξιολογει τα γραφομενα και τον χαρακτηρα του καθενος.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Γνωστός ο Ντινος, δεν μας εκπλησει η συμπεριφορά του και τα λεγομενα του. Σχψεδον σε ολα τα ποστ του βριζει και τα χωνει εχει δεν εχει δικαιο. Ο καθενας διαβαζει και αξιολογει τα γραφομενα και τον χαρακτηρα του καθενος.
Μια χαρά κόβει το μάτι σου! Έχω ενημερωθεί Κύκλοπά μου από πρώτο χέρι επί του θέματος! By the way, καλή χρονιά και καλή φώτιση και σε έσένα μύστη μου!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Αφειστε ρε τα κοριτσακια, γιατι θα το πω, εμενα πηγε να φυγει χωρις να παρει τα 20αρικα που της ειχα, την φωναξα πισω να τα παρει............χαζεψα κανει. :dancing: :dancing: :idiot: :uglystupid: :boobies:

Dr No

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στην μέση... ή όχι και τόσο στην μέση...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Ακριβώς, Κύκλωπά μου. Καθένας αξιολογεί τα (όποια) γραφόμενα με τα δικά του κριτήρια. Για μένα, ο Ντίνος είναι από τα εγκυρότερα μέλη του σάιτ (δεν εξετάζω το στυλ με το οποίο γράφει αλλά την ουσία των όσων μεταφέρει ως πληροφορίες στο φόρουμ).

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.103
Πόντοι
7.195
κανατε ντιβα την ηλιθια
παει σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο, ραντεβου κανει την ωρα που της αρεσει, διαλεγει πελατες
και αυθαδιαζει/εμπαιζει απο πανω
μπραβο παλιοαγαμητοι σαβουρογαμηδες
ntinara ρομπα ξεκουμπωτη παλι σε εφτυσε η γκομενα ?????
κακομοιρη και πληρωνεις και απο πανω !!!!
ντιβα της γελοιοτητας εχεις καταντησει....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.103
Πόντοι
7.195
Ακριβώς, Κύκλωπά μου. Καθένας αξιολογεί τα (όποια) γραφόμενα με τα δικά του κριτήρια. Για μένα, ο Ντίνος είναι από τα εγκυρότερα μέλη του σάιτ (δεν εξετάζω το στυλ με το οποίο γράφει αλλά την ουσία των όσων μεταφέρει ως πληροφορίες στο φόρουμ).
ειπε ο γνωστος επιστημων του σαιτ.....
τωρα γιατι αισθανομαι κοψιμο δεν εχω αντιληφθει .....
ακου εγκυρος ο ntinaras....

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
ntinara ρομπα ξεκουμπωτη παλι σε εφτυσε η γκομενα ?????
κακομοιρη και πληρωνεις και απο πανω !!!!
ντιβα της γελοιοτητας εχεις καταντησει....

Ρε κανεις δεν ειναι ηλιθιος........τα θελουμε αυτα να τα συναντουμε και για να ξεβαριομαστε....οποιος νομιζει ο κοσμος ολος ειναι γεματο βλακες ειναι βλακας πρωτα αυτος.....εμενα μου αρεσει η κοπελα να νιωθει πιεσμενη οταν της κλεινω ραντεβου αλλα και να με πιεζει λιγο καμια φορα επισης...................δεν μαμαμε τετοιες μονο για να το κανουμε .....ξεβαρεμαρα ειναι πιστευω για πολλους...........επιπλεον δεν τα κανουν μονες τους, υπαρχουν παντα οδηγιες απο ''ανωτερα στρωματα''. :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τα επιφάνεια και ο φωτισμός μάλλον δε ήλθαν σε κάποιους σήμερα!

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Βασικά Χρόνια Πολλά κ Καλή Χρονιά σε όλους/ες με υγεία κ μόνο χαρές!!
Πιο special ευχές ειδικά στο Ελβιράκι!!  ;)

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Έριξα μια ματιά στα τελευταία ποστ.., ε, όχι κ σαβουρογάμηδες..  :2funny:

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε  όλους και καλή χρονια, πρώτη φορά  γράφω εδώ μέσα, με την συγκεκριμένη προσπάθησα να επικοινωνησω 3 φορές με pm καμία απαντηση και όσες φορές πήρα τηλ το εκλεινε,μάλλον θα προκειται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορα

Επισκέπτης
φορτος  εργασιας.....ερχονται και οι εκλογες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom