spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
περνεις τηλ,και ρωτας οτι χρειαζεσαι..το τηλ,θα το βρεις στο προφιλ της.γιατί δεν υπάρχει η ελβίρα στα call girls; που μπορω να διαβασω infos;
περνεις τηλ,και ρωτας οτι χρειαζεσαι..το τηλ,θα το βρεις στο προφιλ της.γιατί δεν υπάρχει η ελβίρα στα call girls; που μπορω να διαβασω infos;
Ωπ ωπ ωπ. Τιμη μου κυριε Spl. Τι κανετε?καλημερα.
δεν αντιλαμβανομαι την διαμαρτυρια .....
ειναι ψεματα δηλαδη ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρα εχεις πμ thnksΩπ ωπ ωπ. Τιμη μου κυριε Spl. Τι κανετε?
Kalimera sas kai xronia polla to elviraki douleuei simera;
.......Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Καλη Χρονια με υγεια πανω απο ολα και καλα κρεβατια....Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Eσύ μπορεί νάσαι διαθέσιμη λλά λεφτά δεν υπάρχουν.Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Eσύ μπορεί νάσαι διαθέσιμη λλά λεφτά δεν υπάρχουν.
Καλημερα. Σου απανταω κ εδω το μνμ σου εμενα τουλαχιστον μου ηρθε στις 3μιση ενβ ειχαμε πει επιβεβαίωση στη 1 κ απαντησα 4μιση με 5 παρα τεταρτο να ακυρωσω για τις 6.Άλλη απαράδεκτη από εδώ. Κανονίσαμε για σήμερα το απόγευμα στις 6, της στέλνω μήνυμα από το πρωί (όπως η ίδια ζήτησε για επιβεβαίωση) και 5.35 μου απαντάει ότι δε μπορεί για σήμερα και να το κάνουμε αύριο. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι φάση...