spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
περνεις τηλ,και ρωτας οτι χρειαζεσαι..το τηλ,θα το βρεις στο προφιλ της.γιατί δεν υπάρχει η ελβίρα στα call girls; που μπορω να διαβασω infos;
περνεις τηλ,και ρωτας οτι χρειαζεσαι..το τηλ,θα το βρεις στο προφιλ της.γιατί δεν υπάρχει η ελβίρα στα call girls; που μπορω να διαβασω infos;
Ωπ ωπ ωπ. Τιμη μου κυριε Spl. Τι κανετε?καλημερα.
δεν αντιλαμβανομαι την διαμαρτυρια .....
ειναι ψεματα δηλαδη ????
μια χαρα εχεις πμ thnksΩπ ωπ ωπ. Τιμη μου κυριε Spl. Τι κανετε?
Kalimera sas kai xronia polla to elviraki douleuei simera;
.......Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Καλη Χρονια με υγεια πανω απο ολα και καλα κρεβατια....Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Eσύ μπορεί νάσαι διαθέσιμη λλά λεφτά δεν υπάρχουν.Καλημερα χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους ευχομαι! Απο Σάββατο θα ειμαι διαθεσιμη ξεκουραστη κ με πολυ ορεξη! Φιλακια πολλα!
Eσύ μπορεί νάσαι διαθέσιμη λλά λεφτά δεν υπάρχουν.
Eσύ μπορεί νάσαι διαθέσιμη λλά λεφτά δεν υπάρχουν.
Καλημερα. Σου απανταω κ εδω το μνμ σου εμενα τουλαχιστον μου ηρθε στις 3μιση ενβ ειχαμε πει επιβεβαίωση στη 1 κ απαντησα 4μιση με 5 παρα τεταρτο να ακυρωσω για τις 6.Άλλη απαράδεκτη από εδώ. Κανονίσαμε για σήμερα το απόγευμα στις 6, της στέλνω μήνυμα από το πρωί (όπως η ίδια ζήτησε για επιβεβαίωση) και 5.35 μου απαντάει ότι δε μπορεί για σήμερα και να το κάνουμε αύριο. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι φάση...