γενικά δεν μου αρέσει να γράφω σχόλια επί της εμφανίσεως, αλλά περισσότερα επί της συμπεριφοράς.
Ωστόσο δεν είδα κανέναν εδώ μέσα να γράφει σχόλιο για την εμφάνιση της κοπέλας, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο εφόσον έχουνε δοκιμάσει τόσοι και τόσοι και γράφουνε τόσα διθυραμβικά σχόλια.
Λοιπόν το σπάω στα δύο: συμπεριφορά και εμφάνιση:
1. συμπεριφορά: Πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να βρεθεί κοινός χρόνος συνάντησης (για εμένα αυτό είναι μείον αφού έχω περισορισμένο χρόνο, αλλά από την άλλη θα μπορούσα να μην ξαναπάρω τηλέφωνο και τελείωνε το θέμα.
Από τη στιγμή που βρεθήκαμε η συμπεριφορά ήταν άψογη, καθώς διαρκώς προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο όπως μπορούσε. Γενικά μιλώντας λοιπόν, είναι μια κοπέλα που σέβεται τον πελάτη που θα βρεθεί μαζί του.
Στα μείον προσμετρώ το ξενοδοχείο που δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, για να βάλει όλα τα ραντεβού της συνεχόμενα, όπως τη βολεύει. Και πάλι, αν δεν μου άρεσε, ας αρνιόμουνα, δικό μου πρόβλημα στην τελική.
2. Εμφάνιση: εδώ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και ο λόγος για τον οποίο δύσκολα μπόρεσε να σπάσει τον πάγο με μένα.
Ένα χαρούμενο γοητευτικό πρόσωπο σε ένα σώμα που δεν είναι του γούστου μου.
Έχει αρκετά παραπανίσια κιλά και απέχει αρκετά από αυτο που εγώ με το προσωπικό μου γούστο θα αποκαλούσα "καλλίγραμμη" κοπέλα.
Διευκρινίζω πως είμαι οπτικός τύπος και δεν συγκινούμαι από αεροπλανικά στο κρεβάτι αν η κοπέλα δεν είναι της αρεσκείας μου. Εν γνώσει μου λοιπόν πέρασα ένα συμπαθές ραντεβού και δεν το ακύρωσα όταν ειδωθήκαμε, ενώ μου έδωσε την ευκαιρία.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοπέλα, όπως είπα προσπάθησε να με ξεκλειδώσει. Αλλά δεν είναι του γούστου μου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα φυσικά. Σε άλλους αρέσουνε τα λεπτά κορμιά και σε άλλους όχι. Σε άλλους τα μεγάλα στήθη και σε άλλους τα μικρά.
Καλα να περνάς Ελβιράκι και χρόνια πολλά