Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε  όλους και καλή χρονια, πρώτη φορά  γράφω εδώ μέσα, με την συγκεκριμένη προσπάθησα να επικοινωνησω 3 φορές με pm καμία απαντηση και όσες φορές πήρα τηλ το εκλεινε,μάλλον θα προκειται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορα
Δοκίμασε να στείλεις SMS στο τηλέφωνο που έχει στο προφίλ της.

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Φυσικά και δοκιμασα και μάλιστα ήμουν πολύ ξεκάθαρος  μαζί της, της έστειλα αν έχει την ευγενική διάθεση να μου πει ποτέ θα μπορεσει να απαντησει στο τηλεφωνο για να κλείσω καποιο ραντεβού μαζί της, ποτέ δεν απαντησε,και οι κλήσεις που δέχτηκε σε διάστημα 2 εβδομάδων ήταν πάνω από τριαντα, είναι τόσο δυνατό το μωρο ρε παιδιά που σνομπαρει τόσο άσχημα; Επειδή δεν ξερω, εγώ σχόλια διάβαζα  εδώ μέσα και ειπα ας κάνω την προσπαθεια

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Σε αντίθεση με την φαιδρά που η κοπελα μια χαρά μου έδωσε το τηλ μετά από pm,το ότι και αυτή ρίχνει  κάποια άκυρα κάποιες φορές εντάξει ίσως να ναι ανθρωπινο, συγνώμη για την αναφορά σε αυτή την κοπέλα μια και είναι άλλο το θεμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γενικά δεν μου αρέσει να γράφω σχόλια επί της εμφανίσεως, αλλά περισσότερα επί της συμπεριφοράς.
Ωστόσο δεν είδα κανέναν εδώ μέσα να γράφει σχόλιο για την εμφάνιση της κοπέλας, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο εφόσον έχουνε δοκιμάσει τόσοι και τόσοι και γράφουνε τόσα διθυραμβικά σχόλια.

Λοιπόν το σπάω στα δύο: συμπεριφορά και εμφάνιση:

1. συμπεριφορά: Πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να βρεθεί κοινός χρόνος συνάντησης (για εμένα αυτό είναι μείον αφού έχω περισορισμένο χρόνο, αλλά από την άλλη θα μπορούσα να μην ξαναπάρω τηλέφωνο και τελείωνε το θέμα.
Από τη στιγμή που βρεθήκαμε η συμπεριφορά ήταν άψογη, καθώς διαρκώς προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο όπως μπορούσε. Γενικά μιλώντας λοιπόν, είναι μια κοπέλα που σέβεται τον πελάτη που θα βρεθεί μαζί του.
Στα μείον προσμετρώ το ξενοδοχείο που δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, για να βάλει όλα τα ραντεβού της συνεχόμενα, όπως τη βολεύει. Και πάλι, αν δεν μου άρεσε, ας αρνιόμουνα, δικό μου πρόβλημα στην τελική.

2. Εμφάνιση: εδώ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και ο λόγος για τον οποίο δύσκολα μπόρεσε να σπάσει τον πάγο με μένα.
Ένα χαρούμενο γοητευτικό πρόσωπο σε ένα σώμα που δεν είναι του γούστου μου.
Έχει αρκετά παραπανίσια κιλά και απέχει αρκετά από αυτο που εγώ με το προσωπικό μου γούστο θα αποκαλούσα "καλλίγραμμη" κοπέλα.

Διευκρινίζω πως είμαι οπτικός τύπος και δεν συγκινούμαι από αεροπλανικά στο κρεβάτι αν η κοπέλα δεν είναι της αρεσκείας μου. Εν γνώσει μου λοιπόν πέρασα ένα συμπαθές ραντεβού και δεν το ακύρωσα όταν ειδωθήκαμε, ενώ μου έδωσε την ευκαιρία.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοπέλα, όπως είπα προσπάθησε να με ξεκλειδώσει. Αλλά δεν είναι του γούστου μου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα φυσικά. Σε άλλους αρέσουνε τα λεπτά κορμιά και σε άλλους όχι. Σε άλλους τα μεγάλα στήθη και σε άλλους τα μικρά.

Καλα να περνάς Ελβιράκι και χρόνια πολλά

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Να σαι καλά man για την περιγραφη που σημασία πάνω από όλα έχει η συμπεριφορά αφού η η εμφάνιση είναι πάντα υποκειμενική, το θέμα μας είναι ότι καποιες κοπέλες δεν σέβονται τους πελατες άκομα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρους, μαύρο στην συγκεκριμενη, υπάρχουν παρά πολλές που τιμούν τα χρήματα του κάθε πελατη

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
Να σαι καλά man για την περιγραφη που σημασία πάνω από όλα έχει η συμπεριφορά αφού η η εμφάνιση είναι πάντα υποκειμενική, το θέμα μας είναι ότι καποιες κοπέλες δεν σέβονται τους πελατες άκομα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρους, μαύρο στην συγκεκριμενη, υπάρχουν παρά πολλές που τιμούν τα χρήματα του κάθε πελατη
είχα και εγώ προ καιρού συνάντηση με την εν λόγω κοπέλα μετα απο πολλές προσπάθειες για ραντεβού επέμεινα πιο πολύ απο περιέργεια που ως συνήθως κάνουμε δεν θα πω ότι πέταξα τα λεφτά μου αλλά θα πω ότι υπάρχουν παρά πολλές ισάξιες και καλύτερες απο τη συγκεκριμένη κοπέλα χωρίς να κουραστείς να κλείσεις ραντεβού και πάνε όπου θες ο πελάτης εχει πάντα δίκιο ιδίως την εποχή που ζούμε συμπέρασμα δικό μου ότι κάποιοι προμοτάρουν την εν λόγω κοπέλα μέσα από το συγκεκριμένο σάιτ η κοπέλα κονομάει οι προμότορες τι κερδίζουν;;;;;;;

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Respect στον φίλο,ετσι ειναι οντως,υπάρχουν πολλές κοπέλες που σέβονται τους πελάτες και τα χρηματα που καταθέτουν και ειναι ευγενικές μεχρι αηδίας,πανω απο ολα επαγγελματίες με όλη την σημασια της λέξης,και ετσι σε κερδίζουν και θα ξαναπαρεις.δεν χρειαζεται να προμοταρουμε αυτές που δεν κανουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε σεις, μην γραφετε ο,τι θελετε. Εγώ δεν έγραψα πως δεν είναι ευγενική η κοπέλα, το αντίθετο. Εγώ την εμφάνιση σχολίασα που δεν είναι του γούστου μου. τιποτα αλλο.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Συνάντηση πριν 2 μήνες περίπου.

Συν: Πολύ ευχάριστη κοπέλα σε χαρακτήρα. Πολύ συμπαθητικό πρόσωπο με όμορφο χαμόγελο. Όμορφο στήθος. Πολύ καλό στοματικό (παραδόξως για ελληνίδα). Κοπέλα με πιασήματα θα έλεγα. Αρκετά καλή συμμετοχή στο σεξ. Δείχνει να το απολαμβάνει και υγραίνεται εύκολα.

Πλην: (πάντα προσωπική άποψη): 1)Λίγο παραπάνω μπαμπάτσικη στα μπουτάκια για το δικό μου γούστο και 2) η γραμμή με τριχούλες στο νινάκι (το προτιμώ γλομπέο)..

Δυνατό σημείο ο χαρακτήρας. Και ένα μπράβο γιατί όταν δοκίμασα εγώ είχε ακριβότερη τιμή. Το να αποκτάς περισσότερους πελάτες και ταυτόχρονα να κάνεις διόρθωση τιμής (που τη βρίσκω και πιο λογική) σημαίνει πώς έχει μυαλό και σίγουρα θα βγει κερδισμένη. Μακάρι να έκοβε και σε άλλες αντίστοιχα το νιονιό..

Τώρα είμαστε σελίδα 76... Από τη σελίδα 27 έχω γράψει κριτική (η οποία ήταν από το καλοκαίρι 2014) και αναφέρω τα μείον πάντα με διακριτικότητα.

Θα μου πεις τώρα που να διαβάζεις 50 σελίδες πίσω... και δίκιο θα έχεις... αλλά το θέμα είναι ότι έχουν γραφτεί τα αρνητικά απλά στο social talking του εν λόγω thread χάνονται οι σημαντικές πληροφορίες..

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα!  Ευχαριστώ  κυριε μοικανε που μπηκατε στον κόπο  να γραψετε για εμενα  :-* δεν υπάρχει κατι προσωπικό  που δεν απανταω σε καποια μνμ η κλησεις ουτε σνομπάρω  το εχω ξαναπει οτι αν περασει ωρα απο το μνμ η τη κληση δεν παιρνω πισω για να μην ενοχλήσω.  Συγνωμη ακομα μια φορα για τη ταλαιπωρία  δε γινεται ομως εσκεμμένα! 

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ααα κ κυριε Στελιο... παει η γραμμουλα  ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
Καλησπέρα!  Ευχαριστώ  κυριε μοικανε που μπηκατε στον κόπο  να γραψετε για εμενα  :-* δεν υπάρχει κατι προσωπικό  που δεν απανταω σε καποια μνμ η κλησεις ουτε σνομπάρω  το εχω ξαναπει οτι αν περασει ωρα απο το μνμ η τη κληση δεν παιρνω πισω για να μην ενοχλήσω.  Συγνωμη ακομα μια φορα για τη ταλαιπωρία  δε γινεται ομως εσκεμμένα! 
Δεν είναι τυχαίο που όλοι συμφωνούν, πάντως, για τους καλούς σου τρόπους και τη φιλική σου συμπεριφορά! Μου αρέσει!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
που να δεις τι γίνεται με τους Δημοσίους υπαλλήλους τώρα τελευταία...γλυκομίλητοι όλοι!

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα ουτε καν φιλος μακρυα απο εμας!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δ.Υ. είναι το Ελβιράκι μας;  :think:
όχι αλλά αν είναι μια του "επαγγέλματος" να βγάζει ώς θετικό μόνο ότι είναι καλότροπη δεν πάει μακρυά...
ούτως η άλλως οι πιο πολλές εδω μέσα καλότροπες είναι...

Δεν την ξέρω την κοπέλα δεν την εχω συναντήσει απλά μια διευκρίνηση έκανα...όταν την συναντήσω θα γράψω!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
όχι αλλά αν είναι μια του "επαγγέλματος" να βγάζει ώς θετικό μόνο ότι είναι καλότροπη δεν πάει μακρυά...
ούτως η άλλως οι πιο πολλές εδω μέσα καλότροπες είναι...

Δεν την ξέρω την κοπέλα δεν την εχω συναντήσει απλά μια διευκρίνηση έκανα...όταν την συναντήσω θα γράψω!
Ίσα ίσα, αυτό που ξέρω είναι ότι ελάχιστες κοπέλες συμπεριφέρονται σωστά... Για αυτό μου κάνει εντύπωση η συνολική συμπεριφορά της Ελβίρας, αν και δεν την έχω συναντήσει ακόμα, η οποία με παρακινεί θετικά ως προς το να τη γνωρίσω καλύτερα. Σε τελική ανάλυση, το θέμα της εμφάνισης είναι άκρως υποκειμενικό και οι περιγραφές των συναγωνιστών δε με χαλάνε και ιδιαίτερα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom