Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Δ.Υ. είναι το Ελβιράκι μας;  :think:

Δ.Υ. δεν ειναι αλλα για να την συναντησεις σε παιδευει περισσοτερο και απο τον πιο τενεκε δημοσιο υπαλληλο που υπαρχει......μεχρι που απλα σταματας να ασχολεισαι

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Οσοι γνωριζουν το Ελβιρακι ξερουν καλα οτι προκειτε για μια Amateur κατασταση στον τροπο επικοινωνιας, στην συμπεριφορα και στο σεξ. Η δυσκολια στην επικοινωνια οφειλεται σε παραγοντες οπως εργασια, προσωπικη ζωη που δεν της επιτρεπουν οποιαδηποτε στιγμη την ημερας να απαντα. Με λιγο επιμονη και υπομονη και με επικοινωνια απο την προηγουμενη μεσω sms και τηλεφωνικης κλησης νπμιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα. Χαρουμενη, φιλικη, αυθεντικη, απο την πρωτη στιγμη σε κανει να νιωθεις ανεσα σαν να εισαι με την γκομενα σου. Στο σεξ μια απο τα ιδια, οι εκφρασεις του προσωπου της, οι κινησεις της, οι ενδειξεις του σωματος της (υγραινεται) δειχνουν οτι το απολαμβανει, και σε κανει να νοιωθεις οτι κανεις σεξ με την κοπελα σου. Ταυτοχρονα ομως ειναι ενα εμπειρο στο σεξ κοριτσι, παρεχοντας καλες υπηρεσιες, σε GFE  αλλα και πιο γρηγορους και δυνατους ρυθμους. Γενικα η ολη συνευρεση μαζι της εχει μια ιδιαιτεροτητα, και αυτος ειναι ο λογος που οι περισσοτεροι οσοι εχουμε βρεθει μαζι της θελουμε να ξαναβρειουμε. Σωματικα δεν ειναι αδυνατη, με μοντελε σωμα, εχει τις Ελληνικες καμυλες, και κυριως τα μπουτακια της. Λογω του νεαρου της ηλικιας της ομως το σωμα ειναι σφιχτο, δεν υπαρχει ανταισθητικη πλαδαροτητα. Οποιοι προτιμουν τα λεπτα κοριτσια ας μην μπουν στον κοπο, οσοι ομως δεν εχουν προβλημα με το σωματοτυπο θα προτεινα να δοκιμασουν μιας και αποτελει μια ιδιαιτερη στο συνολο περιπτωση.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
γενικά δεν μου αρέσει να γράφω σχόλια επί της εμφανίσεως, αλλά περισσότερα επί της συμπεριφοράς.
Ωστόσο δεν είδα κανέναν εδώ μέσα να γράφει σχόλιο για την εμφάνιση της κοπέλας, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο εφόσον έχουνε δοκιμάσει τόσοι και τόσοι και γράφουνε τόσα διθυραμβικά σχόλια.

Λοιπόν το σπάω στα δύο: συμπεριφορά και εμφάνιση:

1. συμπεριφορά: Πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να βρεθεί κοινός χρόνος συνάντησης (για εμένα αυτό είναι μείον αφού έχω περισορισμένο χρόνο, αλλά από την άλλη θα μπορούσα να μην ξαναπάρω τηλέφωνο και τελείωνε το θέμα.
Από τη στιγμή που βρεθήκαμε η συμπεριφορά ήταν άψογη, καθώς διαρκώς προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο όπως μπορούσε. Γενικά μιλώντας λοιπόν, είναι μια κοπέλα που σέβεται τον πελάτη που θα βρεθεί μαζί του.
Στα μείον προσμετρώ το ξενοδοχείο που δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, για να βάλει όλα τα ραντεβού της συνεχόμενα, όπως τη βολεύει. Και πάλι, αν δεν μου άρεσε, ας αρνιόμουνα, δικό μου πρόβλημα στην τελική.

2. Εμφάνιση: εδώ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και ο λόγος για τον οποίο δύσκολα μπόρεσε να σπάσει τον πάγο με μένα.
Ένα χαρούμενο γοητευτικό πρόσωπο σε ένα σώμα που δεν είναι του γούστου μου.
Έχει αρκετά παραπανίσια κιλά και απέχει αρκετά από αυτο που εγώ με το προσωπικό μου γούστο θα αποκαλούσα "καλλίγραμμη" κοπέλα.

Διευκρινίζω πως είμαι οπτικός τύπος και δεν συγκινούμαι από αεροπλανικά στο κρεβάτι αν η κοπέλα δεν είναι της αρεσκείας μου. Εν γνώσει μου λοιπόν πέρασα ένα συμπαθές ραντεβού και δεν το ακύρωσα όταν ειδωθήκαμε, ενώ μου έδωσε την ευκαιρία.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοπέλα, όπως είπα προσπάθησε να με ξεκλειδώσει. Αλλά δεν είναι του γούστου μου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα φυσικά. Σε άλλους αρέσουνε τα λεπτά κορμιά και σε άλλους όχι. Σε άλλους τα μεγάλα στήθη και σε άλλους τα μικρά.

Καλα να περνάς Ελβιράκι και χρόνια πολλά
με γλυτωσες που εγραψες για τα παραπανισια της κιλα! ευχαριστω!!

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Ελεος 75 σελιδες γι αυτη την κοπελλα :headbang: εχουν περασει θηρια και ουτε 2-3 σελιδες δεν γραψαμε!!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Μόνο ξενοδοχείο δέχεται? Δεν έχει δικό της χώρο?

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440
Μετα απο αναγνωση αρκετων απο τις 78 σελίδες και εχωντας σχιματιση μια γενικα θετικη εικονα  εχω πρόθεση να σε συναντησω Ελβιρα , σου στελνω μνμ στο νουμερακι που εχεις στο προφιλ σου .
Βασιλης

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κυριε Στελιο αιδεσιμοτατε λοιπον!  :2funny:  :tits2:

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παντα κυριε πριαμ το timing είναι  σημαντικό.

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εσεις ολο συμφωνιες κανετε! Ποτε αντίρρησεις.
καλη χρονια κυρια μου!ειπαμε να μας ξεχασεις αλλα οχι κι ετσι!ευτυχως μας αφησες καποια προσωπικα αντικειμενα να σε θυμομαστε! ;) :-* :-* :-*

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Που εισαι ρε αγαπη? Καλη χρονια να εχουμε!Σε ψαχνει ολος ο ντουνιας! !! Θα περασω για καφεδακι  λιαν συντόμως!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλη χρονια κυρια μου!ειπαμε να μας ξεχασεις αλλα οχι κι ετσι!ευτυχως μας αφησες καποια προσωπικα αντικειμενα να σε θυμομαστε! ;) :-* :-* :-*
ωπ!...και γω εχω!...εισαι για ανταλλαγη?.... :tooth: :tooth:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom