σιγουρα ειναι δυσκολο να οργανωθει κατι αναλογο αλα να ξερετα οτι καποιες φορες μπορει να δεχτουν να συμμετασχουν γκομενες που ουτε το ειχατε φανταστει ποτε...μια πχ που τη θεωρουσατε υπερανω καθε υποψιας...λαβετε υποψην σας οτι οι γυναικες ειναι απο την φυση τους περιεργα οντα,τους αρεσει καθετι καινουργιο,οπως κ τους αρεσει να πειραματιζονται...υπαρχουν πχ πολλες που θα ηθελαν να δοκιμασουν τριο με αλλον αντρα η γυναικα,απλα δεν τολμανε να το παραδεχτουν...
καταρχας αν θελεις να καταφερεις μια αναλογη φαση δεν θα πρεπει να εχεις πουλησει στη γκομενα που ξερεις συναισθημα κ ερωτες,να ειστε σε φαση αγκαλιτσες κ φιλακια,να εχετε περασει ζηλιες κ αλλα τετοια...καλο ειναι να ξερει οτι γενικα εισαι παιχνιδιαρης ωστε μην βρεθει προ εκπληξεως...μια σχεση που περισσοτερο πρωτα ειναι σε φιλικο επιπεδο κ μετα ερωτικη ειναι η καλυτερη για τετοιες φασεις..
εγω ειχα καποτε μια τετοια γνωριμια με μια αναλογη κοπελα...κ μια βραδυα της ειπα να βγουμε με μια ακομη φιλη μου...καθησαμε χαλαρα σε μια καφετερια,συζητουσαμε,γελαγαμε κ σε μια στιγμη τεθηκε θεμα "φαντασιωσεις"...εγω εθεσα ως δικη μου φαντασιωση το τριο...γελιο στο γελιο κουβεντα στη κουβεντα κ μετα απο κανα-δυο ποτακια...οχι οτι ειχαν ζαλιστει ιδιαιτερα...φυγαμε απο το μαγαζι κ καταληξαμε στο κρεβατι σπιτι μου...να σημειωσω οτι καμια απο τις κοπελες πριν δεν ειχε αναλογη εμπειρια,παρολαυτα ειχαν ορεξη να πειραματιστουν...
αν λοιπον καποια γυναικα χαλαρωσει ψυχολογικα κ διαπιστωσει οτι δεν κανει κατι "βρωμικο",νιωσει ανετα μαζι σας,συζητησετε ανοιχτα (θελει καλο μπλα μπλα),σας εμπιστευτει κ το παει κ λιγο το γραμμα μπορει να δεχτει να σας ακολουθησει...δεν χρειαζετε να ειναι καμια πουταναρα ουτε να μπειτε σε κυκλωματα με παρτουζιαρες...βεβαια κ σεις θα πρεπει να ειστε οκ κ να μην την εκθεσετε μετα ουτε να την κανετε βουκινο...
το α κ το ω σ'αυτες τις φασεις ειναι μια γυναικα να πνιξει τις αναστολες της κ να νιωσει οτι δεν κανει κατι κακο...να ξερετε οτι οι γυναικες παντως εχουν πολυ πιο "βρωμικο" κ προστυχο μυαλο απο μας τους αντρες...απλα οι κοινωνικες προκαταληψεις δεν τις αφηνουν πολλες φορες να εκδηλωθουν ανοιχτα...