str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
μην εισαι αφελης...
η μαρινελλα και ο σακης ειναι...
Η τζούλια και η τατιάνα;
μην εισαι αφελης...
η μαρινελλα και ο σακης ειναι...
Ο Αρης και ο Ανδρεας.Η μελίνα και ο ανδρέας...
Ποιος μιλησε για αποδοση τιμων?Αλλά από πότε το μικρό όνομα είναι τιμητικό ντε και καλά;
Υπαρχουν ακομη κουκλες Sakis στα κατα τοπους βιντεο κλαμπ.η μαρινελλα και ο σακης ειναι...
Η τζούλια και η τατιάνα;
Κυριακη Παπαδοπουλου ειναι το πραγματικο της ονομα.αναρωτησου το εξης.. .ξερεις ποιο ειναι το επωνυμο της μαρινελλας?
Υπαρχουν ακομη κουκλες Sakis στα κατα τοπους βιντεο κλαμπ.
Προλαβετε.
Κυριακη Παπαδοπουλου ειναι το πραγματικο της ονομα.
Η μελίνα και ο ανδρέας...
Αλλά από πότε το μικρό όνομα είναι τιμητικό ντε και καλά;
Αριθμοι κι αρχιδια...
Μονο δυο ατομα περασαν στην Ιστορια με το μικρο τους ονομα...
είχε περάσει κι ο Γεράσιμος από υπουργός παιδείας ο Αρσένης που επίσης έμεινε αξέχαστοςΗ μελίνα και ο ανδρέας...
Αλλά από πότε το μικρό όνομα είναι τιμητικό ντε και καλά;
Ξεχνάς τον Αδόλφο.
Ποτέ δεν τον ξεχνώ αλλά εμείς στα waffen ss τον αποκαλούσαμε πάντοτε Φύρερ!
Πάντως σχεδόν όλες οι παρουσιαστρες πρωινάδικου- κουτσομπολοεκπομπών είναι γνωστές με το μικρό τους όνομα...
Τατιάνα, Ρούλα, Όπρα, Ελένη...
Και οι πορνοστάρ επίσης...
Ε,και εισαι απλα μαλακας...εντελως...Ε, και;
Ενα θα σου πω...αυτος που υπογραφει την μισθοδοσια σου,κατα πασα πιθανοτητα(μιλαμε για ποσοστο 99% τωρα)σε εχει για τον πουτσο...σα κατσαριδα σε βλεπει...Εγγυημενα σου το λεω αυτο...
Οχι γιατι υπογραφω,η υπεγραψα στο παρελθον,μισθοδοσιες...Αλλα τα ειδα αυτα τα ατομα οταν ηταν ειλικρινη για τους κατω...Εκτος καμερας,για να σου δωσω να καταλαβεις...τους κατω τους εχουν για-τον-που-τσο...τελος.
Αλλα εκει εσυ...στις ονειρωξεις σου...στο εθνος...στο πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι...στο οτι ο γερος που την πεφτει στα αποφαγια δεν ειναι"αντιπροσωπευτικος"...Τι ειναι"αντιπροσωπευτικο"αληθεια για σενα?...τα καροτσακια που μαζευαν τουν νεκρους το '41-'42?...Μπα,ουτε αυτα...Και εκει να φτασουμε κατι θα βρεις να πεις...
Συνεχισε ετσι...συνεχισε να παριστανεις το κοροιδο ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ...
Αλλα εκει εσυ...στις ονειρωξεις σου...στο εθνος...στο πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι...στο οτι ο γερος που την πεφτει στα αποφαγια δεν ειναι"αντιπροσωπευτικος"...Τι ειναι"αντιπροσωπευτικο"αληθεια για σενα?...τα καροτσακια που μαζευαν τουν νεκρους το '41-'42?...Μπα,ουτε αυτα...Και εκει να φτασουμε κατι θα βρεις να πεις...
Ε,και εισαι απλα μαλακας...εντελως...
Δεν λεω,και εγω εχω γραψει μαλακιες εδω μεσα και εχω πει και κανει εξω,οπου τα πραματα μετρανε πραγματικα...ενας μικροαστος ειμαι,ενας ελευθερος επαγγελματιας...Απο αυτη την θεση εκκινω...αλλα τι λεω ο μαλακας,αφου δεν καταλαβαινεις?
Εσυ ομως(απο οτι καταλαβα δλδ.)εισαι μισθωτος...Και παρολα αυτα μας αμολας παπαριες στις οποιες θα επρεπε να ριχνεις ροχαλες και φλεματα...
Ενα θα σου πω...αυτος που υπογραφει την μισθοδοσια σου,κατα πασα πιθανοτητα(μιλαμε για ποσοστο 99% τωρα)σε εχει για τον πουτσο...σα κατσαριδα σε βλεπει...Εγγυημενα σου το λεω αυτο...
Οχι γιατι υπογραφω,η υπεγραψα στο παρελθον,μισθοδοσιες...Αλλα τα ειδα αυτα τα ατομα οταν ηταν ειλικρινη για τους κατω...Εκτος καμερας,για να σου δωσω να καταλαβεις...τους κατω τους εχουν για-τον-που-τσο...τελος.
Δεν λεω,και εγω εχω γραψει μαλακιες εδω μεσα και εχω πει και κανει εξω,οπου τα πραματα μετρανε πραγματικα...ενας μικροαστος ειμαι,ενας ελευθερος επαγγελματιας...Απο αυτη την θεση εκκινω...αλλα τι λεω ο μαλακας,αφου δεν καταλαβαινεις?
...KAI OI ΜΑΛΑΚΕΣ, επίσης...Γιωργάκης, Κωστάκης, Άκης...
Η συνεργασια δεν ειναι απαραιτητη,μαλλον το αντιθετο...Οσο για τον ισιο,που δεν αντεξε να μην παρεμβει,ο ιδιος εχει επανειλλημενα αναφερθει σε"μιζερους αφισσοκολητες"κλπ...off camera...Σόρυ μεγάλε αλλά επίσης ως ελεύθερος επαγγελματίας και μάλιστα συνεργαζόμενος τόσο με αφεντικά όσο και με εργαζομένους πάντα off camera
Γιατι τσεκαρα αυτο που εγραψες αργοπορημενα.Πήδηξες από το ένα θέμα στο άλλο.
Αποδειξεις δεν προκειται να βρεις στο γραφειο...Οχι εσυ τουλαχιστον.Ο προηγούμενος μου το απέδειξε κιόλας εν ταις πράξεσι. Για τον τωρινό έχω μόνον ενδείξεις.
Το να τιναζει το πετο του σακακιου αφου απομακρυνθει η υπηρετρια(μπροστα της ευγενεστατος)...το να μιλαει για"λαοκρατια"σουφρωνοντας τη μουρη off camera...To να λεει"αυτοι"χειρονομωντας,και σουφρωνοντας ξανα την μουρη,για τους υπαλληλους του...Τρεις διαφορετικες περιπτωσεις,τρια διαφορετικα ατομα σε ανυποπτο(μα εντελως!)χρονο και τοπο...Οff camera παντα...Άμα είναι γαϊδούρι και ανάλγητος και πουπουλομεγαλωμένος ο άλλος και πατάει επί πτωμάτων... Τί να του κάνω εγώ; Άμα βλέπει την πενηντάχρονη γκουβερνάντα του παιδιού του να μιλάει στο επτάχρονο παιδί του στον πληθυντικό, βάλε τί μυαλό κυβερνά και ποιός νομίζει ότι είναι.
Καμμια σχεση δεν εχει κατι τετοιο με χαρακτηρα και μορφωση...Καμμια απολυτως...αν σου φαινεται υψηλο ποσοστο το 99%,καντο 95%.Η 90%.Υπάρχουν φίλε εργοδότες κι εργοδότες. Προϊστάμενοι και προϊστάμενοι. Χαρακτήρες και χαρακτήρες, στη δουλειά, στη ζωή, στο στρατό.
Εσυ ειδες τον γερο να την πεφτει στα αποφαγια και εβγαλες θεωρια αρνησης των οσων ειδες,αλλα εγω διαστρεβλωνω την πραγματικοτητα...μαλιστα...Όσο για την αντιπροσωπευτικότητα του παππού που τρώει στα κρυφά τα αποφάγια των Goody's ξανασκέψου το. Ξαναπήγαινέ το πάλι από την αρχή και ξαναπές στον εαυτό σου, όχι σε εμένα, εάν αυτός ο παππούς αντιπροσωπεύει το μέσο παππού της Ελλάδος. Ήμαρτον δηλαδή με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Έλεος!
Επομενως ας περιμενουμε τα καροτσακια για να μαζευουν τους νεκρους απο την πεινα.Τα καροτσάκια που λες εάν ήταν καθημερινό φαινόμενο και εκτεταμένο τότε ΝΑΙ ήταν αντιπροσωπευτική κατάσταση για τις περιοχές που ίσχυε και για όσο χρονικό διάστημα συνέβαινε αυτό. Το να χρίσω κάτι ως αντιπροσωπευτικό, δεν εξαρτάται από την στάση που έχω για αυτό αλλά από αντικειμενικά κριτήρια που το κάνουν ή δεν το κάνουν αντιπροσωπευτικό. Αλλιώς θα πω μαλακία. Απλό δεν είναι;
Η συνεργασια δεν ειναι απαραιτητη,μαλλον το αντιθετο...Οσο για τον ισιο,που δεν αντεξε να μην παρεμβει,ο ιδιος εχει επανειλλημενα αναφερθει σε"μιζερους αφισσοκολητες"κλπ...off camera...Γιατι τσεκαρα αυτο που εγραψες αργοπορημενα.Αποδειξεις δεν προκειται να βρεις στο γραφειο...Οχι εσυ τουλαχιστον.Το να τιναζει το πετο του σακακιου αφου απομακρυνθει η υπηρετρια(μπροστα της ευγενεστατος)...το να μιλαει για"λαοκρατια"σουφρωνοντας τη μουρη off camera...To να λεει"αυτοι"χειρονομωντας,και σουφρωνοντας ξανα την μουρη,για τους υπαλληλους του...Τρεις διαφορετικες περιπτωσεις,τρια διαφορετικα ατομα σε ανυποπτο(μα εντελως!)χρονο και τοπο...Οff camera παντα...Καμμια σχεση δεν εχει κατι τετοιο με χαρακτηρα και μορφωση...Καμμια απολυτως...αν σου φαινεται υψηλο ποσοστο το 99%,καντο 95%.Η 90%.
Παρακατω δεν πεφτει.
Οσο για τον στρατο οι περισσοτεροι καραβαναδες τους στρατευσιμους σκατοφανταρα τους ανεβαζουν και σκατοφανταρα τους κατεβαζουν...off camera..Εσυ ειδες τον γερο να την πεφτει στα αποφαγια και εβγαλες θεωρια αρνησης των οσων ειδες,αλλα εγω διαστρεβλωνω την πραγματικοτητα...μαλιστα...Επομενως ας περιμενουμε τα καροτσακια για να μαζευουν τους νεκρους απο την πεινα.
Μεχρι τοτε οσοι ψαχνουν στους καδους ειναι"μη αντιπροσωπευτικοι".
Μεχρι τοτε ολα ΟΚ...