lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Θα το σβησω για την ωρα-και μενα ακομη καπως μου ερχεται...
Βάλε κάτι άλλο όμως γιατί έτσι θυμίζεις ίσιο
To να λεει"αυτοι"χειρονομωντας,και σουφρωνοντας ξανα την μουρη,για τους υπαλληλους του...Τρεις διαφορετικες περιπτωσεις,τρια διαφορετικα ατομα σε ανυποπτο(μα εντελως!)χρονο και τοπο...Οff camera παντα...Καμμια σχεση δεν εχει κατι τετοιο με χαρακτηρα και μορφωση...Καμμια απολυτως...αν σου φαινεται υψηλο ποσοστο το 99%,καντο 95%.Η 90%.
Παρακατω δεν πεφτει.
Οσο για τον στρατο οι περισσοτεροι καραβαναδες τους στρατευσιμους σκατοφανταρα τους ανεβαζουν και σκατοφανταρα τους κατεβαζουν...off camera..
Εσυ ειδες τον γερο να την πεφτει στα αποφαγια και εβγαλες θεωρια αρνησης των οσων ειδες,αλλα εγω διαστρεβλωνω την πραγματικοτητα...μαλιστα...Επομενως ας περιμενουμε τα καροτσακια για να μαζευουν τους νεκρους απο την πεινα.
Μεχρι τοτε οσοι ψαχνουν στους καδους ειναι"μη αντιπροσωπευτικοι".
Μεχρι τοτε ολα ΟΚ...
Αφου εγραφες απαντηση με το προηγουμενο αβαταρι...
Ρε η αναγούλα ήταν για τη Δασκαλάκη και όχι για το παιδί με ασιτία;
Τι να σας πω ρε! Καλό!
Τα μελη του ΔΣ τραπεζων π.χ ειναι αγνοι προλεταριοι...Πρόσεχε, μιλάμε για εργοδότες, για ιδιοκτήτες έτσι; Όχι για Διευθύνοντες που στην ουσία είναι και αυτοί υπάλληλοι του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή των ιδιοκτητών (μετόχων).
Αυτο που λες δεν σημαινει τιποτε απολυτως.Να σε ρωτήσω κάτι. Εάν ήταν πατέρας δικός σου ο παππούς, θα τον άφηνες έτσι;
Τα μελη του ΔΣ τραπεζων π.χ ειναι αγνοι προλεταριοι...Αυτο που λες δεν σημαινει τιποτε απολυτως.
ΚΑΜΙΑ διαγραφη φοιτητη, διαγραφη αυτων που χρεωκοπησαν την Ελλαδα.
Ξερω πως φαινεται αλλα δεν νομιζω να διαφωνεις. Δεν μπορουνε να διαγραψουνε παιδια που γυρισαν για καποιο λογο μετα απο καιρο στις σπουδες και ειναι ενεργοι και πολεμανε. Να βαλουν διδακτρα για υπερβαση καποιου οριου , ναι ειναι συζητησιμο.
Αναδιαρθρωση της παιδιας χωρις χρηματα δεν γινεται. Μας κοροιδευουνε ολους, ενα ψιλονοικοκυρεμα θα ειναι.
Ξερω πως φαινεται αλλα δεν νομιζω να διαφωνεις. Δεν μπορουνε να διαγραψουνε παιδια που γυρισαν για καποιο λογο μετα απο καιρο στις σπουδες και ειναι ενεργοι και πολεμανε. Να βαλουν διδακτρα για υπερβαση καποιου οριου , ναι ειναι συζητησιμο.
Αναδιαρθρωση της παιδιας χωρις χρηματα δεν γινεται. Μας κοροιδευουνε ολους, ενα ψιλονοικοκυρεμα θα ειναι.
Έτσι ακριβώς.Η μία αναγούλα είναι άμεση (προς το εικονιζόμενο πρόσωπο).
Η άλλη έμμεση (προς τους υπεύθυνους για το εικονιζόμενο πρόσωπο).
ΚΑΜΙΑ διαγραφη φοιτητη, διαγραφη αυτων που χρεωκοπησαν την Ελλαδα,και των κλεφτων πρυτανεων.
Ενταξει, πηγαινε ψησε κανενα καλαμακι τωρα. Οι φοιτητες εχουν φτασει στο σημειο να παιρνουν συγγραμματα μετα την εξεταστικη....Συμφωνώ...και επαυξάνω...ελεύθερη αντιγραφή (και κατάργηση των εξετάσεων-γιατί όχι?), ενίσχυση του "ασύλου" και των καταστροφών, επίσημη αναγόρευση των φοιτητών σε πρυτάνεις, απεριόριστα χρόνια φοίτησης και δωρεάν μπουρδελοκάρτα για τους φοιτητές...ΖΗΤΩ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..
Ενταξει, πηγαινε ψησε κανενα καλαμακι τωρα. Οι φοιτητες εχουν φτασει στο σημειο να παιρνουν συγγραμματα μετα την εξεταστικη.
Πες μου το κερδος του να διαγραφει καποιος.( ο νομος λεει μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθειες σε ενα μαθημα διαγραφεσαι. πφφφ).