Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφου εγραφες απαντηση με το προηγουμενο αβαταρι... :idiot:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
To να λεει"αυτοι"χειρονομωντας,και σουφρωνοντας ξανα την μουρη,για τους υπαλληλους του...Τρεις διαφορετικες περιπτωσεις,τρια διαφορετικα ατομα σε ανυποπτο(μα εντελως!)χρονο και τοπο...Οff camera παντα...Καμμια σχεση δεν εχει κατι τετοιο με χαρακτηρα και μορφωση...Καμμια απολυτως...αν σου φαινεται υψηλο ποσοστο το 99%,καντο 95%.Η 90%.
Παρακατω δεν πεφτει.

Πιστευτό είναι αυτό που λες και καμμία αντίρρηση δεν έχω. Δεν αμφισβητώ ότι μιλούν έτσι για εμάς και ότι είναι και πολλοί.

Πρόσεχε, μιλάμε για εργοδότες, για ιδιοκτήτες έτσι; Όχι για Διευθύνοντες που στην ουσία είναι και αυτοί υπάλληλοι του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή των ιδιοκτητών (μετόχων).

Οσο για τον στρατο οι περισσοτεροι καραβαναδες τους στρατευσιμους σκατοφανταρα τους ανεβαζουν και σκατοφανταρα τους κατεβαζουν...off camera..

Περιστατικό:
Το τάγμα μου είναι σε επιφυλακή. Χτυπά συναγερμός, (δεν ξέρουμε εάν είναι άσκηση ή πραγματικότητα), χαμός στο στρατόπεδο, εγώ περιμένω έξω από το γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας (Ανθυπολοχαγός) ως Λοχίας Υπηρεσίας Λόχου, να αναφέρω στο Διοικητή του Λόχου μου (Λοχαγός) που είναι κι αυτός μέσα κι έτυχε να είναι δίπλα στο στρατόπεδο και να έλθει αμέσως.
Μέσα είναι και μόνιμος Λοχίας που ζητά οδηγίες από τον Αξ.Υπ.
Λ/χίας: Πόσους άνδρες θέλετε;
Αξ.Υπ.: Φέρε μου 50 ΠΝ σε φέτες... (ΠΝ είναι η σύντμηση του Πεζοναύτης)
Με το που βγαίνει ο Λοχίας, μπαίνω εγώ μέσα (κι εγώ ΠΝ ήμουν). Αναφέρω. Μετά γυρνάω και τον κοιτάω. Και κοιταγε αλλού η λούγκρα. Άιντε να φύγεις τώρα και να τύχει τίποτε πραγματικό και να έχεις αυτόν επικεφαλής... Καταλαβαίνεις ποιός θα ήταν ο δεύτερος νεκρός δικός μας...

Εσυ ειδες τον γερο να την πεφτει στα αποφαγια και εβγαλες θεωρια αρνησης των οσων ειδες,αλλα εγω διαστρεβλωνω την πραγματικοτητα...μαλιστα...Επομενως ας περιμενουμε τα καροτσακια για να μαζευουν τους νεκρους απο την πεινα.
Μεχρι τοτε οσοι ψαχνουν στους καδους ειναι"μη αντιπροσωπευτικοι".
Μεχρι τοτε ολα ΟΚ...

Να σε ρωτήσω κάτι. Εάν ήταν πατέρας δικός σου ο παππούς, θα τον άφηνες έτσι;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ρε η αναγούλα ήταν για τη Δασκαλάκη και όχι για το παιδί με ασιτία;

Τι να σας πω ρε!  :2funny: Καλό!  :thumbsup:

Η μία αναγούλα είναι άμεση (προς το εικονιζόμενο πρόσωπο).

Η άλλη έμμεση (προς τους υπεύθυνους για το εικονιζόμενο πρόσωπο).

Επισκέπτης
Πρόσεχε, μιλάμε για εργοδότες, για ιδιοκτήτες έτσι; Όχι για Διευθύνοντες που στην ουσία είναι και αυτοί υπάλληλοι του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή των ιδιοκτητών (μετόχων).
Τα μελη του ΔΣ τραπεζων π.χ ειναι αγνοι προλεταριοι...
Να σε ρωτήσω κάτι. Εάν ήταν πατέρας δικός σου ο παππούς, θα τον άφηνες έτσι;
Αυτο που λες δεν σημαινει τιποτε απολυτως.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα μελη του ΔΣ τραπεζων π.χ ειναι αγνοι προλεταριοι...Αυτο που λες δεν σημαινει τιποτε απολυτως.

Σημαίνει και μάλιστα ΠΟΛΛΑ!

Εάν δεν θέλεις να απαντήσεις δημοσίως, κάνε το με πμ και συνεχίζουμε εκεί. Περί αντιπροσωπευτικότητας ο λόγος...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΚΑΜΙΑ διαγραφη φοιτητη, διαγραφη αυτων που χρεωκοπησαν την Ελλαδα,και των κλεφτων πρυτανεων.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξερω πως φαινεται αλλα δεν νομιζω να διαφωνεις. Δεν μπορουνε να διαγραψουνε παιδια που γυρισαν για καποιο λογο μετα απο καιρο στις σπουδες και ειναι ενεργοι και πολεμανε. Να βαλουν διδακτρα για υπερβαση καποιου οριου , ναι ειναι συζητησιμο.
Αναδιαρθρωση της παιδιας χωρις χρηματα δεν γινεται. Μας κοροιδευουνε ολους, ενα ψιλονοικοκυρεμα θα ειναι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ξερω πως φαινεται αλλα δεν νομιζω να διαφωνεις. Δεν μπορουνε να διαγραψουνε παιδια που γυρισαν για καποιο λογο μετα απο καιρο στις σπουδες και ειναι ενεργοι και πολεμανε. Να βαλουν διδακτρα για υπερβαση καποιου οριου , ναι ειναι συζητησιμο.
Αναδιαρθρωση της παιδιας χωρις χρηματα δεν γινεται. Μας κοροιδευουνε ολους, ενα ψιλονοικοκυρεμα θα ειναι.

και το ψιλονοικοκύρεμα καλο ειναι, δεν μπορω να  πω οτι αφου δεν τα κάνουν ολα τέλεια να μην κάνουν τίποτα.
Προφανώς αυτους που μπήκαν ήδη δεν θα τους πειράξουν, θα ισχύει μάλλον γι αυτους που τώρα μπαίνουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε φίλε τα λεφτα που δίνονται στην παιδεία είναι ΠΟΛΛΑ .. καλό κουμάντο χρειάζεται..

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
ΚΑΜΙΑ διαγραφη φοιτητη, διαγραφη αυτων που χρεωκοπησαν την Ελλαδα,και των κλεφτων πρυτανεων.

...Συμφωνώ...και επαυξάνω...ελεύθερη αντιγραφή (και κατάργηση των εξετάσεων-γιατί όχι?), ενίσχυση του "ασύλου" και των καταστροφών,  επίσημη αναγόρευση των φοιτητών σε πρυτάνεις, απεριόριστα χρόνια φοίτησης και δωρεάν μπουρδελοκάρτα για τους φοιτητές...ΖΗΤΩ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με λίγα λόγια, δωρεάν και εγγυημένο πτυχίο για όλους!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
...Συμφωνώ...και επαυξάνω...ελεύθερη αντιγραφή (και κατάργηση των εξετάσεων-γιατί όχι?), ενίσχυση του "ασύλου" και των καταστροφών,  επίσημη αναγόρευση των φοιτητών σε πρυτάνεις, απεριόριστα χρόνια φοίτησης και δωρεάν μπουρδελοκάρτα για τους φοιτητές...ΖΗΤΩ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..
Ενταξει, πηγαινε ψησε κανενα καλαμακι τωρα. Οι φοιτητες εχουν φτασει στο σημειο να παιρνουν συγγραμματα μετα την εξεταστικη.
Πες μου το κερδος του να διαγραφει καποιος.( ο νομος λεει μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθειες σε ενα μαθημα διαγραφεσαι. πφφφ).

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος......ΤΕΛΟΣ!
μαφια!
παραταξεις!
ασυλια!
εκλογες!
ψηφισε τον ταδε πρυτανη, κανε τονα κανε τ αλλο!
χαιρομαι που σπουδασα εξω!
γιατι? γιατι μπορει να μην σπουδασα στο χαρβαρντ αλλα ειδα πολλα....απο συστηματα μεχρι το πως λειτουργει ενα διαφορετικο κρατος! εν συγκριση μ εναν φοιτητη που πηγε στην Κοζανη (τυχαιο πραδειγμα)

δεν εχουμε κρατος πολυ απλα!ειτε αυτο λεγεται παιδεια.....ειτε ασφαλιστικο.....δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος!!
ο καθενας κανει οτι Γουσταρει!!!!!
τι να πρωτοπιασεις....την παιδεια σαν συστημα? ή την παιδεια που εχουμε σαν λαος!! (θα βαλω τα γελια) γουσταρανε να κλεισουνε με το 'ΕΤΣΙ θελω' τους δρομους οι νταλικες και τον κλεισαν.....στειλε εναν εισαγγελεα....παρε πινακιδες....κοψε τσουχτερα προστιμα ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ και ενα ΑΥΤΟΦΩΡΟ και σπιτι σου κυριε.....ασχετα αν εγω προσωπικα συμφωνουσα με τις αδειες η οχι! αλλο θεμα αυτο! κοβεις την ελλαδα στα 2 αφηνεις μαγαζια βενζιναδικα ευπαθη προιοντα κλπ κλπ κλπ τα γαμας ολλα και σε περιοδο κρισης και τουρισμου........ΞΕΦΤΥΛΑ!!

εγω δεν ειδα πουθενα στο εξωτερικο μιας και λεμε για παιδεια 'καταληψη' !
δεν ειδα πουθενα ασυλο! (και χεστηκα τι θα μου πουν καποιοι για την ιστορια του ασυλου οτι χεισανε αιμα) αν το παμε εστι δεν χυσανε αιμα για να μπαινει το καθε μπασταρδο να καναι κολιες και ο καθε ΠΡΕΖΟΣ!!!!!!
τι να πιασεις Δημοσιες υπηρεσιες? στρατο? νομαρχιες κλπ κλπ!

0!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τι σκατα θα φαν με το καινουριο συστημα...ενας Θεος ξερει και οι ιδιοι!
θυμαμαι και με τις δεσμες τι εγινε.........μετα τα μαθηματα απο 4 γιναν 14 (με αλλο βαθμο δυσκολιας) μετα 9 μετα 6.........και παει λεγοντας!!!!
πουτσες μπλε! γεμισαμε πτυχια και με μεταπτυχιακα! οσοι θα φυγουν (εξωτερικο) θα φυγουν....οι υπολοι θα υποφερουν (πλην κομματικων παραταξεων γνωριμιων κλπ) και απλα δεν θελουν αλλα πτυχια!
γιατι το ελληνοπουλο εχει σταματησει να γινεται πλακατζης μαστορας ψυκτικος υδραυλικος κλπ κλπ!
ετσι απλα!

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Ενταξει, πηγαινε ψησε κανενα καλαμακι τωρα. Οι φοιτητες εχουν φτασει στο σημειο να παιρνουν συγγραμματα μετα την εξεταστικη.
Πες μου το κερδος του να διαγραφει καποιος.( ο νομος λεει μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθειες σε ενα μαθημα διαγραφεσαι. πφφφ).

...Κι εσύ να το τυλίξεις με το κωλόχαρτο που θα πάρεις...Τα Πανεπιστήμια εσείς τα καταντήσατε έτσι. Σας βόλευε η αναρχία, η τσαπατσουλιά, οι συναλλαγές με τους καθηγητές, το 1 συγγραμμα τυφλοσούρτης, οι αντιγραφές και τα σκονάκια, η αιωνιότητα, οι καταλήψεις και οι καταστροφές, καθώς και η δικτατορία των φοιτητικών παρατάξεων...Τώρα ήρθε ο λογαριασμός...έτσι είναι.
Η διαγραφή ενός ασυνεπή φοιτητή απελευθερώνει χώρο και χρήμα...όποιος δε θέλει να σπουδάσει ας πάει σπίτι του. Δεν μπορεί το κράτος να πληρώνει σίτιση, συγγράμματα και τα λοιπά κέρατα, ούτε να περιμένει πότε θα του καυλώσει του καθένα να δίνει τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου...Μείνετε ΤΡΙΚΟΚΟΣΜΙΚΟΙ. ΑΞΙΟΙ της μοίρας σας είστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom