Νέα

Ελληνίδες στο σεξ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
άντοτε ερευνούσα για το ακριβές ποσοστό των Ελληνίδων (των σχετικά νέων βέβαια) 1)που παίρνουν πίπα  2)που δίνουν κώλο  3)που μαλακίζονται    !!                                Εγώ εκτιμώ 1)πάνω από 80%  2)30 με 40%  3)70 %  Για πείτε καμιά εκτίμηση... 

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
περιπου τοσο πιστευω και εγω .. ισως ο κωλος εχει ανεβει τελευταια γινεται πιο δημοφιλης

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
μιλώντας για νέες γενιές πάντα,όλες σχεδόν πιπώνουν,όλες σχεδόν παίζουν με το μουνί τους και περίπου οι μισές ανοίγουν την πίσω πόρτα...το θέμα είναι η συχνότητα,άλλες τα κάνουν τακτικά και άλλες πιό σπάνια..

Επισκέπτης
Ένας φίλος μου πάντως πήδαγε μια γκόμενα η οποία του έδωσε κώλο για να σταματήσει να γαμάει άλλες και για να κάνουν μόνιμη σχέση !

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
ο κωλος ειναι το γυναικειο αβατον ... για να δωσει μια γυναικα κωλο κατι θα ζητησει ...

drjeckil

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος,οποτε σε λιγα χρονια ολες θα δινουν :kissass:...90%πιπα,80 λοκο και 60 :jerking:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
στη μαλακια 100% οσο και να το κρυβουν..οι πρωτες στον κοσμο πρεπει να ειναι.οσο για τη ροδελα ειναι καθαρα θεμα  ελληνων αντρων και οχι δικο τους διοτι ανηκει στο δικο μας μενου

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
στη μαλακια 100% οσο και να το κρυβουν..οι πρωτες στον κοσμο πρεπει να ειναι.οσο για τη ροδελα ειναι καθαρα θεμα  ελληνων αντρων και οχι δικο τους διοτι ανηκει στο δικο μας μενου
  Σωστος  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom