Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.053
- Πόντοι
- 2.696
γιατί δεν μας λες ποια είναι ρε τύπε, φοβάσαι μην σου φάμε την γκόμενα;
γιατί δεν μας λες ποια είναι ρε τύπε, φοβάσαι μην σου φάμε την γκόμενα;
βγαλε μια τσοντα γμτ σου
γιατί δεν μας λες ποιες είναι ρε τύπε, φοβάσαι μην σου φάμε τις γκόμενες;
ειχα βαλει το προφιλ της παλαιοτερα και νομιζα ητανε ψιλογνωστη αλλα με ετσι τροπο τυπε παρε το μακρυτερογιατί δεν μας λες ποια είναι ρε τύπε, φοβάσαι μην σου φάμε την γκόμενα;
εδώ λόγο τικ τοκ δεν μπορούσες να κάνεις κάτι... μαλακία
Πωπω φίλε... με πετσόκοψες!!!ειχα βαλει το προφιλ της παλαιοτερα και νομιζα ητανε ψιλογνωστη αλλα με ετσι τροπο τυπε παρε το μακρυτερο
χαχαχαχα οτι πεις αγγελικουλα μουΠωπω φίλε... με πετσόκοψες!!!
στις τελευταίες σελίδες, η μόνη που έχεις βάλει προφίλ είναι μία debbie_qn - (λογικά δεν είναι σύμπτωση ότι δεν υπάρχει πλέον αυτό το προφίλ) - και ότι είναι από Τικ Τοκ που δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Και ρε φίλε ξέρεις τι διερωτώμαι - ΓΙΑΤΙ???
Δηλαδή όταν κάνεις screenshot από ένα προφίλ, θέλει πιο πολύ προσπάθεια να cropαρεις για να βγάλεις το όνομα, παρά να κάνεις ένα screenshot μαζί με το όνομα. Δηλαδή, μπαίνεις σε έξτρα κόπο για να κρύψεις τις γκόμενες που ανεβάζεις - και ξαναρωτάω... ΓΙΑΤΙ;;;;;
Σου χε φάει κάνας φίλος την γκόμενα μικρός και σου έχει μείνει ψυχολογικό;χαχαχαχα οτι πεις αγγελικουλα μου
Για να μαζέψουν κόσμο για το χειμώνα που έχει αναδουλειές χεχεχεχεΠου την βρίσκουν την όρεξη όλες φτιάχνουν τους κώλους τους για το καλοκαίρι.
Σήμερα η Σύλβια Δεληκουρα έφτιαχνε το κωλαρακι τηςΓια να μαζέψουν κόσμο για το χειμώνα που έχει αναδουλειές χεχεχεχε
Ε δε γαμιόμαστε λέω εγώ. Το έχουμε παραγαμήσειΑυτό είναι ντύσιμο για γυμναστήριο...![]()
Χαχα καλό;Ε δε γαμιόμαστε λέω εγώ. Το έχουμε παραγαμήσει
Χαχα καλό;