Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Σεξισμος - οι διακρισεις και η προκαταληψη που βασίζονται στο φυλο
Χαίρω πολύ . [ Επίσης η γη δεν είναι τετράγωνη , και οι ροφοί , δεν είναι λαχανικά ] .

Αλλά εδώ , δεν μιλάμε για διακρίσεις , όπως και για προκαταλήψεις του τύπου , π.χ δεν δικαιούσαι την τάδε θέση εργασίας λόγο του φύλου σου , η πχ δεν δικαιούσαι ίση μεταχείριση σαν άνθρωπος λόγο του φύλου σου , η π.χ

είσαι εκ τον προτέρων μπήξε η δείξε , μόνο και μόνο λόγο του φύλου σου , και δίχως να έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα κτλ
[ Και σαφώς όλο αυτό είναι κατακριτέο , και ο ορισμός εκεί ισχύει ]]

Εδώ μιλάμε για τυπισες , που πλασάρουν αυτό που πλασάρουν [ είμαι μόνο βυζιά , κώλο - κινητή μήτρα , και μόνο αυτό κτλ ] , όπως και για τον τρόπο που το πλασάρουν , και ταυτόχρονα, κατηγορούν τους άνδρες ως σεξιστές , επειδή κοιτούν τα βυζιά τους , τον κώλο τους ,κτλ

Τέλος οι διακρίσεις όπως και οι προκαταλήψεις στην κοινωνία μας , αφορούν και τις διακρίσεις λόγο ηλικίας [ ο λεγόμενος ηλικιακός ρατσισμός ] η λόγο κοινωνικού και οικονομικοί στάτους , η λόγο καταγωγής , η λόγο εθνικότητας , η λόγο εμφάνισης και στυλ, πχ μια γυναίκα που οι τυπισες αυτές [ όπως και οι αυλικοί τους ] την υποτιμούν και την θεωρούν κατώτερη επειδή δεν είναι σαν εκείνες , και χίλια δυο άλλα .

Τελευταία τροποποίηση:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Στριγκακι η κυρία
IMG_20220513_003127.jpg

και μαλιστα οχι απλο, παιζει να ειναι με αλυσιδακι η κατι τετοιο

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Καλά ρε σεις , οι κοπέλες μας δείχνουν τα βυζιά τους , τους κώλους τους , σουφρώνουν τα χείλια σαν να κάνουν τσιμπούκι , μας δείχνουν πως στήνονται όταν τον παίρνουν από τον κώλο , βάφονται σαν πόρνο σταρ κτλ , και εμείς σχολιάζουμε και λέμε , πω πω τι κώλος ..Δεν βλέπετε ότι ανεβάζουν στόρι , και λένε ότι είναι θύματα σεξισμού από πατριαρχικά γουρούνια που τις βλέπουν μόνο σεξουαλικά ?

Ας πούμε και κάτι άλλο για ξεκάρφωμα .Εγώ από εδώ και πέρα όταν μου δείχνουν τα βυζιά τους , και το μουνί τους , θα σκέφτομαι και θα σχολιάζω , το πόσο συγκλονιστικά ερμηνεύουν όπερα

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.294
Πόντοι
2.256

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.699
Πόντοι
2.606
Καθετε η μαλακο μπροστα απο την ακροπολη και μας την κόβει... δεν κόβει το μυαλό της ουτε με βαλέ.
ρε μεγαλε ,δεν μπορουσε να παει πιο δεξια,εχει μια ντιβανοκασελα που εμποδιζει!

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Οι υποκριτριες του new age. Παρλαρουν ασταμάτητα για φεμινισμό και σεξισμό και την ίδια στιγμή βγάζουν όλο και περισσότερα ρουχα, δείχνουν κώλους βυζιά ρώγες στρινγκακια και κάθε χρόνο όλο και πιο κοντό το σορτς μέχρι να πάει πάνω από τη μουνοχαραδρα. Αντιθέτως αυτές που όντως χρειάζονται τον φεμινισμό (πχ Αφρική) θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Όταν έχεις μόνο το σώμα σου να δείξεις,που καλά κάνεις δίνεις υλικό για να τον παίζουμε , μην περιμένεις να εκτιμήσουμε το μυαλό που λες ότι έχεις και δεν φαίνεται πουθενά. Και Ως νέος άντρας, ανησυχώ ότι τέτοιες γυναίκες θα συναντάω γιατί οι περισσότερες στην ηλικία μου τέτοια μυαλά κουβαλάνε. Για τον ηλικιακό ρατσισμό συμφωνώ και ναι δεν θα έπρεπε να υφίσταται.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.491
Πόντοι
4.096
Οι υποκριτριες του new age. Παρλαρουν ασταμάτητα για φεμινισμό και σεξισμό και την ίδια στιγμή βγάζουν όλο και περισσότερα ρουχα, δείχνουν κώλους βυζιά ρώγες στρινγκακια και κάθε χρόνο όλο και πιο κοντό το σορτς μέχρι να πάει πάνω από τη μουνοχαραδρα. Αντιθέτως αυτές που όντως χρειάζονται τον φεμινισμό (πχ Αφρική) θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Όταν έχεις μόνο το σώμα σου να δείξεις,που καλά κάνεις δίνεις υλικό για να τον παίζουμε , μην περιμένεις να εκτιμήσουμε το μυαλό που λες ότι έχεις και δεν φαίνεται πουθενά. Και Ως νέος άντρας, ανησυχώ ότι τέτοιες γυναίκες θα συναντάω γιατί οι περισσότερες στην ηλικία μου τέτοια μυαλά κουβαλάνε. Για τον ηλικιακό ρατσισμό συμφωνώ και ναι δεν θα έπρεπε να υφίσταται.
να μην ανησυχεις νεε μου
να χαορεσαι :hi:

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
να μην ανησυχεις νεε μου
να χαορεσαι :hi:
Με.τι να χαίρομαι; Με την βλακεία τους η τον μισανδρισμο τους; Στα κομμάτια να πάνε οι πιο πολλές για έναν πουτσο είναι και γεια σας μετά

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.491
Πόντοι
4.096
Με.τι να χαίρομαι; Με την βλακεία τους η τον μισανδρισμο τους; Στα κομμάτια να πάνε οι πιο πολλές για έναν πουτσο είναι και γεια σας μετά
για έναν πουτσο είναι και γεια σας μετά

γι αυτο ακιβως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom