You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
Μόνιμα καυλωμενες ρώγες!
Ειρήνη Γκανιάτσου - Page 5 - bourdela.com forum
Δημοσιογραφος, TV Persona εμφανιζεται καθε απογευμα στον ALPHA στους δεστε τους. Πολυ γλυκεια παρουσια, εμενα μου αρεσει πολυ. Στο video ειναι η δημοσιογραφος που παιρνει συνεντευξη απο την Μαρια Ηλιακη. Σχολια;
www.bourdela.com
Αυτά που φοράει πόσο σεξουλιαρικαΜιλφαρα τρελή!!!!
Ναι αλλά έπρεπε να μας δώσει και άλλες λήψεις με το κορμάκι αυτό!!!!Αυτά που φοράει πόσο σεξουλιαρικα
σίγουρα έπρεπεΝαι αλλά έπρεπε να μας δώσει και άλλες λήψεις με το κορμάκι αυτό!!!!
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Μοιάζει με άνθρωποπαρτε και μια αμερικανιδα για συγκριση
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Σωματαρα γυμνασμένηΤι μουναρα
Ακόμα και τα παιδάκια του δημοτικού ξέρουν ορθογραφία. Γ' ενικού παθητικού ρήματος παίρνει αι. Β' πληθυντικού ενεργητικού ρήματος παίρνει ε... Τι λέω τώρα θα πει κάποιος...Αυτή εδώ το ξέρει ότι μας καυλωνει Μεγάλη Εβδομάδα!!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ρε τυπε φιλολογος εισαι και μπηκες να την πεις στον συναδελφο;Ακόμα και τα παιδάκια του δημοτικού ξέρουν ορθογραφία. Γ' ενικού παθητικού ρήματος παίρνει αι. Β' πληθυντικού ενεργητικού ρήματος παίρνει ε... Τι λέω τώρα θα πει κάποιος...
Να καυλωσουμε θεμε οχι να στραμπουληξουμε καμμια γλωσσα με Γ ενικου και Β πλυθηντικου ενεργητικου ρηματος
Θετικές επιστήμες έχω τελειώσει αλλά έμαθα στο δημοτικό και λίγη ορθογραφία. Δεν την είπα σε κανένα εδώ μέσα. Στον τύπο στο βίντεο τη λέω χεχεχεχεΡε τυπε φιλολογος εισαι και μπηκες να την πεις στον συναδελφο;
Να καυλωσουμε θεμε οχι να στραμπουληξουμε καμμια γλωσσα με Γ ενικου και Β πλυθηντικου ενεργητικου ρηματος
Εγώ πάντως σωστά το έγραψα.Σε εμένα την είπες;;;Θετικές επιστήμες έχω τελειώσει αλλά έμαθα στο δημοτικό και λίγη ορθογραφία. Δεν την είπα σε κανένα εδώ μέσα. Στον τύπο στο βίντεο τη λέω χεχεχεχε
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.628
- Πόντοι
- 1.046
Καθηγήτρια αγγλικών,αν κάποιος ενδιαφέρεται για ιδιαίτερα....
Την είχα δει πριν από καιρό στο insta και την έψαξα. Όντως η τύπισσα έχει δικό της φροντιστήριο και δείχνει να έχει μεγάλη άνεση οικονομική. Οι φώτο είναι ρετουσαρισμένες πολύ. Επίσης είναι και στέλεχος της ΝΔ.Καθηγήτρια αγγλικών,αν κάποιος ενδιαφέρεται για ιδιαίτερα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 159
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις