Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.182
Πόντοι
2.256

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.399
Πόντοι
14.936
Οι περισσοτερες εχουν ωραια σωματα και ξερουν να προκαλουν το βλεμμα, ομως οταν κατσεις μαζι τους για ενα ποτο ή φαγητο δεν θα την παλεψεις μια. Συζητησεις με ελαχιστο ενδιαφερον ειδικα αν εισαι ανθρωπος που διαβαζει, απειρη ενασχοληση με το κινητο τους σε σημειο να ειναι ψυχαναγκασμος και ενα γενικευμενο αγχος για τη διατηρηση της εικονας τους. Δυστυχως οσο λαμπερες και αν δειχνουν οι περισσοτερες χρειαζονται πολλες ωρες ψυχοθεραπειας για να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα και τον ιδιο τον κοσμο.
Πόσο δίκιο έχεις πραγματικά....
Έγραψες και μπράβο σου όλη την αλήθεια για αυτά τα ταλαιπωρημένα κορίτσια...
Πράγματι όσο ωραία εμφάνιση και αν έχουν αν πάνε σε ψυχολόγο δυστυχώς θα τις κρατήσει εκεί και δεν θα τις αφήσει να φύγουν...
Παρόλα αυτά για γαμησι και σοβατισμα δυστυχώς η ευτυχώς τέτοιες προτιμώ και ας ζαλίζουν και λίγο έως πολύ μπάλες...
Σε πρόλαβα όμως..
Ναι ισχύει ούτε και εγώ όμως είμαι και πάρα πολύ καλά..

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.182
Πόντοι
2.256
Πόσο δίκιο έχεις πραγματικά....
Έγραψες και μπράβο σου όλη την αλήθεια για αυτά τα ταλαιπωρημένα κορίτσια...
Πράγματι όσο ωραία εμφάνιση και αν έχουν αν πάνε σε ψυχολόγο δυστυχώς θα τις κρατήσει εκεί και δεν θα τις αφήσει να φύγουν...
Παρόλα αυτά για γαμησι και σοβατισμα δυστυχώς η ευτυχώς τέτοιες προτιμώ και ας ζαλίζουν και λίγο έως πολύ μπάλες...
Σε πρόλαβα όμως..
Ναι ισχύει ούτε και εγώ όμως είμαι και πάρα πολύ καλά..
Ρε παιδιά ας είμαστε ειλικρινείς..Όσο και σπαστικες και κουραστικές να είναι με το γαμησι που θα σου δώσουν αυτές θα σε κάνουν ευτυχισμένο!!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Οι περισσοτερες εχουν ωραια σωματα και ξερουν να προκαλουν το βλεμμα, ομως οταν κατσεις μαζι τους για ενα ποτο ή φαγητο δεν θα την παλεψεις μια. Συζητησεις με ελαχιστο ενδιαφερον ειδικα αν εισαι ανθρωπος που διαβαζει, απειρη ενασχοληση με το κινητο τους σε σημειο να ειναι ψυχαναγκασμος και ενα γενικευμενο αγχος για τη διατηρηση της εικονας τους. Δυστυχως οσο λαμπερες και αν δειχνουν οι περισσοτερες χρειαζονται πολλες ωρες ψυχοθεραπειας για να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα και τον ιδιο τον κοσμο.
" Συζητησεις με ελαχιστο ενδιαφερον ειδικα αν εισαι ανθρωπος που διαβαζει, απειρη ενασχοληση με το κινητο τους σε σημειο να ειναι ψυχαναγκασμος και ενα γενικευμενο αγχος για τη διατηρηση της εικονας τους. Δυστυχως οσο λαμπερες και αν δειχνουν οι περισσοτερες χρειαζονται πολλες ωρες ψυχοθεραπειας για να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα και τον ιδιο τον κοσμο. " συναγωνιστή viral cock είσαι "just to the point" :thumbsup: που λένε και γραμματιζούμενοι !! :hi:

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.182
Πόντοι
2.256
Φραγκάκη καύλα!!!
IMG_20220317_001633.jpg

Stories

Νέο!