ChrisChrisChrisChris
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Like
- 324
- Πόντοι
- 20
Έκανε και κούρεμα μαριγκονα τωραπως είναι το ινσταγκραμ της μάγκες;
Έκανε και κούρεμα μαριγκονα τωραπως είναι το ινσταγκραμ της μάγκες;
Δλδ κατέβαζε το μπλουζακι συνέχεια?δεν έγινε δλδ καταλαθος μια φορά..?τώρα λέει ότι είναι ΑΙEffieppm live tiktok επί 2 ώρες έδειχνε Ρώγες.. όποιος ήταν μέσα ξέρει
Δλδ κατέβαζε το μπλουζακι συνέχεια?δεν έγινε δλδ καταλαθος μια φορά..?τώρα λέει ότι είναι ΑΙ
Μαζεύει κοινό με τόσο ντορο. Το έκανε 15 φορέςΝαιρε παιδιά όμως.ποιος ο λόγος μα κατεβάζει την μπλούζα της στα ξαφνικά και σήμερα να διαψεύδει? Δλδ τι την έπιασε εχθες και τα πέταγε. Δεν φέρεται τόσο βλαμμένη ή καμμένη.ασχετο αν το παίζει χαζούλα
Άμα έπαιζε, καλά θα ήτανΕίναι κακό ότι έφαγα σκάλωμα με effieppm?
παραπανω απο μια φορα. Στο τελος εκανε κινηση να τα βγαλει τελιος αλλα εκοπσε το live.Τα έβγαλε μια φορά και σήμερα. Μακάρι να ξεκίναγε δουλεια
Υπάρχει screenshot?παραπανω απο μια φορα. Στο τελος εκανε κινηση να τα βγαλει τελιος αλλα εκοπσε το live.
εγω δε προλαβα να κανωΥπάρχει screenshot?
εκανα καπια screen recordings αλλα δεν ξερω τι επιασε. Να το δω οταν παω σπιτι και να σας πω.εγω δε προλαβα να κανω
σε αγαπησαεκανα καπια screen recordings αλλα δεν ξερω τι επιασε. Να το δω οταν παω σπιτι και να σας πω.
Θέλει να πάει 47k γιανα κάνει και σημεραlive
Ένα μικρό clip από φάση που θυμόμουν. Λεει οτι μπορει να κανει και αποψε live. Αν οντος κανει και είμαι κοντά σε PC, θα δοκιμάσω να το κανω ολο record.
47κ σήμερα; Μας γάμησεΘέλει να πάει 47k γιανα κάνει και σημεραlive
Τρομερό το Εφάκι, στάζει καύλα. Τίποτα άλλο καλό από χθες πρόλαβες; θα μαι κι εγώ σε pc αν κάνει σήμερα οπότε θα επιχειρήσω το ίδιο.
Ένα μικρό clip από φάση που θυμόμουν. Λεει οτι μπορει να κανει και αποψε live. Αν οντος κανει και είμαι κοντά σε PC, θα δοκιμάσω να το κανω ολο record.
Εχουμε το κονε???Ξεκινησε τις βιζιτες παλι για οποιον ενδιαφερεται!