ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.632
- Πόντοι
- 441
Μόνο εγώ καβλωνω με την πάρτη της?Την χυνατε την βυζαρου?
Μόνο εγώ καβλωνω με την πάρτη της?Την χυνατε την βυζαρου?
Σε μοιάζω για προμοτορας? Είναι δυνατόν να είμαι προμοτορας και να λέω ότι αα αυτή ξεγελάει πολλούς με τη δήθεν συνάντηση που ανεβάζει στα ινστα κ στα τελεγκραμ κάθε λίγο? Απλά φρι υλικό ζήτησα και είπα ότι στο ονλυ αυτά που αγόρασα εγώ δεν ήταν φακε ελα να δεις και σκριν απλά δεν θα πληρωαω άλλο τ υλικό της ενώ λένε έχει πολυ τσαμπα τριγυρω τι να κάνω. Ε. Αρέσει τ σώμα της αλλά προμοτορας δεν είμαιΔεν ξέρω τι προμοταρεις εσυ ή τι αγόρασες φίλος αλλά εγώ κλαίω τα λεφτά μου απάτη
Οκ τι εχεις αγοράσει από αυτήν που ειναι και καλο?? Εμένα μουφα βίντεο μου πουλησε τώρα για συνάντηση δεν ψαχτηκαΣε μοιάζω για προμοτορας? Είναι δυνατόν να είμαι προμοτορας και να λέω ότι αα αυτή ξεγελάει πολλούς με τη δήθεν συνάντηση που ανεβάζει στα ινστα κ στα τελεγκραμ κάθε λίγο? Απλά φρι υλικό ζήτησα και είπα ότι στο ονλυ αυτά που αγόρασα εγώ δεν ήταν φακε ελα να δεις και σκριν απλά δεν θα πληρωαω άλλο τ υλικό της ενώ λένε έχει πολυ τσαμπα τριγυρω τι να κάνω. Ε. Αρέσει τ σώμα της αλλά προμοτορας δεν είμαι
Δυνατό μωρό δεν νομίζω να έχει γυμνά
Πάντα κατι υπάρχει...αλλα δεν βγαινει προς τα έξω!!!!Οποιος συναγωνιστης διαθέτει υλικο ας το καταθέσει σε π.μ...θα τα βρούμε εκει ολα!!!!!Δυνατό μωρό δεν νομίζω να έχει γυμνά
Αντε να δουμε σύντροφοιΠάντα κατι υπάρχει...αλλα δεν βγαινει προς τα έξω!!!!Οποιος συναγωνιστης διαθέτει υλικο ας το καταθέσει σε π.μ...θα τα βρούμε εκει ολα!!!!!
Όπως το πες όλες έχουν αλλά που να τα βρειςΠάντα κατι υπάρχει...αλλα δεν βγαινει προς τα έξω!!!!Οποιος συναγωνιστης διαθέτει υλικο ας το καταθέσει σε π.μ...θα τα βρούμε εκει ολα!!!!!
Ωραίο μουνί τύπε, να ρωτήσουμε τη μαμά της αν την εκδίδει.
Εδω μέσα αδερφέ μου βρίσκεις και γυμνά της Γεωργιας Βασιλειάδου....ειναι θαυμαστος τόπος το bou...respect!!!!Όπως το πες όλες έχουν αλλά που να τα βρεις
Παιζει να κανουν και duo...στο 2024 ειμαστε....αφού!!!!Ωραίο μουνί τύπε, να ρωτήσουμε τη μαμά της αν την εκδίδει.
Κοπέλα για σπιτι
Για δώσε καμία πληροφορία για το μωρό. Που το βρίσκουμε;ελισαβετ ζουμεεε σε πιπα να σε δουμεεε
μονο θετικα μας λες...εχει κανενα αρνητικο η κοπελα?
Nαι την ομαδα αιματος....0 αρνητικο λενε καποιες πηγες που ξερουν....!!!!μονο θετικα μας λες...εχει κανενα αρνητικο η κοπελα?