johnfru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 282
- Πόντοι
- 280
Σχετικα με dimi_irish εγω καταληγω οτι ειναι αληθινο προφιλ, μου εχει στειλει αρκετες γυμνες στο ινστα και ειναι η ιδια κοπελα που ειναι κι εδω Login • Instagram
Εχει τουλάχιστον μια φωτογραφία που δεν είναι δικιά της. Γυμνές πλήρωσες για να σου στείλει?Σχετικα με dimi_irish εγω καταληγω οτι ειναι αληθινο προφιλ, μου εχει στειλει αρκετες γυμνες στο ινστα και ειναι η ιδια κοπελα που ειναι κι εδω Login • Instagram
Ναι πληρωσα, δεν ξερω τι φαση με το προφιλ, ομως ο,τι στελνει σε DM ειναι η ιδια (δε φαινεται προσωπο πληρως αλλα σωμα ιδιο, στομα ιδιο, φωνη ιδια)Εχει τουλάχιστον μια φωτογραφία που δεν είναι δικιά της. Γυμνές πλήρωσες για να σου στείλει?
Είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτή? Βασικά να πω το οτι δεν έχει απαντήσει από Χριστούγεννα αν στελνει υλικό επί πληρωμή. Ουτε στο ινστα ουτε στο τουιτερ.Ναι πληρωσα, δεν ξερω τι φαση με το προφιλ, ομως ο,τι στελνει σε DM ειναι η ιδια (δε φαινεται προσωπο πληρως αλλα σωμα ιδιο, στομα ιδιο, φωνη ιδια)
ρε Μαν όντως πλήρωσες? αφού ο κωλος αυτός δηλώνει Αγγλία!!!Ναι πληρωσα, δεν ξερω τι φαση με το προφιλ, ομως ο,τι στελνει σε DM ειναι η ιδια (δε φαινεται προσωπο πληρως αλλα σωμα ιδιο, στομα ιδιο, φωνη ιδια)
Γυμνές της Έφης; Είσαι σίγουρος;Σχετικα με dimi_irish εγω καταληγω οτι ειναι αληθινο προφιλ, μου εχει στειλει αρκετες γυμνες στο ινστα και ειναι η ιδια κοπελα που ειναι κι εδω Login • Instagram
μην ασχολεισαι με την φολα παιζει να εισαι και αντραςΝαι πληρωσα, δεν ξερω τι φαση με το προφιλ, ομως ο,τι στελνει σε DM ειναι η ιδια (δε φαινεται προσωπο πληρως αλλα σωμα ιδιο, στομα ιδιο, φωνη ιδια)
γαρίδα η κυρία@eri.vlc συνέχεια
Εγώ την ειχα ρωτήσει όταν ξεκίνησε να ανεβάζει τις πιο προκλητικές στο Twitter αν το πήγαινε να ανοίξει only η κάτι αντίστοιχο και είπε όχιΣχετικα με dimi_irish εγω καταληγω οτι ειναι αληθινο προφιλ, μου εχει στειλει αρκετες γυμνες στο ινστα και ειναι η ιδια κοπελα που ειναι κι εδω Login • Instagram
Δε νομιζω οτι σκοπευει, αφου μια χαρα στελνουμε τα κοροιδα στο πειπαλ, γιατι να φορολογειται;Εγώ την ειχα ρωτήσει όταν ξεκίνησε να ανεβάζει τις πιο προκλητικές στο Twitter αν το πήγαινε να ανοίξει only η κάτι αντίστοιχο και είπε όχι
Ειμαι σιγουρος, τις προαλλες ειχα κανονισει να μου στειλει τα βυζια της και αργησε, και μου εστειλε ηχητικο οτι ηταν σινεμα και οτι θα στειλει σε λιγο. Η φωνη της ιδια με κατι στορις που εχει στο κανονικο της ινστα. Επειδη ασχολουμαι με το αθλημα με τις γυμνες αρκετα, εχω προφανως καποιες δικλειδες ασφαλειας, αμα υποψιαστω οτι μου στελνουν φωτο απο ακυρες γκομενες ή οτι ειναι αντρας, κοβω αμεσως, κι αυτη δε μου εχει δωσει σοβαρες αφορμες για να αμφιβαλλωΕίσαι σίγουρος οτι ειναι αυτή? Βασικά να πω το οτι δεν έχει απαντήσει από Χριστούγεννα αν στελνει υλικό επί πληρωμή. Ουτε στο ινστα ουτε στο τουιτερ.
Σιγουροτατος, η ιδια ελιτσα πανω απ το βυζι, ιδια χειλη, ιδιο σωμα, ιδια φωνη, φωτο με ιδια ρουχα σε ιδια μερη με το κανονικο της προφιλ (ομως γυμνα). Πιστευω ειναι λετζιτ η τυπισσαΓυμνές της Έφης; Είσαι σίγουρος;
Φίλε θέλω απόψη για ένα προφίλ για να μην της πατήσω.Δε νομιζω οτι σκοπευει, αφου μια χαρα στελνουμε τα κοροιδα στο πειπαλ, γιατι να φορολογειται;
Ειμαι σιγουρος, τις προαλλες ειχα κανονισει να μου στειλει τα βυζια της και αργησε, και μου εστειλε ηχητικο οτι ηταν σινεμα και οτι θα στειλει σε λιγο. Η φωνη της ιδια με κατι στορις που εχει στο κανονικο της ινστα. Επειδη ασχολουμαι με το αθλημα με τις γυμνες αρκετα, εχω προφανως καποιες δικλειδες ασφαλειας, αμα υποψιαστω οτι μου στελνουν φωτο απο ακυρες γκομενες ή οτι ειναι αντρας, κοβω αμεσως, κι αυτη δε μου εχει δωσει σοβαρες αφορμες για να αμφιβαλλω
Φίλε θέλω απόψη για ένα προφίλ για να μην της πατησΔε νομιζω οτι σκοπευει, αφου μια χαρα στελνουμε τα κοροιδα στο πειπαλ, γιατι να φορολογειται;
Ειμαι σιγουρος, τις προαλλες ειχα κανονισει να μου στειλει τα βυζια της και αργησε, και μου εστειλε ηχητικο οτι ηταν σινεμα και οτι θα στειλει σε λιγο. Η φωνη της ιδια με κατι στορις που εχει στο κανονικο της ινστα. Επειδη ασχολουμαι με το αθλημα με τις γυμνες αρκετα, εχω προφανως καποιες δικλειδες ασφαλειας, αμα υποψιαστω οτι μου στελνουν φωτο απο ακυρες γκομενες ή οτι ειναι αντρας, κοβω αμεσως, κι αυτη δε μου εχει δωσει σοβαρες αφορμες για να αμφιβαλλω
Μαν σίγουρα χρησιμοποιη κλεμμένες φωτό! στο λέω 1000% διότι υπάρχει μια φωτό από άλλη κοπέλα...Δε νομιζω οτι σκοπευει, αφου μια χαρα στελνουμε τα κοροιδα στο πειπαλ, γιατι να φορολογειται;
Πολύ ωραίο κορμί