Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Σχετικα με dimi_irish εγω καταληγω οτι ειναι αληθινο προφιλ, μου εχει στειλει αρκετες γυμνες στο ινστα και ειναι η ιδια κοπελα που ειναι κι εδω Login • Instagram

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.141
Πόντοι
506
Σχετικα με dimi_irish εγω καταληγω οτι ειναι αληθινο προφιλ, μου εχει στειλει αρκετες γυμνες στο ινστα και ειναι η ιδια κοπελα που ειναι κι εδω Login • Instagram
Εχει τουλάχιστον μια φωτογραφία που δεν είναι δικιά της. Γυμνές πλήρωσες για να σου στείλει?

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Εχει τουλάχιστον μια φωτογραφία που δεν είναι δικιά της. Γυμνές πλήρωσες για να σου στείλει?

Ναι πληρωσα, δεν ξερω τι φαση με το προφιλ, ομως ο,τι στελνει σε DM ειναι η ιδια (δε φαινεται προσωπο πληρως αλλα σωμα ιδιο, στομα ιδιο, φωνη ιδια)

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.154
Πόντοι
2.256
Diva
IMG_20230526_001027.jpg

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.091
Πόντοι
446
Ναι πληρωσα, δεν ξερω τι φαση με το προφιλ, ομως ο,τι στελνει σε DM ειναι η ιδια (δε φαινεται προσωπο πληρως αλλα σωμα ιδιο, στομα ιδιο, φωνη ιδια)
Είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτή? Βασικά να πω το οτι δεν έχει απαντήσει από Χριστούγεννα αν στελνει υλικό επί πληρωμή. Ουτε στο ινστα ουτε στο τουιτερ.

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
492
Πόντοι
21
ρε Μαν όντως πλήρωσες? αφού ο κωλος αυτός δηλώνει Αγγλία!!!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
εχετε χαζεψει πραγματικα εδω μεσα. πατε πληρωστε κανα μουνι να γαμησετε και αφηστε τους μπαμπηδες!!!

εδω η αλλη στο ονλιφανς ειναι γνωστο οτι βαζει το γκομενο της να απαντα και να στελνει ετοιμα βιντεακια και φωτο...

η εφη και υπαρκτο μουνι να ειναι (αντιστοιχια λογαριασμου με το αληθινο προσωπο) δε σας δινεικανενα red flag?

αμα ειναι να σας πω να επενδυσετε και σε κρυπτονομισματα, χερμπαλ, μετοχες του σωρρα!

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
μην ασχολεισαι με την φολα παιζει να εισαι και αντρας

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Εγώ την ειχα ρωτήσει όταν ξεκίνησε να ανεβάζει τις πιο προκλητικές στο Twitter αν το πήγαινε να ανοίξει only η κάτι αντίστοιχο και είπε όχι

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Εγώ την ειχα ρωτήσει όταν ξεκίνησε να ανεβάζει τις πιο προκλητικές στο Twitter αν το πήγαινε να ανοίξει only η κάτι αντίστοιχο και είπε όχι
Δε νομιζω οτι σκοπευει, αφου μια χαρα στελνουμε τα κοροιδα στο πειπαλ, γιατι να φορολογειται;
Είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτή? Βασικά να πω το οτι δεν έχει απαντήσει από Χριστούγεννα αν στελνει υλικό επί πληρωμή. Ουτε στο ινστα ουτε στο τουιτερ.
Ειμαι σιγουρος, τις προαλλες ειχα κανονισει να μου στειλει τα βυζια της και αργησε, και μου εστειλε ηχητικο οτι ηταν σινεμα και οτι θα στειλει σε λιγο. Η φωνη της ιδια με κατι στορις που εχει στο κανονικο της ινστα. Επειδη ασχολουμαι με το αθλημα με τις γυμνες αρκετα, εχω προφανως καποιες δικλειδες ασφαλειας, αμα υποψιαστω οτι μου στελνουν φωτο απο ακυρες γκομενες ή οτι ειναι αντρας, κοβω αμεσως, κι αυτη δε μου εχει δωσει σοβαρες αφορμες για να αμφιβαλλω

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Γυμνές της Έφης; Είσαι σίγουρος;
Σιγουροτατος, η ιδια ελιτσα πανω απ το βυζι, ιδια χειλη, ιδιο σωμα, ιδια φωνη, φωτο με ιδια ρουχα σε ιδια μερη με το κανονικο της προφιλ (ομως γυμνα). Πιστευω ειναι λετζιτ η τυπισσα

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.154
Πόντοι
2.256
Δε νομιζω οτι σκοπευει, αφου μια χαρα στελνουμε τα κοροιδα στο πειπαλ, γιατι να φορολογειται;

Ειμαι σιγουρος, τις προαλλες ειχα κανονισει να μου στειλει τα βυζια της και αργησε, και μου εστειλε ηχητικο οτι ηταν σινεμα και οτι θα στειλει σε λιγο. Η φωνη της ιδια με κατι στορις που εχει στο κανονικο της ινστα. Επειδη ασχολουμαι με το αθλημα με τις γυμνες αρκετα, εχω προφανως καποιες δικλειδες ασφαλειας, αμα υποψιαστω οτι μου στελνουν φωτο απο ακυρες γκομενες ή οτι ειναι αντρας, κοβω αμεσως, κι αυτη δε μου εχει δωσει σοβαρες αφορμες για να αμφιβαλλω
Φίλε θέλω απόψη για ένα προφίλ για να μην της πατήσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε θέλω απόψη για ένα προφίλ για να μην της πατησ

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
492
Πόντοι
21

Μαν σίγουρα χρησιμοποιη κλεμμένες φωτό! στο λέω 1000% διότι υπάρχει μια φωτό από άλλη κοπέλα...

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
αυτη η κολανι σιγορα ειναι πανω πο τα γιαννενα

Stories