Zanta15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.940
- Πόντοι
- 441
Ταυτόχρονα...Οικονομικά η τα μπαλάκια τους;
Ταυτόχρονα...Οικονομικά η τα μπαλάκια τους;
ημιση της κανουμε εδω περα! τα βλεπει κα
Την ξέρεις φίλε .alexandrakmd__
Μεγάλη καυλα όντως .καύλα το μωρό μακάρι να βιζιτάρει
Όχι. Βρήκα το ινστα και το έβαλα εδώΤην ξέρεις φίλε .
βαλτος ησουν για να παρεις pm απο το μπαζακι ρε προμοτορα?Μάλλον δεν σου έκατσε και βγάζεις κόμπλεξ. Οποιο μπάζο σου κάθεται με χαμηλή τιμή την βγάζεις μουναρα . Άραγε θα βρεις ποτέ καμία να σου κάτσει τζάμπα; Θλιβερή ύπαρξη είσαι
Πολύς πόνος. Κλάψε και άλλο πουθενά. Ούτε 15 χρόνων τέτοια κόμπλεξ. Κι εγώ όταν δεν μου καθόταν μια την έβγαζα μπάζο αλλά στα 15 όχι τώρα ...βαλτος ησουν για να παρεις pm απο το μπαζακι ρε προμοτορα?
δε παω με μπαζα ουτως η αλλως . αυτα τα αφηνω για σενα μαζι και την λεγαμενη! πανε στειλε της τωρα το πουλακι σου!
Μάλλον προσπάθησε ο kachaplias και έφαγε ακυρο για αυτό τώρα σπάει μπάλες και κραζει μια influencer εδω.έχει βγάλει κανείς λαβράκι από insta άραγε;
το οτι το εκανες εσυ το καταλαβαμε! δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα! αλλα προφανως κρινεις φορωντας τα δικα σου παπουτσια! να μιλας για τον εαυτο σου λοιπον! γιατι εγω το ξερω το γουστο μου! και πλεον ξερω και το δικο σου!Πολύς πόνος. Κλάψε και άλλο πουθενά. Ούτε 15 χρόνων τέτοια κόμπλεξ. Κι εγώ όταν δεν μου καθόταν μια την έβγαζα μπάζο αλλά στα 15 όχι τώρα ...
χαχα ποια ειναι η ινφλουενσερ εδω? αμα πας να δεις τι γκομενα "υπερασπιζεται" ο ιπποτης μπορει να βγαλεις μονος σου τα ματια σου με πιρουνι.Μάλλον προσπάθησε ο kachaplias και έφαγε ακυρο για αυτό τώρα σπάει μπάλες και κραζει μια influencer εδω.
Ok boomer
Ναι ρε ζωαδι αν γαμαγες εδώ μέσα θα ήσουν. Ψυχικά διαταραγμένε
μη κανετε λαηκ ο ενας κλωνος στον αλλο!Όταν γράφεις ότι έχεις επιλογές εννοείς σε ποια θα δώσεις το πενήντα ευρώ;
Εγώ έφτιαξα λογαριασμό γιατι δεν αντέχω την αδικία ! Γενικά δεν πληρώνω για σεξ όπως εσύ. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό. Ψυχακια2 τυχαια ναυαγια που φτιαχτηκαν την ιδια μερα και ολως τυχαιως ξυνονται για το μπαζακι του τουιτερ!!!
καλυτερα να εφτιαχνες λογαριασμο με το ονομα σου αγαπητη! μπορει για μενα να μη βλεπεσαι αλλα αν εισαι αληθινη εχουμε πολλους υποψηφιους για σενα και εδω μεσα! μην πας χαραμι!
κριμα που δεν ασχοληθηκαν οι φαν σου απο το τουιτερ και αναγκαστηκες να εκδηλωθεις ετσι...
ψευτικα προφιλ για να σε "ανεβασουν"
ψευτικες συνομιλιες!
φιλικα στο λεω πανε σε κανενα γιατρο. η βγες στο κλαρι!
το μουνι γραφει ακριβως απο πανω σου τυπε. εκτος αν ειναι κανενας τοιουτος που γουσταρει να του στελνουν ντικπικ...Παλια βλεπαμε και κανενα μουνι σε αυτο το νημα.
Τωρα,ολο αμπελοφιλοσοφιες....
ψυχακιας ειμαι εγω η εσυ που σωνει και καλα πρεπει να μου αρεσεις με το ετσι θελω?Εγώ έφτιαξα λογαριασμό γιατι δεν αντέχω την αδικία ! Γενικά δεν πληρώνω για σεξ όπως εσύ. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό. Ψυχακια
Μπάζο η κοπέλα. Χάλια μαλλιά και μύτη.Χολεβα sideboob