Καλά για αυτους που θεοποιούν μετριότατα μουνια στο ινστα κ μετά ακόμα κ αυτες πριζουν πουτς κ το παίζουν γκομεναρες αστα γαμησε τα. Αυτό που είπα αναφέρεται στο απο κοντά και στο πρακτικό κομμάτι. Ξέρω πολλές φίλες μου που στα 18 ήταν μέτριες και όταν είδαν ανταγωνισμό ινστα όλες ξεκίνησαν γυμναστήρια διατροφές κλπ. Αυτό κάνει καλό σε μια κοινωνία πέραν του ότι ανεβάζει τον μέσο όρο μας κάνει και πιο υγιείς. Αυτό ισχύει και για εμάς τους άντρες. Πολύ άντρες ξεκίνησαν τζιμ μόνο και μόνο για κανα αξιοπρεπές στορι. Ναι μεν όλο αυτό είναι για το φαινεσθαι αλλα έχει και πραγματικα καλά.
Ναι καταλαβαίνω τι λες, βεβαια σαν στοχος motivation ειναι λαθος αλλα απο το τιποτα οκκ... Εγω από την αλλην, κατα το παρελθόν, εχω δει απο κοινες παρεες, μερικες κοπελες, αυτες τις δηθεν μουναρες του ινστα οι οποιες απο κοντα δε τις γνωριζες αν ηταν οι ιδιες με τις φωτογραφίες που ανέβαζαν. Οσο για το επίπεδο αν μπορούσαν να μιλούσαν και σταθουν σε μια συζήτηση? Συνεχεια μπροστά απο το κινητο να χαζεύουν, οι υπόλοιποι να μιλαμε. Οσο για μια θυμάμαι χαρακτηριστικα να ξοδεψε κανα 10-15λεπτο για να βγαλει την τελεια φωτογράφια απο τα φαγητα που ειχε παραγγειλει ο καθενας. Το ειχαμε παρει στο αστείο και την πειραζαμε, γιατι αν το έπαιρνες με την ονομαστική του αξια ήταν για κλαματα το γεγονός να βγαζεις φωτογράφια το φαγητο που θα φας.