George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.657
- Πόντοι
- 5.646
Δύναμη η γκομενα και βλέμμα που υπόσχεται πολλάΕίναι εργαλείο η τύπισσα
Δύναμη η γκομενα και βλέμμα που υπόσχεται πολλάΕίναι εργαλείο η τύπισσα
Αχά! Αυτή που είχε και leak με ξέκωλες/γυμνές φωτο από κινητό, με επώνυμο που αν του προσθέσεις μια συλλαβή μοιάζει με ΣΜΝ;Το Σοφάκι μας, για τους παλιούς
τι μπιστολι ειναι αυτο ρε!!!!Μιλάμε μουναρος η κυρία!!!
Πυρηνικό όπλο φίλε .τι μπιστολι ειναι αυτο ρε!!!!
Κόψε κάτι τύπε ... άκου κει πυρηνικό επειδή είναι ξέκωλο ... δλδ αυτή τότε τι ήτανε ?Πυρηνικό όπλο φίλε .
Δες και αυτό όμως από Ελλάδα!Κόψε κάτι τύπε ... άκου κει πυρηνικό επειδή είναι ξέκωλο ... δλδ αυτή τότε τι ήτανε ?
Βγάλε της πρώτα το τριπτό επίχρισμα 2 εκατοστών και μετά να ξαναμιλήσουμε ... όχι ότι θα σωθεί η περίπτωση με τέτοιο βλέμμα αγελάδας .. ενώ της Cindy είναι σπινθηροβόλοΔες και αυτό όμως από Ελλάδα!
Εντάξει φίλε αλλά αυτή η Κύπρια σε χαλαγε δηλαδή για παράδειγμα;;;!Βγάλε της πρώτα το τριπτό επίχρισμα 2 εκατοστών και μετά να ξαναμιλήσουμε ... όχι ότι θα σωθεί η περίπτωση με τέτοιο βλέμμα αγελάδας .. ενώ της Cindy είναι σπινθηροβόλο
Ρε τύπε είναι ένα τσόλι που ψοφάει για προσοχή ειδάλλως πέφτει σε κατάθλιψη ...Εντάξει φίλε αλλά αυτή η Κύπρια σε χαλαγε δηλαδή για παράδειγμα;;;!
Μεγάλη καυλα ειναι παντωςΡε τύπε είναι ένα τσόλι που ψοφάει για προσοχή ειδάλλως πέφτει σε κατάθλιψη ...
Να με χαλάσει σε τι ? Για μια ώρα ? Ξέρουμε αν γαμιέται καλά ? αν ναι δε με χαλάει ... αν δεν με χαλάει
Για να κυκλοφορεί δίπλα μου ? Όχι απλά με χαλάει αλλά θα πρεπε να μουν τρελός να επιλέξω να χω τέτοιο "καθρέφτη"
Μεγάλη καυλα ειναι παντως
Ευτυχώς ένα βρακι το φοράνε ακόμα χαχαχαχαΑυτή εδώ μόλις έβγαλε φωτογραφία με το βρακί!Χαχα
Άλλη μια 10χρονη?Αυτή εδώ μόλις έβγαλε φωτογραφία με το βρακί!Χαχα
Ποιες είναι;Οταν βλέπεις την γειτόνισσα στο ινσταγραμ να εχει ξεφύγει...............(μετα απο λιγο το κατεβασε )
Ποιες είναι;
Καυλα πάντωςη δεξια ειναι μια γνωστη μου γειτόνισά,.........δεν ειναι ινφλουενσερ οποτε δεν παιζει να την ξερεις. λογικα ειχε παρει τιποτα καλο τα βραδυ και ξεφυγε η κατασταση με τις φωτο!
Έκφυλη φαίνεται η γειτόνισα!η δεξια ειναι μια γνωστη μου γειτόνισά,.........δεν ειναι ινφλουενσερ οποτε δεν παιζει να την ξερεις. λογικα ειχε παρει τιποτα καλο τα βραδυ και ξεφυγε η κατασταση με τις φωτο!